WEIVELD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WEIVELD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 535.938.262

Publication

04/07/2013
ÿþMod word 11.1

6 i t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie mn c Rechtbank van Koophandel te Anfweipen, op

Griffie 25 JUNI 1013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0535.938.262

Qndernerçhgu r Benaming

(voluit) : WEIVELD

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2930 Brasschaat, Ter Borcht 3 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte verleden voor Geassocieerd Notaris Dirk Verbert te Antwerpen op 24 juni 2013, blijkt dat de naamloze vennootschap "WEIVELD" werd opgericht met volgende gegevens:

1. Naam: WEIVELD

2. Rechtsvorm: Naamloze vennootschap.

3. Zetel: 2930 Brasschaat, Ter Borcht 3

4. Oprichters en inbreng:

11 De naamloze vennootschap "ARTIM" met zetel te Brasschaat, Ter Borcht 3, BTW BE 0404.683.505 RPR

Antwerpen.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Frederic Deckers te Antwerpen op vijftien oktober

negentienhonderd vijfenzestig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf november

daarna onder nummer 31964.

249 aandelen

2/ de heer CARDOEN Karel Albert Jozef, geboren te Wilrijk op 27 september 1951, wonende te Brasschaat,

Ter Borcht 3.

1 aandeel.

Elk aandeel werd volledig volgestort.

5, Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-Het huren, verhuren, aan- en verkopen van alle onroerende gcederen, het uitvoeren van alle verkavelingen

en bouwwerken, alle beheer van onroerende goederen, in leasing geven, het uitbaten, het doen bouwen en

verbouwen.

-Het afbreken van alle grond- en bouwwerken.

-Het uitvoeren van aile expertises betreffende onroerende goederen.

-Het schatten, investeren, opmeten van alle onroerende goederen.

-De groot- en kleinhandel, de import en ex-'port, de aan- en verkoop, verhuring en leasing, en alle nijverheids- en financiële verrichtingen daar verband mee houdend, van alle nieuwe en tweedehandse auto- en motorvoertuigen, vrachtwagens, tractors, aanhangwagens, opliggers, caravans, onderdelen, wisselstukken en bijhorigheden; de organisatie van automarkten en autoveilingen, zowel gericht naar particulieren als naar handelaars; de in- en uitvoer alsmede de vertegenwoordiging van auto- en motorwerken; het uitbaten van alle carrosserie, constructie-, herstellings- en onderhoudswerkplaatsen, de uitbating van pompstations, carwash-installaties, uitlaatcentra en banden- en batterijcentrales, de anti-corrosie-behandeling; aile handel in brandstof, smeermiddelen en onderhouds-producten, het uitbaten, ter beschikking stellen en verhuren van stand- en bergplaatsen voor alle motorvoertuigen.

-Het vervoer en de distributie van alle goederen langs de weg, het spoor, het water en in de lucht, de opslag en de bewaring van goederen, het uitbaten van goederenopslag-iplaatsen en -magazijnen.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de makelaarsactiviteiten in alle verzekeringen hoegenaamd, de vertegenwoordiging van verzeke-sringsmaahschappijen, de schatting van sinisters, de verdediging van verzekerden voor alle rechtsinstanties, de in-vordering lastens de verantwoordelijken van ongevallen van aile schade-vergoedingen, het regelen van rampen, het betalen van premies en in het algemeen alles wat verband houdt met verze'keringsovereen-'komsten hoegenaamd, niets uitgezon-'derd.

-Consultancy en andere aanverwante diensten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge -Het verwerven, beheren en vervreemden van deelnemingen en participaties in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ook deze met een verschillend maatschappelijk doel, alsook alle investerings- en finanoiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan deposito- en spaarbanken.

-Het verstrekken van alle diensten, raad en advies voor eigen rekening als voor andere vennootschappen, organisaties, besturen, verenigingen en natuurlijke personen, zowel in binnen- als in buitenland, zowel op algemeen, financieel, administratief, economisch, juridisch, organisatorisch vlak als op het gebied van management, marketing, research, productie, public-relations en ondernemingstechnieken.

-Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten. Het waarnemen van het mandaat van vereffenaar.

-Bemiddelen als tussenpersoon in de handel, op commissie of onder een handelsagentuur, in alle mogelijke artikelen en activiteiten zonder enige beperking.

-Het beheer en de ontwikkeling van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, waarden, effecten, rechten en titels. Het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van onroerend en roerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, de renovatie van onroerende goederen, het oprichten van alle gebouwen en constructies, het aanleggen en onderhouden van alle terreinen en aanhorigheden. Het kopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van kunstwerken.

-Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vennootschap kan deelnemingen en participaties verwerven in andere vennootschappen, zelfs met een verschihiend maatschappelijk doel. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen aanvaarden. De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

De vennootschap kan alle industriële, handels-, roerende en onroerende activiteiten, alsmede financiële activiteiten voor eigen rekening, verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks de doelstelling kunnen bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

6. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd vijftigduizend euro (¬ 250.000,-), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, zonder vermelding van waarde.

7, bankattest: De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer geopend bij 0017004599-14 op naam van de vennootschap in oprichting, bij BNP Paribas Fortis.

Het bewijs van deponering werd door voormelde bank afgeleverd op 21 juni laatst.

8. Duur: Onbepaald,

9. Boekjaar: van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2014.

10. Gewone algemene vergadering: tweede vrijdag van de maand juni om tien uur. Eerste gewone algemene vergadering in 2015.

De algemene vergaderingen worden bijeengeroepen, beraadslagen en nemen hun beslissingen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders kunnen per brief stemmen door middel van een formulier dat minstens hun naam, voornamen, adres en aantal aandelen vermeldt. Deze formulieren moeten minstens vijf dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, Voor de berekening van het quorum wordt alleen rekening gehouden met de formulieren die de vennootschap voor deze termijn heeft ontvangen. Formulieren die noch de stemwijze, noch de onthouding vermelden zijn nietig.

11. Reserves en winstverdeling: Van de winst wordt één twintigste vooraf genomen bestemd tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming zal niet meer verplicht zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst kan aangewend worden rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De dividenden worden betaald binnen de termijn en op de plaats door de raad van bestuur vast te stellen. De raad van bestuur zal het vermogen hebben op het resultaat van het boekjaar interim dividenden uit te keren zoals bepaald in artikel 618 het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding der vennootschap stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan, zij bepaalt hun machten en hun eventuele bezoldigingen.

Na betaling van aile schulden van de vennootschap en na terugbetaling van het werkelijk volgestort kapitaal wordt het saldo gelijkmatig verdeeld tussen al de aandelen,

12. Raad van bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, die minstens het door de wet als minimum voorgeschreven aantal leden telt, benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd tot bestuurder, dient dit te gebeuren mits inachtneming van de wettelijke regeling met betrekking tot de vaste vertegenwoordiging.

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide machten.

11

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

13.ALGEMENE VERGADERING.

De verschijnende partijen nemen, in een eerste algemene vergadering, de volgende beslissingen:

1/ De algemene vergadering beslist het aantal bestuurders vast te stelten op twee en benoemen tot bestuurders met een mandaat eindigend op de gewone algemene vergadering van 2019:

- voornoemde heer CARDOEN Karel,

- mevrouw BURVENICH Julia Zélie Amanda, geboren te Gent op 12 april 1949, wonende te Brasschaat, Ter Borcht 3.

Het mandaat van alle bestuurders is onbezoldigd zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

Vertegenwoordiging: Alle akten die de vennootschap verbinden in en buiten rechte alsmede alle machten en volmachten betreffende deze zaken, worden behoudens afvaardiging, geldig ondertekend hetzij door twee bestuurders, hetzij door een gedelegeerd bestuurder, die hun machten niet zullen moeten rechtvaardigen tegenover derden, zelfs niet tegenover de hypotheekbewaarders of andere ministeriële ambtenaren.

14. Commissaris: geen.

15. Bijzondere volmacht: Bijzondere volmacht wordt verleend aan: de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", met zetel te Schoten, Theofiel Van Cauwenberghslei 12, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer PARMENTIER Guy en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW" belastingplichtige te bekomen.

Raad van bestuur: 1/ De raad van bestuur beslist als voorzitter van de raad van bestuur aan te stellen:

- Voornoemde heer CARDOEN Karel.

2/ De raad van bestuur beslist als gedelegeerd bestuurder aan te stellen:

- Voornoemde heer CARDOEN Karel.

Deze mandaten van voorzitter van de raad van be-stuur en van gedelegeerd bestuurder zijn onbezoldigd,

Zij eindigen bij het einde van hun mandaat als bestuurder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris Dirk Verbed

Tegelijk hiermee neergelegd; afschrift van de akte (niet geregistreerd).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 28.07.2015 15358-0571-010
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 30.06.2016 16249-0375-010

Coordonnées
WEIVELD

Adresse
TER BORCHT 3 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande