WIJCKMANS HOLDING

Société en commandite simple


Dénomination : WIJCKMANS HOLDING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 893.946.357

Publication

11/06/2014
ÿþMod Wottl 11,1

-'tAt ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III~II~IIIIIIfl~I~Nlll~

<iauavz~*

Rechtbank van kuuptandei

Antwerpen

3 0 MO 20111

afdeling Antwerpen

C7iffia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Groeningenlei 12412550 Kontich

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging van een voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen

Het jaar 2014, op 5 mei,

Te Berchem-Antwerpen, ten kantore van Finq nv, accountantskantoor, Fruithoflaan 95

zijn verschenen

enerzijds,

de Gewone Commanditaire Vennootschap Wijckmans Holding, met maatschappelijke zetel te Kontich, Groeningenlei 124, ingeschreven in het RPR te Antwerpen onder nr 0893 946 357, opgericht op 29 november: 2007 voor notaris Marc Sledsens te Antwerpen, akte bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, dd 14/12/2007 onder nr 07180220, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte voor notaris; Sledsens te Antwerpen op 24 december 2009, akte bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, van 25 januari 2010 onder nr 10013355.

De vennootschap is alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, dhr Jozef Wijckmans. anderzijds,

de naamloze vennootschap WHC Health Consulting, niet maatschappelijke zetel te 2600 Berchem-Antwerpen, Fruithofiaan 97 bus 26, ingeschreven in het RPR te Antwerpen onder nr 0454 357 205, opgericht als bvba onder de benaming Luna, op 18 januari 1995 voor notaris Jos De Loose te Antwerpen, akte bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd 11/2/1995 onder nr 950211-142, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte voor notaris Marc Sledsens te Antwerpen op datum van 31 januari 2012, akte bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd 17/2/2012 onder nr 12040276.

De vennootschap is alhier vertegenwoordigd door haar bestuurders

-Minami nv, gevesigd te Kontich, Groeningenlei 124, RPR nr 0429 053 778, vertegenwoordigd door haar

bestuurders, dhr Jozef Wijckmans, mevr. Mariko Minami en mevr. Audrey Wijckmans.

-De heer Jozef Wijckmans;

-Mevouw Mariko Minami.

Voorafgaande opmerkingen

Wijckmans Holding

0893.946.357

De comparanten verklaren dat de ondergetekende accountant, dhr Eric De Roeck van Finq nv, hen gewezen heeft op de verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap, die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen en dit overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparanten verzoeken de ondergetekende accountant het volgende te acteren :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

a) Fusie  rechtsvorm  naam  doel  zetel :

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het hele vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen  van de nv WHC Health Consulting (overgenomen venootschap) met zetel te 2600 Berchem-Antwerpen, Fruithoflaan 97 bus 26, overgaat naar de Comm.V. Wijckmans Holding (overnemende vennootschap), met maatschappelijke zetel te 2550 Kontich, Groeningenlei 124.

Er zullen geen aandelen uitgegeven worden, gezien de overnemende vennootschap sinds 18 maart 2014 eigenares is van aile aandelen, waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, van de overgenomen vennootschap. Er is dus ook geen sprake van een opleg in geld. Aile kosten voortvloeiend uit de fusie zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

Het doel van de vennootschappen is het volgende

De NV WHC Health consulting (overgenomen vennootschap)

- de groot- en kleinhandel, import en export, productie en verdeling van voedingssupplementen.

- Overige gespecialiseerde groothandel in voedingswaren (nomenclatuur handelsregister 5138407)

- Overige activiteiten in verband met gezondheidszorg (nomenclatuur handelsregister 85146)

- De groothandel, import en export van farmaceutische producten

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet beperkend. De vennootschap mag zich ten voordele van aile derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen. De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende ais onroerende,alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen. Ze kan zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen, waarvan het maatschappelijk doel hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

De Comm. V. Wijckmans Holding (overnemende vennootschap) :

1) het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen,het optreden als vereffenaar;

2) het verlenen van technische, administratieve of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen, het verlenen van financiële bijstand;

3) zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden;

4) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen of rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden; het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

5) de aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals aile soorten materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware;

6) het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke;

7) het adminstratief opvolgen en beheer van bestanden en archieven;

8) het begeleiden van kleine, middelgrote en grote ondernemingen in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijke doel, met inbegrip van: het deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven."

b) Boekhouding :

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt vastgesteld op 1 januari 2014. Hierdoor sluit de nv WHC Health consulting haar boekjaar af per 31 december 2013.

Noor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

" ~

c) Bijzondere voorwaarden :

Naar aanleiding van de betreffende fusie worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap sinds 18 maart 2014 eigenares is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

d) Bijzonder verslag :

Wegens het feit van "geruisloze fusie" wegens vereniging van alle aandelen in één hand, is er geen ruil van aandelen en is er geen sprake van "ruilverhouding". Er is dan ook geen verslag overeenkomstig artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen op te stellen. (artikel 719 is van toepassing).

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

e) Neerlegging :

Er wordt volmacht verleend aan Eric De Roeck, accountant, kantoorhoudend bij Finq nv, Fruithoflaan 95 te 2600 Berchem, individueel bevoegd met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op de neerlegging/publicatie van het fusievoostei, waaronder onder meer het ondertekenen van de formulieren daartoe.

Eric De Roeck

Gevolmachtigde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2014
ÿþ mod 11.1

rulk 13 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIAllt11111111 II

s

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

3 I MI 2014 r

afdeling Antwnriffieerpen

--------------- ------------------------- ---- ------- -------------

Ondernemingsnr 0893.946.367

Benaming (voluit) :WIJCKMANS HOLDING

;i

(verkort) :

Rechtsvorm gewone commanditaire vennootschap

Zetel: te 2550 Kontich, Groeningenlei 124

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING MET VEREENVOUDIGDE PROCEDURE (GERUISLOZE FUSIE) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op zestien juli tweeduizend veertien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "WIJCKMANS HOLDING", gevestigd te 2550!i '1Kontich, Groeningenlei 124, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ais ondernemingsnummer 0893.946.357, onder meer :

1, beslist heeft het fusievoorstel goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van; koophandel te Antwerpen en in te stemmen met de verrichting waarbij de vennootschap bij wijze van fusie de naamloze vennootschap "WHC HEALTH CONSULTING", met zetel te 2600 Antwerpen (district Berchem); Fruithoflaan 97, bus 25, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0454.357.205, overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch,. voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

!' Vermits de ovememende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap wordt; het register van aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd en grijpt er geen omwisseling en,! uitreiking van aandelen plaats.

Vanaf één januari tweeduizend veertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap; boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

:] 2. vastgesteld heeft dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap het fusievoorste eveneens heeft goedgekeurd, de opschortende voorwaarde van de besluiten van de vergadering van de` overgenomen vennootschap in vervulling is gegaan en dat deze vennootschap vanaf zestien juli tweeduizend veertien ophoudt te bestaan.

3. het doel van de overnemende vennootschap uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen

vennootschap.

Bijgevolg wordt artikel 3 van de statuten van de overnemende vennootschap aangevuld door inlassing van eeni,

nieuw punt 9) luidend als volgt:

"9) - de groot- en Ideinhandel, import en export, productie en verdeling van voedingssuppIementen;

- overige gespecialiseerde groothandel in voedingswaren (nomenclatuur handelsregister 5138407);

overige activiteiten in verband met gezondheidszorg (nomenclatuur handelsregister 85146);

- de groothandel, import en expert van farmaceutische producten."

4. bij de goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening over het thans lopende boekjaar, tevens te beraadslaagen over de kwijting die dient te worden verleend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor het mandaat dat zij hebben uitgeoefend in de overgenomen vennootschap sedert één januari tweeduizend en veertien.

5. het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van TWEE MILJOEN. VIERENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 2.074.000,00) om het te brengen van ACHT MILJOEN VIER-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

vf*

oor-

-#4>e4uden

aan het

Belgischl

Staatsblad

mod 11.1

HONDERDNEGENENZEVENTIGDUIZEND euro (6 8.47.600,66)op ZES" -MILJOENVIER'HÔNbab. EN VIJFDUIZEND EURO (6 6.405.000,00), tegen vernietiging van TWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERDVEERTIG (20.740) aandelen.

Deze kapitaalvermindering wordt integraal aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort en nog terugbetaalbaar kapitaal van de vennootschap.

Op uitdrukkelijk verzoek en met eenparig akkoord van alle vennoten wordt de kapitaalvermindering disproportioneel aangerekend op de aandelen van de vennoten.

6. artikel 5 van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met het genomen besluit als volgt

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ZES MILJOEN VIERHONDERD EN VIJFDUIZEND EURO (6 6.405.000,00) en is verdeeld in VIERENZESTIGDUIZEND EN VIJFTIG (64.050) aandelen zonder vermelding van waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Notaris Marc SLEDSENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
WIJCKMANS HOLDING

Adresse
GROENINGENLEI 124 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande