WELLAGRI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WELLAGRI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 811.387.380

Publication

08/02/2013
ÿþti mod 11.1

Ondernemingsnr : BE0811.387.380

Benaming (voluit) :WellAgri

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zondereigen 7

2387 Baarle-Hertog

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (artikel 719 en volgende Wetboek van vennootschappen) - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING.

Het blijkt uit drie akten verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 21 januari 2013, dat:

- de naamloze vennootschap "WellAgri", met maatschappelijke zetel te 2387 Baarle-Hertog, Zondereigen 7, BTW BE0811.387.380 RPR Turnhout, bij wijze van fusie, overeenkomstig artikel 676 1° van het Wetboek van vennootschappen, is overgenomen door de naamloze vennootschap; "Weliwind", met maatschappelijke zetel te 2387 Baarle-Hertog, Zondereigen 7, ondernemingsnummer 0896.214.474 RPR Turnhout;

- geheel het vermogen van de vennootschap "WellAgri", niets uitgezonderd, onder algemene titel is

overgegaan op de overnemende vennootschap;

- de vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De Notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

na neerlegging ter griffie va

iu

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 JAN. 2013

TURNHOUT

De gtint,er,

[Étlii iT-3-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

111





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/11/2012
ÿþ Mod Watd 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFI RECHTBANK VAN

- - - De griffie

Ondernemingsnr : 0811.387.380

Benaming

(voluit) : WELLAGRI

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZONDEREIGEN 7, 2387 BAARLE-HERTOG

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel Wellwind NV  Wellwaste BVBA  Wellagri NV

*12192969*

I 9 NOV. 2012

cki.ffie,

KOOPHAhlnP.i, TURNHOUT

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 14/11/2012 Wellwind NV  Wellwaste BVBA -- Wellagri NV

A. Doelstelling

De raad van bestuur van WELLWIND NV, de zaakvoerders van WELLWASTE BVBA en de raad van bestuur, van WELLAGRI NV leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art. 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van beide vennootschappen.

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de plichten  van de BVBA WELLWASTE en de NV WELLAGRI, overgaat naar de NV WELLWIND op basis van de balans per 31 augustus 2012.

WELLWIND NV bezit reeds alle 1.000 aandelen van WELLWASTE BVBA en alle 1.000 aandelen van WELLAGRI NV, zodat geen nieuwe aandelen warden uitgegeven.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 september 2012 zijn voor rekening van WELLWIND NV.

De fusie gebeurt ingevolge art. 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge art. 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuïteit.

Alle kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen door WELLWIND NV.

B. Rechtsvorm  naam  doel  kapitaal -- zetel B.1. WELLWIND NV

Het maatschappelijk kapitaal van WELLWIND NV bedraagt ¬ 246.000,00, volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 2.460 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "Weliwind".

De vennootschap is gevestigd te 2387 Baarle-Hertog, Zondereigen 7, is ingeschreven in het' rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0896.214.474 en is gekend op de Rechtbank te Turnhout

Het maatschappelijk doel van WELLWIND NV luidt als volgt

'De vennootschap heeft tot doel:

a) Onderneming in onroerende goederen, omvattende ondermeer.

.2.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,J.2

de verwerving, de vervreemding, de onroerende leasing, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen, de procuratie; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

tussenhandelaar, de handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met inbegrip van handelingen (voor zover de daartoe benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn) welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar

het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliën vennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de mede-eigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

b) De studie, promotie, installatie, financiering, uitbating, aanwending en verkoop van energieprojecten, waaronder ook duurzame energieprojecten op basis van onder meer windkracht, waterkracht, alsook alle in de toekomst te ontwikkelen nieuwe technologieën voor de productie van energie.

De productie, de verkoop en het verdelen van de energie geproduceerd door deze energieprojecten.

c) Het verhuren en huren van, de import en export van, evenals de groothandel in diverse roerende goederen.

d) De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm ook, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

e) Het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

fi Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel,

g) Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief die van vereffenaar, in andere vennootschappen.

h) Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, omvattende onder meer:

- organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole; het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

- het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het opstellen van zorgsystemen voor kwaliteit, veiligheid en milieu,

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen voor zover de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en ; financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze 'noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

B.2. WELLWASTE BVBA

Het maatschappelijk kapitaal van WELLWASTE BVBA bedraagt ¬ 100.000,00, volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De aandelen zijn verdeeld in twee klassen, in het bijzonder 500 aandelen klasse A en 500 aandelen klasse B.

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "WellWaste".

De vennootschap is gevestigd te 2387 Baarle-Hertog, Zondereigen 7, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0819.840.733 en is gekend op de Rechtbank te Turnhout.

Het maatschappelijk doel van WELLWASTE BVBA luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

De handel, vervoer, verwerking, bewerking en opslag van afvalstoffen, recyclagegoederen, recyclageproducten en grondstoffen.

Dienstverlening en raadgevende activiteiten.

De vennootschap mag alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden. Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken.

De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft,"

B.3. WELLAGRI NV

Het maatschappelijk kapitaal van WELLAGRI NV bedraagt ¬ 100.000,00, volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. De aandelen zijn verdeeld in twee klassen, in het bijzonder 500 aandelen klasse A en 500 aandelen klasse B.

Zij is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "WellAgri".

De vennootschap is gevestigd te 2387 Baarle-Hertog, Zondereigen 7, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0811.387.380 en is gekend op de Rechtbank te Turnhout.

Het maatschappelijk doel van WELLAGRI NV luidt als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

De handel, verwerking en opslag van digestaat en meststoffen.

De ontwikkeling van duurzame energieprojecten.

De handel, opslag en verwerking van agrarisch gerelateerde producten, goederen en machines.

De ontwikkeling van aanvullende agrarische activiteiten,

Dienstverlening en raadgevende activiteiten.

Onderneming in onroerende goederen. De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels,

rechten of roerende waarden, onder welke vorm het ook zij, naar aanleiding van de oprichting,

ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of

buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen. Het toestaan van leningen en

kredietopeningen aan vennootschappen of particulleren.

Al het voorgaande uitgezonderd gereglementeerde activiteiten waartoe machtiging ontbreekt en

uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan

vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

7

Bijis[genùfj het Beigiscè sltautst`ilád = 28t12i2U12 - Annëxë"s dü 1Clonitëü'r'bëlgé

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik 13 - Vervolg

14

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden,

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag borg of aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

C. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van WELLWASTE BVBA en WELLAGRI NV boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van WELLWIND NV is vastgesteld op 1 september 2012.

D. Rechten van aandeelhouders

Zowel de aandelen van de BVBA WELLWASTE als de aandelen van de NV WELLAGRI zijn opgedeeld in twee klassen. De aandelen hebben evenwel dezelfde rechten. De indeling in klassen heeft enkel betrekking op de procedure van benoeming van bestuurders en beperkingen op de overdraagbaarheid van de aandelen. Aangezien de aandelen verenigd zijn in één hand heeft de opdeling in verschillende klassen bovendien geen bestaansreden meer.

Er worden aldus geen bijzondere rechten toegekend aan de (enige) aandeelhouder van WELLWASTE BVBA en WELLAGRI NV. De rechten van de aandeelhouders van WELLWIND NV blijven ongewijzigd.

E. Bijzondere voordelen

Aan de respectieve raden van bestuur en de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen " worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. Overdrachten in de zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet

Er zijn geen overdrachten in de zin van art. 2,18° van het Bodemsaneringsdecreet.

G. Statutenwijzigingen

Het maatschappelijk doel van WELLWIND NV wordt in overeenstemming gebracht met het maatschappelijk doel en de effectieve activiteiten van WELLWASTE BVBA en WELLAGRI NV. Het nieuwe doel luidt als volgt:

°De vennootschap heeft tot doel:

a) Onderneming in onroerende goederen, omvattende ondermeer.

de verwerving, de vervreemding, de onroerende leasing, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en verbouwen van onroerende goederen, de procuratie; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

tussenhandelaar, de handel in onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met inbegrip van onroerende leasing, met inbegrip van handelingen (voor zover de daartoe benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn) welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig, tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar;

het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of immobiliën vennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Lulk B - Vervolg

b)

' c)

d)

- het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie

en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeeigendom; het uitvoeren van expertises betreffende onroerende goederen.

De studie, promotie, installatie, financiering, uitbating, aanwending en verkoop van energieprojecten, waaronder ook duurzame energieprojecten op basis van onder meer windkracht, waterkracht, alsook aile in de toekomst te ontwikkelen nieuwe technologieën voor de productie van energie. De productie, de verkoop en het verdelen van de energie geproduceerd door deze energieprojecten.

Het verhuren en huren van, de import en export van, evenals de groothandel in diverse roerende goederen.

De verwerving voor eigen rekening van participaties, titels, rechten of roerende waarden, onder welke vorm ook, naar aanleiding van de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

Het toestaan van leningen en kredietopening aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het verfenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of financieel.

Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, inclusief die van vereffenaar, in andere vennootschappen,

Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, omvattende onder meer; organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

het opstellen van zorgsystemen voor kwaliteit, veiligheid en milieu,

handel, vervoer, verwerking, bewerking en opslag van afvalstoffen, recyclagegoederen, recyclageproducten en grondstoffen.

Alle dienstverlening en raadgevende activiteiten.

De handel, verwerking en opslag van digestaat en meststoffen.

De handel, opslag en verwerking van agrarisch gerelateerde producten, goederen en machines. De ontwikkeling van aanvullende agrarische activiteiten.

De handel in en verwerking en opslag van vergistbare producten en afvalstoffen.

Het ontpakken, verkleinen en voorbereiden van afvalstoffen om ze geschikt te maken om te verwerken in nuttige toepassingen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies,

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

" zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

' De vennootschap mag zekerheden stellen voor aile rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of ' onrechtstreeks belangen heeft."

e)

g)

h)

f)

j)

k) I)

m)

n)

o)

De

Bijlagen bij het Belgise$ S tantstitaii _ 28/1172012 _ Aininutlii-Nróiiitëür bélké

Willy Van Den Heuvel, bestuurder.

Nico Verbaeten, Philippe Winant,

bestuurder. bestuurder.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/11/2012
ÿþY

Mod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge De Bijzondere Algemene Vergadering heeft plaats op 12/11/2012 op de maatschappelijke zetel, 2387: Baarle Hertog, Zondereigen 7_

De Vergadering verklaart zich bevoegd om tot volgende besluitvorming te komen

1. De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Dirk Van Eersel als afgevaardigd bestuurder van WellAgri NV. De Algemene Vergadering houdt er aan de Heer Van Eersel te bedanken voor zijn inzet en verleent dan ook voolopige kwijting voor de afgelopen bestuursperiode.

2. De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Jimmy Quirynen als bestuurder van WellAgri NV. De Algemene Vergadering houdt er aan de Heer Van Eersel te bedanken voor zijn inzet en verleent dan ook voolopige kwijting voor de afgelopen bestuursperiode.

3. De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Frank Quirynen als bestuurder van WellAgri NV. De Algemene Vergadering houdt er aan de Heer Van Eersel te bedanken voor zijn inzet en verleent dan ook voolopige kwijting voor de afgelopen bestuursperiode.

Nico Verbaeten Philippe Winant

Bestuurder Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111§11Mppl

13 NOV. 2012

KO .'H-H Yèri ij.L TURNHOUT

De griffier

- i i G E L E G®

u ,'.: 7,i.::HTBANK VAN

Ondernemingsnr : 0811.387.380

Benaming

(voluit) : WellAgri

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Zondereigen 7 - 2387 Baarle-Hertog

Onderwerp akte : Ontslagen/Benoemingen

17/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 08.09.2012, NGL 08.10.2012 12607-0049-012
17/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 10.09.2011, NGL 08.11.2011 11604-0099-012
23/02/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Yod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ez

GRIFFIE RECHTBANK VAN

10 FEB. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier



11111

=iiozseie+

Ondernemingsnr : 0811.387.380

Benaming

(voluit) : WellAgri

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industrieweg 5 bus 5, 2330 Merksplas

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De raad van bestuur heeft op 15 december 2010 beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Zondereigen 7, 2387 Baarle Hertog.

Philippe Winant : Voorzitter Dirk Van Eersel : Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WELLAGRI

Adresse
ZONDEREIGEN 7 2387 BAARLE-HERTOG

Code postal : 2387
Localité : BAARLE-HERTOG
Commune : BAARLE-HERTOG
Province : Anvers
Région : Région flamande