WEYTS BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WEYTS BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.784.833

Publication

23/05/2014
ÿþ Maa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan hol Belgiscl Staatsbit





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

f 4 MEI 2014

Griffie

afdeling Antwerpen

Ondememingsnr : 0547.784.833

Benaming

(voluit) : WEYTS BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 88, 2990 Wuustwezel (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 4 maart 2014 heeft beslist de heer WEYTS Wemer wonende te Dr. K.C. Peeterslaan 28, 2990 Wuustwezel te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf 4 maart 2014.

WEYTS Jiri

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bfz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2014
ÿþ mot' 11.1

nc, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

1111141,111,1,111,11.!

Hill



Ondernemingsnr : 0547 " 784. 833

Benaming (voluit) :WEYTS BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 88

2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Isis VERMANDER, geassocieerd notaris te Wuustwezel op 4 maart 2014, datdool

De heer Weyts, Jiri, geboren te Brasschaat op 5 augustus 1982, [Rijksregisternummer: 82.08.05-373.91], ongehuwd, thans wonende te 2990 Wuustwezel, Achter d'hoven 46 bus 1. NAAM - ZETEL - DOEL

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "WEYTS BEHEER", met zetel te 2990 Wuustwezel, Kloosterstraat 88 en waarvan in de statuten het doel letterlijk als volgt werd omschreven:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

3. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en eigen onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van eigen roerende goederen, alsmede alle handelingen die', rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de eigen roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze eigen roerende en onroerende goederen.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot eigen roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

6, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

7. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

8. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

9. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

10. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe

producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Deze opsomming moet in de breedste zin opgevat worden; zij is gegeven ter verduidelijking, niet ter beperking.

De vennootschap zal voor eigen rekening of voor rekening van derden in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende en alle hoegenaamde handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of de realisatie ervan begunstigen. Eveneens kan zij een belang nemen in gelijk welke andere binnenlandse of buitenlandse onderneming.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Het doel van de vennootschap kan slechts gewijzigd worden door een besluit van de bijzondere Algemene Vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtname van de voorschriften van artikel 287 W. venn.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Inschrijving in geld

Op het gehele maatschappelijk kapitaal werd met contant geld ingeschreven als volgt: de heer Jiri Weyts, voornoemd, volstort het volledig door hem geplaatste kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) voor honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste).

TOTAAL IN SPECIEN GEPLAATST KAPITAAL: twintigduizend euro (¬ 20.000,00) TOTAAL GESTORT KAPITAAL: twintigduizend euro (¬ 20.000,00)

TOTAAL AANTAL VOLGESTORTE AANDELEN: honderd (100)

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Belfius-bank met nummer BE23 0688 9922 5591 ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WEYTS BEHEER", in oprichting, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling, op 18 februari 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier zal blijven bewaard.

BESTUUR & EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder(s) kunnen ieder INDIVIDUEEL in naam van de vennootschap handelen en haar verbinden, welke ook de aard en de belangrijkheid der handelingen wezen. Elke zaakvoerder kan eveneens, individueel handelend, in naam van de vennootschap in rechte optreden als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

c, ~ Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vopr. behouden àan het Belgisch Staatsblad

e-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

BENOEMINGEN

De oprichter beslist om als eerste gewone en bijgevolg niet-statutaire zaakvoerder aan te stellen: de heer Jiri Weyts, voornoemd, benoemd vanaf heden voor onbepaalde duur. BEPALINGEN LV.M HET AANLEGGEN VAN RESERVES EN DE WINSTVERDELING Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, aangewend overeenkomstig de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven.

BEPALINGEN I.V.M. BET VEREFFENINGSSALDO

liet maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

flet eventuele batig saldo en de goederen die nog in natura aanwezig zijn, zullen naar evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, onder de vennoten verdeeld worden, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOORWAARDEN VOOR TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN EN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

In de statuten werden geen bijzondere voorwaarden opgenomen om aanwezig te mogen zijn op de algemene vergaderingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Iet boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Iet eerste boekjaar van de vennootschap loopt van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen de vierde dinsdag van de maand april; indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, steeds om 09.00 uur.

De eerste jaarvergadering der vennoten zal gehouden worden op de vierde dinsdag van de maand april 2015 om 09.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op de plaats en het uur in de oproepingen aangeduid.

BIJZONDERE VOLMACHT

De oprichter stelt bij deze aan als bijzondere lasthebber de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fides NV, kantoor houdende te 2300 Turnhout, Steenweg op Mol 62, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, niet inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de registratie van de vennootschap als B.T.W.- belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Isis VERMANDER

Samen hiermede neergelegd:

*Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WEYTS BEHEER

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 88 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande