WELL FRESH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WELL FRESH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.918.844

Publication

29/09/2014
ÿþtiod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

111111M1.1111111

Rechtbank van çoopiiidl

Antwerpen

18 SEP. 2014

afettrtg Antwerpen

Ondememin9snr " 0828.918.844

arlarairtg

. Weil Fresh

(veu;r41)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Deel : Herentalsebaan 368 te 2100 Deurne

(volledig adres)

Onderwerp aLte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ingevolge een beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel vanaf 1 september 2014 verplaatst naar Van Lissumstraat 55 te 2100 Deurne.

Volmacht wordt gegeven aan Coninx Accountants BVBA om alle formaliteiten te vervullen voor het ondernemingsloket en de fiscale administraties.

De zaakvoerder

Bouziani Ouarda

lp d

IjI Recto. Naam en hoodanïgheid van de insii tij neniercride ndtaris: heftij van de pretete,'"ei en)

bevoegd de rechtspersoon tem n7icI1 der ticri te vertegenticuidil%11

Voroia : Naam en handtekening.

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 01.08.2013 13392-0498-016
04/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergolagd fer griffie van de Rechtbank van Koeplaasldeí e Ar,ztlyerpene

Griffie .21 FEB. 2013

Qndernemingsnr : 0828918844

Benaming

(voluit) : Well Fresh

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsebaan 368 te 2100 Antwerpen-Deurre

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

MEIR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering heeft op 01 februari 2013 het ontslag aanvaardt van de zaakvoerder Bouziani Saliha dat ingaat op 01 februari 2013.

Volmacht wordt gegeven aan Coninx Accountants nv, met recht op indeplaatsstelling, om het nodige te doen bij de KRO en het ondernemingsloket.

De zaakvoerder

Bouziani Ouarda

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 05.09.2012 12560-0462-012
18/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*i l 1 1 aosiosa "

OI

raze'rr.^. mn Ès

Reebttrik Kar~Acnr: ! tâ r reorparl

OP

De Griffiar,

Griffie

Vo beho aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 0828.918.844

Benaming

(voluit) : KAPSALON LA JUSTICE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: 2060 ANTWERPEN, VELDSTRAAT 35

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE NAAM  VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL COÜRDIATIE DER STATUTEN  BENOEMING ZAAKVOERDER

Het blijkt uit een verslagschrift, opgemaakt door notaris Yves De Vil te Antwerpen-Borgerhout op drie mei tweeduizend twaalf, dat volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen worden.

1°1 De vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen in "WELL FRESH", Artikel één der statuten wordt dienovereenkomstig aangepast.

. De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2060 Antwerpen, Veldstraat 35 naar 2100 Antwerpen-Deurne, Herentalsebean 368.

a De vergadering beslist het bijzonder verslag van de zaakvoerder en de daarbijgevoegde staat van actief en passief goed te keuren, en beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de bestaande tekst van artikel drie der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

o De handel in aardappelen, groenten en fruit en in alle aanverwante producten zowel vers, geconserveerd, gedroogd of in welke toestand ook, en van al de bijproducten, fabricatie van bedoelde waren, beenhouwerij, charcuterie, zuivelproducten en rookwaren.

o De handel in textiel, fantasie-, en huishoudwaren, onderhoudsproducten, drogisterij. Deze opsomming is niet beperkt en kan uitgebreid worden tot de verkoop van andere aanverwante artikelen die betrekking hebben op zowel de food als de non food.

o Het uitbaten of doen uitbaten van filialen, magazijnen van genoemde waren en allerhande andere producten; het waarnemen van agenturen en vertegenwoordigingen.

o De aankoop, verkoop, wil en bouw van onroerende goederen die voor de uitbating noodzakelijk zijn, ondermeer van gronden, gebouwen, installaties en materieel; het verwerven, overdragen en exploiteren van octrooien en licenties.

o De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zen de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deel nemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aarsverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden doorinschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

o De vennootschap heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij mensen uit kansengroepen wenst aan te werven en hen ook de vereiste opleidingen wenst te geven. Dit vanuit het standpunt van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De vennootschap mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen. Zij kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haardoel.".

4°) De vergadering beslist de tekst van de statuten aan te passen ingevolge de genomen beslissingen en volledig te herwerken. De vergadering beslist na bespreking artikel per artikel, de nieuwe tekst der statuten op te stellen, bij uittreksel luidend als volgt:

Handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "WELL FRESH", met maatschappelijke zetel te 2100 Antwerpen-Deume, Herentalsebaan 368, die zonder statutenwijziging verplaatst kan worden in België bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

`~

ot-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap heeft tot doel:

o De handel in aardappelen, groenten en fruit en in aile aanverwante producten zowel vers, geconserveerd, gedroogd of in welke toestand ook, en van al de bijproducten, fabricatie van bedoelde waren, beenhouwerij, charcuterie, zuivelproducten en rookwaren.

o De bande) in textiel, fantasie-, en huishoudwaren, onderhoudsproducten, drogisterij. Deze opsomming is niet beperkt en kan uitgebreid worden tot de verkoop van andere aanverwante artikelen die betrekking hebben op zowel de food als de non food.

o Het uitbaten of doen uitbaten van filialen, magazijnen van genoemde waren en allerhande andere producten; het waarnemen van agenturen en vertegenwoordigingen.

o De aankoop, verkoop, ruil en bouw van onroerende goederen die voor de uitbating noodzakelijk zijn, onder meer van gronden, gebouwen, installaties en materieel; het verwerven, overdragen en exploiteren van octrooien en licenties,

o De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en

onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deel nemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

o De vennootschap heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij mensen uit kansengroepen wenst

aan te werven en hen ook de vereiste opleidingen wenst te geven. Dit vanuit het standpunt van duurzaam

en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De vennootschap mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen, Zij kan aile

verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,-), en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wat alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Om toegelaten te worden tot de algemene vergadering is het voldoende dat men vennoot is van de vennootschap, of wettelijk het recht heeft om erop aanwezig te zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, en indien meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel of het eigendomsrecht gesplitst is in vruchtgebruik en blote eigendom, za) het stemrecht verbonden aan de betrokken aandelen geschorst zijn totdat ten aanzien van de venncotschap één enkele persoon werd aangeduid die zal optreden als enige titularis van deze aandelen, voor en namens zijn medegerechtigden. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en deze komt te overlijden, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over het saldo spreekt de algemene vergadering zich uit.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na betaling van alle schulden en lasten van de venncotschap wordt het saldo verdeeld tussen de aandelen naar evenredigheid.

53, De vergadering beslist met ingang van drie mei tweeduizend twaalf te benoemen als zaakvoerder mevrouw BOUZIAN1 Ouarda, wonende te 2060 Antwerpen, Veldstraat 37.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voorafgaandelijk registratie van de minuut, uitsluitend dienstig voor de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Yves De Vil,

Tegelijk neergelegd: uitgifte der akte -- verslag zaakvoerder  staat van actief en passief.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2012
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 IJIMI191111191!

V bah aa Bin Stae

UI

de

op '1 7n.17

De Griffier

Griffie '

- " -------

Onciernemingsnr : 0828.918.844

Benaming

(voluit): Kapsalon La Justice

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Veldstraat 35 te 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag mede-zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 7 oktober 2011 wordt het ontslag aanvaard van> medezaakvoerder Bouziani Hamza, Veldstraat 35 te 2060 Antwerpen.

Hij nam ontslag op 30 september 2011.

Volmacht wordt gegeven aan Coninx Accountants nv om alle formaliteiten te vervullen bij het: ondernemingsloket.

De zaakvoerder

Bouziani Saliha

....... ----- -. _. ____ . .. . . .... ......_. . _ . .. . ......,.. ....:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/09/2011
ÿþP Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0828.918.844

Benaming

(voluit) : Kapsalon La Justice

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Amerikalei 175 te 2000 Antwerpen

" . Onderwerp akte : Ontslag mede-zaakvoerder en verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering van 5 juli 2011 wordt het ontslag aanvaard van; medezaakvoerder Torun Umut, Bisschoppenhoflaan 284 te 2100 Deurne.

Hij nam ontslag op 30 juni 2011,

Tevens wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Veldstraat 35 te 2060 Antwerpen.

Volmacht wordt gegeven aan Coninx Accountants nv om alle formaliteiten te vervullen bij het; ondernemingsloket.

De zaakvoerder

Bouziani Hamza

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

r ,7

Griftie

1 19685]"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2011- Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.08.2015 15557-0529-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 31.08.2016 16565-0490-014

Coordonnées
WELL FRESH

Adresse
VAN LISSUMSTRAAT 55 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande