WIDA FINANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIDA FINANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.672.166

Publication

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 13.08.2013 13418-0323-009
21/12/2011
ÿþ mad 2.1



e 7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

XVI VII~WIV~IAI~I~V~II

*11191667"

_ ~

~ F %~~W l~- ! F C73 D

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 9 OEE. 2011

ICOOPi-íAIV~g~ TURNHOUT 1

r1 1eDe griffier

Ondernemingsnr : (9 2(14. ~ . 6 Z . -! 6 6

Benaming : Wida Finance

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge Zetel : Dassenstraat 8 2440 Geel

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte, verleden voor notaris Herbert STYNEN te Kasterlee op 7 december 2011, neergelegd! vôôr registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht: jj 1, Rechtsvorm en naam: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam]

ji 'WiDa Finance".

2. Zetel: 2440 Geel, Dassenstraat 8. !

li 3. Oprichters: de heer ESKENS Willem Constant Maria, ongehuwd, geboren te Lier op 5 januari 1959,j

il en mevrouw GOORMANS Daniëlle Sylvain, ongehuwd, geboren te Mortsel op 25 augustus 1970,j beide wonende te 2440 Geel, Dassenstraat 8.

4. Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend; zeshonderd euro (18.600 ¬ ), volledig geplaatst en gedeeltelijk gestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

5 Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen met fractiewaarde.

6 Boekjaar: Het boekjaar begint elk jaar op één januari en eindigt op éénendertig december. Op éénendertig december van elk jaar wordt de boekhouding afgesloten en de zaakvoerders maken: binnen de maand een inventaris op en stellen de jaarrekening vast.

Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt (bij de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van; "

J; koophandel) en eindigt op 31 december 2012.

7. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Van het batig saldo dient, overeenkomstig artikel 319; van het Wetboek van Vennootschappen, vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om? aldus de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reser-, vefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Wat overblijft krijgt een; bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald. Geen uitkering mag evenwel; geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag;

ij van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle;

reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient:

gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen. Na il

goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over;

ij de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen) te verlenen kwijting.

,l Bij ontbinding van de vennootschap, voor welke reden en op welk moment ook, benoemt de!

; algemene vergadering één of meerdere vereffenaars en beslist over hun bevoegdheden en! eventuele bezoldiging en over de wijze van vereffening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen;

,i terzake. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het onbekwaam worden, het; faillissement of het onvermogen van een vennoot.

Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo uitgekeerd: tegen teruggave van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo;

fj verdeeld tussen de vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-

" Voorbehouden aan"het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn. Indien de vennootschap nog slechts één vennoot telt, wordt ze bestuurd door de enige vennoot. Indien de vennootschap bestuurd wordt door één of meerdere zaakvoerders kunnen deze alleen alle noodzakelijke of nuttige handelingen stellen tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens diegene die de wet heeft voorbehouden aan de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder kan alleen alle noodzakelijke of nuttige handelingen stellen tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens diegene die de wet heeft voorbehouden aan de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Behalve indien de algemene vergadering er bij de benoeming anders over beslist, is het mandaat van zaakvoerder bezoldigd. Werden tot statutaire zaakvoerders benoemd (a) de heer ESKENS Willem Constant Maria, en (b) mevrouw GOORMANS Daniëlle Sylvain beide voornoemd, die hun aanstelling aanvaardden. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerders is onbeperkt, en hun afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Doel: De vennootschap heeft tot doel in België, voor eigen rekening:

Het optreden als gevolmachtigd agent van Fortis Bank NV voor bank- en verzekeringsactiviteiten.

Zij kan alle verrichtingen uitvoeren die dienstig zijn om haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag, voor eigen rekening, alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Handelingen als vastgoedmakelaar zijn uitgesloten.

Jaarvergadering: De algemene vergadering komt elk jaar samen op de derde zaterdag van juni, om achttien uur (18u00). Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op de derde zaterdag van juni van het jaar 2013.

Volmacht: De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan de zaakvoerders, ieder afzonderlijk optredend, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de Registratiecommissie en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel, verleend voor inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte.

Notaris Herbert STYNEN

8.

9.

10.

11.

mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WIDA FINANCE

Adresse
DASSENSTRAAT 8 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande