WEF TRANSPORT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WEF TRANSPORT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 559.989.710

Publication

02/09/2014
ÿþ Mod ADF 11.1

f,11 i= , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte.

BELGE 1\lbeiLtI ELEUL)

2014 21 -06 2014

AATSBLAR.EcI-ii

BAre:yffin KDOFI i ...'A_

ANTWi=RP" Miáfd. MEOHt;LEN

istRimImpol ON ITEU

Z 6 -08

B:LGISCH S

Ondernemingsnr : ~5~ . 1=1 tt:Z:1

Benaming (voluit) WEF Transport

{verlcort) . Vennootschap onder firma

Rechtsvorm

Zetei Kapelstraat 40, 2223 Schriek, België

ivùlledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst

OPRICHTINGSAKTE VAN EEN V.O.F.

OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Het jaar

Op 13 augustus 2014

Zijn samengekomen:

1) Op de Beeck Emiel, gescheiden - niet wettelijk samenwonend, wonende Kapelstraat 40 te 2223 Schriek, met N.N. 38.02.24-393.87.

2) Panasiuk née Horczak, , ongehuwd - niet wettelijk samenwonend, wonende Rue Auguste Gevaert 9 te 1070 Anderlecht, met N.N. 47.04.17.510.92,

Dit te Kapelstraat 40 te 2223 Schriek met als doel het oprichten van een vennootschap onder firma,

Artikel 1

Bij deze wordt tussen de verschijners een vennootschap onderfirma opgericht onder de benaming « WEF Transport».

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kapelstraat 40 te 2223 Schriek

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatstworden in het Nederlandstaling gebied van België. De zetelverplaatsing dient steeds gepubliceerd te worden in het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste biz van Liait; B uerrnelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen_bij.het_BElgis,ch Staatsblad Q2/D9/2Q14 ,Annexes-du-Moniteur-belge

Voor'-behouden vervolg Mod POF 11.1

aar, het

Belgisch Staatsblad



Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

53200 Overige posterijen en koeriers

52249 Overige vrachtbehandeling

5229042 Bezorgen van expresvracht

52290 overie vervoer ondersteunende activiteiten

5229041 besteldiensten

5229043 overige activiteiten i.v.m. de organisatie van vrachtvervoer

4942003 levering van meubels en huishoudapparaten

4942001 verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren,...

82990 Overige zakelijke dienstverlening n.e.g.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doei. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voorderden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen betreffende roerende en roerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap wordt aangegaan vooronbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00¬ en is ten belope van 5.000,00¬ volstort.

Het maatschappelijk kapitaal bestaat uit 186 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Neem en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 02/09/2014 Annexer {hi Moniteur belge

~ , - vervolg Mod POF 11.1

Voer-

behouden

aanh+t

Beigie ch

Staatsblad

Op de Beeck Emiel , voornoemd, heeft het maatschappelijk kapitaal volstort voor een bedrag van 2.500,00¬ hij ontvangt hiervoor 93 aandelen.

Panasiuk née Horczak , voornoemd, heeft het maatschappelijk kapitaal volstort voor een bedrag van 2.500,00¬ , zij ontvangt hiervoor 93 aandelen.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 18.600,00¬ , vertegenwoordigd door 186 aandelen, volgestort voor een bedrag van 5.000,00¬ .

Artikel 6

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op de rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt.

Artikel 7

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maarhij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan twee zaakvoerders , afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voorde verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- Op de Beeck Emiel, voornoemd;

- Panasiuk née Horczak, voornoemd;

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 9

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels-of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 10

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand december om 18.00 uur, op de maatschappelijke zetel.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op de laatste biz van Luit. B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Neem en handtekening

Bijlagen bij het.Belgisch. Staatsblad 02/09/2014 - Annexes-du Moniteur belge

behouden aeln het Belgisch Staatsblad . - vervolg Mod POF 11,1





Artikel 11

Ieder boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Artikel 12

De nettowinst kan worden verdeeld tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in zijn bezit. De algemene vergadering kan besluiten de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald warden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen váôr de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door Op de Beeck Emiel of, in zijn afwezigheid, door Panasiuk née Horczak. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Iedere aandeel heeft recht op één stem. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidigestatuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, indien de meerderheid van de vennoten aanwezig is,

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen dooreen medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15

Bijlagen hij het Belgisch Staatsblad 02/09/2014-Annexes du Moniteur--belge

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, hiervoor dienen zij een aangetekend schrijven te richten aan de vennoot die de ontbinding heeft gevraagd, dit aangetekend schrijven dient binnen de vijftien dagen na aanvraag van de ontbinding verzonden te worden.

©p de iaatv[e t~lz van Luik t3 vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nalarie, hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de iechlspersaon ten aanzien van derden te 1, ertegenweordigen

Verso Naam en handtekening

;ívar- behrsuden - vervt3lo Mod Pr* s1.s

hein hCt

~olui .Ch St.antsbl;,_t

Artikel 16

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan de vennoten, vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeldworden onder de vennoten.





Slot- en overgangsbepalingen

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op 13 augustus 2014 en eindigt op 30 juni 2015 .

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 6 december 2015,

Bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruitvoortvloeien overneemt en dit vanaf 01 augustus 2014,

SLOTBEPALINGEN

Kosten

De oprichtingskosten in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 750,00 ¬ .

Volmacht

Bijzondere volmacht, met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan Naegels, Bruynseels & Partners Bv ovv BVBA, Industriepark A35, 2220 Heist-op-den-Berg, O.N. 0465.552.686, teneinde de nodige formaliteiten te

vervullen omtrent de inschrijving in de Kruispuntenbank en het ondememingsioket

en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om de de vennootschap

te vertegenwoordigen bij de fiscale administraties, sociale diensten en eventuele

Op de laatste tal van Luik B vermelden Feecto Pleam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

be+eaaegd cie rechtspersoon tea aanzien van derden te vertegenvzcordtgen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2014  Annexes 4u Moniteur belge

 vervolg

andere instanties.

Waarven akte

Verleden op plaats en datum als hoger vermeid.

Op de Beeck Emiel Panasiuk née Horczak

Vennoot/oprichter Vennoot/oprichter

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het-Belgisch-Staatsblad -02/09/2014- Annexes du Moniteur belge

Mod POF 11.1

Op de laatste blz van luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Coordonnées
WEF TRANSPORT

Adresse
KAPELSTRAAT 40 2223 SCHRIEK

Code postal : 2223
Localité : Schriek
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande