WHOOHOO BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WHOOHOO BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.430.145

Publication

16/05/2014
ÿþ Mod Wort[ 11.1

;I 1"72 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0832.430,145

Benaming

(voluit) : Maandag Project Sourcing

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ruiterijschool 1 bus 4 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE NAAM - WIJZIGING VAN DE STATUTEN -- VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 28 april 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in Whoohoo BeIgium met ingang van 28 april 2014 en de tweede zin van artikel 1 der statuten te vervangen door volgende tekst: "Zij draagt de naam Whoohoo Belgium."

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris,

Neergelegd samen met een uitgifte, twee volmachten en een coördinatie der statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11EMNIMIll

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 6 ME1 2014

afdeling Anr+varpen

 eriffre -...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/04/2014
ÿþMod Word 7 S.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

IN

*19076795*

I

t. ~_ n 2" áMRî201~

VtÎ~ AF:~~, ~lSd. ~~. .v º% : '.,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.430.145

Benaming

(voluit) : Maandag Project Sourcing

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ruiterijschool 9 bus 4 te 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING VAN HET DOEL - WIJZIGING VAN DE STATUTEN  ONTSLAG  VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 19 maart 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. het doel (artikel 3 der statuten) te wijzigen door dit artikel te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in de mate dat zulke activiteiten verenigbaar zijn met de ter zake geldende territoriaal toepasselijke federale en regionale wetgeving:

" het verlenen van diensten en bijstand aan derden in allerhande domeinen en vakgebieden zoals onder meer maar niet beperkt tot de bouwsector, engineering, pharma, project management, informatica, administratie, bureautica, de medische sector, horeca en industrie, waaronder maar niet beperkt tot commerciële, technische, consultatieve en financiële diensten;

" het uitvoeren van studies, onderzoeken en ontwikkelingen, het implementeren van de resultaten en het begeleiden van projecten, waaronder maar niet beperkt tot het definiëren, opzetten en uitvoeren van projecten;

" het verlenen van advies, bijstand en opleiding op het vlak van personeelsbeleid, en van teleinformatica in verband met voormelde activiteiten;

" het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin met inbegrip van advies met betrekking tot strategisch, tactisch en operationeel beleid en begeleiding bij de implementatie ervan;

" het aannemen en uitvoeren van projecten voor klanten op administratief, commercieel, industrieel en technisch gebied;

" het vervullen van werving- en selectieactiviteiten alsmede activiteiten van headhunting of executive search;

" het vervullen van enige andere activiteiten die verband houden met de private arbeidsbemiddeling;

" het vervullen van outplacement activiteiten, zijnde het verstrekken van begeleidende adviezen en diensten in opdracht en op kosten van een werkgever aan een ontslagen of met. ontslag bedreigde werknemer teneinde deze in staat te stellen zo vlug mogelijk een betrekking bij een nieuwe werkgever te vinden of een beroepsactiviteit als zelfstandige te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ontplooien;

" de vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, zowel Iichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen.

Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen of investeren in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in bestaande of nog op te richten vennootschappen of verenigingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, lid van een directiecomité, mandataris of vereffenaar waarnemen in en toezicht en controle uitoefenen over vennootschappen en verenigingen.

De vennootschap kan in het algemeen, in België in en het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële en roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

2. het kapitaal te verhogen met één miljoen vierhonderdduizend euro (EUR I.400.000,00) en het te brengen op één miljoen vierhonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 1.461.500,00), door de uitgifte van 2.276 aandelen, volledig afbetaald door een overschrijving op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap bij Deutsche Bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze storting is gebeurd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

3. de statuten te wijzigen, onder meer als volgt:

Artikel 5: door dit artikel te vervangen door volgende tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen vierhonderd eenenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 1.461.500,00), vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd zesenzeventig (2.376) aandelen, die elk 1/2.37651' vertegenwoordigen van het kapitaal. (...)

Artikel 18: door dit artikel te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd (i) door één bestuurder, alleen handelend of (ii) binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

Zij is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat." Artikel 21: door dit artikel aan te vullen met volgende tekst: "Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de aandeelhouders schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die aandeelhouders voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de 3de dag v66r de dag van de algemene vergadering te ontvangen."

Artikel 21 bis: inlassen van een nieuw artikel luidend als volgt: "Artikel 21bis: Stemmen op afstand Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen vôér de algemene vergadering, per brief of Iangs elektronische weg.

Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat ten minste de volgende vermeldingen bevat:

r de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel; het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te

U

z brengen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 10 dagen vôôr de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke aandeelhouder.

Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten Iaatste 3 werkdagen vôôr de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven).

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vôôr de vergadering.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vôôr de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen."

Article 21 ter: inlassen van een nieuw artikel 21 ter: "Artikel 21 ter: Deelname op afstand

De aandeelhouders kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van aandeelhouders en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens dit artikel 2I ter, eerste alinea in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand. Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten."

4, akte te nemen van het ontslag van de heer Hans Verhoeven als bestuurder van de Vennootschap met ingang van 1 februari 2014.

5. volmacht te geven aan mevrouw DECONTNCK Sylvie, mevrouw HERMANS Anouk, de heer PANISI Régis, en de heer LAMIN-BUSSCHOTS Marcos, alsook iedere andere advocaat en/of bediende van het kantoor Stibbe, met adres te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk afzonderlijk bevoegd met de macht tot indeplaatsstelling, om alle documenten te ondertekenen en alle formaliteiten te vervullen die nodig zijn ingevolge de genomen besluiten en daartoe, onder meer, de vennootschap te vertegenwoordigen bij de KBO, bij een ondernemingsloket, bij de griffie van de rechtbank van koophandel, bij de BTW-administratie en bij alle andere administraties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur (art. 559 W.Venn.), het verslag van de commissaris (art. 559 W.Venn.) en een coördinatie der statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

06/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II140IIYIII~01~1 N

" 0 19

i

i9~1~ 1" r,~ f_" tijriJ~: `~`~~ do xhiiJt?'tk

f3rr" , .. "

van Koop>raei.f op

2 4 BEC. 203

Griffie

Ondernemingsnr : 0832.430.145

Benaming

(voluit) MAANDAG PROJECT SOURCING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ruiterijschool 1, Bus 4 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - Benoeming - volmacht

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 5 september 2013 overeenkomstig artikel 536 lid vier van het Wetboek van Vennootschappen

1) De algemene vergadering, na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen, stemt in met het

voorstel tot ontslag van de commissaris-revisor PricewaterhouseCoopers Bedrjfsrevisoren bcvba

(BB 0429.501.944 Generaal Lemanstraat 67, 2018 Antwerpen, België) met vaste vertegenwoordiger

Peter Van den Bynde (Gentstraat 65, bus C, 9170 Sint-Gilles-Waas, België Lidmaatschapsnummer 01530).

Dit ontslag gaat in op 5/09/2013"

Het ontslag komt voort uit de beslissing van de moedervennootschap Maandag Holding B.V. met zetel te

Purmerend, Nederland, om het kantoor Mazars Accountants aan te stellen als groepsaccountant. Op

26 augustus 2013 heeft de commissaris-revisor in functie aangegeven in te stemmen met deze

beslissing en bereid te zijn om ontslag te nemen.

"

De algemene vergadering, na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen, stemt in met het voorstel tot benoeming van de commissaris-revisor Mazars Bedrijfsrevisoren cvba, met zetel te Berchemstadionstraat 78, 2600 Antwerpen, met vaste vertegenwoordiger Anton Nuttens voor een periode van drie jaar met ingang vanaf 05/09/2013. De periode begint met de audit van de jaarrekening per 31/12/2013 en eindigt op datum van de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2016.

2) De algemene vergadering, na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen, stemt in volmacht

te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, alsook aan Sylvie Deconinck,

Anouk Hermans, Regis Panisi, Marcos Lamin-Busschots, Caroline Kindermans en elke advocaat

of medewerker van advocatenassociatie Stibbe cvba, Loksumstraat 25, 1000 Brussel, om,

individueel handelend en met het recht op indeplaatsstelling, alle neerleggingen en publicaties te doen

die zijn vereist in verband met onderhavige beslissingen, en, in het algemeen, alle handelingen te stellen

en documenten te ondertekenen ter uitvoering van onderhavige beslissingen.

Sylvie Deconinck

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/09/2013
ÿþ Mod W ord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111.!VUREI gui

tNeerg3fegd fer griffie von de Rechtogk van Koophancelfie Antwerpen, op

1 '8 SEP 7013

Griffie

Ondernemingsnr : 0832.430.145

Benaming

(voluit) : MAANDAG PROJECT SOURCING

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ruiterijschool 1, Bus 4 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming - volmacht

Uittreksel uit de notulen van de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 20 augustus 2013 overeenkomstig artikel 536 lid vier van het Wetboek van vennootschappen

De aandeelhouders hebben met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

a) benoeming van de heer Pieter Jan Sterk, geboren te Leiden op 5 april 1974 en wonende te Arie Hoospad. 50, 3065 NM Rotterdam, Nederland tot bestuurder, met ingang vanaf 1 september 2013.

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurder zal niet bezoldigd zijn, en zal, behoudens herbenoeming, eindigen op de jaarlijkse algemene vergadering van 2019.

b) het geven van een volmacht aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, alsook aan Caroline: Kindermans en Andreas Valkiers, advocaten bij Stibbe CVBA, Loksumstraat 25, 1000 Brussel, alsook elke andere advocaat, paralegal en bediende van Stibbe CVBA, om individueel handelend en met recht op indeplaatsstelling, alle neerleggingen en publicaties te doen die zijn vereist in verband met onderhavige= beslissingen, en, in het algemeen, alle handelingen te stellen en documenten te ondertekenen ter uitvoering van: onderhavige beslissingen.

Caroline Kindermans

Mandataris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 03.06.2013 13156-0538-031
25/03/2013
ÿþ " Mot! Word 11.1

ji r.< ICS In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1 J bij g~ p~

na neerlegging ter griffie van de akte

i

iu

*13047322

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

t 4 MIMI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0832430145

Benaming

(voluit) : Maandag Project Sourcing

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : bze-42.cLns S 6c,- e 2

(volledig adres)

e.boo r3et.c11ev1iakkl.

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel - wijziging adresgegevens bestuurder

Vanaf 01/04/2013 zal de maatschappelijke zetel van de vennootschap wijzigen van Uitbreidingstraat 60-62,. 2600 Berchem, naar Ruiterijschool 1bus4, 2930 Brasschaat. Zo besliste de bestuurders op de Algemene, Vergadering van 18/02/2013.

Dhr. ROBERT ENTJES, sinds 2012 wonende te Westeinde 55, 1474 HC Oosthuizen (Nederland)

elbr- Ue4,LOeuCA--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.11.2012, NGL 23.11.2012 12648-0189-031
28/09/2012
ÿþ Mod POF 11 1

Luik 1 h de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

18 I " 12161598*

trlleerge?egd ter,gr%ffte vu de Rechtbank oza itliegahe* Ie Arrlwerinen, op

i, 'SFP 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememirtgsnr : 0832.430.145

Benaming (voluit) : MAANDAG PROJECT SOURCING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Uitbreidingstraat 60-62, 2600 Berchem (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming commissaris

Tekst ;

Verslag bijzondere algemene vergadering 12/06/2012:

Aanstelling als commissaris die aanvaard voor de drie boekjaren eindigend op de datum van de algemene vergadering die zich uitspreekt over de jaarrekening betreffende het boekjaar eindigend op 31/12/2014 en voor het eindigend op 31/12/2011:

PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren bcvba

BE 0429.501.944

Generaal Lemanstraat 67, 2018 Antwerpen, België

Vertegenwoordigd door;

Peter Van den Eynde

Gentstraat 65 , bus C, 9170 Sint-Gillis-Waas, België

Lidmaatschapsnummer : 01530

Voor eensluidend,

Hans Verhoeven

Bestuurder

Op de laatste biz: vëri-Luik B vër'rnéldëri : Réëfó : S ááin en hoedanigheid van 6e instrumenterende notaris, -dé përsflto}n(eii)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

06/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11300064*

Neergelegd

04-01-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Maandag Project Sourcing

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat 60-62

Onderwerp akte: Oprichting  Benoemingen -Volmacht

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel op 4 januari 2011.

1. Maandag België N.V., een naamloze vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Purmerend en met adres te 1441 EJ Purmerend (Nederland), Stationsweg 30-36, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Noordwest-Holland onder nummer 37090775.

(in de akte vertegenwoordigd door Meester Pieter-Jan Van Houdenhove, kantoorhoudend te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, overeenkomstig de onderhandse volmacht die aan de akte is gehecht).

2. Maandag B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Purmerend en met adres te 1441 EJ Purmerend (Nederland), Stationsweg 30-36 ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Noordwest-Holland onder nummer 37098483.

(in de akte vertegenwoordigd door Meester Pieter-Jan Van Houdenhove, voornoemd, overeenkomstig de onderhandse volmacht die aan de akte is gehecht).

hebben onder hen een handelsvennootschap opgericht met de vorm van een naamloze vennootschap.

De vennootschap Maandag België N.V., comparante sub 1, verklaart de hoedanigheid van oprichter op zich te nemen in overeenstemming met artikel 450 van het Wetboek van vennootschappen; de vennootschap Maandag B.V., comparante sub 2, wordt geacht eenvoudige inschrijver te zijn.

De statuten werden als volgt vastgesteld (volgt een uittreksel):

Artikel 1: Vorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam Maandag Project Sourcing.

Artikel 2: Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen, Uitbreidingstraat, 60-62 (...).

Artikel 3: Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of in deelneming met derden, in de mate dat zulke activiteiten verenigbaar zijn met de ter zake geldende en territoriaal toepasselijke federale en regionale wetgeving:

" Het exploiteren van een uitzendbureau of in het algemeen elk bureau voor private arbeidsbemiddeling. werknemers bijstaan bij het zoeken van een nieuwe tewerkstelling of werkgevers bijstaan bij het zoeken van werknemers;

" het in dienst nemen van werknemers, om hen ter beschikking te stellen met het oog op de uitvoering van een tijdelijke arbeid;

" het vervullen van outplacement activiteiten, zijnde het verstrekken van begeleidende

adviezen en diensten in opdracht en op kosten van een werkgever aan een ontslagen of met ontslag bedreigde werknemer teneinde deze in staat te stellen zo vlug mogelijk een betrekking bij een nieuwe werkgever te vinden of een beroepsactiviteit als zelfstandige te ontplooien;

" het vervullen van selectie- en wervingsactiviteiten alsmede activiteiten van headhunting of executive search;

0832430145

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

" het vervullen van enige andere activiteiten die verband houden met de private arbeidsbemiddeling;

" het verlenen van advies, bijstand en opleiding op het vlak van personeelsbeleid, en van tele-

informatica in verband met voormelde activiteiten.

Zij heeft eveneens tot doel de studie, de adviesverlening, expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

De vennootschap kan alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen, die direct of indirect verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn dat ze de verwezenlijking en ontwikkeling ervan bevorderen. Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins. De vennootschap kan het mandaat waarnemen van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar in andere rechtspersonen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

Artikel 4: Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5: Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting

De aandelen werden volledig volgestort door een inbreng in geld.

Het bedrag van de stortingen, hetzij éénenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 61.500,00), werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING. Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 6: Opvraging van stortingen

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 8: Ondeelbaarheid der effecten

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 9: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze ten allen tijde kan ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders, die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die tot de herkiezing is overgegaan.

Artikel 14: Machten van de raad

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 15: Directiecomité - Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichtten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De bestuursbevoegdheid van het directiecomité kan door de raad van bestuur worden beperkt. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Het directiecomité vormt een college.

Het directiecomité, of indien er geen directiecomité werd ingesteld of dit niet met het dagelijks bestuur werd belast, de Raad van Bestuur, mag het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft, aan één of meer personen toevertrouwen; indien deze personen bestuurders zijn worden zij "afgevaardigd bestuurder" genoemd.

De raad van bestuur of het directiecomité mag ook een bepaald deel of een bepaalde tak van de activiteiten van de vennootschap aan één of meer uit hun midden of daarbuiten gekozen personen opdragen. Zij zullen hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen. Zij kunnen hen ontslaan en zo nodig in hun vervanging voorzien.

De raad van bestuur, het directiecomité en/of de personen belast met het dagelijks bestuur kunnen bijzondere volmachten verlenen aan elke lasthebber binnen de perken van hun eigen bevoegdheden. Artikel 18: Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

- hetzij twee bestuurders samen handelend;

- hetzij de afgevaardigd bestuurder, alleen handelend;

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een persoon aan wie dit bestuur is

opgedragen.

Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande

beslissing van de raad van bestuur.

Zij is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

Artikel 20: Vergaderingen

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege samen op de 15de dag van de maand mei

van elk jaar, om 15 uur.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende

werkdag plaats, behalve een zaterdag.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en

buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 22: Vertegenwoordiging

Elke eigenaar van effecten mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een

lasthebber, aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, naakte eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun

pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten

vertegenwoordigen.

Artikel 24: Verdaging

Elke algemene vergadering, gewone, bijzondere of buitengewone, mag tijdens de zitting drie weken

uitgesteld worden door de raad van bestuur.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van attesten

en/of volmachten) blijven geldig voor de tweede.

Nieuwe neerleggingen mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 25: Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 27: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 28: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen bestemd tot vorming van een wettelijk

reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze

voorafneming niet meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der

stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 29: Interimdividenden

De raad van bestuur zal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen interimdividenden uit te

betalen en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Artikel 30: Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door de raad

van bestuur.

Alle dividenden toekomende aan houders van nominatieve aandelen, die niet opgenomen zijn

binnen de vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de vennootschap. Zij worden in het

reservefonds gestort.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 31: Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige sommen, dient het netto-actief eerst om, in effecten of in geld, het afbetaalde maar niet afgeschreven bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

De comparanten hebben bij eenparigheid de volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

1. Einde van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2011.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

3. Bestuurders

Worden tot bestuurders benoemd:

- ROBERT ENTJES, wonende te Nieuw Tongerenseweg 7,8162 NV Epe (Nederland).

- HANS VERHOEVEN, wonende te Loverenbeemd 16, 5111 CX Baarle-Nassau (Nederland).

Hun mandaat neemt een einde na afloop van de gewone algemene vergadering die zal worden

gehouden in 2016.

Hun mandaat wordt niet bezoldigd.

4. Bijzondere volmacht

De heer BOGAERT JAN, advocaat, de heer VAN HOUDENHOVE Pieter-Jan, advocaat, mevrouw DECONINCK Sylvie, paralegal, mevrouw HERMANS Anouk, paralegal, de heer PANISI Régis, paralegal en de heer LAMIN-BUSSCHOTS Marcos, paralegal, alsook iedere andere advocaat en/of bediende van het kantoor Stibbe met adres te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, elk afzonderlijk bevoegd met de macht tot indeplaatsstelling, worden aangewezen als lasthebbers ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, notaris

Neergelegd met een uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.09.2015, NGL 30.09.2015 15612-0275-033

Coordonnées
WHOOHOO BELGIUM

Adresse
RUITERIJSCHOOL 1, BUS 4 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande