WDR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WDR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.824.597

Publication

19/12/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

g':?."l?'G' Ws ne~at,. VY11u.L

1%ECRUr.'rF, mn" ,. v."-"7-1A1

"

0 DEC. 2014

EIktNHOLu'Y`

eÎltigtiar

1111

Ondernemïngsnr : 0873_824.597

Benaming (voluit) : WDR

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sint-Jansstraat125

2490 Balen

Onderwerp akte : BVBA: ontbinding

Ingevolge akte verleden voor notaris Erika Roosen te Balen op 27 november 201.4, ter registratie aangeboden: Heeft de buitengewone algemene vergadering van BVBA WDR het volgende beslist :

1. GOEDKEURING TUSSENTIJDSE JAARREKENING EN KWIJTING ZAAKVOERDER

De zaakvoerder legt de tussentijdse jaarrekening de dato 30/9/2014 voor aan de algemene vergadering. De vergadering besluit op basis van deze tussentijdse jaarrekening de dato 30/9/2014 eenparig goedkeuring te; verlenen aan deze tussentijdse jaarrekening. De vergadering beslist eenparig de zaakvoerder kwijting te: verlenen.

2. VERSLAGEN

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 17 november 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken, Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva,'' afgesloten op 30/9/2014, gehecht

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Frank Bloemen van het kantoor BB3 Revisoren, met' maatschappelijke zetel te Herent, Half Daghmael 11 bus 1, door de zaakvoerder aangewezen, over de staat' van activa en passiva, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe'. en juiste wijze is weergegeven. Diens besluit luidt als volgt:

"YL BESLUITEN

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2014, opgesteld door zaakvoerder in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «WDR», verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedr srevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat;

p De staat van activa en passiva per 30 september 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 1.285,92 EUR en afsluit met een negatief eigen vermogen van (-) 38.923,82 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

p In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d). Bigevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken,

Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juif 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28 §2 van heti Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder; voorbehoud van hetgeen hiervoor werd vermeld.

p Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de _controles die _wij _hebben _uitgevoerd in toepassing_ van _de_ beroepsnormen_ yan het_ IBR, hebben wij

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mal 11.1

vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag

werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd

b Volledigheidshalve willen willen wij erop wijzen dat de schuld aan de vennoten de activa overtreft. Er zal

bijgevolg geen liquidatiebonus kunnen worden uitgekeerd op het moment van het nemen van de beslissing

tot vereffening door de algemene vergadering, en er zal dan ook geen roerende voorheffing verschuldigd

zijn.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone

Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid «WDR» en kan enkel

gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag,

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 24 november 2014

(getekend)

BB&B Bedrrevisoren

Burg. Veem. O.v.v.e. BVBA

Vertegenwoordigd door Frank BLOEMEN"

3. VERyROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden beslist de vergadering de vennootschap

vervroegd te ontbinden met ingang van heden. Deze beslissing wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

4. VOORSTEL TOT ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184 &5 VAN ET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk:

1) dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens een schuld in rekening-courant ten opzichte van de vennoot de heer De Roo Walter voor een bedrag van 40.209,74 euro.

Aldus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris op basis van deze elementen dat er geen te vereffenen passiva meer zijn.

De vennoten verbinden zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

2) dat er geen vereffenaar is benoemd;

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de heer De Roo Walter en mevrouw Van Broekhoven Lutgarde in hun hoedanigheid van vennoten.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer De Roo Walter, in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de op de staat van activa en passiva vermelde terug te vorderen BTW en belastingen, alsmede betreffende de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de heer De Roo Walter alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

5. VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder

van rechtswege beëindigd is. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de zaakvoerder voor zijn

bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar en heden.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

6. SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief

heeft opgehouden te bestaan.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

7. BES JSSING OM DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP TE BEWAREN GEDURENDE DE DOOS[ DE WET VOORZIENE TERMIJN

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden door de heer De Roo Walter op het adres Balen, St Jansstraat 125. De vergadering verleent volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het 'elgisch Staatsblad

miel 11.1

Voor-b'ouden

aan het 4Belgisch Staatsblad

op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer De Roo Walter voormeld, ten einde het

vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.

8. BENOEMING VAN BIJZONDERE LASTHEBBER

De vergadering verleent volmacht aan het boekhoudkantoor Quisquater W. & Partners bvba te Balen, Olmensebaan 37, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen, alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de wijziging of stopzetting van de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Deze beslissing wordt genomen met eenparige stemmen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR GELIJKVORIVIIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Erika Roosen, neergelegd

Uitgifte

Verslag zaakvoerder

Staat activa en passiva

Verslag bedrijfsrevisor











Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.04.2013, NGL 23.05.2013 13132-0420-011
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.07.2012, NGL 28.08.2012 12518-0023-011
28/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 20.07.2011 11327-0193-010
25/02/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0873824597

Benaming

(voluit) : xIIDR

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : St. Jansstraat 91 2490 Balen

Onderwerp akte : adreswijzinging maatschappelijke zetel - hernummering

Ingevolge administratieve beslissing van de gemeente Balen wordt een hernummering doorgevoerd vanaf 01/02/2011. Het nieuwe adres van de maatschappelijke zetel wordt gewijzigd naar St. Jansstraat 125 te 2490 Balen

W. De Roo

Zaakvoerder

1 NEETr'ELEGn

i GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 5 FEB. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT ®ee3riffrer.

1111

*uoaiaza"

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 29.06.2010 10264-0228-010
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 17.06.2009 09246-0051-009
30/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 25.06.2008 08290-0145-009
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 04.06.2007 07184-0121-011
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 03.06.2006, NGL 18.07.2006 06487-4322-011

Coordonnées
WDR

Adresse
ST. JANSSTRAAT 125 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande