WEBTIVITY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WEBTIVITY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 599.883.731

Publication

16/03/2015
ÿþMod POF 1 M

[_tiíi' in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffirue- -1 n---

Neergeledd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

O IMMr 2015

ANTWERPEN aideling I URNHOUT

De Gri~üe~feR,

1111111111M1311111

IIR

Ondememingsnr : Q S99- U /21.S~

Benaming (voluit) : Webtivity

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Vrijheid 46 bus 2 - 2320 Hoogstraten

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de oprichtingsakte dd 20/02/2015

OPRICHTINGSSTATUTEN

Vanaf 20 februari 2015 wordt tussen: ( bij onderhandse akte )

1. De Heer Lanckmans Carl, Nederven 6 te 4881DM Zundert (Nederland)

2. De Heer Mertens Tom, Vrijheid 46 Bus 2 te 2320 Hoogstraten (België)

(de comparanten) overeengekomen wat volgt:

TITEL I.OPRICHTING

Vorm van de vennootschap : de comparanten richten bij deze een vennootschap onder firma op.

Firmanaam - Zetel

Haar naam luidt: Webtivity VOF. Zij wordt gevestigd te Vrijheid 46 Bus 2 te 2320 Hoogstraten

Kapitaal - Plaatsing en storting op het kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 2.000,00 EUR en is verdeeld in

20 aandelen met een fractiewaarde van 1/100 ste van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben

zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt :

Inbreng

De oprichter sub 1 heeft ingetekend op 10 aandelen en betaalde hierop 1,000,00 EUR.

De oprichter sub 2 heeft ingetekend op 10 aandelen en betaalde hiervoor 1.000,00 EUR.

Samen : 20 aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven aandelen.

TITEL II. STATUTEN

Artikel 1. Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma.

De naam van de vennootschap luidt: Webtivity.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Vrijheid 46 Bus 2 te 2320 Hoogstraten. De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3. Doel

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, voor haar rekening of voor rekening van derden, aile activiteiten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar, alsook alle economische activiteiten verrichten, in het domein van strategie, beheren, besturen en management van ondernemingen, vennootschappen, associaties en entiteiten, waaronder ook Europese. De vennootschap kan zich ook bezighouden met de administratie, het toezicht en de controle van aile gelieerde en andere entiteiten.

- Zij zal door aile middelen mogen samenwerken met of deelnemen in alle ondernemingen,

vennootschappen, associaties of entiteiten die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven.

- Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en planning, prijsbepaling, IT inrichting, budgettaire en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten, en marketing.

Op de laatste blz van Luik B-vermefdèn : Recto : Nsarn eií hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

' behouden . aAn het Belgisch Staatsblad

- vervolg Mod PaF 11.1

- Het commercialiseren, onder alle mogelijke vormen, en met name o.a. de aankoop, verkoop, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de makelaardij, de commissie en/of de aanneming m.b.t, de hierna genoemde producten, computer hardware en software, elektronische apparaten en randapparatuur,

- Projectmanagement, planning, opvolging, coordinatie van installaties en implementaties in het algemeen.

- Lay-out en vormgeving voor alle sectoren, conceptontwikkeling en marketingonderzoek, ter ondersteuning van andere reclamedoeleinden, digitale opnames ter ondersteuning hiervan, digitale fotografie op locatie en studio.

- Doorverkoop van beeldmateriaal, emailingsystemen en websiteontwikkeling, het uitgeven van nieuwsbrieven, het maken van publicaties.

- Het opstarten, beheren, designen van web shops in eigen beheer of voor derden,.

Project management van marketing en communicatie projecten (in de meest ruime zin van het

woord).

- Outsourcing of insourcing.

- Advies en ontwerp van grafische vormgeving, user experience design, style guides, 1T infrastructuur, 1T architectuur, 1T security, netwerkbeheer, systeembeheer, software ontwikkelingen (ïnci mobile app ontwikkelingen) en business intelligence.

- Het geven van trainingen, het opstellen van PowerPoint documenten, strategische plannen, brochures, enz. Het organiseren van congressen, het opbouwen van congres standen. - Het organiseren van recepties, het verzorgen van catering.

- De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle roerende, onroerende, handels- en financiële zaken verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen.

- Aankoop van bouwgronden, renoveren van bestaande panden, verbouwen van constructies, in eigen beheer of in opdracht van derden, met als doel het opnieuw leefbaar maken van deze onroerende goederen, zowel om te kunnen verder verkopen als om te verhuren.

- Bouwen van nieuwe constructies, beheer van onroerend goed.

- Het verstrekken van diensten aan personen en bedrijven inzake vervoer van zowel personen als goederen en dit met gebruik van eigen en gehuurde voer-, vaar-, en vliegtuigen.

Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap kan alle hypothecaire en andere leningen afsluiten of ermee instemmen, in pand of borgtocht geven of nemen, hypothecaire en andere garanties toekennen of ermee instemmen, zelfs voor derden, uitgezonderd indien dergelijke activiteiten wettelijk voorbehouden zijn of gereglementeerd zijn om voorbehouden te zijn aan banken of andere financiële instellingen en kredietinstellingen.

Zij mag alle zaken en alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van dergelijke aard zijn om geheel of gedeeltelijk het realiseren van haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken of faciliteren. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen, vennootschappen, associaties of entiteiten die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door het nemen van een participatie, inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing, fusie of op welke wijze ook. De vennootschap kan in de ruimste zin, zoals voor eigen rekening, het patrimonium van derden beheren,

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging,

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5, Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 2.000,00 EUR en is verdeeld

in 20 aandelen met een fractiewaarde van 11100 ste van het kapitaal,

Artikel 7, Vennoten

Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden. Zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan den beroepsuitoefening deel te nemen. Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

De nieuwe vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf de intrede in de vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

1.l r i ' l - vervolg Mod Pte 11.1

iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na datum van verzending van de aangetekende brief.

Artikel 8 Bestuur

§ 1.Aantal - Benoeming

De leiding van de vennootschap berust bij een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De

zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de

vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen, zoals hierna bepaald.

§ 2. Duur van de opdracht - Ontslag - Overlijden.

Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen om wettige redenen door een besluit van de algemene vergadering met inachtname van de regels geldend voor de wijziging der statuten. In geval van overlijden van de enige zaakvoerder moet een voorlopige zaakvoerder aangesteld worden tot de algemene vergadering in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder heeft voorzien.

§ 3. Bevoegdheid

De zaakvoeder treft besluiten naar eigen inzicht. De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet/ of de statuten allen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. Indien er meerdere zaakvoerders zijn is er akkoord van alle zaakvoerders noodzakelijk indien er contracten worden afgesloten met een waarde hoger den 2.500 EUR.

§ 4. Externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten recht.

Artikel 10. Algemene vergadering van de vennoten

§ 1. Jaarvergadering - Bijzondere of buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om 16 uur, of indien

die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 11. Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening - Winstverdeling - Reservering - Verliezen

§ 1. Boekjaar

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december, Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31

december 2016.

TITEL III. OVERGANGS-EN SLOTBEPALINGEN

1. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

2. Overeenkomstig artikel 60 van de Vennootschappenwet verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan vanaf 3 maanden voor de oprichting en bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

3. Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur

en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 § 4 van

onderhavige statuten

Lanckmans Carl, ondergetekende sub 1, die dit mandaat aanvaardt.

Mertens Tom, ondergetekende sub 2, die dit mandaat aanvaardt

4. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij anders bepaald wordt door de algemene vergadering.

Er wordt volmacht gegeven aan Outcome bvba, gevestigd te Leuvensesteenweg 248D te 1800 Vilvoorde voor het vervullen van de wettelijke formaliteiten, met name publicatie van de statuten, aanvraag ondememingsnummer, btw nummer.

Opgemaakt te Hoogstraten, op 20 februari 2015, in 5 exemplaren, waarvan elke partij erkent één origineel ontvangen te hebben, 1 exemplaar op de zetel van de vennootschap blijft en 2 exemplaren bestemd zijn voor de registratie.

Tegelijk neergelegd oprichtingsakte dd 20/02/2015

Lanckmans Carl

Zaakvoerder

Voor-

* behouden

ean het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Lulk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verscc Naarn en randiekenmg

Coordonnées
WEBTIVITY

Adresse
VRIJHEID 46, BUS 2 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande