WARENHUIS TURNHOUT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WARENHUIS TURNHOUT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.168.906

Publication

21/02/2013
ÿþmod 11.1

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d

11

I 1

i

neergelegd ter griffje van de Rechtbank van lfoopheridai b Aniwerpen

OB 1ER 2013





' Ondernemingsnr : 0426.168.906

Benaming (voluit) :WARENHUIS TURNHOUT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2910 Essen, Elzendreef 7

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris René VAN DEN BERGH, geassocieerd notaris, te 2018; Antwerpen, Broederminstraat 9, op eenendertig januari, v(5ór registratie uitgereikt, met als enig doel; te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone;; algemene vergadering van de naamloze vennootschap "WARENHUIS TURNHOUT", gevestigd te i! 2910 Essen, Elzendreef 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met;; ondernemingsnummer 0426.168.906, onder meer beslist heeft:

1) tot goedkeuring van het fusievoorstel waarbij de vennootschap "WARENHUIS TURNHOUT" wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "HANDELSMAATSCHAPPIJ TER VENNE gevestigd te 2910 Essen, Elzendreef 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen: met ondernemingsnummer 0425.852.368.

Bijgevolg wordt de vennootschap "WARENHUIS TURNHOUT" ontbonden, zonder vereffening.

Het ganse vermogen van de vennootschap "WARENHUIS TURNHOUT" zal, met alle rechten en;i Ïs plichten, overgaan op de vennootschap "HANDELSMAATSCHAPPIJ TER VENNE".

De overgang geschiedt op basis van de tussentijdse balans afgesloten op dertig juni tweeduizend en:? ° twaalf.

Alle rechten, plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf één juli tweeduizend en twaalf, warden; boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap; "HANDELSMAATSCHAPPIJ TER VENNE".

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de vennootschap;, "WARENHUIS TURNHOUT" worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van iR de overnemende vennootschap "HANDELSMAATSCHAPPIJ TER VENNE".

.i 2) dat ingevolge het totstandkomen van de fusie de vennootschap opgehouden heeft te bestaan. Volmacht

:; De vergadering verleent volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan aan de burgerlijke;; vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; "BDO Juridische Adviseurs", gevestigd te 1935 Zaventem, "The Corporate Village", Da Vincilaan 9, box E.6, Elsinore Building, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om het eventi welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Ondernemingsloketten en de diensten van de BTW) ingevolge onderhavige;s fusieoperatie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

" De Notaris

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmacht



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2012
ÿþ Mad Word 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 7 DEC.'1012

11111111 ji,111111j111111111111

Ondernemingsnr Benaming 0426168906

(voluit) : Warenhuis Turnhout

(verkort) : naamloze vennootschap

Rechtsvorm : Elzendreef 7 - 2910 Essen

Zetel : Uittreksel voorstel van een fusie door overneming in de zin van artikel 671 van het Wetboek van Vennootschappen tussen enerzijds, de overnemende vennootschap, Handelsmaatschappij Ter Venne NV, en anderzijds, de over te nemen vennootschap, Warenhuis Turnhout NV

(volledig adres)

Onderwerp akte



[Uittreksel fusievoorstel dd. 3 december 2012]

"A/ Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn;

1 HANDELSMAATSCHAPPIJ TER VENNE, met maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Elzendreef 7.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0425.852.368.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

«De vennootschap heeft tot doel ; de algemene exploitatie in voedingswaren, tabakswaren, schoeisel, textielwaren, kleding, onderhoudsproducten, huishoudelijke uitrusting, artikelen voor vrijetijdsbesteding en alle aanverwante producten van welke aard ook en dit zowel onder de vorm van groot- als van kleinhandel,

De vennootschap mag hiertoe in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handels-, financiële-, industriële-, roerende- en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Ze kan door middel van inschrijving, fusie, inbreng, opslorping, samenwerking of financiële tussenkomst deelnemen in aile Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, van wie het maatschappelijk doel gelijk is, aanverwant of analoog of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,»

Zij wordt hierna 'Handelsmaatschappij Ter Venne', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2 WARENMUIS TURNHOUT, met maatschappelijke zetel te 2910 Essen, Elzendreef 7.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0426,168.906.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

«De vennootschap heeft tot doel : de algemene exploitatie in voedingswaren, uitbaten van koffieshops, tabakswaren, schoeisel, textielwaren, kleding, onderhoudsproducten, huishoudelijke uitrusting, artikelen voor vrijetijdsbesteding en alle aanverwante producten van welke aard ook en dit zowel onder de vorm van groot- als van kleinhandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

. ! ' De vennootschap mag hiertoe in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile handels-, financiële-, industriële-, roerende- en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken,

Ze kan door middel van inschrijving, fusie, inbreng, opslorping, samenwerking of financiële tussenkomst deelnemen in alle Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, van wie het maatschappelijk doel gelijk is, aanverwant of analoog of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij wordt hierna 'Warenhuis Turnhout', of 'de Overgenomen Vennootschap' genoemd. BI Waardering en ruilverhouding

Het aantal uit te reiken aandelen voor 250 aandelen Warenhuis Turnhout, zal 760 aandelen Handelsmaatschappij Ter Venne bedragen.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

CI Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de Overnemende Vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap.

Uiterlijk binnen de 15 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap in het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen ais een gevolg van de fusie met de Overgenomen Vennootschap:

-de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap;

-het aantal bijkomende aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit;

-de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving zal door het bestuursorgaan namens de Overnemende Vennootschap en door de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap of hun gevolmachtigde worden ondertekend.

Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal na goedkeuring van de fusie worden vernietigd.

D / Datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, en elke bijzondere regeling met betrekking tot dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 juli 2012.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

EI Datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 juli 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

FI Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

Voorbehouden ,~d2n'het

Belgisch Staatsblad,

G/ De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

Aan Blaton Bruno Bedrijfsrevisor BVBA, wordt door de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap opdracht verleend om voor de vennootschappen het verslag op te maken waarvan sprake is in artikel 695 W. venn.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor) voor het opstellen van het in artikel 695 W.Venn. bedoelde verslag bedraagt EUR 1.500 (exclusief BTW), per vennootschap.

H/ leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van het bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend."



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Voor eensluidend uittreksel

Beleggingsmaatschappij Rademakers B,V,

gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door

A.~.M.C. Witjes - Rademakers

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 09.07.2012 12272-0271-010
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 29.06.2011 11225-0348-010
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 01.06.2010 10147-0364-010
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 07.07.2009 09368-0256-010
10/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 06.08.2007 07544-0228-009
10/02/2006 : AN242223
04/08/2005 : AN242223
30/07/2004 : AN242223
09/07/2004 : AN242223
07/08/2003 : AN242223
31/07/2002 : AN242223
25/07/2000 : AN242223
12/08/1999 : AN242223
23/10/1991 : AN242223
01/01/1988 : AN242223
01/01/1986 : AN242223

Coordonnées
WARENHUIS TURNHOUT

Adresse
ELZENDREEF 7 2910 ESSEN

Code postal : 2910
Localité : ESSEN
Commune : ESSEN
Province : Anvers
Région : Région flamande