WASTEMYRECORDS, AFGEKORT : WMR

Association sans but lucratif


Dénomination : WASTEMYRECORDS, AFGEKORT : WMR
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 562.724.813

Publication

26/09/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Il 11,11E611J

Neergelegd ter grille van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

17 'SEP. 2011$

Griffie

Ondernemingsnr Olgpi . S.XS

Benaming

(voluit) : WasteMyRecords

(verkort) : INMR

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Nieuwstraat 15, 2550 Kontich

Onderwerp akte: Akte en Statuten WasteMyRecordsNereniging Zonder Winstoogmerk

De Vereniging besloten tussen volgende personen:

1.Mevrouw Elien OOMS, wonende te 2550 Kontich, Nieuwstraat 15, geboren te Leuven op 25 juni 1978 2.De Heer Yves VAES, wonende te 2600 Berchem, Flor Alpaertsstraat 10/5, geboren te Lier op 8 januari 1971 en

3.De Heer Hugo VAES, wonende te 2600 Berchem, Flor Alpaertsstraat 10/5 geboren te Lier op 2 mei 1936. wordt overeengekomen een "vereniging zonder winstoogmerk" of VZW op te richten, waarvan de statuten ' als volgt worden vastgesteld:

TITEL L NAAM  ZETEL DOEL DUUR

ARTIKEL 1. NAAM VAN DE VERENGING

De vereniging heeft als benaming "WasteMyRecords"

ARTIKEL 2. ZETEL VAN DE VERENIGING

De zetel van de vereniging is gevestigd te 2660 Kontich, Nieuwstraat 16. De vereniging ressorteert onder

het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

Wijziging van de zetel kan gebeuren door de Algemene Vergadering en dient het voorwerp uit te maken van

een publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad in de maand waarin de wijziging plaatsvond.

De Raad van Bestuur kan kantoren en centra van werkzaamheden oprichten waar hij dat nuttig zou achten.

ARTIKEL 3, DOEL VAN DE VERENIGING

De vereniging WasteMyRecords stelt zich tot doel in binnen- en buitenland:

a.De niet beroepsmatige oprichting van een vereniging, sociaal-cultureel verankerd in de kunsten/muzieksector, met als expliciet doel om zijn artistiek cliënteel in een professioneel kader binnen de' muzieldkunstensector te begeleiden ("coaching"), te laten ontwikkelen rdevelopingl en voor te bereiden op een ' professionele carrière binnen de kunsten/muzieksector via de vereniging zijn uniek concept van 'music lab', WasteMyTalent genaamd.

b.Het installeren van een 'music lab' heeft tot doel dat de artiest zich volledig artistiek kan ontplooien zonder andere dan artistieke bezorgdheden en waarbij de vereniging aile zakelijke en niet zakelijke beslommeringen op zich neemt in een omgeving die het best aanleunt aan de noden van de kunstenaar/artiest om zich volop te. kunnen ontploolen. Via dit 'music lab' kan de artiest op eigen tempo en vermogen groeien tot een volwaardig en' compleet artiest, gericht op het realiseren van de doelstellingen namelijk een professionele muzieldkunstencarrière via de labelactiviteiten van de VZW.,

c.De vereniging heeft tevens als doel om binnen de culturele sector zijn artistiek cliënteel in de meest brede zin te ondersteunen, niet louter door het middel van begeleiden, promoten, uitgeven en ondersteunen maar ook door financiële verrichtingen te stellen inherent aan de initiatieven die de vereniging stelt om zijn doelen te bereiken. In dat opzicht impliceert de vereniging consequente financiële investeringen, voortkomend uit eigen en vreemd vermogen, waaronder overhelds- en privétoelagen.

d.Onder "begeleiden" verstaat de vereniging het "managen van artiesten" binnen de kunstensector met als doel voor zijn artistiek cliënteel een professioneel kader te scheppen om hun artistieke vermogens in de beste condities uit te oefenen.

e.Hieronder verstaat de vereniging:

Het op zich nemen van de productionele en promotionele aspecten van allerlei artistieke

praktijken zoals muziek, dans, plastische kunsten, en dergelijke meer door P.a.:

-De productie en leiding op zich te nemen van artistieke manifestaties die worden verricht in eigen beheer dan wel in opdracht van derden,

-De organisatie van private en publieke optredens allerhande zoals concerten, voorstellingen, tentoonstellingen, etc.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-Het verstrekken van onderwijs en opleiding op het vlak van artistieke en omkaderende activiteiten door de inrichting van cursussen, proeftijden, work shops en andere onderrichtingen op het vlak van o.m, muziekpraktijk, muziektheorie, muziekindustrie, muziekmanagement, etc.

-Het stichten en in stand houden van een muziekmaatschappij met het oog op ontspanning en muzikale beleving en vorming van zowel haar spelende en niet-spelende leden als van derden.

-Het verlenen van productionele, logistieke, artistieke en administratieve steun en van rechtstreekse of onrechtstreekse medewerking bij de prograrnmatie en productie van uitvoeringen betreffende het geluid en het beeld en bij de vervaardiging van geluids- en audiovisuele opnamen en de verspreiding daarvan,

-De muzikale uitgifte, de uitvoering, de uitgave en de verspreiding van platen, boeken, tijdschriften en artikelen in verhouding tot het doel van de vereniging.

-De ontwikkeling van marketing en merchandising tools ter bevordering van de naambekendheid van de vereniging en zijn artistiek cliënteel

-Zich te beroepen op aile betoelaging en tegemoetkoming die van overheid en privé-organisaties uitgaat.

Deze doeleinden moeten in de meest brede zin worden aanzien. De vereniging kan aile middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven is bepaald onder meer elle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten afsluiten, fondsen inzamelen, kortom: aile activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen. ln het kader van het realiseren van het maatschappelijk doel kan en zal de vereniging daden van koophandel stellen. De vereniging mag, mits de door de wet gestelde vereisten worden nageleefd, alle schenkingen onder levenden of bij testament aanvaarden en daarbij aile verrichtingen doen die op haar doel betrekking hebben. De desgevallend uit een bijkomstige handelsactiviteit behaalde winsten in verhouding tot het doel van de vereniging zullen uitsluitend toebedeeld worden voor de uitvoering van haar doeleinden.

Tenslotte mag de vereniging zowel in binnen-als buitenland aile daden van financieel roerende en onroerende aard alsook handelsverrichtingen stellen, teneinde de vooropgezette doelen, deels of geheel te verwezenlijken.

ARTIKEL 4, DUUR

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur en de activiteiten starten op 1 oktober 2014.

TITEL Il. LEDEN

ARTIKEL 5. LEDEN

De vereniging bestaat uit vaste leden en uit toegetreden leden.

Het aantal vaste leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen.

ARTIKEL 6, VASTE LEDEN

Warden beschouwd als vaste leden:

(a) De oprichters;

(b) leder toegetreden lid dat, op voordracht van minstens twee vaste leden, in deze hoedanigheid aanvaard wordt door de Algemene Vergadering bij een twee derde meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend,

(c) leder lid dat tijdens het werkingsjaar door de Algemene Vergadering wordt benoemd tot bestuurder en de Raad van Bestuur uitmaken. De vaste leden zijn de werkende leden van de vereniging.

ARTIKEL 7. TOEGETREDEN LEDEN

De toegetreden leden zijn enkel dragers van de rechten en de plichten die hen door de statuten worden toegewezen. Toegetreden leden hebben geen stemrecht. De rechten en plichten van de leden omschreven in de Wet van 27 juni 1921 waarbij aan de verenigingen zonder winstgevend doel en aan de instellingen van openbaar nut rechtspersoonlijkheid wordt verleend, zijn enkel van toepassing op de effectieve leden doch niet op de toegetreden leden.

Eenieder die toegetreden lid wenst te worden, kan hiertoe een aanvraag indienen bij de Raad van Bestuur. De kandidatuur wordt voorgelegd aan een toelatingscommissie die de kandidatuur onderzoekt tijdens haar eerstvolgende bijeenkomst De beslissing, die niet met redenen omkleed hoeft te zijn, wordt schriftelijk ter kennis gebracht van de kandidaat Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk. Diegene die niet werd aangenomen, kan zich vanaf één jaar na datum van de beslissing opnieuw kandidaat stellen.

ARTIKEL 8. LEDENBIJDRAGE

Aile leden betalen een identieke jaarlijkse bijdrage. Het bedrag van deze bijdrage wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. De bijdrage kan niet meer bedragen dan ¬ 50. Door het betalen van de bijdrage bewijst men zijn lidmaatschap en onderschrijft men deze statuten. De Raad van bestuur bepaalt jaarlijks de juiste hoogte van dit bedrag en deelt dit mee aan de werkende leden.

ARTIKEL 9, LEDENREGISTER

De Raad van bestuur van de VZW is verplicht een ledenregister bij te houden.

Telkens wanneer er wijzigingen optreden in het ledenbestand van de werkende leden van de VZW, moeten deze wijzigingen binnen de 8 dagen na kennisgeving ervan aan de Raad van bestuur in het ledenregister worden doorgevoerd.

De werkende leden hebben de verplichting om een adreswijziging door te geven aan Raad van bestuur. Het origineel van het ledenregister wordt bijgehouden ter zetel van de VZW.

De werkende leden hebben het recht om de inzage in het ledenregister te vragen, indien er geen commissaris werd aangesteld in de VZW. Zij richten hiervoor schriftelijk een aanvraag aan de Raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

e MOD 2.2

De VZW moet bij mondeling of schriftelijk verzoek, aan de overheden, de administraties en de diensten, met inbegrip van de parketten, de griffies en de leden van de hoven, de rechtbanken en aile rechtscolleges en de daartoe wettelijk gemachtigde ambtenaren, onverwijld toegang verlenen tot het ledenregister en deze instanties bovendien de afschriften of uittreksels uit dit register verstrekken welke zij nodig achten.

ARTIKEL 10 UITTREDING & UITSLUITING VAN LEDEN

Elk lid van de vereniging is vrij uit te treden door het indienen van zijn schriftelijk ontslag bij de Raad van Bestuur. De uitsluiting van een lid kan slechts uitgesproken worden door de Algemene Vergadering met een twee derde meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Een lid dat ontslag neemt of wordt uitgesloten, heeft geen aanspraak op het bezit van de vereniging en kan betaalde bijdragen niet terugvorderen.

Het effectief of toegetreden !id dat de door hem verschuldigde ledenbijdrage niet heeft betaald binnen de maand na de herinnering die hem bij ter post aangetekend schrijven werd toegezonden, wordt geacht ontslag te nemen.

TITEL III. RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 11 SAMENSTELLING

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit minstens drie vaste leden. Ais evenwel maar drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging.

ARTIKEL 12. AANSTELLING

Kandidaat-bestuurders worden voorgedragen door de Raad van Bestuur en door de Algemene Vergadering bij twee derde meerderheid benoemd voor een periode van drie jaar. De leden van de Raad van Bestuur zijn herveddesbaar.

Ln geval van vacature tijdens een mandaat, wordt een voorlopige bestuurder benoemd door de algemene vergadering. Hij voltooit het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

ARTIKEL 13. MANDATEN

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter en een vice-voorzitter, een secretaris en een penningmeester. In geval de voorzitter verhinderd is, warden zijn bevoegdheden uitgeoefend door de vice-voorzitter of, bij gebreke daarvan, door de oudste onder de aanwezige bestuurders. De leden van de Raad van Bestuur oefenen hun mandaat kosteloos uit.

ARTIKEL 14 VERGADERINGEN

De Raad van Bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of secretaris of door twee bestuurders en vergadert minstens éérimaal per jaar. De uitnodigingen gebeuren schriftelijk, minimum 8 dagen va& de vergadering. De Raad van Bestuur kan andere personen als adviseur (zonder stemrecht) op zijn vergaderingen uitnodigen.

ARTIKEL 15 BEVOEGDHEDEN

De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. Alle bevoegdheden die de wet of de statuten niet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering verleent, worden toegekend aan de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur kan onder zijn verantwoordelijkheid, bepaalde handelingen en taken bij volmacht overdragen aan één van de bestuurders of aan een derde, al of niet lid van de vereniging.

Het dagelijks bestuur kan tevens aan één of meerdere personen worden opgedragen. De handelingen van dagelijks bestuur zijn de bestuurshandelingen die de noden van het dagelijks leven van de vereniging opvangen of die welke zowel wegens hun geringe belang ais wegens de nood aan een snelle oplossing geen optreden van de Raad van Bestuur verantwoorden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vereniging in en buite rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door minstens één bestuurder. Deze moet ten aanzien van derden geen blijk geven van enig besluit van de Raad van Bestuur of van enige machtiging. De dagelijks bestuurder kan tevens voor de dagdagelijkse handelingen alleen of gezamenlijk optreden volgens de beslissingen van de Raad van Bestuur, doch de dagelijks bestuurder dient steeds verantwoording af te leggen aan de Raad van Bestuur voor zijn of haar handelingen.

De bestuurders nemen in hun uitoefening van hun mandaat, geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat.

Wanneer ten aanzien van één van de bestuurders een belangenconflict zou rijzen, zal deze zich onthouden van deelname aan de beraadslagingen en de stemming. Hij zal dit voorafgaandelijk melden aan de overige leden van de Raad die een ander persoon dan de betrokken bestuurder zullen aanstellen om hem te vertegenwoordigen.

ARTIKEL 16 BESLISSINGEN

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en één bestuurder of bij ontstentenis door twee bestuurders. Deze notulen liggen steeds ter inzage voor aile leden en worden bewaard op de zetel van de vereniging. Aile uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter.

Inzake handelingen die het dagelijkse beheer van de vereniging te buiten gaan, wordt de vereniging slechts geldig verbonden door de handtekening van de voorzitter en de secretaris, of van de voorzitter en de penningmeester, indien de voorzitter en de secreatis één en dezelfde persoon zijn, en na voorafgaande machtiging door de Raad van Bestuur.

ARTIKEL 17 HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge mOD 2.2

De Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht. TITEL IV. DE ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 18 SAMENSTELLING

De Algemene Vergadering is initieel samengesteld uit alle stichtende vaste leden van de vereniging.

Een lid van de Algemene Vergadering kan zich echter door een ander lid van de Algemene Vergadering

laten vertegenwoordigen, mits voorlegging van een schriftelijke machtiging. Een lid van de Algemene

Vergadering kan evenwel slechts één ander lid van de Algemene Vergadering vertegenwoordigen.

ARTIKEL 19 BEVOEGDHEDEN

De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn

toegekend door de wet en door de onderhavige statuten.

Een besluit van de Algemene Vergadering is inzonderheid vereist voor:

a) De wijziging van de statuten;

b) De benoeming en de afzetting van de bestuurders en van de leden van de toelatingscommissie;

c) De benoeming en de afzetting van eventuele commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging, ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

d) De kwijting aan de bestuurders en commissarissen;

a) De goedkeuring van de begroting en van de rekening;

f) De ontbinding van de vereniging;

g) De uitsluiting van een Lid;

h) De omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

1) Alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

ARTIKEL 20 BIJEENROEPING

De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur in de gevallen bepaald bij de wet of de statuten of wanneer ten minsten één vijfde van de vaste leden hierom verzoekt en minstens éénmaal per jaar. Aile vaste leden worden ten minste acht dagen tevoren voor de algemene vergadering opgeroepen.

De agenda wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de vaste leden, wordt op de agenda gebracht. De oproeping kan per email gebeuren.

ARTIKEL 21 VERGADERINGEN

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of indien deze afwezig of belet is door de vice-voorzitter of, bij gebreke daarvan, door de oudste aanwezige bestuurder. ARTIKEL 22 BESLISSINGEN

Op de Algemene Vergadering heeft ieder vast lid een gelijk stemrecht en worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen. In geval van gelijkheid der stemmen, wordt het voorstel verworpen.

De leden kunnen zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid. Elk stemgerechtigd lid kan evenwel niet meer dan één volmacht dragen.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris of bij ontstentenis door twee bestuurders. Deze notulen liggen steeds ter inzage voor alle leden en voor derden en worden bewaard op de zetel van de vereniging. Aile uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris.

ARTIKEL 23. WIJZIGEN VAN DE STATUTEN

Over een statutenwijziging kan de Algemene Vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden vereist voor een statutenwijziging, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

TITEL V. REKENINGEN EN BEGROTINGEN

ARTIKEL 24 BOEKJAAR

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december,

ARTIKEL 25, GOEDKEURING

De Raad van Bestuur moet jaarlijks de rekeningen van het verlopen boekjaar en de begroting van het komende boekjaar voorleggen aan de Algemene Vergadering ter goedkeuring

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging, en kan onder geen beding bij wijze van dividenden of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

TITEL VI ONTBINDING EN VEREFFENING

ARTIKEL 26 BESLISSING ALGEMENE VERGADERING

De Algemene Vergadering kan besluiten om over te gaan tot vrijwillige ontbinding van de vereniging.

" - 0

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - vervolg

In geval van vrijwillige ontbinding, benoemt de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt :

hun bevoegdheden en vereffeningsvoorwaarden.

ARTIKEL 27. OVERDRACHT ACTIVA

In geval van ontbinding, worden de activa, na aanzuivering van de passiva, overgedragen aan één of

meerdere, door de Algemene Vergadering gekozen, verenigingen met een gelijkaardig don

AANSTELLING VAN DE EERSTE RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk na de oprichting van de vereniging zonder winstoogmerk WasteMyRecords zijn de oprichters in

Buitengewone Algemene Vergadering bijeengekomen en hebben in uitvoering van de artikels 11 en 12 van de

statuten van voormelde vereniging voor de eerste maal als leden van de Raad van Bestuur aangesteld,

dewelke hun mandaat hebben aanvaard:

1.Mevrouw Ellen OOMS, wonende te 2550 Kontich, Nieuwstraat 15.

2.De Heer Yves VAES, wonende te 2600 Berchem, Flor Alpaertsstraat 10/5

VERDELING VAN DE BESTUURSFUNCTIES

De leden van de Raad van Bestuur, onmiddellijk na hun aanstelling in vergadering bijeengekomen, hebben

overeenkomstig artikel 13 van de statuten van voormelde vereniging onder elkaar aangesteld:

1Nlevrouw Ellen OOMS, die aanvaardt, ais penningmeester en secretaris van de vereniging; 2.0e Heer Yves VAES, die aanvaardt, als voorzitter van de vereniging;

Zij hebben tevens De Heer Yves VAES aangeduid als dagelijks bestuurder, die gemachtigd wordt om door zijn enkele handtekening de vereniging te verbinden in zaken van dagelijks bestuur, waaronder in het bijzonder gerekend worden de dagdagelijkse financiële, administratieve en boekhoudkundige verrichtingen.

Op 15 september 2014, getekend door de voltallige Raad van Bestuur:

Mcà,_

ockpva

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WASTEMYRECORDS, AFGEKORT : WMR

Adresse
NIEUWSTRAAT 15 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande