WE SOLVE IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WE SOLVE IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.808.009

Publication

18/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

14-11-2014

Griffie

*14310763*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567808009

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

We Solve It

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 14 november 2014, dat tussen volgende partijen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht :

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BV CONSULTANCY" in oprichting, met maatschappelijke zetel te 2235 Hulshout (Houtvenne), Zustersstraat 12.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout, Ondernemingsnummer 0567.801.970. Opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Caudron, op heden vóór deze, onmiddellijk electronisch neergelegd ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 12 van de statuten, door haar zaakvoerder, de heer VERLOOP Jan Bart, (Paspoort nr. NN5640F75 - 175440797), wonende te 4561 AM Hulst (Nederland), Beestenmarkt 23, hiertoe benoemd bij de oprichting van de vennootschap, haar vaste vertegenwoordiger.

2/ De heer PAUWELS Rafaël Louis Philomena, geboren te Lier op 14 juni 1968 (68.06.14-503.62), echtgenoot van mevrouw CLAEYS Astrid Maria Louis, geboren te Deurne (Ant.) op 8 mei 1969 (69.05.08-438.30), wonende te 2235 Hulshout (Houtvenne), Zustersstraat 12.

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de verschijnende partijen mij een door hen ondertekend financieel plan overhandigd, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Dit financieel plan zal door mij, notaris, bewaard worden, overeenkomstig de vereisten gesteld door artikel 215 van het Wetboek Vennootschappen.

Waarvan de statuten bij uittreksel luiden :

ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "We Solve It".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2235 Hulshout (Houtvenne), Zustersstraat 12... ARTIKEL 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

het ontwikkelen, beheren en onderhoud van software, alsmede het zijn van service provider voor deze software.

De vennootschap zal binnen het kader van haar bedrijvigheid kunnen optreden, hetzij alleen, hetzij met derden.

Met het oog op haar maatschappelijk doel mag de vennootschap alle roerende en onroerende verrichtingen doen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij mag desgevallend de onroerende goederen verkopen of verpachten; zij mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen doen die deels of geheel, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar

Onderwerp akte :

Zustersstraat 12 2235 Hulshout

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrijvigheid of die van aard zijn die bedrijvigheid te vergemakkelijken of te bevorderen.

II. Consultancy-, beheer- en managementvennootschap

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

III. Holding

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in

dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

IV. Patrimoniumvennootschap

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, het beheren en verhandelen van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, studies en operaties met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten. Dit alles uitsluitend voor eigen rekening, tenzij zou worden voldaan aan de voorwaarden als omschreven in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 inzake vastgoedmakelaar;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie of splitsing, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Deze aandelen zijn volledig volstort. Op de maatschappelijke aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld door :

1/ de BVBA BV Consultancy, vijftig (50) aandelen

2/ de heer Pauwels Rafaël, vijftig (50) aandelen

Samen : honderd (100) maatschappelijke aandelen of alle maatschappelijke aandelen die het kapitaal vertegenwoordigen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat elk maatschappelijk aandeel waarop aldus werd ingeschreven volledig volstort is door een storting in geld verricht op rekeningnummer BE37 0689 0114 9528, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank, zodat een totaal bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) vanaf heden ter beschikking is van huidige vennootschap.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke-of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, in voorkomend geval hun statutaire hoedanigheid, bepaalt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap. Hij heeft/Zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen hetzij, de directie van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarissen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap. Hij kan dit dagelijks bestuur delegeren.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, hetzij door een zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de tweede dinsdag van de maand december te elf uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal uitgekeerd worden onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen. ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van alle schulden, lasten en vereffeningskosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

OVERGANGSBEPALINGEN

Nu de vennootschap op dit ogenblik opgericht is, verklaren de vennoten overeenkomstig artikel 255 en 256 van het Wetboek Vennootschappen, met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerders, de eerste jaarvergadering vast te stellen en het eerste maatschappelijk boekjaar te bepalen

Met eenparigheid van stemmen beslissen de vennoten :

1) de eerste jaarvergadering zal vastgesteld worden in het jaar tweeduizend zestien.

2) het eerste maatschappelijk boekjaar zal afsluiten op dertig juni tweeduizend zestien.

3) als zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur:

--de BVBA "BV CONSULTANCY", voornoemd, vertegenwoordigd door de heer VERLOOP Jan Bart,

voornoemd, haar vast vertegenwoordiger.

--de heer Rafaël Pauwels, voornoemd.

Hun mandaat is bezoldigd.

Hun benoeming heeft slechts uitwerking op datum dat het uittreksel van de oprichtingsakte op de

bevoegde rechtbank van Koophandel werd neergelegd.

Volmacht

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan de heer Kurt Vermeerschen, met macht van

indeplaatsstelling, medewerker bij Moore Stephens Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988),

Deinsesteenweg 114, 9031 Gent, waarbij hij de mogelijkheid heeft:

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en

toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntbank voor

ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de

neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer,

de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en

toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar

bestuursorgaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
WE SOLVE IT

Adresse
ZUSTERSSTRAAT 12 2235 HULSHOUT

Code postal : 2235
Localité : HULSHOUT
Commune : HULSHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande