WESTELSE BOUWWERKEN LTD

Divers


Dénomination : WESTELSE BOUWWERKEN LTD
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 811.349.867

Publication

19/02/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moa Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE yf3BCHTBAI'JK VAN

10 FEBI

KOOPHANDEL TURNHOUT

Grif¬ 'r~ae griffier

Ondernenmingsnr : 0811.349.867

Benaming

(voluit) : WESTELSE BOUWWERKEN LTD

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap (Limited)

Zetel : Cov Business Resource Network, Whateleys Drive, Kenilworth CV8 2GY, Verenigd Koninkrijk

Zetel bijkantoor: 2440 Geel, Winkelomseheide 123D

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting bijkantoor

De bestuurders van Westelse Bouwwerken Ltd, een vennootschap opgericht onder de vorm van een "private company limited by shares" naar het recht van Engeland en Wales, met maatschappelijke zetel gevestigd te Cov Business Resource Network, Whateleys Drive, Kenilworth CV8 2GY, Verenigd Koninkrijk, en met bijkantoor in België te 2440 Geel, Winkelomseheide 123D (hierna "de Vennootschap" genoemd) hebben op de zetel van het Belgisch bijkantoor de volgende besluiten aangenomen en goedgekeurd met éénparigheid van stemmen:

1. Het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap met ondememingsnummer 0811.349.867, gevestigd te 2440 Geel, Winkelomseheide 123D, wordt gesloten met ingang van 01/01/2014;

2. De activiteiten van de Vennootschap en het Belgisch bijkantoor, met inbegrip van elke activiteit in België, worden beëindigd met ingang van 01/01/2014;

3, Het mandaat van bestuurder en wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor, dat toegekend werd aan de heer COOLS Bert en de heer COOLS Tom, wordt ingetrokken met ingang van 01/01/2014;

4. De heer COOLS Tom, wonende te 2440 Geel, Winkelomseheide 123D, wordt hierbij gemachtigd om alle verplichtingen en formaliteiten die vereist zijn voor of verband houden met de sluiting van het Belgisch bijkantoor uit te voeren, en om alle documenten voor dit doel te ondertekenen en hem eveneens de macht te geven deze bevoegdheid te delegeren;

5, De bestuurders kiezen het adres van de heer COOLS Tom te 2440 Geel, Winkelomseheide 123D, voor alle vennootschaps- en boekhoudkundige documenten die bijgehouden moeten worden overeenkomstig Belgisch recht, en alle toekomstige briefwisseling en handelingen die betrekking hebben op de Vennootschap en het gesloten bijkantoor.

Opgesteld, aangenomen en goedgekeurd op 31/12/2013 te Geel op de Belgische zetel van het bijkantoor van de Vennootschap.

Voor beknopt uittreksel: Samen neergelegd volgende stukken: besluiten van de bestuurders van Westelse Bouwwerken Ltd dd. 31/12/2013, en volmacht.

Getekend door:

Wim Van den Berghe,

Volmachthouder

*14046123*

1111111

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

08/11/2012
ÿþz

(Dn~

4 I_

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch St " " - maken ko' ie

gergelegd ter griffie van cie

-PfECHTDANK VAN KOOPHANDEL

na neerlegging ter griffie van de

Voor behoud

aan ht

Belgisi staatsb

*saiez3ss*

2 6 ONT. 2012

TURNHOUT De Griffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0811.349.867

Benaming

(voluit) : WESTELSE BOUWWERKEN LTD

(verkort) :

Rechtsvorm : Buitenlandse Vennootschap (l_imited)

Zetel : Dept 253, Owston Road 43, Carcroft, Doncaster DN6 8DA, Verenigd Koninkrijk

Zetel bijkantoor: 2440 Geel, Winkelomseheide 123 D

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel en activiteiten van Belgisch bijkantoor

De Bestuurders van Westelse Bouwwerken Ltd (hierna genaamd de Vennootschap) hebben op de zetel van het Belgisch bijkantoor volgende besluiten aangenomen, ondertekend en goedgekeurd met éénparigheid van stemmen:

1. De maatschappelijke zetel van de Vennootschap wordt verplaatst van: Dept 253, 43 Owston Road, Carcroft, Doncaster DN6 8DA, Verenigd Koninkrijk naar: Cov Business Resource Network, Whateleys Drive, Kenilworth CV8 2GY, Verenigd Koninkrijk, met ingang van 22/10/2012.

2. De doelstelling van het Belgisch bijkantoor wordt binnen het kader van de statuten van de Vennootschap, met ingang van 22/1012012, als volgt gewijzigd:

Het Belgisch bijkantoor heeft tot doel, in navolging van de doelstelling van de moedermaatschappij, handel drijven als een algemene handelsvennootschap en alles te doen wat gepaard gaat met de uitoefening van die handel of bedrijfsactiviteiten. De activiteiten van het Belgisch bijkantoor zijn, meer in het bijzonder, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: Algemene bouw van residentiële gebouwen; Optrekken van de ruwbouw van individuele huizen; Optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur (appartementsgebouwen, enz.); Algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf; Algemene bouw van kantoorgebouwen; Algemene bouw van andere niet-residentiële gebouwen; Montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz. voor landbouw-doeleinden; Bouw van autowegen en andere wegen; Aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enz.; Aanleg van telecommunicatielijnen en  netten; Slopen van gebouwen en andere bouwwerken; Bouwrijp maken van terreinen; Ruimen van bouwterreinen; Aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen; Schrijnwerk; Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.; Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enz in hout of kunststof; Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in hout of kunststof; installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof; Montage van serres, veranda's, enz., in hout of kunststof; Plaatsen van vloer- en wandtegels; Pakwerkzaamheden; Waterdichtingswerken van muren; Waterdicht maken van daken en dakterrassen; Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk; Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken; Restaureren van bouwwerken; Chapewerken; Toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.); Aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

3. De doelstellingen en activiteiten van het filiaal dienen in de ruimst mogelijke zin te worden opgevat., Activiteiten die aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en/of wettelijk voorbehouden zijn aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, zijn uitgesloten voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

4. Het filiaal kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken

en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. -

5. Het filiaal kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Opgesteld, aangenomen en goedgekeurd op 09/10/2012 te Geel op de Belgische zetel van het bijkantoor

van de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A 1 Voor- Voor beknopt uittreksel, Samen neergelegd volgende stukken: schriftelijke besluiten van de Bestuurders

behouden aan het Belgisch van Westelse Bouwwerken Ltd dd. 09/10/2012, en volmacht.

Staatsblad Getekend door.

Wim Van den Berghe,

Volmachthouder



Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 28.06.2012 12229-0264-013

Coordonnées
WESTELSE BOUWWERKEN LTD

Adresse
WINKELOMSEHEIDE 123 D 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande