WELLONESS BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WELLONESS BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.579.345

Publication

10/12/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.07.2012 12378-0276-008
04/06/2012
ÿþMod Word 11,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ber

a~

Be

Sta *12099659*

gsaelsgd ter grie)Fe vo~r~`~ , ,~

t~ fCoop~at7ndE1 ~e j. -;;én" op

E12012

riffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0871.579.345

Benaming

(voluit) : DEN IJSBEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fruithoflaan 93 te 2600 Antwerpen-Berchem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging - Doelswijziging - Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Luc Mortelmans te Antwerpen-Deume op 3 april 2012, "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 11 april 2012, boek 159 blad 88 vak 15, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), De ontvanger ai (getekend) J. Martens", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEN IJSBEER" onder meer besloten heeft wat volgt:

1) Naamswijziging:

De vergadering besluit de maatschappelijke benaming van de vennootschap met ingang vanaf 3 april 2012

te wijzigen in °WELLONESS BELGIUM".

2) Doelswijziging:

Na lezing van het verslag van de zaakvoerder, inhoudende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waarbij een samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per eenendertig maart tweeduizend en twaalf gevoegd is, stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, ncch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten. Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Bijgevolg besluit de vergadering de doelswijziging goed te keuren en besluit zij de tekst van het maatschappelijk doel van de vennootschap, vervat in artikel drie (3) van de statuten, te vervangen door de onder punt drie (3) van de in de agenda voorziene tekst, zodat de integrale tekst van het maatschappelijk doel luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

-het verhuren van kamers voor sauna en massage en de exploitatie van saunaruimtes, Turkse baden, massageruimten, solarium, fitnessruimtes, gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van bijvoorbeeld aerobic, bodybuilding, en andere vormen van binnensporten betreffende de algemene lichaamsconditie, met inbegrip van begeleiding van het cliënteel op sportief gebied en het inrichten van kuuroorden en ontspanningsruimtes;

-het verhuren van lokalen voor lichaamsverzorging en aanverwanten

-het verhuren van lokalen voor sciaria, zonnebanken, enzovoorts

-het verstrekken van allerlei advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging en het lichamelijk welzijn, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor kuuroorden, massagesalons, relaxsalons en dergelijke meer, deze diensten kunnen behalve in de vocrmelde inrichtingen eveneens worden verstrekt ter plaatse bij de cliënten;

-het verstrekken van allerlei diensten in verband met ontspanning en relaxatietechnieken, het behandelen van energiestress en het verlenen van andere vormen van stresstherapie, diensten in verband met ontspanningsmassage en dit zowel in gespecialiseerde inrichtingen als bij de cliënten ter plaatse;

-de studie, het onderzoek en de ontwikkeling van biologische, fysiologische en psychologische processen, procedés en hulpmiddelen en hun toepassingen, alsmede de adviesverlening betreffende het voorgaande;

-de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export alsook de vervaardiging van aile natuurproducten, kruiden, drogisterij, parfumerie, schoonheids-, toilet, verband-, dieet-, en algemene lichaamsverzorgingsartiketen, reinigingsmiddelen, cosmetica, parfums en ander reukwerk, scheikundige, farmaceutische, en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten, kortom aile producten voor lichaams-, huid- en haarverzorging, geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatie sieraden, gadgets en dergelijke meer, toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn, alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en schoenwaren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzondere in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

-het verstrekken van allerhande secretariaatsdiensten en het verrichten van allerhande secretariaatswerkzaamheden, evenals het optreden als tussenpersoon.

- aile diensten en activiteiten van adviesbureau inzake bedrijfsbeheer

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en aile onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen."

3) Bevestiging onstlag statutair zaakvoerder en zaakvoerder-opvolger:

De vergadering bekrachtigt bij deze uitdrukkelijk het besluit genomen op de bijzondere algemene vergadering van 1 maart 2012, waarbij het ontslag van de heer Ronald De Meulenaer, wonende te 2580 Putte, Draplei 19, als statutair zaakvoerder van de venncotschap werd aanvaard en bevestigt dat zijn mandaat met ingang vanaf 1 maart 2012 werd beëindigd.

Vervolgens besluit de vergadering en dit eveneens met ingang vanaf 1 maart 2012 tot het ontslag van mevrouw Nancy Van den Eynde, wonende te 2580 Putte, Draplei 19, als zaakvoerder-opvolger.

4) Statutenwijziging:

De vergadering besluit de huidige tekst van de statuten integraal af te schaffen en te vervangen door een volledig nieuwe tekst, teneinde deze aan te passen aan voormelde besluiten en desgevallend aan het Wetboek van vennootschappen. Vervolgens stelt de vergadering de volledig nieuwe test van de statuten vast, dewelke onder meer luidt als volgt:

-Naam en rechtsvorm: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam'VVELLONESS BELGIUM".

-Zetel: Gevestigd te 2600 Antwerpen-Berchem, Fruithoflaan 93,

-Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

-Doel: De integrale tekst van het doel luidt als voormeld.

-Kapitaal: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

-Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of als college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering,

-Jaarvergadering: leder jaar wordt deze gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien (18.00) uur. Indien dit een wettelijke feestdag is, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

-Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

-Verdeling van de winst: Na de wettelijk verplichte voorafname voor de samenstelling van het reservefonds, wordt het overschot van de winst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt. De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de 5 jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

-Verdeling van vereffeningsaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld.

Voor ontledend uitreksel

i

Luc Mortelmans

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte der akte dd. 3 april 2012

-verslag van de zaakvoerder

-staat van actief en passief dd. 31 maart 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

7- } Voor= 'thoueº%ken aen het Belgisch Staatsblad

\;--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 871.579.345

Benaming

(voluit) : DEN IJSBEER

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lierbaan 57, 2580 Putte

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming zaakvoerders + wijziging maatschappelijke zetel

Uit het Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van aandeelhouders van 1 maart 2012 blijkt het volgende:

Het ontslag met décharge, als zaakvoerder van de vennootschap, van de heer De Meulenaer Ronald, wonende te 2580 Putte, Draplei 19, werd unaniem goedgekeurd,

Werd benoemd tot nieuwe zaakvoerder met onmiddellijke ingang; mevrouw Kubiak-Smulka Aleksandra, Keizershoevestraat 16, 2610 Wilrijk. Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de Algemene Vergadering anders beslist.

Daarop volgend beslist de zaakvoerder het adres van de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Fruithoflaan 93 te 2600 Berchem, met onmiddellijke ingang.

Kubiak-Smulka Aleksandra

zaakvoerder

\RIMWEIMR1

NEERGELEGD ~ I if Rio .202

GRIFFIE Gi fij ~BAíJK van Kia"  _

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.07.2011 11360-0266-008
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 27.07.2010 10350-0533-010
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 26.06.2009 09309-0005-010
24/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 16.06.2008 08245-0366-011
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 29.06.2007 07332-0270-014

Coordonnées
WELLONESS BELGIUM

Adresse
FRUITHOFLAAN 93 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande