WEST-LOGISTICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WEST-LOGISTICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 882.812.935

Publication

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 27.10.2011, GGK 25.04.2012, NGL 04.06.2012 12158-0150-032
21/11/2011
ÿþt

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbla,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

AMd 2.6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter.

Rechtbank va Kc ~ d^ A~ii`fio van d~

m8 ~ ~ ~~.~~L,~>~~nfwerper<

~~iffier,

Ondernemingsnr : 0882.812.935

Benaming

(voluit) : WEST-LOGISTICS

Rechtsvorm ; Naamloze Vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18 te 2600 Antwerpen-Berchem

Onderwerp akte : Ontbinding zonder vereffening in het kader van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting of geruisloze fusie

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 27 oktober 2011 blijkt dat de enige aandeelhouder de volgende besluiten heeft genomen :

Ontbinding zonder vereffening

A.ALGEMEEN - ONTBINDING EN OVERGANG VAN VERMOGEN

De enige aandeelhouder heeft besloten om de vennootschap te ontbinden zonder vereffening met het oog op de geruisloze .fusie met de naamloze vennootschap "Intervest Offices" met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 18, openbare vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch; recht of openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder! nummer BTW BE 0.458.623.918 RPR Antwerpen, als gevolg waarvan laatstgenoemde vennootschap geheel het actief en passief vermogen van West-Logistics NV overneemt, met boekhoudkundige uitwerking op heden zevenentwintig oktober tweeduizend en elf, zoals dit alles is uiteengezet in hogervermeld fusievoorstel de dato: negen september tweeduizend en elf, dat zonder enige wijziging noch voorbehoud wordt goedgekeurd.

Door het enkele feit van de goedkeuring van de geruisloze fusie door de twee daarbij betrokken; vennootschappen 1) houdt de over te nemen vennootschap van rechtswege op te bestaan en 2) gaat het; volledige vermogen van de over te nemen vennootschap, zowel actief als passief en dit zonder enige; uitzondering noch voorbehoud, over op de overnemende vennootschap, in de staat waarin het zich thans; bevindt, onder voorbehoud van wat is bepaald in artikel 683 van het Wetboek van Vennootschappen; betreffende de tegenwerpelijkheid van deze overgang aan derden. De overnemende vennootschap zal alle; kosten, belastingen en erelonen betalen die voortvloeien uit de geruisloze fusie.

B.BOEKHOUDKUNDIGE UITWERKING

De geruisloze fusie gebeurt met boekhoudkundige uitwerking op datum waarop de met fusie door; overneming gelijkgestelde verrichting wordt verwezenlijkt ingevolge goedkeuring door beide bij de operatie; betrokken vennootschappen, te weten heden zevenentwintig oktober tweeduizen en elf.

Door het enkele feit van de goedkeuring van de geruisloze fusie door de twee daarbij betrokken; vennootschappen zullen alle handelingen verricht door de over te nemen vennootschap vanaf heden om nul (0) uur worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, en zullen aile daaruit voortvloeiende rechten en verplichtingen ten gunste respectievelijk ten laste zijn van de overnemende: vennootschap.

Machtigingen en volmachten

Door het enkele feit van de goedkeuring van de geruisloze fusie door alle daarbij betrokken: vennootschappen :

a)wordt de raad van bestuur van de overnemende vennootschap "Intervest Offices" gemachtigd om de besluiten in verband met de geruisloze fusie uit te voeren;

b)worden de heer Dirk Caestecker of enige andere advocaat van de advocatenassociatie "DLA Piper UK LLP" met vestiging te 1050 Brussel, Louizalaan 106 en 2600 Antwerpen-Berchem, Uitbreidingstraat 2, voor zoveel als gemachtigd, met recht om elk afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om dei inschrijving van de over te nemen vennootschap West-Logistic in de Kruispuntbank van Ondernemingen en haar registratie bij de BTW te schrappen, en wordt hen de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van; de vennootschap, haar aandeelhouders en bestuurders, dit alle onverminderd de bevoegdheid van: ondergetekende notaris om de formulieren I en I l in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering; van de besluiten vastgesteld in deze akte;

c)wordt de heer Jean-Paul Sols gemachtigd, met recht van indeplaatsstelling en met de bevoegdheid om individueel te handelen, om de overnemende en over te nemen vennootschap te vertegenwoordigen in alle;

I 111111

*lii~assc"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

verbeterende of bijkomende akten op te stellen in geval van vergissing of weglating bij de beschrijving van he( vermogen van de over te nemen vennootschap.

Ontledend uittreksel opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen Ekeren op 2 november 2011. Bijlage : volledig afschrift

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2011
ÿþ Moaf 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II I1U1 liii I II IlUlilhi

*11143770*

V

beh

aa

Be Staz

PJeePgelagd 1tf çr eTfiï'e van da Retirât* roe Xoopáegiicr kirg,pm op

Griffie 13 SEP, 2011

Ondernemingsnr : 0882.812.935

Benaming

(voluit) : West-Logistics

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem-Antwerpen

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen met het oog op de fusie door overneming bij wijze van vereniging van alle aandelen in een hand van West-Logistics NV door Intervest Offices NV, met maatschappelijke zetel te Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem-Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/07/2011
ÿþ.-w

Motl 2.0

'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11115786

N .% E.P 1-S FL ,r G B-J

GRIFFIE `GI-a ; °3f N;( VAy

1 4 M3 d 2011

--Gr}ffie

-----

KOOPHANDEL

De--r.riîi"4f

Ondememingsnr : 882.812.935 Benaming : WEST-LOGISTICS

(voluit)

Rechtsvorm : NV

Zetel : 2260 Westerlo-Oevel, Nijverheidsstraat 48

Onderwerp akte : BAV

Uittreksel afgeleverd váár registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op dertig juni: tweeduizend en elf, geregistreerd "Geboekt zeven Bladen geen verzendingen, te TURNHOUT kantoor der: registratie de 12 JULI 2011 D. 678 BL. 66 V. 04 Ontvangen vijfentwintig euro R: 25 euro Voor de ontvanger de ea. Inspecteur J. VAN DEN BROECK." dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der naamloze vennootschap "WEST-LOGISTICS', te 2260 Westerlo-Oevel, Nijverheidsstraat 48, BTW-nummer BE 0882.812.935, RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van en zich aan te sluiten bij het verslag van de raad van bestuur en het revisoraal verslag dd. 29 juni 2011 van over de inbreng in natura opgesteld overeenkomstig de bepalingen opgenomen in artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, welke verslagen beide aan onderhavige akte gehecht zullen blijven om er samen mede te worden geregistreerd. Zij ontslaat de voorzitter, van de letterlijke voorlezing ervan.

Het besluit van gemeld verslag luidt evenwel als volgt:

Ondergetekende, de maatschap Walkiers & C", gevestigd te 2020 Antwerpen, Eglantierlaan 5,

vertegenwoordigd door de heer Eric Vandenhouten, bedrijfsrevisor, aangesteld op 23 juni 2011 door de raad van bestuur van de NV WEST-LOGISTICS, met maatschappelijke zetel te 2260 Oevel, Nijverheidsstraat 48, ingeschreven in het rechtspersonentegister met ondememingsnummer 0882.812.935, gekend op de Rechtbank te Tumhout, met als opdracht, overeenkomstig art. 502 §1 W Venn., het verslag op te maken over de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen vastgesteld door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

De inbreng in natura bestaat uit een gedeelte van het perceel grond gelegen te 2260 Westerlo (Oevel), aan de Nijverheidsstraat, ter streke EDen Hout", gekend op het kadaster gemeenfeWesterlo, 4de afdeling Oevel, sectie B, deel van de nummers 138/R, met een oppervlakte van 5.554 m2, gemerkt als lot 4 zoals blijkt uit het mij voorgelegde opmetingsplan van de landmeter.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 178 nieuwe aandelen van de NV WEST-LOGISTICS die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

- het onroerend goed bezwaard is met een hypotheek in 1 ste rang ten belope van ¬ 27.500, 00 in

hoofdsom en toebehoren in het voordeel van BNP Paribas Fortis NV. BNP Paribas Forfis NV heeft evenwel per brief d.d. 29 juni 2011 haar akkoord tot handlichting verleend;

- de door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in nature uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Mijn opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Antwerpen, 30 juni 2011

Walkiers & C' maatschap,

voor wie optreedt:

' Eric Vandenhouten,

bedrijfsrevisor.

9 ~ a

~

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van voormelde verslagen en de vergadering neemt

genoegen met de letterlijke vermelding van het besluit van het verslag in onderhavige akte.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten bedrage van honderd en elfduizend euro (E 111.000,00) om

het te brengen van twee miljoen driehonderd en twee duizend euro (¬ 2.302.000,00 euro) naar twee miljoen

vierhonderd en dertienduizend euro (¬ 2.413.000,00) euro, zonder uitgiftepremie, door inbreng in natura van

onroerende goederen, mits creatie en uitgifte van honderd achtenzeventig (178) nieuwe aandelen, alle

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,.

Deze nieuwe aandelen zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen

deelnemen in de winst van het lopende boekjaar pro rata temporis et liberationis.

Onderschrijving-Volstorting-Inbreng.

Deze honderd achtenzeventig (178) nieuwe aandelen worden onderschreven en volstort door:

De naamloze vennootschap "LOPAR" te 2260 Westerlo-Oevel, Nijverheidsstraat 48.

De onderschrijver-inbrenger verklaart eigenaar te zijn van de volle eigendom van nagemelde ingebrachte

goederen:

Beschrijving van de goederen: Onder Westerlo  vierde afdeling:

een perceel (repel) industriegrond, gelegen aan de Nijverheidsstraat, ter streke "Den Hout", thans ten kadaster

sectie B, deel van nummer 1381R, met een oppervlakte volgens meting van 5554 m2.

Aanvaarding en vergoeding.

De waarde van voormeld ingebracht goed wordt in totaliteit geschat op honderd en elfduizend euro (E

111.000,00).

Voor de inbreng van voormelde goederen worden er aan de voomoemde inbrenger, die verklaart te

aanvaarden, volgende aandelen toegekend:

aan de naamloze vennootschap "LOPAR", voornoemd, honderd achtenzeventig (178) aandelen.

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging en aanpassing van de statuten.

De vergadering stelt vervolgens de verwezenlijking van de voorgestelde kapitaalverhoging vast, zodat het

kapitaal thans gebracht is op twee miljoen vierhonderd en dertienduizend euro (¬ 2.413.000,00),

vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd negentig aandelen (3.890), zonder aanduiding van nominale

waarde.

De vergadering besluit vervolgens de statuten aan te passen als volgt:

Vervanging van artikel vijf, paragraaf één, eerste lid, door hetgeen volgt: 'Het kapitaal is vastgesteld op twee

miljoen vierhonderd en dertienduizend euro (E 2.413.000,00), vertegenwoordigd door drieduizend achthonderd

negentig aandelen (3.890) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde."

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit het artikel 5 van de statuten aan te passen aan voorgaand besluit.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de notaris te machtigen zorg te dragen voor de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, dienstig ter publicatie tot de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad. Tegelijk

hiermee neergelegd: expeditie der akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de raad van bestuur en

gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

15/07/2011
ÿþr

a

iViod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

I 11 II IIIIVIIIIVIIII

*11108370*

bel ai

BE

Sta

ri

r

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0882.812.935

Benaming

(voluit) : WEST-LOGISTICS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 48, 2260 Westerlo-Oevel

Onderwerp akte : Vereniging van alle aandelen in één hand - Verplaatsing van de maatschappelijke zetel - Ontslag en benoeming van bestuurders - Benoeming van een commissaris - Ontslag van gedelegeerd bestuurders - Ontslag van de voorzitter van de raad van bestuur - Toekenning van machten

VERKLARING AANGAANDE HET IN EEN HAND VERENIGD ZIJN VAN ALLE AANDELEN VAN DE VENNOOTSCHAP OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 646 § 2 W. VENN

Namens de vennootschap wordt verklaard, overeenkomstig artikel 646 § 2 W. venn., dat op datum van 1 juli 2011 de naamloze vennootschap intervest Offices, openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem (Antwerpen), en met ondernemingsnummer 0458.623.918, alle aandelen van de vennootschap heeft verworven. Vanaf 1 juli 2011 is Intervest Offices NV dan ook enig aandeelhouder van de vennootschap.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 1 JULI 2011

1. De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag, met ingang vanaf 1 juli 2011, van de heer Dirk Thys en de heer Bart Thys, in hun hoedanigheid van gedelegeerd bestuurders van de vennootschap.

Voor zover als nodig beslist de vergadering, opnieuw met éénparigheid van stemmen, om alle bijzondere machten die zouden zijn toegekend aan de heer Dirk Thys en de heer Bart Thys, met ingang vanaf 1 juli 2011 in te trekken.

2. De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag, met ingang vanaf 1 juli 2011, van de heer Ludovicus Thys, in zijn hoedanigheid van voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap.

Voor zover als nodig beslist de vergadering, opnieuw met éénparigheid van stemmen, om alle bijzondere machten die zouden zijn toegekend aan de heer Ludovicus Thys, met ingang vanaf 1 juli 2011 in te trekken.

3. De raad van bestuur beslist met éénparigheid van stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met ingang vanaf 1 juli 2011, te verplaatsen naar de Uitbreidingstraat 18, 2600 Berchem (Antwerpen).

4. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS GEHOUDEN BIJ EENPARIG SCHRIFTELIJK BESLUIT OP 1 JULI 2011

1. De vergadering neemt met éénparigheid van de stemmen kennis van het ontslag, met ingang vanaf 1 juli 2011, van de heer Dirk Thys, de heer Ludovicus Thys en de heer Bart Thys, in hun hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i , "

"

Voor-' behouden,

aan het

Belgisch Staatsblad

Jean-Paul Sols BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jean-Paul Sols, en LFT Consulting BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Feyaerts, worden benoemd voor een termijn van 6 jaar die automatisch zal verstrijken n.a.v. de algemene jaarvergadering te houden in het jaar 2017. Zij zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

Vanaf 1 juli 2011 is de raad van bestuur dan ook samengesteld uit de volgende personen:

-Jean-Paul Sols BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jean-Paul Sols; en -LFT Consulting BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Feyaerts.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge 3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om Deloitte Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA, vertegenwoordigd door Mevrouw Kathleen De Brabander, Bedrijfsrevisor, te benoemen als commissaris van de vennootschap, voor een termijn van drie jaar die een einde neemt onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering die in het jaar 2014 gehouden zal worden en waarop zal besloten worden tot de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 31 december 2013.

4. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om een bijzondere volmacht toe te kennen aan Mr. Dirk Caestecker, Mr. Jim Bauwens, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Uitbreidingstraat 2, 2600 Antwerpen, met de bevoegdheid tot subdelegatie, en elk met de bevoegdheid om alleen op te treden, teneinde de nodige formaliteiten te voldoen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor ondernemingen in overeenstemming te brengen met de bovenstaande besluiten, en, indien nodig, om alle noodzakelijke aanpassingen te doen voor de regularisatie van voormelde inschrijving, en met betrekking daartoe, om alle nodige formulieren te tekenen en in te dienen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, inclusief de publicatieformulieren I en Il.

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Dirk Caestecker

Bijzonder gevolmachtigde

2. De vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van de stemmen om de volgende personen te benoemen als bestuurders van de vennootschap, met ingang vanaf 1 juli 2011:

- (a) Jean-Paul Sols BVBA, met maatschappelijke zetel te Dennelaan 22, 2222 Heist-op-den-Berg, en met ondernemingsnummer 0465.360.864, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jean-Paul Sols; en

- (b) LFT Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Keizershoek 340b, 2550 Kontich, en met ondernemingsnummer 0891.024.083, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Feyaerts.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 01.07.2011 11241-0084-014
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 26.07.2010 10361-0483-014
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 06.07.2009 09365-0348-013
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 25.07.2008 08501-0257-013

Coordonnées
WEST-LOGISTICS

Adresse
UITBREIDINGSTRAAT 18 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande