WEVECS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEVECS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.596.269

Publication

28/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312704*

Neergelegd

24-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Turnhoutsebaan 103

Ondernemingsnummer :

0634596269

Benaming (voluit) : WEVECS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Herbert STYNEN te Kasterlee op 22 juli 2015, neergelegd vóór registratie, dat de heer VERHOEVEN Wesley, geboren te Turnhout op 15 januari 1981, wonende te 2260 Westerlo, Stippelberg 102, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming "WEVECS".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee, Turnhoutsebaan 103.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

" Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van ICT;

" Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd gebied;

" Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit domein actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon

" Groothandel en detailhandel in computers, randapparatuur en software;

" Business software implementatie;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

2460 Kasterlee

Oprichting

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600). Het wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd twintigste (1/120ste) van het geplaatste kapitaal vertegenwoordigen. Op alle kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door de enige voormelde oprichter.

De comparant heeft verklaard en erkend dat ieder aandeel, en bijgevolg het ganse maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst is en gestort werd door de heer Wesley Verhoeven ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400), hetzij voor méér dan één vijfde van het door hem geplaatste kapitaal.

Bijgevolg werd in totaal twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400) gestort. Deze som werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de Belfius Bank te Brussel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

geopend op naam van de vennootschap in oprichting, hetgeen de notaris bevestigt.

Algemene vergadering: De algemene vergadering komt elk jaar samen op eerste woensdag van de maand maart om 18u00. Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben in tweeduizend zeventien op de dag die hiervoor in de statuten werd bepaald. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn.

Indien er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt deze de vennootschap steeds jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Als er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen deze ieder afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, tenzij indien het gaat om de volgende handelingen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. alle daden van beschikking met betrekking tot onroerende goederen;

2. alle daden van beschikking met betrekking tot roerende goederen die een waarde hebben van méér dan tienduizend euro (¬ 10.000);

3. het sluiten van dadingen;

4. het aangaan van leningen;

In deze gevallen dienen steeds minstens twee zaakvoerders op te treden.

De vennootschap wordt hoe dan ook tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde, bij bijzondere volmacht aangestelde, vertegenwoordiger.

Behalve indien de algemene vergadering er bij de benoeming anders over beslist, is het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd.

De comparant heeft beslist om het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op één en stelden tot deze functie aan: zichzelf, die uitdrukkelijk verklaarden te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd. Hij werd benoemd voor onbepaalde duur, behoudens herroeping of ontslag.

Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één oktober en eindigt op dertig september. Op dertig september van elk jaar wordt de boekhouding afgesloten en de zaakvoerders maken binnen de maand een inventaris op en stellen de jaarrekening vast.

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt (bij de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel) en eindigt op dertig september tweeduizend zestien.

Winstverdeling: Van het batig saldo dient, overeenkomstig artikel 319 van het Wetboek van Vennootschappen, vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om aldus de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald. Geen uitkering mag evenwel geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaak­voerder(s) en eventuele commissa­ris(sen) te verlenen kwijting.

Ontbinding en vereffening: Bij ontbinding van de vennootschap, voor welke reden en op welk moment ook, benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars en beslist over hun bevoegdheden en eventuele bezoldiging en over de wijze van vereffening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het onbekwaam worden, het faillissement of het onvermogen van een vennoot.

Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo uitgekeerd tegen teruggave van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo verdeeld tussen de vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

Volmacht: De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan Frank Van Gestel, gevestigd te 2330 Merksplas, Wijntuinstraat 32, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Registratiecommissie en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel, verleend voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte.

Notaris Herbert STYNEN

Coordonnées
WEVECS

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 103 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande