WAREHOUSING & WAREHOUSE RELATED SERVICES BELGIUM, AFGEKORT : W.W.R.S. BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WAREHOUSING & WAREHOUSE RELATED SERVICES BELGIUM, AFGEKORT : W.W.R.S. BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.150.481

Publication

26/05/2014
ÿþ(Pq Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

15 MEI 2.011i

afdeling Antwerpen

Griffie

n

111,111.1110) *I

flhlu

131jragen bij lièïlièrgiséli-gtaatibTad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

OrKlernerningsnr : 0449.150.481

Benaming

(voluit) : WAREHOUSING & WAREHOUSE RELATED SERVICES

BELGIUM

(verkort) : W.W.R.S. BELGIUM

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel BELCROWNLAAN 23, 2100 DEURNE (BELGIË) (volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel d.d. 8 mei 2014

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 8 mei 2014 uitgaande van de respectieve bestuursorganen van W.W.R.S. BELGIUM NV en G.E.P. NV

A. Doelsteng

De raad van bestuur van de NV W.W.R.S. BELGIUM en de raad van bestuur van de NV G.E.P. leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art. 693 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van voornoemde vennootschappen.

De raden van bestuur wensen een fusie door overneming door te voeren tussen de voornoemde vennootschappen waarbij het gehele vermogen van de NV G.E.P.  zowel de rechten als verplichtingen  als gevolg van ontbinding zonder vereffening op de NV W.W.R.S. BELGIUM overgaat, op basis van de balans per ' 31 december 2013, tegen uitgifte van 124 aandelen in de overnemende vennootschap (W.W.R.S, BELGIUM NV) aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap (G.E.P. NV), zonder opleg van geld.

Aile verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 januari 2014 zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, W.W.R.S. BELGIUM NV. Alle kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen door W.W.R.S. BELGIUM NV.

De fusie gebeurt ingevolge art. 211, §1 W.I.B, met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge art. 78 KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuiteit.

B. Rechtsvorm  naam  doel  kapitaal  zetel

6. 1. W.W.R.S, BELGIUM NV

Het maatschappelijk kapitaal van W.W.R.S. BELGIUM NV bedraagt ¬ 3.942.740,52 en wordt vertegenwoordigd

, door 1.990 aandelen op naam.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "Warehousing & Warehouse Related Services Belgium', afgekort "W.W.R.S. BELGIUM".

De vennootschap is gevestigd te 2100 Deurne, Belcrownlaan 23, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0449.150.481 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van W.W.R.S. BELGIUM NV luidt als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Alle verrichtingen die in verband staan met logistiek voor de transport- en de verhuiswereld, goederen en grondstoffenbehandeling, bevoorrading en vervoer, dit alles langs de weg, per spoor, op het water en in de lucht met inbegrip van distributie, expeditie en grensexpeditie, alsmede van import, export, transito, de opslag, de overslag en de handel en dit alles in de meest ruime betekenis zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Alle verrichtingen in verband met het stuwen en verstuwen, receptie op de kaal, het wegen, de controle met het oog op de bestemming, het nemen van monsters, de opslag en controle ervan, het vastzetten van lading, evenals alle verrichtingen die in verband staan met goederenbehandeling met inbegrip van terminalgebonden distributie en expeditie.

Een onderhoudende en ondersteunende functie voor andere bedrijven inzake verhuis, opslag, overslag, transport en distributie en goederen geschikt maken voor overslag en het transport naar andere bestemmingen.

Zij mag tevens zowel als hoofdhandelaar als in hoedanigheid van makelaar, commissionaris, bemiddelaar, of depositaris, alle handelingen verrichten die tot doel hebben de import en de export van alle mogelijke goederen en voorwerpen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en Inzonderheid',

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f) het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek steilen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft"

B. 2. G.E.P NV

Het maatschappelijk kapitaal van G.E.P. NV bedraagt ¬ 62.000,00, is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 2.500 aandelen op naam.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "Gosselin Export Packers", afgekort "G.E.P.".

De NV G.E.P. is gevestigd te 9140 Elversele, Legen Heirweg 155, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0454.470.635 en is gekend op de Rechtbank te Dendermonde,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel luidt als volgt;

"De vennootschap heeft tot doel;

Aile verrichtingen van een verpakkingsbedrijf (om het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaring, bewaking en het in-, Lait- en verpakken van goederen), stouwersbedrijf, van een onderneming voor goederenbehandeling en voor het exploiteren van opslagplaatsen en magazijnen dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Het vervaardigen, monteren, verhandelen, aankopen en verkopen, huren en verhuren van, importeren en exporteren onder welke vorm ook van kisten, paletten, kratten en aile andere verpakkingsmaterialen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen, en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op kort termijn, spaarkassen hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d) het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekening, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e) het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f) het verhuren of huren, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen; alsmede aile activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten."

C. Ruilverhouding  opleg

De raad van bestuur van de NV W.W.R.S. BELGIUM en de raad van bestuur van de NV G.E.P. stellen voor om, met het oog op het vaststellen van de waarde en de onderlinge ruilverhouding van de te fuseren vennootschappen, ult te gaan van de bedrijfseconomische substantiële waarde van de twee bij de fusie betrokken vennootschappen.

Er hebben zich geen moeilijkheden voorgedaan bij het bepalen van de waarde en het bepalen van de ruilverhouding.

W.W.R.S. BELGIUM NV:

bedrijfseconomische substantiële waarde van de vennootschap; 36.401.966,48

- waarde per aandeel: 36.401.966,48 11.990 aandelen = E 18.292,45

G.E.P. NV:

bedrijfseconomische substantiële waarde van de vennootschap: 2.272.517,24

- waarde per aandeel: 2.272.517,24 12.500 aandelen = ¬ 909,01

W.W.R.S. BELGIUM bezit reeds 10 aandelen van de 2.500 aandelen, hetzij 0,40% van de aandelen van G.EP. NV. Naar aanleiding van de fusie worden voor deze 10 aandelen geen aandelen van W.W.R.S. BELGIUM NV in ruil toegekend. Er worden dus slechts voor/aan 2.500 aandelen  10 aandelen = 2.490 aandelen/aandeelhouders van G.E.P. NV aandelen toegekend van W.W.R.S. BELGIUM NV.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het vermogen dat deze 2.490 aandelen vertegenwoordigt, bedraagt ¬ 2.272.517,24 / 2.500 aandelen X 2.490 aandelen = ¬ 2.263.427,17.

Hiervoor worden E 2.263.427,17 / (E 36.401.966,48 / 1.990 aandelen) = afgerond 124 nieuwe aandelen van de NV W.W.R.S. BELGIUM toegekend. Deze nieuwe aandelen zuilen dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen W.W.R.S. BELGIUM NV. Er is geen opleg in geld.

Voormelde 124 nieuwe aandelen uitgegeven in de NV W.W.R.S. BELGIUM zullen worden toebedeeld aan de huidige aandeelhouders van de NV G.E.P. in ruil voor hun bestaande 2.490 aandelen in de NV G.E.P. op basis van een ruilvoet van 0,05 nieuwe aandelen W.W.R.S. BELGIUM NV tegen 1 bestaand aandeel G.E.P. NV.

Ingevolge de fusie hebben de aandelen een verschillende fractiewaarde. De raden van bestuur stellen derhalve voor dat de fractiewaarde van aile aandelen gelijk wordt gesteld.

Het maatschappelijk kapitaal van de NV W.W.R.S. BELGIUM, E 3.942.740,52 wordt ingevolge fusie met G.E.P. NV verhoogd met E 61.752,00* om te komen tot E 4.004.492,52, en zal worden vertegenwoordigd door 2.114 aandelen (respectievelijk 1.990 aandelen + 124 aandelen) zonder aanduiding van nominale waarde. (*) Het kapitaal dat de 2.490 aandelen G.E.P. vertegenwoordigt, bedraagt ¬ 62.000,00 1 2.500 aandelen X 2.490 aandelen = E 61.752,00,

Met het oog op de afronding van het kapitaal wordt het maatschappelijk kapitaal van de NV W.W.R.S, BELGIUM vervolgens verhoogd met E 507,48 door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dan ¬ 4.005.000,00, vertegenwoordigd door 2.114 aandelen.

D. Datum voor deelname in de winst

De 124 nieuwe aandelen die naar aanleiding van de fusie met W.W.R.S. BELGIUM NV worden uitgegeven zullen dadelijk en volledig, d.w.z. over het volledige lopende boekjaar, zonder enige pro ratering, d.i. vanaf 1 januari 2014, delen in de eventuele winst van de overnemende vennootschap, W.W.R.S. BELGIUM NV. Er wordt niet in een bijzondere regeling voorzien.

E. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap (G.E.P, NV) boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (W.W.R.S, BELGIUM NV), is vastgesteld op 1 januari 2014.

F« Rechten van de aandeelhouders

De over te nemen vennootschap (G.E.P. NV) heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen,

Er worden door de overnemende vennootschap (W.W.R.S. BELGIUM NV) geen bijzondere rechten toegekend aan of maatregelen genomen ten aanzien van de over te nemen vennootschap (G.E.P. NV).

G. Bijzondere bezoldiging

De bestuursorganen stellen voor aan de algemene vergaderingen overeenkomstig art, 694 laatste lid W. Venn, te verzaken aan de in voornoemd artikel opgenomen verslaggeving, Naar analogie hiervan wordt tevens voorgesteld te verzaken aan de in art. 695,§1 laatste lid W. Venn. opgenomen verslaggeving over het fusievoorstel door de commissaris.

De verslagen opgemaakt overeenkomstig art. 602 W. Venn, zullen aldus worden opgesteld,

De afstand van dit recht dient te worden vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten. In de agenda van die algemene vergadering wordt het agendapunt opgenomen.

In voorkomend geval dient de bezoldiging van de commissaris niet te worden opgenomen.

H. Bijzondere voordelen

Aan de leden van de respectieve raden van bestuur van de te fuseren vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

L Overdrachten in de zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet

De NV G.E.P. is eigenaar van een woning en nijverheidsgebouwen op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Temse, Legen Heirweg 155 (voorheen 97), volgens kadaster gekend 5e afdeling, sectie A nummers 901/1112, 901/K/2, 892 en 893, thans kadastraal bekend sectie A nummers 901/H/2 en 901/L/2 voor een oppervlakte van 17,098 e.

Ingevolge de fusie met de NV W.W.R.S. BELGIUM vindt derhalve een overdracht plaats in de zin van art. 2, 18° . van het Bodemsaneringsdecreet.

Op 7 januari 2014 werd een bodemattest afgeleverd. De inhoud van het bodemattest luidt als volgt:

"Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

Op basis van beschikbare informatie is of was er op deze grond mogelijk een risico-inrichting.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1. Risicogrondenkunnen kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be

3. Als er een bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet,

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens."

Op 19 maart 2014 werd voorts een verklaring afgeleverd door de gemeente Temse met melding dat er op voormeld goed geen risico-inrichting is of was gevestigd.

J. Wijze van uitreiking  Verdeling van de aandelen

' Binnen één maand na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad nodigt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap (W.W.R.S. BELGIUM NV) de aandeelhouders van de ; overgenomen vennootschap (G.E.P, NV) uit op plaats en datum als gemeld in de uitnodiging voor de in ontvangstname van het certificaat dat zij in ruil verkrijgen voor de inschrijving in het aandelenregister van de NV W.W.R.S. BELGIUM van de aandelen die hen worden toebedeeld ingevolge de fusie.

De raad van bestuur van de NV W.W.R.S. BELGIUM schrijft in het aandelenregister volgende gegevens in:

de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, G.E.P, NV:

het aantal aandelen dat hen toekomt;

de datum van het besluit tot fusie,

De raad van bestuur van de NV W.W.R.S. BELGIUM vernietigt het aandelenregister van G.E.P. NV,

* * *

Opgemaakte te Deume op 8 mei 2014."

Warehousing & Wareho use Related Services Belgium NV,

voor wie optreedt:

Marc Smet,

gedelegeerd bestuurder

Tegelijk neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/08/2014
ÿþmod 11.1

Luik 13-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ' na neerlegging ter griffie van de akte

11111.14!IljIM!111

Ondememingsnr : 0449.150.481

Beneming (voluit) :WAREHOUS1NG & WAREHOUSE RELATED SERVICES BEL-GIUM

(verkort) : W.W.R.S. BELGIUM

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel te 2100 Antwerpen (district Deurne), Beicrownlaan 23

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op zevenentwintig juni tweeduizend veertien, vàôr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "WAREHOUS1NG & WAREHOUSE RELATED SERVICES BELGIUM", in het kort "W.W,R.S. BELGIUM", met zetel te 2100 Antwerpen (district Deume), j Belcrownlaan 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen onder nummer 0449.150.481, r= onder meer;

1) beslist heeft tot goedkeuring van de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "GOSSELIN EXPORT PACKERS", in het kort "G.E.P.", met zetel te 9140 Elversele, Legen Heirweg 155, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent (afdeling Dendermonde) met ondernemingsnummer 0454.470.635, het al overeenkomstig en na goedkeuring van het fusievoorstel.

De overgang geschiedt op basis van de balans afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien. Alle rechten, plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien, worden boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "WAREHOUS1NG & WAREHOUSE RELATED SERVICES BELGIUM".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de vennootschap "GOSSELEN EXPORT PACKERS" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende:i vennootschap "WAREHOUS1NG & WAREHOUSE RELATED SERVICES BELGIUM".

2) tengevolge van de fusie door overname van voormelde vennootschap wordt het geplaatst kapitaal van de overnemende vennootschap in totaal verhoogd met een bedrag van EENENZESTIGDUIZEND ZEVENHON4 DERDTWEEËNVLIFTIG EURO (E 61,752,00) om het te brengen op VIER MILJOEN VIERDUIZEND! yieHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO TWEEËNVIJFTIG CENT (E 4 004.492,52).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van HONDERD VIERENTWINTIG (124) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, allen volgestort, van de overnemende vennootschap "WAREHOUS1NG & wAKEHOIÉE RELATED SERVICES BELGIUM", toe te kennen aan de aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, andere dan de overnemende vennootschap zelf (artikel 682 Wetboek van Vennootschappen en artikel 703 §2 Wetboek van Vennootschappen).

3) het kapitaal van de overnemende vennootschap te verhogen met een bedrag van VIJFHONDERDENZE-!i VEN EURO ACHTENVEERTIG CENT (E 507,48) om het te brengen van VIER MILJOEN VIERDUIZEND; VIEPEONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO TWEEËNVIJFTIG CENT (£ 4.004.492,52) op VIER

munirOEN VIJFDUIZEND EURO (6 4.005,000,00), door incorporatie van beschikbare reserves, zonderi

=:

uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

i; 4) beslist heeft tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de hierboven vermelde kapitaalverhoging en:, uitgifte van aandelen ingevolge de fusie als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt VIER MILJOEN VIJFDUIZEND EURO (E:j 4.005,000,00) en is verdeeld in TWEEDUIZEND HONDERD VEERTIEN (2.114) aandelen zonder vermel-" !i



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Rechtbank van koophandel Antwerpen

3 1 JULI 2011i

ardeliqg Antwerpen Unifie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

n,

oOr-

isehátiden - "3 aan het

" e7..eldlsch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ding van waarde. Deze aandelen zijn van gelijke waarde, tenzij anders wordt bepaald. Het volgestorte gedeelte is niet afkomstig van een publiek beroep op het spaarwezen."

5) het doel van de overnemende vennootschap uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap.,

Bijgevolg wordt artikel 4 van de statuten na het derde gedachtestreepje aangevuld als volgt:

"- Alle verrichtingen van een verpakkingsbedrijf (onder meer het laden, het lossen, de controle, het wegen, de bewaring, bewaking en het in-, uit- en verpakken van goederen), stouwersbedrijf, van een onderneming voor goederenbehandeling en voor het exploiteren van opslagplaatsen en magazijnen dit alles in de meest ruime zin van het woord.

- Het vervaardigen, monteren, verhandelen, aankopen en verkopen, huren en verhuren van, importeren en exporteren onder welke vorm ook van kisten, paletten, kratten en alle andere verpakkingsmaterialen., " Volmacht

De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Verscheiden, Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1

" bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige)

en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de

ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

- alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neeriegging en

ondertekening van de nodige formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registwtie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en

doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- gecoördineerde

statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

10/03/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111011

~ti.~J~,''iy~~i t6e eïi1l9 +/(1n de tiV~1~ÁXi~

i'~yo+ûhiKf3l~tai toA71b~~-~dj0~ ~

~,,,~, (s~

Griffie l ~ ~~~'

Ondememingsnr : 0449.150.481

Benaming

(voluit) : WAREHOUSING & WAREHOUSE RELATED SERVICES

BELGIUM

(verkort) : W.W.R.S. BELGIUM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BELCROWNLAAN 23, 2100 DEURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

uittreksel uit het verslag van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de gewone algemene vergad ring der aandeelhouders d.d. 10 Lanuari 2014

Met eenparigheid van stemmen wordt Verscheiden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, aangesteld als commissaris voor een periode van 3 jaar (boekjaar 30.06.2014, 30.062015 en 30.06.2016), hetzij tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2016. Verschelden - Walkiers & Co, Bedrijfsrevisoren BV CVBA duidt de heer Marc Marissen aan als vaste vertegenwoordiger.

Marc Smet,

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.01.2014, NGL 27.01.2014 14016-0139-040
22/05/2013
ÿþMod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gr7e valide Relierai'

YarKoopnancieS t$ Neige, °p

Griffie j Q M EI 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449150481

Benaming

(voluit) : Warehousing & Warehouse Related Services Belgium (verkort): W.W.R.S. Belgium

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Belcrownlaan 23 te 2100 Antwerpen-Deurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie

Er blijkt uit een akte verleden voor Marc Verhoeven te Antwerpen, district Deume op 2 mei 2013, nog te registreren, dat gezamenlijk werden gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Warehousing & Warehouse Related Services Belgium", in 't kart "W.W.R.S. Belgium", met zetel te 2100 Antwerpen-Deume, Belcrownlaan 23, ondememingsnummer 0449.150.481 RPR Antwerpen, en de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Belcrown", met zetel te 2100 Antwerpen-Deume, Belcrownlaan 5, ondernemingsnummer 0425.644.116 RPR Antwerpen, en dat daarbij onder meer volgende besluiten werden genomen:

1) Beslissing dat ingevolge geruisloze fusie het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "E3elcrown", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap "Warehousing & Warehouse Related Services Belglum" die houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap "Belcrown". De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "Belcrown" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap "Warehousing & Warehouse Related Services Belgium", wordt bepaald op 1 januari 2013, Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap "Belcrown" gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap "Warehousing & Warehouse Related Services Belgium", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden. Ten gevolge van deze fusie heeft de naamloze vennootschap "Belcrown" met onmiddellijke ingang opgehouden te bestaan.

2) Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling werd gegeven aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Verscheiden  Walkiers & Co, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel (Buro & Design Center), waarbij ze de mogelijkheid heeft:

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondememingen bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL 

Marc Verhoeven, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte geruisloze fusie, gecoördineerde statuten, lijst der statutenwijzigingen..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

07/03/2013
ÿþ Mcdwnd ».i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111eq11111WIIIIII

Ondernemingsnr : 0449.150.481

Benaming

(voluit) WAREHOUSING & WAREHOUSE RELATED SERVICES

BELGIUM

(verkort) : W.W.R.S. BELGIUM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BELCROWNLAAN 23, 2100 DEURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL W.W.R.S. BELGIUM NV  BELCROWN NV

Uittreksei ult het fusievoorstel d.d. 19 februari 2013 uitciaande van de raden van bestuur van de NV W.W.R.S. BELGIUM en BELCROWN NV

"A.

Doelstelling

De raad van bestuur van de NV W W.R.S. BELGIUM en de raad van bestuur van de NV BELCROWN leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art. 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van beide vennootschappen,

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de plichten -- van de NV BELCROWN, overgaat naar de NV W.W.R.S. BELGIUM op basis van de balans per 31 december 2012.

W.W.R.S. BELGIUM NV bezit reeds aile 1.250 aandelen van BELCROWN NV, zodat geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 januari 2013 zijn voor rekening van W.W.R.S. BELGIUM NV.

De fusie gebeurt ingevolge art. 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge ' art. 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuiteit.

Alle kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen door W.W.R.S. BELGIUM NV,

B. Rechtsvorm - naam - doel - kapitaal - zetel

B.1. W.W.R.S. BELGIUM NV

Het maatschappelijk kapitaal van W.W.R.S BELGIUM NV bedraagt E 3.942.740,52 en wordt vertegenwoordigd: door 1.990 aandelen op naam.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "Warehousing & Warehouse Related Services Belgium", afgekort "W.W.R.S. BELGIUM",

De vennootschap is gevestigd te 2100 Deurre, Belcrowniaan 23, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0449.150.481 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergei. Rechtbank Iran Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 2 6 FEB 2013

Luik B - Vervolg

.J2

Het maatschappelijk doel van W.W.R.S. BELGIUM NV luidt als volgt:

Alle verrichtingen die in verband staan met logistiek voor de transport- en de verhuiswereld, goederen en grondstoffenbehandeling, bevoorrading en vervoer, dit alles langs de weg, per spoor, op het water in de lucht met inbegrip van distributie, expeditie en grensexpeditie, alsmede van import, export, transita, de opslag, de overslag en de handel en dit alles in de meest ruime betekenis zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

Alle verrichtingen in verband met het stuwen en verstuwen, receptie op de kaai, het wegen, de controle mat het oog op de bestemming, het nemen van monsters, de opslag en controle ervan, het vastzetten van lading evenals alle verrichtingen die in verband staan met goederenbehandeling met inbegrip van terminalgebonden

" distributie en expeditie.

" Een onderhoudende en ondersteunende functie voor andere bedrijven inzake verhuis, opslag, overslag, transport en distributie en goederen geschikt maken voor overslag en het transport naar andere bestemmingen.

Zij mag tevens zowel als hoofdhandelaar als in hoedanigheid van makelaar, commissionaris, bemiddelaar, of depositaris, alla handelingen verrichten die tot doel hebben de import en de export van aile mogelijke goederen en voorwerpen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

" b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

" d) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

e) het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

O het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede alla activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octroolen, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen ken stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren

" die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft."

B.2. BELCROWN NV

Het maatschappelijk kapitaal van BELCROWN NV bedraagt E 61.500,00 en wordt vertegenwoordigd door 1.250 aandelen op naam.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming 'BELCROWN".

De vennootschap is gevestigd te 2100 Deerne, Betcrowniaan 5, is ingeschreven in het rechtspersonen register met ondememingsnummer 0425.644.116 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexer du bniteur_belge.

Luik 8 - Vervoig

' ..13

Het maatschappelijk doel van BELCROWN NV luidt als volgt:

{

t Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen.bi3.het-B.elgisch _Staatsblad- 47/0312a13 -Annexes-du-Moniteur belge

"De vennootschap heeft tot doel: de aankoop en verkoop, hef huren en verhuren, het beheer van gronden, gebouwen en andere onroerende goederen, en alle andere verhandelingen met betrekking tot onroerende goederen, het concipiëren en ontwikkelen van projekten van urbanisatie, verkaveling en wegenaanleg, en voor het bouwen van private en openbare werken, het uitvoeren en doen uitvoeren van die projekten.

Financieringen toestaan aan particuliere personen en vennootschappen, het huren en verhuren van aile roerende goederen, hierin begrepen leasingkontrakten.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doe! aankopen, exploiteren en afstaan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doe! nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

C. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van BELCROWN NV boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van W.W.R.S. BELGIUM NV is vastgesteld op 1 januari 2013.

D. Rechten van aandeelhouders

BELCROWN NV heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden dan ook geen bijzondere rechten toegekend aan de (enige) aandeelhouder van BELCROWN NV, De rechten van de aandeelhouders van W.W.R.S. BELGIUM NV blijven ongewijzigd.

E. Blizond_ere voordelen

Aan de respectievelijke raden van bestuur van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend,

, F. Overdrachten in de zin van art. 2,18° van het Bodemsaneringsdecreet

De NV BELCROWN is eigenaar van een bedrijfsgebouw op en met grond gelegen te 2100 Deume, Belcrownlaan 5/7, gekend op het kadaster te Antwerpen, afdeling Deurre, sectie A, nummer 148/R en nummer 1481X.

Ingevolge fusie vindt aldus een overdracht van voornoemde grond plaats ln de zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet. De raad van bestuur doet het nodige, opdat een bodemattest kan worden afgeleverd,

G. Statutenwilziginuen

Het maatschappelijk doel van W.W.R.S. BELGIUM NV is in overeenstemming met het doel en de effectieve activiteiten van BELCROWN NV, zodat het maatschappelijk doel van de NV W.W.R.S. BELGIUM niet dient te worden gewijzigd."

Opgemaakt te Deurre op 19 februari 2013.

W.W.R.S. Belgium NV,

vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder,

" Marc Smet.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.01.2013, NGL 21.01.2013 13012-0468-038
14/08/2012
ÿþMatl Wart! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0449.150.481

Benaming

(voluit) : WAREHOUSING & WAREHOUSE RELATED SERVICES

BELGIUM

(verkort) : W.W.R.S. BELGIUM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BELCROWNLAAN 23, 2100 DEURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER EN VASTE VERTEGENWOORDIGER Ui treksel uit het verslag van de raad van bestuur d.d. 26 juli 2012

Met eenparigheid van stemmen wordt, met ingang van 1 januari 2012, Vedora Comm. VA, gevestigd te Keesinglaan 30, 2100 Deurre, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0449.079.712, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Nicodemus Gossefin, wonende te Oude Baan 92, 2390 Malle, benoemd als bestuurder, tot op de gewone algemene vergadering gehouden in 2016, die vergadert over het boekjaar afgesloten op 30 juni 2016,

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluitvorming van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders

De raad van bestuur heeft kennis genomen van de benoeming, met ingang van 1 januari 2012, van de heer Nicodemus Gosselin, wonende te Oude Baan 92, 2390 Malle, overeenkomstig artikel 61§2 W. Venn., als vaste vertegenwoordiger van Vedora Comm.VA, gevestigd te Keesinglaan 30, 2100 Deume, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemïngsnummer 0449.079.712, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, belast met de uitvoering van deze bestuursfunctie in naam en voor rekening van de besturende vennootschap. Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Marc Smet,

gedelegeerd bestuurder.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 3 AUG, 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

111111111111111111111

*12141514*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 27.01.2012, NGL 27.01.2012 12020-0272-038
27/07/2011 : AN294693
27/07/2011
ÿþ eaod 2.o

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ber

aa

Be

Ste

'11115526

fieergQind ter griffie van èV Cerhtbank van ktopcludc1 te ArPwericen, ap

id J11L1 2411

Griffie

Ondernemingsnr : 0449150481

Benaming

(voluit) Warehousing & Warehouse Related Services Belgium

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Belcrownlaan 23 te 2100 Antwerpen-Deurne

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG VAN EEN BEDRIJFSTAK

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Verhoeven te Antwerpen, district Deurre op 30 juni 2011,' "Geregistreerd negen bladen één renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 05/07/11 boek: 154 blad 91 vak 13 Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De ontvanger, (getekend) a.i. W. Wuytack", dat. werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap; "Warehousing & Warehouse Related Services Belgium", in 't kort "W.W.R.S. Belgium", met zetel te 2100' Antwerpen-Deume, Belcrownlaan 23, waarbij volgende besluiten werden genomen:

1/ Het kapitaal werd verhoogd met driehonderd veertigduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro negentien cent: (340.552,19 EUR) om het te brengen van drie miljoen zeshonderd en tweeduizend honderd achtentachtig euro drieëndertig cent (3.602.188,33 EUR) op drie miljoen negenhonderd tweeënveertigduizend zevenhonderd veertig euro tweeënvijftig cent (3.942.740,52 EUR) door inbreng in natura van de bedrijfstak "opslag en handling van goederen alsmede beheer van onroerende goederen" van de naamloze vennootschap "High Quality' Handling & Distribution", met zetel te Antwerpen-Deume, Belcrownlaan 23, ondernemingsnummer, 0436.065.082 RPR Antwerpen.

Over deze inbreng in natura werd op 30 juni 2011 een verslagschrift opgemaakt door de commissaris,: waarvan de besluiten luiden:

"Ondergetekende, de maatschap Walkiers & C", gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5, vertegenwoordigd door de heren Emile Walkiers en Marc Marissen, commissaris van de NV WORLD-WIDE RELOCATION SERVICES, met maatschappelijke zetel te 2100 Deume, Belcrownlaan 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0449.150.481, gekend op de Rechtbank te Antwerpen, brengen, overeenkomstig art. 602 W.Venn., verslag uit over de inbreng in natura bij voornoemde vennootschap. ;

De verrichting werd niet nagezien overeenkomstig de controlenormen vastgesteld door het Instituut van de: Bedrijfsrevisoren, aangezien er heden geen controlenormen voorhanden zijn.

De NV HIGH QUALITY HANDLING & DISTRIBUTION doet een inbreng in natura bestaande uit de bedrijfstak "opslag en handling van goederen alsmede beheer van onroerende goederen" met een (boek)waarde van ¬ 340.552,19. De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 129 nieuwe aandelen van WORLDWIDE RELOCATION SERVICES NV met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

- een inbrengwaarde aan boekwaarde als waarderingsmethode niet bedrijfseconomisch verantwoord is, maar noodzakelijk aangezien de partijen wensen gebruik te maken van het fiscaal vrijstellingsregime en de daarbij horende boekhoudkundige continuïteit;

- de toegepaste waarderingsmethode leidt tot een waarde die ten minste overeenstemt met het aantal en de.

fractiewaarde van de als tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Antwerpen, 30 juni 2011.

Walkiers & C° maatschap,

commissaris,

voor wie optreedt:

(get.) Marc Marissen,

(get.) Emile Walkiers."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

2/ Er werd besloten tot creatie en uitgifte van honderd negenentwintig (129) nieuwe aandelen, waaraan dezelfde rechten en voordelen verbonden zijn als aan de thans bestaande aandelen. De nieuwe aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf 1 juli 2010.

3/ De inschrijvingen werden volledig volstort door inbreng in de vennootschap van de bedrijfstak "opslag en handling van goederen alsmede beheer van onroerende goederen" van de naamloze vennootschap "High Quality Handling & Distribution", met zetel te Antwerpen-Deurne, Belcrownlaan 23, ondernemingsnummer 0436.065.082 RPR Antwerpen. De ingebrachte bestanddelen worden overgenomen vanaf 1 juli 2010.

Als vergoeding voor de inbreng worden de honderd negenentwintig (129) nieuw gecreëerde aandelen " zonder aanduiding van nominale waarde toegekend aan de inbrengende vennootschap.

4/ De tekst van artikel 5 der statuten werd aangepast aan de nieuwe toestand inzake beloop en vertegenwoordiging van het kapitaal. Aldus Luidt artikel 5 voortaan als volgt:

ARTIKEL 5: GEPLAATST KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen negenhonderd tweeënveertigduizend zevenhonderd veertig euro tweeënvijftig cent (3.942.740,52 EUR), vertegenwoordigd door duizend negenhonderd negentig (1.990) aandelen zonder aanduiding van de waarde. Deze aandelen zijn van gelijke waarde, tenzij anders wordt bepaald. Het volgestorte gedeelte is niet afkomstig van een publiek beroep op het

" spaarwezen.

5/ Er werd bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerker bij Walkiers & Co, Eglantierlaan 5, 2020 Antwerpen, waarbij ze de mogelijkheid heeft:

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen bij de ondememingsloketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie B.T.W., met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de

" aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

Marc Verhoeven, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte statutenwijziging met aangehechte stukken (brief KBC; inbrengverslagen commissaris en raad van bestuur), lijst van statutenwijzigingen, gecoördineerde statuten.

A Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2011 : AN294693
25/05/2011 : AN294693
07/03/2011 : AN294693
07/02/2011 : AN294693
09/02/2010 : AN294693
18/02/2009 : AN294693
23/06/2008 : AN294693
20/11/2007 : AN294693
17/10/2007 : AN294693
09/07/2007 : AN294693
07/05/2007 : AN294693
26/04/2007 : AN294693
16/04/2007 : AN294693
12/04/2007 : AN294693
21/02/2007 : AN294693
31/07/2006 : AN294693
31/03/2006 : AN294693
19/04/2005 : AN294693
20/04/2004 : AN294693
06/04/2004 : AN294693
11/04/2003 : AN294693
05/05/2001 : AN294693
20/04/2000 : AN294693
08/04/1999 : AN194693
01/01/1997 : AN294693
09/02/1994 : AN294693

Coordonnées
WAREHOUSING & WAREHOUSE RELATED SERVICES BEL…

Adresse
BELCROWNLAAN 23 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande