WHITE HORSE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WHITE HORSE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.821.869

Publication

09/09/2014
ÿþ>S.

Mod Md 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

"lu 11. 1 11 1 I I I 1

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

29 /1116.

Griffie

Annexes du ModireuebbWe

Ondernemingsnr : 0448.821.869

Benaming

(voluin : WHITE HORSE

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 2020 Antwerpen, Beukenlaan 12

(volledig adres)

Onderwerp akte: FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1 op 25 augustus 2014, geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1 op 26 augustus 2014. Vijf bladen geen verzendingen. Register 5 boek 220 bled 39 vak 3. Ontvangen registratierechten vijftig euro (50.00E), blijkt wat volgt:

Werd gehouden, de buitengewone algemene vergadering gehouden van de naamloze vennootschap 'WHITE HORSE, gevestigd te 2020 Antwerpen, Beukenlaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met als ondememingsnummer 0448.821.869, hierna genoemd, de overgenomen vennootschap, hier vertegenwoordigd door de enige vennoot, eigenaar van alle honderd (100) aandelen van de vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO", gevestigd te 2000 Antwerpen, Luikstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met als ondememingsnummer 0835.006.286, die beslist heeft wat volgt:

Uiteenzetting van de voorzitter

Het kapitaal van de Overgenomen Vennootschap bedraagt 62.000,00E, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van waarde.

Deze aandelen behoren als gezegd allen toe aan de Overnemende Vennootschap, die ondergetekende notaris verzoekt akte te nemen van de hierna volgende besluiten door haar genomen bij wijze van buitengewone algemene vergadering waarin zij optreedt ais enige vennoot, na kennisneming van het fusievoorstel tussen onderhavige Overgenomen Vennootschap-en hoger genoemde Overnemende Vennootschap, opgesteld do-orde besuursorganen van hoger vermelde vennootschappen op 1 juli 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 juli 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 juli daarna, respectievelijk onder nummer 14144579 (overnemende vennootschap) en 14144578 (overgenomen vennootschap) ter inzage van de vennoten en aandeelhouders op de zetels van de betrokken vennootschappen (artikel 720 Wetboek van Vennootschappen),.

BESLUITEN

EERSTE BESLUIT

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de comparante, Overnemende Vennootschap en enige vennoot van de Overgenomen Vennootschap en worden de aandelen van de Overgenomen Vennootschap vernietigd.

Vanaf heden worden de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Ovememende Vennootschap,

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap en de zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de eigendomsovergang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap op de Overnemende Vennootschap vast te stellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

.. .1.

os

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ç.

De diverse active en passiva vermogensbestanddelen van de Overgenomen Vennootschap worden in de boekhouding van de Overnemende Vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de Overgenomen Vennootschap die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

De comparante verklaart, vertegenwoordigd als gezegd, dat sedert het opmaken van het fusievoorstel de bedrijfsactiviteit van de Overgenomen Vennootschap op normale wijze werd verdergezet en dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in het vermogen van de Overgenomen Vennootschap sedert voormelde datum.

De overgang van geheel het vermogen van de Overgenomen Vennootschap op de Overnemende Vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, haar cliënteel, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Het archief van de vennootschap, omvattende aile boeken en documenten die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de Overnemende Vennootschap in de zetel bewaard.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel aile lopende overeenkomsten die de vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de Overnemende Vennootschap, met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

DERDE BESLUIT

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap wordt gemachtigd om de formaliteiten van openbaarmaking van de verrichting met betrekking tot de vennootschap te verrichten en om de aandelen te vernietigen.

Al deze besluiten zijn door de Overnemende Vennootschap als enige vennoot bij wijze van buitengewone algemene vergadering genomen onder de opschortende voorwaarde dat de buitengewone algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap tot eenzelfde fusiebesluit zal komen.

Stemmingen

Alle voornoemde besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen«

Voor ontledend uittreksel (Gel)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd, 25 augustus 2014.

 .I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Rio: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2014
ÿþe

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14144578*

Rechtbank van koopharrdel

Antwerpen

16 JULI 201k

afdering Antwerpen

Ondernemingsnr : 0448.821.869

Benaming

(voluit) WHITE HORSE

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 2020 Antwerpen, Beukenlaan 12

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIEVOORSTEL OPGESTELD IN HET KADER VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTINGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 719 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit de akte verleden voor geassocieerde notaris Natacha Stoop te 2000 Antwerpen, Bollandusstraat 1 op 1 juli 2014, blijkt wat volgt:

Fusievoorstel de dato 1 juli 2014 opgesteld door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO" en de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap WHITE HORSE,

Zijn verschenen:

1/ De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO", te weten: de heer ROOTHAERT Edmond Maria Louis Diane Willy, geboren te Antwerpen, op 4 juli 1969, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Platanen laan 53.

Hierna ook genoemd "Overnemende Vennootschap"

2/ De gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap "WHITE HORSE", gevestigd te 2020 Antwerpen, Beukenlaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met als ondernemingsnummer 0448.821.869, te weten: De heer ROOTHAERT Edmond Maria Louis Diane Willy, geboren te Antwerpen, op 4 juli 1969, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Platanenlaan 53,

Hierna ook genoemd "Overgenomen Vennootschap"

A. Voorafgaandelijke uiteenzetting

1 De organen van bestuur van beide vennootschappen hebben verzocht om huidig fusievoorstel op te

stellen, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Aangezien de Overnemende Vennootschap houder is van honderd procent (100 %) van aile aandelen (en stemrechtverlenende effecten) van de Overgenomen Vennootschap, is deze verrichting gelijkgesteld met een fusie door overname in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap 'WHITE HORSE" zal overgaan op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO", tegen de hierna vermelde voorwaarden.

3. Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders/vennoten van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

B. Fusievoorstel

I. Bepalingen voorzien door artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen

1. Rechtsvorm, benaming, maatschappelijk doel en maatschappelijke zetel van de betrokken

vennootschappen (artikel 719, lid 2, 1° van het Wetboek van Vennootschappen)

1.1. de Overnemende Vennootschap

a) de Ovememende Vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'D'ILL DIVINO", gevestigd te 2000 Antwerpen, Luikstraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met als ondernemingsnummer 0835.006.286.

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Walter VANHENCXTHOVEN, te Herentals, op 28 maart 2011, gepubliceerd in de bij-qagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 april 2011, onder nummer 11054931.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt: VIERHONDERDDUIZEND EURO (400.000,00 E) en is verdeeld in TIENDUIZEND (10.000) aandelen zonder vermelding van waarde.

b) Volgens artikel 3 van haar statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor deelname van deze:

Voor eigen rekening het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruiten, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, het beheren, het valoriseren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

C) Flet toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

d) het beleggen van vermogen, in roerende en onroerende goederen, in effecten en aile andere waarde elementen.

e) Het financieren bij middel van eigen vermogen of fondsen van derden van allerhande ondernemingen, beleggingen en aankoop door derden;

het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsing, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van aile opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

g) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor haar doel.

Zij kan aile burgerlijke, handels, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten Vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren.

De vennootschap heeft ook tot doel:

-Uitbating van aile horeca bedrijven in de meest ruime zin, zoals daar zijn: drankgelegenheid, spijshuis, hotel, logementshuis, verbruikssalon, frituur, dancing, taverne, snack bar, bodega, bar, privé club, welke opsomming aanwijzend is doch niet beperkend;

- Import en export, groot- en kleinhandel van:

-dranken en horecabenodigdheden, speelautomaten en ontspanningstoestellen;

-voedingswaren, vlees, fruit en groenten;

Het inrichten van feestelijkheden en festiviteiten.

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

In algemene regel mag de vennootschap ook alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnenland als in het buitenland. '

1.2. de Overgenomen Vennootschap

a) De Overgenomen vennootschap is de naamloze "WHITE HORSE", gevestigd te 2020 Antwerpen, Beukenlaan 12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, met als ondernemingsnummer 0448.821.869.

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Luc ROCHTUS, te Antwerpen, op 27 november 1992, gepubliceerd in de bij-'lagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 december 1992, onder nummer 921224-252 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Walter VANHENCXTHOVEN, te Herentals, op 27 december 2011, gepubliceerd in de biplagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 februari 2012, onder nummer 12044880.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt: 62.000,00¬

en is vertegenwoordigd door honderd (100)

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

b) Overeenkomstig artikel 3 van de statuten heeft de vennootschap tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of voor deelname van dezer



i

t-"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of Investering;

b) De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huudinanclering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren, het beheren, het valoriseren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

C) Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

d) het beleggen van vermogen, in roerende en onroerende goederen, in effecten en aile andere waarde elementen,

e) Het financieren bij middel van eigen vermogen of fondsen van derden van allerhande ondernemingen, beleggingen en aankoop door derden;

f) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsing, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

g) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks

of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de

vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op

te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is

aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitvoeren.

De vennootschap heeft ook tot doel:

-Uitbating van alle horeca bedrijven in de meest ruime zin, zoals daar zijn: drankgelegenheid, spijshuis,

hotel, logementshuis, verbruikssalon, frituur, dancing, taverne, snack bar, bodega, bar, privé club, welke

opsomming aanwijzend is doch niet beperkend;

- Import en export, groot- en kleinhandel van:

-dranken en horecabenodigdheden, speelautomaten en ontspanningstoestellen;

-voedingswaren, vlees, fruit en groenten;

Het inrichten van feestelijkheden en festiviteiten.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar

doel.

In algemene regel mag de vennootschap ook aile financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen,

welke ln verband staan met haar doel of welke van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit

zowel in het binnenland als in het buitenland."

2. Datum vanaf dewelke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, lid 2, 20 van het Wetboek van Vennootschappen)

De handelingen van Overgenomen Vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf de authentieke akte tot vaststelling van de fusie tussen beide vennootschappen,

3. Rechten die de Ovememende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, lid 2, 3° van het Wetboek van Vennootschappen)

Er zullen geen bijzondere rechten door de Overnemende Vennootschap worden toegekend aan de vennoten van de Overgenomen Vennootschap in het kader van de fusie.

4. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken

vennootschappen (artikel 719, lid 2, 4° van het Wetboek van vennootschappen)

In het kader van de fusie zal er geen enkel bijzonder voordeel toegekend worden, noch aan de zaakvoerder

van de Overnemende Vennootschap, noch aan de bestuurders van de Overgenomen Vennootschap.

Il, Ruilverhouding

., i

Vooe-

*behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

tF Het geheel van activa en passive van de naamloze vennootschap "WHITE HORSE", zal worden' overgedragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO".

Alle aandelen die het gehele kapitaal van de naamloze vennootschap "WHITE HORSE" vertegenwoordigen worden thans reeds aangehouden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D'ILL DIVINO",

In toepassing van artikel 726, 2° van het Wetboek van Vennootschappen zal er geen enkel aandeel uitgegeven worden door de Ovememende Vennootschap in ruil voor aile aandelen van de Overgenomen Vennootschap.

De aandelen die de Overnemende Vennootschap aanhoudt in de Overgenomen Vennootschap zullen worden vernietigd.

Er is dus geen reden om een ruilverhouding vast te stellen.

Ill. Buitengewone Algemene Vergadering

Het huidige fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van beide vennootschappen voor geassocieerde notarissen Olivia Wellekens & Natacha Stoop, overeenkomstig artikel 719, alinea 3 van het Wetboek van Vennootschappen, minstens 6 weken na de neeriegging van het huidig fusievoorstel door ondergetekende notaris op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen,

IV. Onroerende Goederen en rechten

Ingevolge onderhavige fusie worden geen onroerende goederen of rechten overgedragen.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerde notaris



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 1 juli 2014..



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 30.08.2013 13555-0121-016
24/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

lil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



u iiiiiui iiuiii lU allo

*12044880*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

~

II

en d !- Pfi~ j':`

C! l~l~if ~" '~r t

Griffie 13 FEB. 2012

Annexes du 14Timniteur belge

Ondernemingsnr : 0448.821.869.

Benaming

(voluit) : WHITE HORSE

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2020 Antwerpen, Beukenlaan 12

(volledig adres)

Onderwees akte : WIJZIGING AANDELENSOORT - STATUTENWIJZIGING.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zevenentwintig december twee duizend en elf, geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Herentals, Registratie op vijf januari twee duizend en twaalf, boek 5/159 blad 97 vak 17, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap WHITE HORSE gevestigd te 2020 Antwerpen, Beukenlaan 12, opgericht bij akte verleden voor notaris Luc Rochtus met standplaats te Antwerpen op zevenentwintig november negentienhonderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig december negentienhonderd tweeënnegentig daarna onder het (referte)nummer 921224-252 en waarvan de statuten voor de laatste maal werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door notaris Luc Rochtus met standplaats te Antwerpen op éénentwintig juni tweeduizend en één, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van elf juli daarna onder het refertenummer 20010711-881 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING.

- Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de bepaling van de statuten in verband met de aandelensoort te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zijn.

- Bijgevolg beslist de vergadering om de huidige aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en in te schrijven op naam in een aandelenregister.

De aldus vervangen aandelen op naam ingevolge voormelde inschrijving hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de voormelde oorspronkelijke aandelen aan toonder.

- De op heden bestaande (en gedrukte) aandelen aan toonder worden op heden tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, vernietigd door de raad van bestuur (door versnippering of door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD", of minstens onbruikbaar gemaakt), en vervangen door voormelde inschrijving op naam in het aandelenregister.

- Dit aandelenregister wordt op heden opgemaakt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

- De vergadering verleent elke machtiging aan de raad van bestuur (of de gevolmachtigde) om onderhavige beslissing op heden uit te voeren en inzonderheid om op heden over te gaan tot de vernietiging van de op heden bestaande gedrukte aandelen en om op heden een aandelenregister op naam van onderhavige vennootschap aan te leggen.

- Voormelde honderd bestaande (en gedrukte) aandelen aan toonder worden hier op heden neergelegd en tegen inlevering door de aandeelhouders van hun voormeld en huidig aandelenbezit, vernietigd door de raad van bestuur (door versnippering of door het aanbrengen van een stempel "VERNIETIGD", of minstens onbruikbaar gemaakt), en vervangen door voormelde inschrijving op naam in het aandelenregister.

- De raad van bestuur gaat onmiddellijk over, na voormelde vernietiging van voormelde gedrukte aandelen, tot het aanleggen van een aandelenregister op naam van de naamloze vennootschap White Horse.

Dit aandelenregister wordt hier op heden opgemaakt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. TWEEDE BESLISSING.

- Teneinde de statuten aan te passen aan de beslissing genomen aangaande voorgaand agendapunt, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het desbetreffend artikel van de statuten te schrappen en/of te wijzigen en te vervangen als volgt:

if

Alle aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschaps-zetel wordt

bijgehouden en waarvan elke aandeelhouder kennis kan nemen.

Dit register van aandelen wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en

_ yermele..per-aandeelhouder ondermeer het_ harttaf Pandelen Met hun vpjgraummer,sle_gedane stort(ngen, de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekening door de overdrager en de' ovememer in geval van overdracht onder de levenden, en door het bestuursorgaan en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in voormeld register worden certificaten tot bewijs hiervan afgegeven aan de aandeelhouders.

Het bestuursorgaan kan besluiten tot opsplitsing van het register in twee delen waarvan het ene zal berusten In de zetel van de vennootschap en het ander buiten die zetel, in België of in het buitenland. In voorkomend geval is het desbetreffend artikel van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vrucht-gebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam met vermelding van hun respectievelijke rechten.

- De algemene vergadering stelt tenslotte vast dat de omzetting van de aandelensoort verwezenlijkt is en dat bijgevolg de wijziging van voormeld desbetreffend artikel van de statuten die daar betrekking op heeft definitief geworden is.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissingen) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte wijziging aandelensoort, statutenwijziging - historiek met coordinatie der statuten.

ti

Voor-

beh9uden

aan het

Belgisch

Staatsblad



~

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111

*11178517*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11

ie

Ondernemingsnr : 0448.821.869

Benaming

(voluit) : WHITE HORSE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Beukenlaan 12 - 2020 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming

Ingevolge de beslissingen genomen door de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 27 oktober 2011 ten maatschappelijke zetel, wordt unaniem beslist het ontslag te aanvaarden van de bestuurder en afgevaardigd bestuurder de heer Mela Renzo en dit per 31 oktober 2011.

Tot nieuwe bestuurder en gedelegeerd bestuurder wordt benoemd vanaf 1 november 2011

de heer Roothaert Edmond, Sorbenlaan 47 - 2610 Antwerpen.

Zijn mandaat is onbezoldigd tot de gewone algemene vergadering hierover anders beslist

Antwerpen, 27 oktober 2011

Roothaert Edmond

Gedelegeerd bestuurder

.

~...a.,~*

~ r';"

Griffie

16 NOV, 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 15.06.2011 11170-0581-017
10/06/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ler griffie van de Rechtbank ,

van Koophamer' fe AntwepeR Op

3 0 MEI 2011

Griffie

Ondememingsnr : 0448821869

Benaming

(voluit) : WHITE HORSE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Beukenlaan 12 - 2020 Antwerpen

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming

Ingevolge de beslissingen genomen door de buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 30 april 2011, wordt met unanimiteit vanaf heden ontslag gegeven met ontlasting aan de heer GOEZU Hugues. Tot nieuwe bestuurder wordt benoemd vanaf 1 mei 2011 de heer:

Coninckx Olaf, Ringlaan 126 - 2240 Zandhoven

Zijn mandaat wordt onbezoldigd uitgevoerd.

MI!!!01101

V,

bo h,

aai

Bel

Sta a

Antwerpen, 30 april 2011

Mela Renzo,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van depersoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naaai en handtekening.

08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.09.2010, NGL 30.09.2010 10568-0549-017
24/06/2009 : AN295196
01/08/2008 : AN295196
04/06/2007 : AN295196
25/10/2006 : AN295196
31/03/2006 : AN295196
10/10/2005 : AN295196
12/10/2004 : AN295196
02/08/2004 : AN295196
17/10/2003 : AN295196
24/10/2002 : AN295196
31/10/2000 : AN295196
15/01/1993 : AN295196

Coordonnées
WHITE HORSE

Adresse
BEUKENLAAN 12 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande