WAVE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WAVE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.279.038

Publication

26/09/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Vc 1111 II 11 IHIUNII 1 1 11H11 NEERGELEGD

behc aar Belo " 111646978  ^----~

Staal 14 -09- 2011







GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHAr'MEÉ fe MECHELEN









Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) : WAVE

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Gebroeders Aertslaan 7 te 2870 Puurs

Onderwerp akte : Oprichtingsstatuten

Op 06/09/2011 zijn volgende partijen bijeengekomen:

De Heer Koen Wachters (74.03.26-035-81), geboren te Reet op 26/03/1974, wonende te Gebroeders Aertslaan 7, 2870 Puurs

en Mevrouw Heidi Vervaque (74.06.25-346-15), geboren te Torhout op 25/06/1974, wonende te Gebroeders Aertslaan 7, 2870 Puurs

Beide partijen beslissen een vennootschap onder ruime op te richten onder de naam WAVE met zetel te Gebroeders Aertslaan 7 te 2870 Puurs., waarvan het geheel geplaatst kapitaal 100,00 E bedraagt en verdeeld is in 100 aandelen met een nominale waarde van 1,00 E ieder.

De comparanten verklaren en erkennen :

1) dat het kapitaal van 100,00E volledig geplaatst is; het is verdeeld in 100 gelijke aandelen met een nominale waarde van 1,00 E ieder en

2) dat op ieder aandeel in geld is ingeschreven en zal gestort worden als volgt:

Inbreng in geld

Op de 100 aandelen, die een nominale waarde hebben van 1,00 E elk, wordt als volgt ingetekend:

Op 50 aandelen wordt ingetekend door de Heer Koen Wachters, comparant, voormeld, die een som geld ten bedrage van 50,00 E heeft ingebracht, ter betaling van het daaraan beantwoordende gedeelte van het kapitaal.

Ieder aandeel waarop door de Heer Koen Wachters in geld is ingeschreven zal volledig volstort zijn.

Op 50 aandelen wordt ingetekend door Mevrouw Heidi Vervaque, comparant, voormeld, die een som geld ten bedrage van 50,00 E heeft ingebracht, ter betaling van het daaraan beantwoordende gedeelte van het kapitaal.

Ieder aandeel waarop door Mevrouw Heidi Vervaque in geld is ingeschreven zal volledig volstort zijn.

De storting van 100,00E voormeld, zal gedeponeerd worden op een bijzondere rekening bij Dexia Bank met nummer IBAN BE95 0688 9356 7158 - BIC GKCCBEBB.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden :

BENAMING  ZETEL  DOEL  TIJDSDUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij deze wordt een vennootschap onder firma opgericht welke zal handelen onder de benaming WAVE. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Gebroeders Aertslaan 7 - 2870 Puurs.

Deze zetel mag bij eenvoudige beslissing van de algemene vergadering, te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, naar een andere plaats worden overgebracht, of bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel:

 Het beoefenen van kinesitherapie volgens de terzake voorgeschreven regels van het beroep, dit alles in de meest ruime zin genomen.

 De vennootschap mag deelnemen, participeren of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

 De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, leningen aangaan, zelfs ten hypothecaire titel en in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard en die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

 De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doei of het doel kan doen vergemakkelijken. De vennootschap kan hiertoe alle noodzakelijke en nuttige vemdrtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten. De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, ze kan het vruchtgebruik verwerven van onroerende goederen als belegging of als terbeschikkingstelling ten voordele van de zaakvoerder(s) of ten voordele van de beroepsactiviteiten van de vennootschap.

De vennootschap is opgesteld voor onbepaalde tijd en begint vanaf 01/0712011.

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 100,00 ë vertegenwoordigd door 100 aandelen hebbende een nominale waarde van 1,00 E ieder.

De vennootschap zal beheerd worden door een of meer zaakvoerders, vennoten of niet-vennoten.

Het komt aan de algemene vergadering toe de zaakvoerder of zaakvoerders te benoemen, hun vergoeding vast te stellen en de duur van hun mandaat te bepalen.

De zaakvoerder dient te bevestigen dat hij niet getroffen werd door enige verbodsbepaling die zich daartegen verzet.

De jaarlijkse algemene vergadering zal ieder jaar bijeenkomen op de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Telkens als de zaakvoerder het nodig acht in het belang van de vennootschap kan hij ten allen tijde een algemene vergadering bijeenroepen.

De vennoten ontslaan de zaakvoerder uitdrukkelijk van de opdracht voor het versturen van de uitnodigingen van de jaarlijkse algemene vergadering. De vennoten verklaren hiermee dat zij kennis hebben gekregen van de datum van de jaarvergadering. Schriftelijke oproepingen dienen niet meer te worden verzonden.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

Onmiddellijk zijn bijeengekomen in bijzondere algemene vergadering, de hierboven genoemde comparanten, die met eenparigheid van stemmen aanstellen als niet-statutaire zaakvoerders en vaste vertegenwoordigers

- de Heer Koen Wachters, voornoemd, die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich hiertegen verzet.

- de Mevrouw Heidi Vervaque, voornoemd, die verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling die zich hiertegen verzet.

" De eerste gewone algemene vergadering zal bijeenkomen in het jaar 2013. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf 01/07/2011 tot 3111212012.

Tot slot werd in het bijzonder volmacht verleend aan Accountantskantoor De Boeck bvba, Grote Doelstraat 5 te 2820 Bonheiden om voor en namens de vennootschap alle nuttige en nodige formaliteiten te vervullen tot het bekomen van een inschrijving in de kruispuntbank voor ondernemingen of eventuele wijzigingen achteraf.

Gedaan te Puurs, datum als hierboven.

Na gedane voorlezing hebben de partijen getekend.

De Heer Koen Wachters Mevrouw Heidi Vervaque

Zaakvoerder Zaakvoerder

Voor-

beliouL2n

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WAVE

Adresse
GEBROEDERS AERTSLAAN 7 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande