WATSON & DICKENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WATSON & DICKENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.709.874

Publication

15/01/2014
ÿþ . _ Z Cod 11.1





t ~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,i

~' .G



1111

*14015445*

Ondernemingsnr : 0809.709.874

Benaming (voluit) :WATSON & DICKENS (verkort) :

NEERGELEGD ~

GRWr 1i, RECHTBANK VAN

0 6 JAN. 2014

KOOPHAI'tD`~ TURNHOUT

r eDe griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diamanstraat 8 bus 214

2200 Herentals

Onderwerp akte :

A. PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING VAN EEN NIEUWE VENNOOTSCHAP 'HASTINGS & CORNWALL'

" B. PARTIËLE SPLITSING DOOR INBRENG IN DE BESTAANDE VENNOOTSCHAP 'DELISIA' C. KAPITAALVERHOGINGEN.

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering gehouden op het kantoor van geassocieerd' notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 30 december 2013, blijkt dat de vennootschap volgende," beslissingen genomen heeft:

A. PARTIËLE SPLLTSJNG Q. " * -

CORNWALL fde I-fastin_ys"  & Cornwall-s Iitsing)

1. Kennisname van de stukken.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen 745 en 748 van het Wetboek

van vennootschappen niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het splitsingsvoorstel.

Alle leden van de vergadering erkennen vooraf een exemplaar van het splitsingsvoorstel te hebben.;

ontvangen.

2. Besluit tot partiële splifsine

De vergadering keurt het splitsingsvoorstel goed met toepassing van artikel 749 van het Wetboek van; Vennootschappen en betuigt haar instemming met de verrichting van partiële splitsing waarbij bepaalde activa en passivabestanddelen, meer bepaald de bedrijfstak "Bedrijven-participaties" van onderhavige vennootschap'; overgaan op de nieuw op te richten vennootschap, die zal genoemd worden 'Hastings & Cornwall'.

Overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen blijft onderhavige vennootschap' bestaan.

1) Modaliteiten van de gedeeltelijke splitsing

Deze gedeeltelijke splitsing heeft plaats overeenkomstig volgende modaliteiten:

- de datum vanaf dewelke de handelingen van de overdragende vennootschap 'Watson & Dickens' niet!, betrekking tot de activa en passiva vermogensbestanddelen die het voorwerp uitmaken van de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting is bepaald op heden, om 0.00 uur.

- vanaf heden 0.00 uur worden aile verrichtingen, gesteld door onderhavige vennootschap met;, betrekking tot de overgedragen-vermogensbestanddelen, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening,; van de nieuw op te richten vennootschap;

- er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de nieuw op te richten;; vennootschap, noch aan de vennoten van onderhavige vennootschap;

- aan de zaakvoerders van onderhavige vennootschap en aan de zaakvoerders van de nieuw op te richten vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend; - de overdracht omvat alle elementen, zowel actieve als passieve, waarvan sprake in het;, ;: splitsingsvoorstel en hierna meer uitvoerig beschreven;

- teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap, indien de hierna weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat: de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou; betreffen die bij onachtzaamheid,. vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de:; toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, waarvan niet met zekerheid:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

[

kan worden vastgesteld of zij aan onderhavige vennootschap dan wel aan de nieuw op te richten vennootschap verblijven, zullen geacht worden toe te behoren aan de bestaande vennootschap;

- overeenkomstig artikel 686 van het Wetboek van vennootschappen zal de nieuw op te richten vennootschap hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van de zekere en opeisbare schulden die bestaan op datum dat de akte houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de splitsing wordt bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en van de schulden waarvoor in rechte of via arbitrage een bezwaar werd ingesteld tegen de gesplitste vennootschap vôôr de algemene vergadering die zich over de splitsing moet uitspreken. Haar aansprakelijkheid geldt uitsluitend voor het netto-actief dat haar wordt toegekend.

- de partiële splitsing zal slechts gerealiseerd zijn na het besluit tot splitsing en na oprichting van de nieuwe vennootschap.

2) Omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen

Ingevolge de goedkeuring van de partiële splitsing verzoekt de vergadering mij, notaris, akte te verlenen van de omschriivingyan de overgegane vermogensbestanddelen.

Er worden geen onroerende goederen of zakelijke rechten overgedragen aan de oo te richten vennootschap.

Aan de nieuw op te richten vennootschap 'Hastings & Cornwall' wordt de bedrijfstak "Bedriiven-participaties" toebedeeld, deze omvat bij wijze van samenvatting volgende activa en passiva:

Activa.

- Vaste activa, ten bedrage van drie miljoen vijfhonderd en eenduizend honderd achtenveertig euro zesendertig cent (¬ 3.501.148,36), en samengesteld als volgt:

Financiële vaste activa  deelnemingen, ten bedrage van drie miljoen vijfhonderd en eenduizend honderd achtenveertig euro zesendertig cent (¬ .3.501.148,36).

- Vlottende activa, ten bedrage van een miljoen tweehonderd eenentwintigduizend achthonderd

achtendertig euro veertig cent(¬ 1.221.838,40), en samengesteld als volgt:

* Vorderingen op ten hoogste één jaar  overige vorderingen, ter. bedrage van eer. miljoen honderd

eenentwintigduizend achthonderd achtendertig euro veertig cent (¬ 1.121.838,40);

* liquide middelen, ten bedrage van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Passiva.

- Eigen vermogen, ten bedrage van een miljoen zeshonderd vijfenzestigduizend zeshonderd drieënvijftig euro tweeënveertig cent (¬ 1.665.653,42), samengesteld ais volgt:,

* kapitaal  geplaatst kapitaal ten bedrage van ' negentienduizend tweehonderd vijftien euro zevenenvijftig cent (¬ 19.215,57)

* reserves  wettelijke reserve ten bedrage van duizend negenhonderd eenentwintig euro zesenvijftig cent (¬ 1.921,56)

* overgedragen winst ten bedrage van een miljoen zeshonderd vierenveertigduizend vijfhonderd

zestien euro negenentwintig cent (¬ 1.644.516,29)

- Schulden, ten bedrage van drie miljoen zevenenvijftigduizend driehonderd drieëndertig aura

vierendertig cent (¬ 3.057.333,34), samengesteld als volgt:

* schulden op ten hoogste één jaar, ten bedrage van drie miljoen zevenenvijftigduizend driehonderd

drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 3.057.333,34), samengesteld als volgt

° financiële schulden, ten bedrage van driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00);

o overige schulden, ten bedrage van twee miljoen zevenhonderd zevenenvijftigduizend driehonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬ 2.757.333,34).

Dit alles ruimer omschreven in het splitsingsvoorstel en het revisoraal verslag dat gehecht zal worden aan de oprichtingsakte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Hastings & Cornwall'.

3. Bepaling van het aantal aandelen en toekenning ervan als vergoeding van de inbreng bil wijze van partiële splitsing.

De vergadering beslist, als vergoeding voor de inbreng van een deel van het vermogen van onderhavige vennootschap bij wijze van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap 'Hastings & Cornwall', tot creatie van 200 aandelen zonder nominale waarde in de nieuwe vennootschap. Deze aandelen zullen op naam zijn, volledig volgestort en rechtstreeks toegekend worden aan de vennoten van onderhavige vennootschap in de verhouding van één aandeel van de nieuwe vennootschap voor één aandeel van onderhavige vennootschap. Er wordt niet in een opleg in geld voorzien.

Deze aandelen zullen in de winsten delen vanaf de datum dat de nieuwe vennootschap 'Hastings & Cornwall' rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4. Aanduiding van een lasthebber om onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen bij de verrichting van de partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap en bepaling van zijn machten.

De vergadering beslist de heer Wim Heylen, voornoemd, aan te duiden tot bijzondere lasthebber:

- om onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen bij de verrichtingen van de partiële splitsing door

oprichting van de nieuwe vennootschap "HASTINGS & CORNWALL";

om inbreng te doen bij wijze van partiële splitsing in de nieuw op te richten vennootschap;

 om alle modaliteiten van de oprichtingsakte en van de statuten te bepalen, zoals de rechtsvorm, de naam, de zetel, het doel, het kapitaal en zijn vertegenwoordiging, het bestuur en de externe vertegenwoordiging van de vennootschap, de datum van de jaarvergadering, de afsluitdatum van het boekjaar en in het algemeen alle clausules in de statuten die hij nodig of wenselijk acht

- om deel te nemen aan de algemene vergadering die zal gehouden worden onmiddellijk na de oprichting, te beraadslagen en te stemmen over alle punten op de agenda, onder meer de benoeming van de zaakvoerders;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 111

~ ~ e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

 om daartoe in liet algemeen alle akten en stukken te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en in het algemeen al het nodige te doen.

5. Goedkeuring van de statuten van de uit de partiële splitsing ontstane nieuwe vennootschap. Na kennisname van het ontwerp van de oprichtingsakte en van de statuten worden deze goedgekeurd door de vergadering, ook waar ze afwijken van het splitsingsvoorstel.

6. Vermindering van het maatschappelijk kapitaal ten gevolge van de partiële splitsing

De vergadering beslist in het kader van de 'Hastings & Cornwall-splitsing' tot vermindering van het maatschappelijk kapitaal van onderhavige vennootschap met negentienduizend tweehonderd vijftien euro zevenenvijftig cent (¬ 19.215,57) om het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) tot zevenhonderd vierentachtig euro drieënveertig cent (¬ 784,43).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

7. Opschortende voorwaarde.

De vergadering beslist nog dat alle voorgaande besluiten onder punt A. en de goedkeuring van de statuten van de nieuw op te richten vennootschap slechts effect zullen sorteren nadat de nieuwe vennootschap is opgericht conform artikel 754 van het Wetboek van vennootschappen.

B PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNAME DOOR _DE BESTAANDE VENNOOTSCHAP QELISIA (de

Delisia-splitsing)

8. Kennisname van de stukken.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de artikelen 730 en 734 van het Wetboek '

van vennootschappen niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het splitsingsvoorstel.

Alle leden van de vergadering erkennen vooraf een exemplaar van het splitsingsvoorstel te hebben

ontvangen.

9. Melding van eventuele belangriike wijzigingen in het vermogen van de betrokken vennootschappen. De zaakvoerder van onderhavige vennootschap verklaart, in toepassing van artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan ln het vermogen van onderhavige vennootschap tussen de datum van het splitsingsvoorstel en de datum van deze vergadering, op uitzondering van de hiervoor besliste 'Hastings & Cornwall-splitsing', die evenwel pas effect zal sorteren na , oprichting van de nieuwe vennootschap, zoals hierboven uiteengezet.

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Delisia' heeft de zaakvoerder van onderhavige vennootschap voorafgaandelijk de ondertekening dezer, op de hoogte gesteld dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Delisia' tussen de datum van het splitsingsvoorstel en de datum van deze vergadering.

10. Besluit tot partiële splitsing.

De vergadering keurt het splitsingsvoorstel goed met toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen en betuigt haar instemming met de verrichting van partiële splitsing waarbij bepaalde activa-en passivabestanddelen, meer bepaald de bedrijfstak "Non-core-participaties" van onderhavige vennootschap overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Delisia', met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, BTW BE 0541.865.952, RPR Turnhout.

Overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen blijft onderhavige vennootschap bestaan.

1) Modaliteiten van de gedeeltelijke splitsing

Deze gedeeltelijke splitsing heeft plaats overeenkomstig volgende modaliteiten:

- de datum vanaf dewelke de handelingen van de overdragende vennootschap 'Watson & Dickens' met betrekking tot de activa en passiva vermogensbestanddelen die het voorwerp uitmaken van de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting is bepaald op heden, om 0.00 uur.

- vanaf heden 0.00 uur worden alle verrichtingen, gesteld door onderhavige vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

- er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de vennoten van de overnemende vennootschap, noch aan de vennoten van onderhavige vennootschap;

- aan de zaakvoerders van onderhavige vennootschap en aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend;

- de overdracht omvat aile elementen, zowel actieve als passieve, waarvan sprake in het splitsingsvoorstel en hierna meer uitvoerig beschreven;

- teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap, indien de hierna weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, waarvan niet met zekerheid kan warden vastgesteld of zij aan onderhavige vennootschap dan wel aan overnemende vennootschap verblijven, zullen geacht worden toe te behoren aan onderhavige vennootschap;

overeenkomstig artikel 686 van het Wetboek van vennootschappen zal de overnemende vennootschap hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van de zekere en opeisbare schulden die bestaan op datum dat de akte houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de splitsing wordt bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en van de schulden waarvoor in rechte of via arbitrage een bezwaar werd ingesteld tegen de gesplitste vennootschap vó& de algemene vergadering die zich over de splitsing moet uitspreken. Haar aansprakelijkheid geldt uitsluitend voor het netto-actief dat haar wordt toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- de partiële splitsing zal slechts gerealiseerd zijn na goedkeuring van de inbreng in de overnemende"

vennootschap door de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap,

2) Omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen

Ingevolge de goedkeuring van de partiële splitsing verzoekt de vergadering mij, notaris, akte te

verlenen van de omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen.

Er worden peen onroerende goederen of zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten

vennootschap.

Aan de overnemende vennootschap 'Delisia' wordt de bedriifstak "Non-core-participaties" toebedeeld.

deze omvat bij wijze van samenvatting volgende activa en passiva:

Activa.

- Vaste activa, ten bedrage van achttienduizend achthonderd drieëndertig euro vierendertig cent (¬

18.833,34), samengesteld als volgt..

* financiële vaste activa, ten bedrage van achttienduizend achthonderd drieëndertig euro vierendertig

cent (¬ 18.833,34)

- Vlottende activa, ten bedrage van drieëntwintigduizend achthonderd drieëndertig euro drieëndertig

cent (¬ 23.833,33), samengesteld als volgt:

* liquide middelen, ten bedrage van drieëntwintigduizend achthonderd drieëndertig euro drieëndertig

cent (¬ 23.833,33).

Passiva.

- Eigen vermogen, ten bedrage van tweeëntwintigduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig

cent (¬ 22.666, 67), samengesteld als volgt:.

* kapitaal -- geplaatst kapitaal ten bedrage van tweehonderd eenenzestig euro negenenveertig cent (¬

261,49)

* reserves -- wettelijke reserve ten bedrage van zesentwintig euro vijftien cent (¬ 26,15)

* overgedragen winst ten bedrage van tweeëntwintigduizend driehonderd negenenzeventig euro drie cent (¬ 22.379,03)

- Schulden, ten bedrage van twintigduizend euro (¬ 20.000, 00), samengesteld als volgt:

* schulden op ten hoogste één jaar - overige schulden ten bedrage van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Dit alles ruimer omschreven in het splitsingsvoorstel en het revisoraal verslag dat gehecht zal worden aan de inbrengakte in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Delisia'.

11. Bepaling van het aantal aandelen en toekenning ervan als vergoeding van de inbreng bit wijze van

partiële splitsing.

De vergadering beslist, als vergoeding voor de inbreng van een deel van het vermogen van onderhavige vennootschap bij wijze van partiële splitsing door overname door de bestaande vennootschap 'Delisia', tot creatie van 243 aandelen in de overnemende vennootschap 'Delisia'. Deze aandelen zullen op naam zijn, volledig volgestort en rechtstreeks toegekend worden aan de vennoten van onderhavige vennootschap in bestaande verhouding, te weten 219 aandelen aan de heer Wim Heylen, voornoemd en 24 aandelen aan de heer Didier Clerx, voornoemd. Er wordt niet in een opleg in geld voorzien.

Deze aandelen zullen in de winsten delen vanaf heden.

12. Aanduiding van een lasthebber om onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen bil de

verrichting van de partiële splitsing door overname door een bestaande vennootschap en bepaling van

zijn machten.

De vergadering beslist de heer Wim Heylen, voornoemd, aan te duiden tot bijzondere lasthebber:

 om onderhavige vennootschap te vertegenwoordigen bij de verrichtingen van de partiële splitsing door overname door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

- om inbreng te doen bij wijze van partiële splitsing in de overnemende vennootschap;

- om deel te nemen aan de algemene vergadering die zal gehouden worden ter gelegenheid van de inbreng bij wijze van partiële splitsing, te beraadslagen en te stemmen over alle punten op de agenda; om daartoe in het algemeen alle akten en stukken te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en in het algemeen al het nodige te doen.

13. Vermindering van het maatschappelijk kapitaal ten gevolge van de 'Delisia-splitsing'

De vergadering beslist in het kader van de 'Delisia-splitsing' tot de vermindering van het maatschappelijk kapitaal van onderhavige vennootschap met tweehonderd eenenzestig euro negenenveertig cent (¬ 261,49) om het te brengen van zevenhonderd vierentachtig euro drieënveertig cent (¬ 784,43) tot vijfhonderd tweeëntwintig euro vierennegentig cent (¬ 522,94).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering geschiedt zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

14. Opschortende voorwaarde.

De vergadering beslist dat overeenkomstig artikel 738 tweede lid van het Wetboek van vennootschap alle hiervoor onder punt B. genomen besluiten slechts uitwerking zullen hebben onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van de inbreng in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Delisia', voornoemd door de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Delisia', voornoemd.

C. WIJZIGING VAN DE STATUTEN - KAPITAALVERHOGINGEN.

15. Vaststelling van de in onderhavige vennootschap overblijvende activa en passiva.

Aan onderhavige vennootschap wordt de bedrijfstak "vastgoed-participaties" toebedeeld, deze omvat bij wijze van samenvatting volgende activa en passiva:

Activa.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



- Vaste activa, ten bedrage van achthonderd en twaalfduizend driehonderd zesenzestig euro'

zevenenzestig cent (¬ 812.366, 67), en samengesteld ais volgt:

Financiële vaste activa  deelnemingen, ten bedrage van achthonderd en twaalfduizend driehonderd

zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 812.366,67).

- Vlottende activa, ten bedrage van twee miljoen zeshonderd negenenzeventigduizend vijfhonderd en

zeven euro vijf cent (¬ 2.679.507,05), en samengesteld als volgt:

* Vorderingen op ten hoogste één jaar, ten bedrage van twee miljoen zeshonderd achtendertigduizend

vierhonderd drieënvijftig euro achtennegentig cent (¬ 2.638.453,98), samengesteld als volgt:

° handelsvorderingen, ten bedrage van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00);

° overige vorderingen, ten bedrage van twee miljoen vijfhonderd achtentachtigduizend

vierhonderd drieënvijftig euro achtennegentig cent (¬ 2.588.453,98);

* liquide middelen, ten bedrage van dertigduizend vijfhonderd drieënvijftig euro zeven cent (¬

30.553,07);

* overlopende rekeningen, ten bedrage van tienduizend vijfhonderd euro (¬ 10.500,00).

Passiva.

- Eigen vermogen, (en bedrage van zevenenzestigduizend driehonderd negenentwintig euro

negenenzestig cent (¬ 67.329, 69), samengesteld als volgt:.

* kapitaal  geplaatst kapitaal ten bedrage van vijfhonderd tweeëntwintig euro vierennegentig cent (¬

522,94)

* reserves  wettelijke reserve ten bedrage van tweeënvijftig euro negenentwintig cent (¬ 52,29);

* overgedragen winst ten bedrage van zesenzestigduizend zevenhonderd vierenvijftig euro zesenveertig cent (¬ 66.754,46);

- Schulden, ten bedrage van drie miljoen vierhonderd vierentwintigduizend vijfhonderd vierenveertig euro drie cent (¬ 3.424.544, 03), samengesteld als volgt:

* schulden op ten hoogste één jaar, ten bedrage van drie miljoen vierhonderd vierentwintigduizend vijfhonderd vierenveertig euro drie cent (¬ 3.424,544,03), samengesteld als volgt:

° handelsschulden, ten bedrage van honderd vierenveertig euro vijfenzeventig cent (¬ 144,75);

° overige schulden, ten bedrage van drie miljoen vierhonderd vierentwintigduizend driehonderd negenennegentig euro achtentwintig cent (¬ 3.424.399,28).

Dit alles ruimer omschreven in het splitsingsvoorstel en voormelde revisorale verslagen.

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen'van de partieel te splitsen vennootschap, indien de hiervoor weergegeven toewijzingen geen uitsluitsel geven, hetzij omdat de verrichte toewijzingen voor interpretatie vatbaar zouden zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de tcegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan onderhavige vennootschap dan wel aan de nieuw op te richten vennootschap, respectievelijk de overnemende vennootschap verblijven, zullen geacht worden toe te behoren aan onderhavige vennootschap.

16. Kapitaalverhoqinq door inbrenq in natura.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen niet negenhonderdzesennegentig euro twintig cent (¬ 996,20) om het te brengen van vijfhonderd tweeëntwintig euro vierennegentig cent (¬ 522,94) tot duizend vijfhonderd negentien euro veertien cent (¬ 1.519,14) door inbreng in natura, zoals hierna uiteengezet, voor de tegenwaarde van 381 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf heden en de creatie van een uitgiftepremie van elf miljoen tweehonderd veertigduizend negenhonderd tweeëndertig euro (¬ 11.240.932,00).

Op deze 381 aandelen wordt onmiddellijk in natura ingeschreven als volgt:

INBRENG IN NATURA

1, De heer Wim Heylen, voornoemd, verklaart volgende goederen in te brengen:

-186 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Business Park Olen', in het kort'BPO', met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, BTW BE 0877.631.848, RPR Turnhout.

- 750 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Heylen Remi', met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, BTW BE 0416.573.824, RPR Turnhout;

- 186 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Rikesa', met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, BTW BE 0880.616.775, RPR Turnhout,

2. De heer Didier Clerx, voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart volgende goederen in te brengen:

- 186 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Metaalmeesters Herentals', met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, BTW BE 0508.640.185, RPR Turnhout. VERGOEDING VAN DE INBRENG,

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan aile comparanten verklaren kennis te hebben worden:

- 326 volgestorte aandelen en een uitgiftepremie van negen miljoen zeshonderd zevenentwintigduizend zeshonderd negenenzeventig euro éénenzestig cent (¬ 9.627.679,61) toegekend aan de heer Wim Heylen, voornoemd, die aanvaardt;

- 55 volgestorte aandelen en een uitgiftepremie van een miljoen zeshonderd en twaalfduizend tweehonderd zesenvijftig euro negentien cent (¬ 1.612.256,19) toegekend aan de heer Didier Clerx, voornoemd en vertegenwoordigd zoals gezegd, die aanvaardt,

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

De burgerlijk vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Van Havermaet, Groenweghe Bedrijfsrevisoren', vertegenwoordigd door de heer Rudi









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zeelmaekers, bedrijfsrevisor, Kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65/1 heeft het verslag de dato 29 december 2013, opgesteld voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. De bedrijfsrevisor besluit ais volgt

'Ondergetekende, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG. VENN. O.V.V. CVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65/1, vertegenwoordigd door de heer Rudi ZEELMAEKERS, bedrijfsrevisor, heeft een onderzoek uitgevoerd omtrent de inbreng in natura ter gelegenheid van de geplande kapitaalverhoging in WATSON & DICKENS BVBA.

De inbreng in natura bestaat uit:

a 186 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van Business Park Olen BVBA

o 750 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van Heylen Remi BVBA

a 186 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van Rikesa BVBA

o 186 aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van Metaalmeesters Herentals

BVBA

voor een bedrag van elf miljoen tweehonderd veertig duizend negenhonderd tweeëndertig euro

(11.240.932,00 EUR).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

o de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap heeft onder haar verantwoordelijkheid de waardering gedaan van de inbreng in natura en heeft de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bepaald;

o de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

o de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering, in het geheel

genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord zijn.

De waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden, komen tenminste overeen met

de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De inbreng in nature is bijgevolg niet overgewaardeerd.

Volgens het Bijzonder Verslag van de Zaakvoerder zal de inbreng in natura door

o de heer Wim HEYLEN voor een bedrag van 9.628.532,00 EUR worden vergoed door uitgifte van 326 nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van WATSON & DICKENS BVBA,

o de heer Didier CLERX voor een bedrag van 1.612.400,00 EUR worden vergoed door uitgifte van 55

nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde van WATSON & DICKENS

BVBA.

Tevens zal een uitgiftepremie van 11.239.935,80 EUR worden gecreëerd.

Ondergetekende wenst te benadrukken dat hij geen uitspraak doet over de rechtmatigheid en

billijkheid van de verrichting of met andere woorden, dal het verslag geen "faimess opinion" is.

Gedaan te goeder trouw,te Hasselt, 29 december 2013

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN, BURG. VENN. O.V.V. CVBA,

Vertegenwoordigd door Rudi ZEELMAEKERS

Bedrijfsrevisor- Vennoot"

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Tevens wordt aan deze het bijzonder verslag van de zaakvoerder gehecht, waarin hij uiteenzet

waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het maatschappelijk kapitaal

thans duizend vijfhonderd negentien euro veertien cent (¬ 1,519,14) bedraagt.

17. Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met elf miljoen

tweehonderd negenendertigduizend negenhonderd vijfendertig euro tachtig cent (¬ 11.239.935,80) om het te

' brengen van duizend vijfhonderd negentien euro veertien cent (¬ 1.519,14) tot elf miljoen tweehonderd

eenenveertigduizend vierhonderd vierenvijftig euro vierennegentig cent (¬ 11.241.454,94) door incorporatie van

voormelde uitgiftepremie ten belope van voormeld bedrag zonder creatie van nieuwe aandelen.

18. Aanpassing van de statuten aan de door de vergadering getroffen beslissingen.

De vergadering beslist eenparig de volgende wijzigingen aan de statuten te brengen:

Artikel 5 : wordt vervangen door volgende tekst

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 11.241.454,94 euro.

Het is vertegenwoordigd door 581 aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde

van 1!581 ste van het kapitaal.

19. Coördinatie van de statuten.

De vergadering gelast ondergetekende notaris over te gaan tot de coördinatie van de statuten

overeenkomstig de vigerende wetgeving.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Catherine Goossens.

Geassocieerd notaris.

In bijlage eensluidend afschrift

Tegelijk neergelegd : gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ifii1114B3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

15 RSV, 2013

KOOPHilea . TURNHOUT

De griffier

Ondernemingsnr : 0809.709.874

Benaming

(voluit) : WATSON & DICKENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diamantstraat 8 bus 214, 2200 Herentals

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het splitsingsvoorstel houdende een met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting (partiële splitsing door overneming en partiële splitsing door oprichting) overeenkomstig de artikelen 677 en 758 van het Wetboek van Venootschappen - bijzondere volmacht

Neerlegging van het gemeenschappelijk splitsingsvoorstel overeenkomstig artikel 728, 743 en 758 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting, waarbij volgens de modaliteiten van onderhavig splitsingsvoorstel, een deel van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WATSON & DICKENS", met zetel te 2200 1-terentals, Diamantstraat 8 bus 214, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout, inge-ischreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0809.709.874 respectievelijk zal overgaan (i) naar de nieuw (uit de partiële splitsing door oprichting) op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht "HASTINGS & CORNWALL", met toekomstige zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 294, en respectievelijk (li) naar de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELISIA', met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout, inge-'schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0541.865.952.

Bekendmaking bij uittreksel van het gemeenschappelijk splitsingsvoorstel:

"WATSON & DICKENS"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214

Rechtspersonen register Turnhout met ondememingsnummer 0809.709.874

B.T.W.-plichtige

"DIELISIA"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

te 2200 Herentais, Diamantstraat 8 bus 214

Rechtspersonenregister Turnhout met ondernemingsnummer 0541.865.952

B.T.W.-plichtige

VOORSTEL VAN MET GEMENGDE SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING OVEREENKOMSTIG DE ARTIKELEN 677 EN 758 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Het jaar tweeduizend en dertien, op 15 november.

Te Herentals,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

3177939+'

1111

vt

behc aat Bel.

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

TUSSEN:

ENERZIJDS

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WATSON & DICKENS" (hierna de 'Vennootschap"), met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0809.709.874 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige, hierna vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Wim HEYLEN, wonende te 2440 Geel, Velveken 57, die beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 728, 743 en 758 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan haar buitengewone algemene vergadering en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 758 (gemengde splitsing) en de artikelen 728 tot en met 741 (procedure bij splitsing door overneming) en de artikelen 742 tot en met 757 van het Wetboek van Vennootschappen (procedure bij splitsing door oprichting)

De Vennootschap is opgericht blijkens akte verfeden voor notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 9 februari 2009, openbaargemaakt In de bijlagen tot het Belgisch Staats-blad van 19 februari 2009 onder nummer 09026871, en de statuten werden voor het laatst gewijzigd bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 17 februari 2009,

ANDERZIJDS

De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "DELISIA" (hierna "DELISIA"), met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout, inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0541.865.952 en geregistreerd als B.T.W,-plichtige, hierna vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Didier CLERX, wonende te 3600 Genk, Schaapsdries 2 c, die beslist het onderhavig splitsingsvoorstel, opgesteld overeenkomstig artikel 728, 743 en 758 van het Wetboek van Vennootschappen, voor te leggen aan haar buitengewone algemene vergadering en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 758 (gemengde splitsing) en de artikelen 728 tot en met 741 (procedure bij splitsing door overneming) en de artikelen 742 tot en met 757 van het Wetboek van Vennootschappen (procedure bij splitsing door oprichting),

DELISIA is opgericht blijkens akte verleden voor notaris Cathérine Goossens te Grobbendonk op 13 november 2013 en het uittreksel van de oprichtingsakte werd op 14 november 2013 neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout.

De bestuursorganen van de beide voormelde vennootschappen zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen voorstellen een met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting door te voeren en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 677 en 758 van het Wetboek van Vennootschappen,

De gemengde splitsing geschiedt overeenkomstig de afdelingen I en Il van het Wetboek van Vennootschappen, al naargelang het gaat om een verkrijgende of een nieuwe vennootschap (art. 758 van het Wetboek van Vennootschappen).

De zaakvoerder van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" zal aan haar algemene vergadering voorstellen een met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij volgens de modaliteiten van onderhavig splitsingsvoorstel, een deel van haar vermogen zal overgaan naar een nieuw op te richten besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht "HASTINGS & CORNWALL" en een deel van haar vermogen zal overgaan naar de bestaande verkrijgende vennootschap "DELISIA".

Meer in het bijzonder heeft het splitsingsvoorstel en de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting betrekking op de afsplitsing door de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" van de volgende participaties (hierna de "Bedrijven-participaties") die zij aanhoudt

Ode naamloze vennootschap "CONNECT-r", met zetel te 8200 Sint-Andries, Lieven Bauwensstraat 37, in het gerechtelijk arrondissement Brugge, inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen te Brugge onder het ondernemingsnummer 0464.608.818;

Dde naamloze vennootschap "BeDeO", met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout, inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0847.164.544;

Ode besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MELANIE HOLDING", met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0502.659.146;

I.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HASTINGS & CORNWALL", met toekomstige zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout (procedure splitsing door oprichting);

en van de splitsing van de volgende participaties (hierna de "Non-Core-participaties") die de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" aanhoudt in:

Ode besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INCODIS LOGISTICS", met zetel te 220D Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout, inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0810.070.952;

Ode besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANAGEMENT SOURCE", met zetel te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout, inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0841,141.834;

Ode besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIAMOND HILL", met zetel te 220D Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout, inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen te Turnhout onder het ondernemingsnummer 0842.190.127;

naar de bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELISIA", met zetel te 22D0 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214, in het gerechtelijk arrondissement Turnhout (procedure bij splitsing door overneming);

De ondergetekende zaakvoerders van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" en van de overnemende vennootschap "DELISIA" verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op de verwezenlijking van de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting onder de hierna beschreven modaliteiten en leggen, bij deze, het volgende splitsingsvoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, en overeenkomstig artikel 728 en 743 W. Venn. zal worden bekend gemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Voorstel tot met splitsing door oprichting gelijkgestelde verrichting

De overdragende vennootschap

Naam "WATSON & DICKENS"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

Zetel 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214

Doel (artikel vier van de statuten)

De vennootschap heeft tot doel:

"Aile verrichtingen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks verband houden met aankoop, verkocp, huren, verhuren van onroerende en roerende goederen; Immobiliën; Tussenpersoon in de handel; Projectontwikkeling en promotie van onroerende goederen; Management; Administratieve taken; Beheersfirma.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil , de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhu-ren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiingsywerken door onderaannemers.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Als makelaar alle geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen, aile spaarverrichtingen te verwezen-lijken en te behandelen, met uitzondering van aktiviteiten door de wet voorbehouden aan banken.

Het raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen; Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand. Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften. Management en deelname in het bestuur van andere vennootschappen.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, marktonderzoek, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande.. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuringen/of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere' overheidsinstanties,

De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

Het beheer en toezicht voeren over aile andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook, Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn,

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin."

De nieuwe vennootschap HASTINGS & CORNWALL

Naam "HASTINGS & CORNWALL"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

Zetel 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214

Doel (Artikel 4 van de statuten):

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

- Het kopen en verkopen van vastgoed; Ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten; Verhuur en exploitatie van onroerend goed en terreinen; Bemiddeling in algemene aannemingswerken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Alle verrichtingen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks verband houden met aankoop, verkoop, huren, verhuren van onroerende en roerende goederen; Immobiliën; Tussenpersoon in de handel; Projectontwikkeling en promotie van onroerende goederen; Management; Administratieve taken; Beheersfirma,

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil , de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhu-'ren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennoot-schap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrek-king hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiings-'werken door onderaannemers.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Als makelaar alle geldbeleggingen, alle geldlenin-gen en kredietverrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezen-lijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten door de wet voorbehouden aan banken.

- Het raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen;

- Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand.

- Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

- Management en deelname in het bestuur van andere vennoot-'schappen.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, marktonderzoek, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis, De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen warden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap warden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring/of vergunning van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen of andere overheidsinstanties.

- De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

- Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

- Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger,

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland,

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te warden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

Voorstel tot met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting

De overdragende vennootschap' WATSON & DICKENS"

(cf. supra)

De overnemende vennootschap "DBLISIA"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Naam "DELISMA"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht

Zetel 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214

Doel (Artikel 4 van de statuten);

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel:

- Het kopen en verkopen van vastgoed; Ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële bouwprojecten; Verhuur en exploitatie van onroerend goed en terreinen; Bemiddeling in algemene aannemingswerken.

- Alle verrichtingen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks verband houden met aankoop, verkoop, huren, verhuren van onroerende en roerende goederen; Immobiliën; Tussenpersoon in de handel; Projectontwikkeling en promotie van onroerende goederen; Management; Administratieve taken; Beheersfirma.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil , de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhu-"ren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennoot-ischap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrek-iking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van voltooiings-'werken door onderaannemers.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Als makelaar alle geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten door de wet voorbehouden aan banken.

- Het raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen;

- Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand.

- Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

- Management en deelname in het bestuur van andere vennootschappen.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk

doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, marktonderzoek, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring/of vergunning van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen of andere overheidsinstanties.

- De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

- Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook. - Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

Achtergrond en beschrijving van de verrichting

De overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" fungeert op heden als holdingvennootschap voor een deel van de vennootschappen die tot de groep Heylen behoren (www.groepheylen.be). Daarbij heeft het overgrote deel van de participaties betrekking op de vastgoedpoot van de groep, terwijl de participatie in Connect+ tot de sector van de Bedrijven behoort. Management Source (een recruteringskantoor) en Diamond Hill (uitbating van het clubhouse van de golf gelegen te Noorderwijk, Herentals) zijn 2 participaties die thuis horen in de Non-Core sector. Incodis Logistics, BeDeO en Melanie Holding zijn vennootschappen die momenteel geen specifieke activiteit uitoefenen doch die aangewend zullen worden in één van de 2 niet-vastgoedsectoren.

De geplande verrichtingen kaderen in de doelstelling om de sectoren waarin groep Heylen actief is duidelijker te weerspiegelen in haar juridische structuur. Finaal zal de structuur van de groep gekenmerkt worden door een overkoepelende holding (Newco Groep Heylen), die 100% (min 1 aandeel) aanhoudt in drie tussenholdings, te weten (i) de overdragende vennootschap WATSON & DICKENS, (ii) de nieuw op te richten vennootschap HASTINGS & CORNWALL en de bestaande overnemende vennootschap DELISIA waaronder, duidelijk onderscheiden per activiteitensector, de dochtervennootschappen zuilen zijn gestructureerd.

De bestuursorganen van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" en van de overnemende vennootschap "DELISIA" stellen voor een met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting door te voeren overeenkomstig de bepalingen van artikel 677, iuncto de artikelen 758 (gemengde splitsing) en 728 tot 741 (procedure bij splitsing door overneming) en 742 tot 757 (procedure bij splitsing door oprichting) en 763 tot 767 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij enerzijds de overdragende vennootschap niet ophoudt te bestaan, en anderzijds

(1) alle activa en passiva die betrekking hebben op de Bedrijven-participaties, niets voorbehouden noch uitgezonderd, onder algemene titel zullen overgaan naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HASTINGS & CORNWALL", en

(2) alle activa en passiva die betrekking hebben op de Non-Core-participaties, niets voorbehouden noch uitgezonderd, onder algemene titel zullen overgaan naar de -bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELISIA".

Dit houdt in dat ook de uitstaande vorderingen van 'WATSON & DICKENS" op de betrokken dochtervennootschappen en op vennootschappen die in één van de twee andere tussenholdings zullen ingebracht worden (meer bepaald Boretti Beheer NI en WMS/Metaalmeesters) mee afgesplitst worden, net zoals de schulden die zij aangegaan heeft m.b.t, de verwerving van de betrokken participaties.

In het kader van deze met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting zal:

a)het kapitaal van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" worden verminderd met een bedrag van negentienduizend tweehonderd vijftien euro en zevenenvijftig cent (¬ 19.215,57) om het van twintigduizend euro (¬ .20.000) te brengen op zevenhonderd vierentachtig euro en drieënveertig cent (¬ .784,43) ingevolge de toebedeling van voormeld bedrag aan het oprichtingskapitaal van de nieuw opgerichte verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HASTINGS & CORNWALL".

Deze kapitaalvermindering zal geschieden zonder vermindering van het aantal aandelen.

b)het oprichtingskapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HASTINGS & CORNWALL" bedraagt ten gevolge van de met splitsing door oprichting gelijkgestelde transactie negentienduizend tweehonderdvijftien euro en zevenenvijftig cent (¬ 19.215,57),

c) het kapitaal van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" worden verminderd met een bedrag van tweehonderd eenenzestig euro en negenenveertig cent (¬ 261,49) om het van zevenhonderd vierentachtig euro en drieënveertig cent (¬ 784,43) te brengen op vijfhonderd tweeëntwintig euro en vierennegentig cent (¬ .522,94) ingevolge de toebedeling van voormeld bedrag aan het kapitaal van de verkrijgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELISIA".

Deze kapitaalvermindering zal geschieden zonder vermindering van het aantal aandelen.

d) het kapitaal van de verkrijgende vennootschap "DELISIA" zal worden verhoogd met een bedrag van tweehonderd eenenzestig euro en negenenveertig cent (¬ . 261,49) om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen op achttienduizend achthonderd eenenzestig euro en negenenveertig cent (¬ 18.861,49) ingevolge de toescheiding van voormeld bedrag van het kapitaal van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS". Ingevolge deze kapitaalverhoging zullen tweehonderd drie en veertig (243) nieuwe aandelen worden uitgegeven, die ais volledig volgestorte aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS", zoals nader uiteengezet hierna.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

e) het kapitaal van de overdragende vennootschap 'WATSON & DICKENS" zal vervolgens verhoogd worden teneinde te voldoen aan de minimumkapitaalvereiste, zoals beschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

Ruilverhouding en opleg in geld

1°Het kapitaal van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" wordt op heden vertegenwoordigd door 200 aandelen, die als volgt worden gehouden: (i) 90% of 180 van de 200 uitgegeven aandelen worden gehouden door de heer Wim HEYLEN, voormeld, (ii) de overige 10% of 20 van de 200 uitgegeven aandelen worden gehouden door de heer Didier CLERX, wonende te 3600 Genk, Schaapsdries 2 c;

2°de overdragende vennootschap 'WATSON & DICKENS" zal d.m.v, de techniek van de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting resp, haar Bedrijven-participaties voor een boekhoudkundige netto waarde van een miljoen zeshonderd vijfenzestigduizend zeshonderd drieënvijftig euro en tweeënveertig cent (¬ 1.665.653,42) overdragen aan de nieuw op te richten vennootschap "HASTINGS & CORNWALL" en haar Non-Care-participaties voor een boekhoudkundige netto waarde van tweeëntwintigduizend zeshonderdzesenzestig euro en zevenenzestig cent (¬ 22.666,67) overdragen aan de bestaande verkrijgende vennootschap "DELISIA".

3° Als tegenwaarde voor de overdracht zullen de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" aandelen verwerven in de nieuw op te richten vennootschap "HASTINGS & CORNWALL" en in de bestaande verkrijgende vennootschap "DELISIA".

De overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" dat slechts een deel van haar maatschappelijk vermogen overdraagt aan de nieuw op te richten vennootschap "HASTINGS & CORNWALL" en de bestaande verkrijgende vennootschap "DELISIA" blijft voortbestaan. Zij ondergaat evenwel een vermogensvermindering, die gelijk is aan het deel van haar maatschappelijk vermogen dat wordt overgedragen aan de nieuw op te richten vennootschap "HASTINGS & CORNWALL" en de bestaande vennootschap "DELISIA".

Deze vermogensvermindering bij de overdragende vennootschap 'WATSON & DICKENS" heeft geen invloed op het aantal uitgegeven aandelen, noch op de verdeling van de aandelen van' WATSON & DICKENS".

4° De met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting geeft voor wat betreft de splitsing door oprichting van de nieuw op te richten "HASTINGS & CORNWALL" aanleiding tot het toekennen van één aandeel van resp. "HASTINGS & CORNWALL" voor één aandeel van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS".

De aandeelhouders van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" bekomen zodoende, overeenkomstig de bestaande aandelenverhouding in de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS", als vergoeding voor de vermogensvermindering bij de overdragende vennootschap voor de overdracht van de Bedrijven-participaties, tweehonderd (200) aandelen op naam van "HASTINGS & CORNWALL",

Gezien de specificiteit van de met splitsing door oprichting gelijkgestelde verrichting is er strikt genomen geen berekening van de ruilverhouding, maar enkel een toekenning aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS", van één aandeel van "HASTINGS & CORNWALL" voor één aandeel van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS". Er vindt bijgevolg geen omruiling plaats van aandelen. Voor zover de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" zou beslissen tot splitsing van haar aandelen, zal dit geen effect hebben op de bovenvermelde ruilverhouding van één aandeel van "HASTINGS & CORNWALL" voor één aandeel van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS", Er wordt evenmin een opleg in geld uitgekeerd.

5° De zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap "HASTINGS & CORNWALL" zal zorgdragen en krijgt bij deze bijzondere volmacht voor de inschrijving van de aandelen in het aandeelhoudersregister n.a.v. de oprichting van "HASTINGS & CORNWALL".

6°De met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting geeft voor wat betreft de splitsing door overneming naar de bestaande vennootschap "DELISIA" aanleiding tot het toekennen van 243 aandelen van de verkrijgende vennootschap "DELISIA" aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" als volledig volgestorte aandelen, toegekend in de verhouding van 1,215 aandelen van de verkrijgende vennootschap voor 1 aandeel van de overdragende vennootschap. Er wordt evenmin een opleg in geld uitgekeerd.

Voor zover de verkrijgende vennootschap "DELISIA" c.q. de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" zou beslissen om voorafgaand aan deze met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting, de totaliteit van haar aandelen te splitsen, teneinde zorg te dragen dat de huidige verhouding van het aandeelhouderschap bij de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" gereflecteerd wordt in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap "DELISIA" - zal voormelde ruilverhouding pro rata aangepast worden naargelang de splitsingsgraad van de aandelen.

7°De zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap "DELISIA" zal zorgdragen voor de inschrijving van de nieuwe aandelen in het aandeelhoudersregister.

Datum voor deelname in de winst

De naar aanleiding van deze met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting nieuw uit te geven aandelen geven recht om onmiddellijk te delen in de winst, resp. vanaf de datum dat de verkrijgende vennootschappen "HASTINGS & CORNWALL" en "DELISIA" rechtspersoonlijkheid hebben verkregen. Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot het deelnamerecht in de winst.

Wijze van uitreiking

De naar aanleiding van deze met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting uit te geven aandelen van de overnemende vennootschappen "HASTINGS & CORNWALL" en "DELISIA" zullen op naam zijn en zullen, onmiddellijk na de buitengewone algemene vergadering die zal besluiten over de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting, door de bestuursorganen van resp. de overnemende vennootschappen "HASTINGS & CORNWALL" en "DELISIA" worden ingeschreven in het register van de aandelen op naam van de resp. vennootschappen.

Geen boekhàudkundige retroactiviteit

De datum vanaf welke de handelingen van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" met betrekking tot de activa en passiva vermogensbestanddelen die het voorwerp uitmaken van de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen "HASTINGS & CORNWALL" en "DELISIA" is vastgesteld op de datum van het verlijden van de authentieke akte van met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting om 00.00 uur.

Boekhoudkundig zullen de afgesplitste vermogensbestanddelen (resp. de Bedrijven-participaties en de Non-Core-participaties) aan eenzelfde boekwaarde worden opgenomen in de respectieve balansen van "HASTINGS & CORNWALL" en "DELISIA" (principe van de boekhoudkundige continuïteit conform artikel 80 KBNV.Venn.).

De bestanddelen van het eigen vermogen van 'WATSON & DICKENS" zullen worden verdeeld tussen de overdragende vennootschap 'WATSON & DICKENS", en de verkrijgende vennootschappen "HASTINGS & CORNWALL" en "DELISIA" conform de fiscale nettowaarde van de respectieve vennootschappen onmiddellijk na de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting.

De fiscale nettowaarde van "WATSON & DICKENS" stemt overeen met haar boekhoudkundige netto-actiefwaarde, De boekhoudkundige verwerking van de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" op basis van de tussentijdse rekeningen per 31 augustus 2013, is opgenomen in een document dat als "BIJLAGE 1" aan onderhavig splitsingsvoorstel wordt gehecht.

Bijzondere rechten

Alle aandelen die het kapitaal van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" vormen, zijn identiek en kennen dezelfde rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er evenmin binnen de verkrijgende vennootschappen "HASTINGS & CORNWALL" en "DELISIA" aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS". Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

Bijzondere bezoldiging

Een bijzondere bezoldiging van tienduizend euro (¬ .10.000) (excl. BTW) wordt toegekend aan de revisor, Van Havermaet & Groeneweghe, vertegenwoordigd door de heer Rudi Zeelmaekers die wordt belast met het opstellen van de in artikel 731 (en 746) van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag(en), doch slechts voor zover de aandeelhouders niet zouden afzien van de toepassing, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

}

Bijzondere voordelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aan de leden van de bestuursorganen van de overdragende vennootschap 'WATSON & DICKENS" en van de verkrijgende vennootschappen "HASTINGS & CORNWALL" en "DELISIA" worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Nauwkeurige beschrijving en verdeling

De activa en passiva vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" die het voorwerp uitmaken van de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting resp. de overdracht van de Bedrijven-participaties aan de verkrijgende vennootschap "HASTINGS & CORNWALL", en bestaande uit een totaal aan overgedragen boekhoudkundige netto waarde van een miljoen zeshonderd vijfenzestigduizend zeshonderd drieënvijftig euro en tweeënveertig cent (¬ .1.665.653,42), zijn opgenomen in een document genaamd "Gecum. Balans Holding Bedrijven HASTINGS & CORNWALL - BESCHRIJVING en VERDELING van het VERMOGEN BEDRIJVEN" dat als "BIJLAGE 2" aan onderhavig voorstel wordt gehecht en neergelegd ter griffe.

De activa en passiva vermogensbestanddelen van de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS" die het voorwerp uitmaken van de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting resp. de overdracht van de Non-Core-participaties aan de verkrijgende vennootschap "DELISIA", en bestaande uit een totaal aan overgedragen boekhoudkundige netto waarde van tweeëntwintigduizend zeshonderdzesenzestig euro en zevenenzestig cent (¬ .22.666,67) zijn opgenomen in een document genaamd "Gecum. Balans Holding Bedrijvigheid DELISIA - BESCHRIJVING en VERDELING van het VERMOGEN NON-CORE" dat als "BIJLAGE 3" aan onderhavig voorstel wordt gehecht en neergelegd ter griffie.

Onroerend goederen / zakelijke rechten

De zaakvoerder van de overdragende vennootschap 'WATSON & DICKENS" verklaart dat noch gronden, noch rechten als vermeld in artikel 2, 18°, eerste lid, b) of c) van het Vlaams Bodemdecreet worden overgedragen in het kader van deze met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting.

BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerders stellen tot hun bijzondere gevolmachtigde aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Laurius", met zetel te 2000 Antwerpen, Oudeleeuwenrui 19, vertegenwoordigd door de heer Philippe Hinnekens en/of de heer Stefaan Wauman en/of mevrouw Leen Smouts en/of mevrouw Emilie Teck, met recht van indeplaatsstelling, teneinde te zorgen voor de neerlegging van dit voorstel en voor de bekendmaking ervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, dit in naam en voor rekening van de betrokken vennootschappen.

Opgesteld te Herentals, op 15 november 2013, in vier originelen, waarvan er twee zullen dienen voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout,

(-handtekenpagina volgt-)

Voor de overdragende vennootschap "WATSON & DICKENS"

Wim HEYLEN

zaakvoerder

Voor de overnemende vennootschap "DELISIA"

Didier CLERX

zaakvoerder

Voorbehouden

aart het

Belgisch Staatsblad



Bijlage 1: Splitsingsbalans van de met gemengde splitsing gelijkgestelde verrichting van de overdragende

vennootschap "WATSON & DICKENS";

Bijlage 2: Splitsingsbalans van de verkrijgende vennootschap "HASTINGS & CORNWALL";

Bijlage 3: Splitsingsbalans van de verkrijgende vennootschap "DELISIA";





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: het gemeenschappelijk splitsingsvoorstel de dato 15 november 2013.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 30.07.2012 12362-0109-011
01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 28.07.2011 11345-0120-011

Coordonnées
WATSON & DICKENS

Adresse
DIAMANTSTRAAT 8, BUS 214 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande