WH BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WH BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.975.723

Publication

10/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15306291*

Neergelegd

08-04-2015

Griffie

0627975723

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

WH BEHEER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

I. OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen (Bilzen), vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen , met zetel te Eigenbilzen, Dorpsstraat 71, op 03 april 2015, blijkt dat :

1. De heer WAUTERS, Luc, geboren te Turnhout op 1 december 1967, rijksregisternummer 67.12.01 291-06, echtgenoot van mevrouw HENDRIKS Priscilla Vanessa Sara, hierna genoemd, wonende te 2370 Arendonk, Heikant 34/A000.

2. Mevrouw HENDRIKS, Priscilla Vanessa Sara, geboren te Koersel op 27 november 1972, rijksregisternummer 72.11.27 042-58, echtgenote van de heer WAUTERS Luc, voornoemd, wonende te 2370 Arendonk, Heikant 34/A000.

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  WH BEHEER .

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer WAUTERS Luc, wonende te 2370 Arendonk, Heikant 34/A000, titularis van vijftig (50) aandelen

2. Mevrouw HENDRIKS Priscilla, wonende te 2370 Arendonk, Heikant 34/A000, titularis van vijftig (50) aandelen

Totaal : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van honderd vijftig euro (¬ 150,00).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van VIJFTIENDUIZEND EURO (¬ 15.000,00) . Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE57 0017 5209 5135, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis NV te Arendonk.

Een bankattest, gedateerd op 23 maart 2015, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Heikant 34 Bus A

2370 Arendonk

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

II. STATUTEN (uittreksel)

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2370 Arendonk, Heikant 34/A.

DOEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

 het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

 het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

 het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

-Studie-, organisatie- en raadgevend en uitvoerend bureau, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, inzake financiële-, handels-, boekhoudkundige, fiscale of sociale aangelegenheden;

-Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

-Het verstrekken van alle mogelijke werkzaamheden, diensten en adviezen op administratief, boekhoudkundig, juridisch, sociaal rechtelijk en organisatorisch gebied en in het algemeen op bedrijfseconomisch en juridisch vlak,

-Verschaffing van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondernemingen;

-Coördineren van technische en persoonsgebonden bijstand;

-Bureau voor nijverheidsstudies;

- Publiciteitsonderneming;

-Verhuring en huren van diverse goederen en diensten;

-Huren en verhuren, kopen en verkopen, import en export van rollend, vliegend en varend materiaal; -De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten; -Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze al dan niet een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; -Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen bij gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, dit in de ruimste zin van het woord. Het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille en kapitaalbeheer. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investeringen;

-Het oprichten, het besturen, het begeleiden, het deelnemen, het adviseren en het voeren van directie of andere functies over en bij andere ondernemingen en vennootschappen;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, onroerende leasing, de ruil, de verkavelingen in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zowel in binnen- als buitenland, zowel wat betreft de volle eigendom, vruchtgebruik of blote eigendom van deze goederen evenals eventuele andere rechten. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. De vennootschap mag geenszins aan fiscaliteit/accountancy doen als bedoeld in de wetten op vermogensbeheer, beleggingsadvies en boekhouding/fiscaliteit/accountancy.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar

maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap of een van haar betrokkenen dan wel hiertoe aangestelden niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. BESTUUR

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer statutaire of niet- statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoot. Deze zaakvoerder(s) worden benoemd door de algemene vergadering voor bepaalde of onbepaalde duur. De algemene vergadering stelt hun aantal vast. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze rechtspersoon verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een niet statutaire zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, mits eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten. Het ongevraagd ontslag van een niet statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van een zaakvoerder kan geen gevolg hebben dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij gewone brief ter kennis brengt van de vennootschap. Ingeval er meerdere zaakvoerders benoemd zijn vormen zij samen het college van zaakvoerders. Het college van zaakvoerders wordt voorgezeten door de voorzitter, die benoemd wordt door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen.

Het college van zaakvoerders vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van een zaakvoerder.

Bij afwezigheid van de voorzitter wordt het college voorgezeten door de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder. De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproepingsbrief. Deze bevat tevens de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd wanneer alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen.

De instemming wordt geacht te zijn gegeven wanneer blijkens de notulen geen bezwaar gemaakt is. Het college van zaakvoerders kan slechts dan rechtsgeldig beraadslagen en besluiten wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de zaakvoerder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

De zaakvoerder die belet is, kan bij eenvoudige brief volmacht geven aan één van zijn collega's van het college, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college vertegenwoordigen.

Met een besluit van het college staat gelijk een gedagtekend stuk dat ondertekend is door alle zaakvoerders en waarvan in het notulen register aantekening is gedaan.

Van de besluiten van het college worden notulen gehouden, die worden ingeschreven of gebundeld in een bijzonder register, en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van het college.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de bevoegde organen van vertegenwoordiging. De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekend gemaakt.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, behoudens wanneer de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, een salaris heeft toegekend dan wel goedgekeurd indien opgenomen in de jaarrekening.

Statutaire zaakvoerders

Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, de heer WAUTERS, Luc, geboren te Turnhout op 1 december 1967, wonende te 2370 Arendonk, Heikant 34/A, die dit aanvaardt. Ingeval van overlijden van de hier benoemde statutair zaakvoerder, de heer WAUTERS Luc, of indien zou vastgesteld worden dat hij fysiek of psychisch onbekwaam is om te handelen, wat dient vastgesteld te worden door een ter zake deskundig gespecialiseerd geneesheer door voorlegging van een besluit van een medisch onderzoek dat deze onbekwaamheid bevestigt, zal hij zonder verdere formaliteiten opgevolgd worden door mevrouw HENDRIKS, Priscilla Vanessa Sara, geboren te Koersel op 27 november 1972, wonende te 2370 Arendonk, Heikant 34/A die dan in haar hoedanigheid van statutair zaakvoerder alleen zal optreden.

Als statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, mevrouw HENDRIKS, Priscilla Vanessa Sara, geboren te Koersel op 27 november 1972, wonende te 2370 Arendonk, Heikant 34/A, die dit aanvaardt. Ingeval van overlijden van de hier benoemde statutair zaakvoerder, mevrouw HENDRIKS Priscilla, of indien zou vastgesteld worden dat zij fysiek of psychisch onbekwaam is om te handelen, wat dient vastgesteld te worden door een ter zake deskundig gespecialiseerd geneesheer door voorlegging van een besluit van een medisch onderzoek dat deze onbekwaamheid bevestigt, zal zij zonder verdere formaliteiten opgevolgd worden door de heer WAUTERS, Luc, geboren te Turnhout op 1 december 1967, wonende te 2370 Arendonk, Heikant 34/A, die dan in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder alleen zal optreden.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

BEVOEGDHEDEN

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Strijdig belang.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

CONTROLE

Ieder vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen, op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Het benoemen van een commissaris is slechts vereist wanneer de wet daartoe verplicht. ALGEMENE VERGADERING

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over alle aangelegenheden die tot haar bevoegdheid behoren en die geen wijziging van de statuten inhouden.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen, om over een wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Bevoegdheid van de gewone en bijzondere algemene vergadering.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van zaakvoerder(s), en in voorkomend geval van de commissaris(sen), de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 Wetboek van Vennootschappen, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst. Bevoegdheid van de buitengewone algemene vergadering.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten, en met name te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder, om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm. Bijeenroeping - Bevoegdheid - Verplichting.

De zaakvoerder(s),en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, certificaathouders en obligatiehouders, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Besluiten buiten de agenda - Amendementen.

De algemene vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen, of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen, in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Buitengewone algemene vergadering Statutenwijziging.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris. Zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen, behoudens de gevallen voorzien in de wet.

Vennootschapsvordering - Minderheidsvordering.

De algemene vergadering beslist of tegen de zaakvoerders een vennootschapsvordering moet worden ingesteld.

Overeenkomstig artikel 290 §1, tweede lid Wetboek van Vennootschappen kan de

minderheidsvordering voor rekening van de vennootschap worden ingesteld door één of meer vennoten die op de dag waarop de algemene vergadering zich uitspreekt over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting, aandelen bezitten die ten minste tien ten honderd vertegenwoordigen van de stemmen verbonden aan het geheel van de op die dag bestaande aandelen.

Schriftelijk stemmen of stemmen via lasthebber.

In overeenstemming met artikel 280 Wetboek van Vennootschappen mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

AANTAL STEMMEN

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar,

behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een

rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan

verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele

persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing

niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

BERAADSLAGING

Besluitvorming in de gewone en bijzondere algemene vergadering.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige wijze,

ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone

meerderheid van stemmen.

NOTULEN

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgesteld.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle

aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend

door een zaakvoerder.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2016.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal statutaire zaakvoerders vast te stellen op twee, zoals vermeld in de statuten.

b. te benoemen tot deze functie:

- De voornoemde heer WAUTERS Luc, wonende te 2370 Arendonk, Heikant 34/A000;

- Voornoemde mevrouw HENDRIKS Priscilla Vanessa Sara, wonende te 2370 Arendonk, Heikant

34/A000.

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich

daartegen verzet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. dat het mandaat van zaakvoerder kosteloos wordt vervuld, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERBRUGGE CONSULTING, met zetel te 3700 Tongeren, Wijkstraat 88, ondernemingsnummer 0474.367.117, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Meester Joel VANGRONSVELD Notaris met standplaats te Eigenbilzen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijkertijd neergelegd :

Elektronisch :

-- een elektronisch afschrift van de oprichtingsakte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel.

Coordonnées
WH BEHEER

Adresse
HEIKANT 34, BUS A 2370 ARENDONK

Code postal : 2370
Localité : ARENDONK
Commune : ARENDONK
Province : Anvers
Région : Région flamande