WESTMALS BROOD-BANKET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WESTMALS BROOD-BANKET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 415.773.375

Publication

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.09.2013, NGL 30.09.2013 13609-0253-017
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 29.06.2012 12232-0037-018
30/05/2012
ÿþ mod 11.1

T l : 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie UAI na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtdank

Yen Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 18 MEI 2012

u Ifl1i 111 I l..ilI I III I...I1i

*iaos~sas*

v

ber aF Be Sta

Ondernemingsnr : BE0415.773.375

Benaming (voluit) : WESTMALS BROOD-BANKET

(verkort) :

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 294

2390 Malle

;i Onderwerp aide :BVBA: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris te Malle (Oostmalle), Hoge Warande 10/1,j op 24 april 2012, geregistreerd op het registratiekantoor van Zandhoven op 4 mei 2012, boek 124,j blad 48, vak 17. Ontvangen: 16.995,00 C. Getekend: de E.a. inspecteur W. LAUREYS; blijkt dat de; buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte;

aansprakelijkheid "Westwals Brood-Banket", met eenparigheid de volgende beslissing heeft;

:

genomen:

1. Kapitaalverhoging

Voorafgaande verslagen '

De voorzitter ontslaat ondergetekende notaris ervan de in de agenda aangekondigde verslagen; voor te lezen en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd,;

° verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name: a) Het verslag opgesteld door de burgerlijke vennoot-schap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Luc De Puysseleyr en C°, CDO bedrijfsrevisoren,;

j overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

"BESLUIT

?j Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake; de inbreng in natura van een onroerend goed overeen-komstig artikel 313 van het Wetboek van vennoot-schappen in de BVBA WESTMALS BROOD-BANKET dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verant-woordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter

ii vergoeding van de inbreng in natura;

,: b) de inbrenger de heer HERMAN VERDONCK is, enige aandeelhouder van de vennootschap;

c) de in te brengen bestanddelen een onroerend goed gelegen te 2390 Malle, Dorpsplaats 9, van dei li heer HERMAN VERDONCK betreft;

d) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van; nauwkeurigheid en duidelijkheid;

e) de voor de inbreng in natura door de partijen weer-houden methoden van waardering;; bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden vang

;j waardering leiden, ten minste overeenkomen met het aantal en de verhoging van de fractiewaardes van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is, onder voor

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Flecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

behoud van de mogelijke gevolgen van de hypothecaire inschrijvingen, voor rekening van derden, op het ingebrachte onroerend goed.

Het kapitaal van de BVBA WESTMALS BROOD-BANKET zou worden verhoogd met 330.000,00 EUR om het te brengen van 20.000,00 EUR naar 350.000,00 EUR door inbreng in natura van een onroerend goed zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De fractiewaarde van de aandelen voor kapitaalverhoging bedraagt 80,00 EUR en neemt toe tot 1.400,00 EUR na de kapitaalverhoging. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen van de BVBA WESTMALS BROOD-BANKET met 1.320,00 EUR per aandeel; hetzij voor alle 250 aandelen een totaal van 330.000,00 EUR.

De bovengenoemde hypothecaire inschrijvingen vormen een bijzonder voordeel waarvan de inbrenger geniet en dat bijdraagt tot de werkelijke vergoeding van de inbreng.

Zwijndrecht, 20 maart 2012

LUC DE PUYSSELEYR EN C°

Burg. vena. o.v.v. BVBA

en vertegenwoordigd door

LUC DE PUYSSELEYR, bedrijfsrevisor."

b) het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeen-komstig artikel 312 en 313 van het Wetboek Vennoot-schappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor en een uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. Kapitaalverhoging door inbreng in natura

L Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de algemene vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met driehonderd dertig duizend euro (330.000,00 ¬ ) om het van twintig duizend euro (20.000,00 ¬ ) te brengen door inbreng in natura van het hierna vermelde onroerend goed, op driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00 ¬ ).

Het nagemeld onroerend goed horen toe aan de heer Herman Verdonck, voornoemd.

Beschrijving eigendommen:

GEMEENTE MALLE/2° afdeling/OOSTMALLE

Een handels/woonhuis op en met grond en alle aanhorigheden gelegen Dorpsplaats 9, volgens titel en thans op het kadaster gekend sectie A, nummer 485/Y, met een oppervlakte van driehonderd negentig vierkante meter (390 m2).

De hypothecaire schulden worden echter niet overgenomen door de vennootschap maar verder afbetaald door de inbrenger, zijnde de heer Herman Verdonck.

II. Algemene voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van de ingebrachte goederen door de reële en daadwerkelijke inbezitneming, met de verplichting om vanaf diezelfde datum alle taksen en belastingen van welke aard ook in verband ermee te dragen en te betalen tot volledige ontlasting van de inbrenger.

2. De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich momenteel bevinden zonder waarborg betreffende de gebreken van de grond en de ondergrond, met aile heersende en lijdende, zichtbare en onzichtbare, voortdurende en niet-voortdurende erfdienstbaarheden die het kunnen bezwaren of bevoordeligen. Nochtans staat het de vennootschap vrij de ene in haar voordeel in te roepen en zich te verzetten tegen de uitoefening van de andere, maar op haar kosten en risico en zonder verhaal tegen de inbrenger. Deze vennootschap wordt verondersteld volkomen op de hoogte te zijn van de eigendomstitels betreffende het ingebrachte goed.

In voormelde eigendomsakte de dato 30 juni 2009 verleden voor ondergetekende notaris Nouwkens staat het volgende letterlijk vermeld:

Gekende erfdienstbaarheden

In voormelde akte verleden voor notaris Nouwkens te Malle op 25 juni 1997 staat nog het volgende vermeld:

De verkoop-afstand geschiedt verder onder de hierna-volgende bijzondere voorwaarden letterlijk overgenomen uit voormelde akten;

a) verleden voor notaris Jean VERGELEN te Oostmille op twintig oktober negentienhonderd vierendertig:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz_ van Luik B, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"Zelfde perceel wordt verkocht zoals het op vooraangehaald plan verbeeld en afgescheiden staat naar welk plan de koper zich zal moeten gedragen voor slissing van aile moeilijkheden aangaande scheidingen en afpalingen."

b) verleden voor notaris Jean VERGELEN te Oostmalle op twee april negentienhonderd veertig: "Verders zoals hetzelve verbeeld en afgescheiden staat op voormeld grondplan naar hetwelk de koper zich zal moeten gedragen voor slissing van alle moeilijkheden nopens scheidingen en afpalingen."

De kopers worden dienaangaande in alle rechten en verplichtingen gesteld van de verkopers."

3. De oppervlakte wordt niet gewaarborgd. Elk verschil in meer of in min, zelfs indien groter dan één twintigste, blijft in het voordeel of het nadeel van de vennootschap.

4. De kadastrale gegevens worden louter ter informatie verstrekt.

5, De vennootschap is verplicht voor wat de gebouwen betreft, alle bestaande contracten betreffende water-, gas- of, elektriciteitsvoorziening of enige andere distributiedienst, over te nemen. Zij stelt deze diensten op de hoogte.

Ontslag van ambtshalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt ontslagen, tijdens de overschrijving van deze akte, enige ambtshalve inschrijving te moeten nemen.

IV. Vergoeding van deze inbreng

Deze inbreng wordt vergoed door een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De fractiewaarde van de bestaande aandelen bedroeg tachtig euro (80,00 ¬ ) en neemt toe tot duizend vierhonderd euro (1.400,00 ¬ ) per aandeel.

2.Vaststelling van de kapitaalverhoging vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging. De algemene vergadering stelt met eenparigheid van stemmen vast dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd zodat het kapitaal driehonderd vijftigduizend euro (350.000,00 ¬ ) bedraagt, en verdeeld wordt in tweehonderd vijftig (250) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

3. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissing

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing die voorafgaat, beslist de algemene vergadering de statuten aan te passen als voigt:

Artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans driehonderd vijftig duizend euro (350.000,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/tweehonderd vijftigste (1/250e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap."

4. Coördinatie van de statuten

De algemene vergadering verleent aan notaris Nouwkens aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zaken.

Voor beknopt uittreksel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle (Oostmalle).

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

-lijst publicatiedata

-coördinatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.04.2011, NGL 29.04.2011 11095-0305-018
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 01.07.2010 10255-0416-018
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 28.07.2009 09475-0059-016
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.06.2008, NGL 01.07.2008 08314-0357-017
11/04/2008 : AN203687
28/08/2007 : AN203687
20/07/2007 : AN203687
30/03/2007 : AN203687
03/10/2005 : AN203687
01/07/2004 : AN203687
23/07/2003 : AN203687
22/08/2002 : AN203687
25/03/2002 : AN203687
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 30.06.2016 16249-0105-018

Coordonnées
WESTMALS BROOD-BANKET

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 294 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande