WATER WEG TRANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WATER WEG TRANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.161.997

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 04.07.2014 14262-0425-014
31/10/2013
ÿþ~

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Illt!161J1i111







RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 2 -10- 2013

H `e .1 143-"

Ondememingsnr Benaming (voluit) : 0844.161.997

(verkort) : MOLSE SHOP 24

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Boelehof 41 bus A000, 3910 Neerpelt, België

(volledig adres)

Onderwerp(enl akte :Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders; wijziging bestuur Tekst

Op 15.10.2013 hebben de vennoten vergaderd ten maatschappelijke zetel. Daarbij werd met eenparigheid van stemmen beslist de huidige zaakvoerders, Scrayen Filip en Stokkermans Antonius te ontslaan en kwijting te verlenen voor het gevoerde beleid.

Tot nieuwe, onbezoldigd, zaakvoerder wordt mevrouw Oversteyns Ann, Watermolenstraat7 3910 Neerpelt benoemd.

Deze wijziging gaat in op 15.10.2013

Aasluitend heeft de zaakvoerder beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3680 Maaseik - Zandbergerstraat 59.

Deze wijziging gaat In op 16.10.2013

Oversteyns Ann

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lûik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanighéid van deinstrüménterende notaris, hëtzit van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 03.07.2013 13252-0079-013
07/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12301462*

Neergelegd

05-03-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0844161997

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Molse Shop 24

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3910 Neerpelt, Boelehoef 41 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Blijkens akte verleden voor Jean FLEMINGS, notaris te Lommel, op 5 maart 2012, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht door:

1/ De heer SCRAYEN Filip, geboren te Neerpelt op 25 maart 1985, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend naar hij verklaart, wonende te 3910 Neerpelt, Boelehoef 41/A.

2/ De heer STOKKERMANS Antonius Adrianus Alphonsus Maria, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend naar hij verklaart, geboren te Loon op Zand (Nederland) op 07 juli 1970, wonende te 5171 AA Kaatsheuvel ( Nl ), Hilsestraat 41.

- onder de naam  Molse Shop 24 , met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, Boelehoef 41/A, en met een onbeperkte duur. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf het neerleggen van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel;

- waarvan het geplaatste en voor 1/3 in geld volgestorte kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld als volgt:

1/ De heer Filip Scrayen, verschijner sub 1/, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100 EUR), waarbij ieder aandeel voor één/derde deel werd volgestort;

2/ De heer Antonius Stokkermans, verschijner sub 2/, schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van drieduizend honderd euro (3.100 EUR), waarbij ieder aandeel voor één/derde deel werd volgestort.

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) werd gestort.

Ondergetekende notaris verklaart dat een bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt bijgevolg de deponering van het aldus gestorte kapitaal.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend:

1/ aan de heer Filip Scrayen, verschijner sub 1/, die aanvaardt : drieënnegentig (93) aandelen.

2/ aan de heer Antonius Stokkermans, verschijner sub 2/ die aanvaardt: drieënnegentig (93) aandelen.

De oprichters stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst is.

- met jaarvergadering op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de derde vrijdag van juni om twintig uur, of - als dit geen werkdag is - op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013);

- met boekjaar lopend van één januari tot en met eenendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkreeg tot en met eenendertig december tweeduizend twaalf);

- Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is het opgevraagde kapitaal,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

- met als gemachtigden tot besturen 2 zaakvoerders, (tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbeperkte duur werden aangesteld: De heer Filip SCRAYEN, voornoemd, De heer Antonius STOKKERMANS, voornoemd. Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte; Het mandaat van de heer Filip Scrayen is bezoldigd; het mandaat van de heer Antonius Stokkermans is onbezoldigd)

- met als doel, zowel in het binnen- als in het buitenland :

Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de groothandel, de kleinhandel, de import, de export, de makelaardij en de commissie van om het even welke producten en goederen, onder andere voeding en droogwaren.

Uitbaten van een nachtwinkel.

Uitbaten van een automaten shop

Aan- en verkoop - import - export van voedingsautomaten en aanverwante automaten, alsmede alle onderdelen;

De aan- en verkoop van voedingswaren en dranken in het algemeen en het uitbaten en verhuren van één of meerdere hotels, restaurants, eethuizen, tearooms, feestzalen, het bereiden van allerlei spijzen en dranken als tafelhouder en traiteur, het kopen, verkopen, bewerken en verwerken van allerlei eetwaren en dranken, de levering ervan, eventueel ten huize, het vervoer van cliënten en alle aanverwante activiteiten in de meest uitgebreide zin genomen;

De vennootschap kan inzonderheid een spijshuis, verbruikssalon, dankgelegenheid, hotel, logementshuis, snackbar, cafetaria, taverne en discotheek uitbaten. Zij kan eveneens voorzien in de verkoop van wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs, belegde broodjes, bereide schotels, het inrichten van banketten, vertonen van cabaret en dancing.

Het aanbieden van franchise-formules.

Deze opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

Het verlenen aan ondernemingen waarin zij deelneemt of niet deelneemt, al dan niet bezoldigd van technische, administratieve, financiële en commerciële bijstand, het verstrekken van adviezen en verlenen van diensten

inzake studie, administratie, organisatie en handels aangelegenheden, het opnemen van bestuurdersmandaten in de meest ruime zin genomen, aan derden.

Managementactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, bouwpromotie, projectontwikkeling, onroerende leasing en roerende leasing

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegen-woordiger.

- Met als bijzondere gevolmachtigden, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling B&A Accountants nv, met zetel te 3900 Overpelt, Leopoldlaan 100, of een in de plaats gestelde subgedelegeerde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de BTW, de belastingen, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag van registraties en erkenningen enzovoort, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van oprichting, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de

rechtbank van koophandel voor registratie;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
24/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
WATER WEG TRANS

Adresse
DE PRETSTRAAT 16, BUS 5 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande