WIJNHUIS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIJNHUIS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.561.112

Publication

10/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 05.06.2014 14151-0368-013
23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 22.08.2013 13441-0581-013
16/12/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

nod word it.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

.0 6' DEL. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT GriffieDe griffier

Vaar-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

.yiiesaio"

Ondernemingsnr: oeti! -5G1 -1-1 9

Benaming

(voluit) : WIJNHUIS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2440 Geel, Stationsstraat 56

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

UIT EEN AKTE verleden voor notaris Luc Moortgat, te Geel, op 1 december 2011, geregistreerd te Geel , op 02 DEC.2011 zeven bladen geen verzending Reg.5 deel 587 folio 64 vak 19, ontvangen 25,00-¬ Vr de eerstaanwezend Inspecteur Kristien De Vrij Inspecteur b/e Fiscaal Bestuur.

BLIJKT dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

1. Identiteit der oprichters : 1. De Heer MANENDONCKX Ludovicus Maria Norbertus, geboren te Geel op 16 april 1954, RR 54.04.16 127-70, en zijn echtgenote Mevrouw MERTENS Anna Maria Alphonsina Dimphna, geboren te Geel op 15 mei 1956, RR 56.05.15 074-08, samenwonende te 2440 Geel, Stationsstraat 56. 2.De heer MANENDONCKX Filip Edmond Josee, geboren te Geel op 21 januari 1978, RR 78.01.21 141-01, in huwelijk met VERACHTERT Fiona, wonende te 2440 Geel, Stationsstraat 118/H.

2. Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Benaming : « WIJNHUIS».

3. Zetel : te 2440 Geel, Stationsstraat 56

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés; de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen, enz.

Uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

Uitbating en inrichting van kantines. Hef verzorgen van catering en uitzendkoks; het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: luchtvaartmaatschappijen, kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

Uitbating en inrichting van fastfood-zaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburger-restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in croissanteries, crêperies en warmewafelkramen; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in tearooms, ijssalons en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in cafetaria's; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in drive-in restaurants; verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in pizzeria's.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van. derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende han-'delingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, en ook roerende of onroerende goederen en -rechten, kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en dergelijke.

5. Geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlhonderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Volstorting in geld : 6.200,00¬

6. Duur en aanvang: voor onbepaal-'de duur vanaf 1 december 2011.

7. Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar, en voor de lste maal in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte doch ten vroegste op 2 januari 2012 en wordt en eindigt op 31 december 2012.

8. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om 20.00 uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. En voor de eerste maal in het jaar 2013 op de eerste dinsdag van de maand juni om 20.00 uur.

9. Omvang en wijze van uitoefening van het bestuur:

Artikel 20  Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21 -- Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22  Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aange-'stelde vertegenwoordiger.

10. Benoemingen : Benoeming en bezoldiging van zaakvoerder(s). Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één.

Wordt aangesteld tot deze functie voor de duur der vennootschap de heer Filip MANENDONCKX voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Met eenparigheid van stemmen wordt deze beslissing goedgekeurd.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie en ten vroegste vanaf 2 januari 2012.

Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen geen verbintenissen overneemt.

Benoeming van de commissaris. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het lste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan wordt in-gesteld.

Bijzondere lastgeving.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan VERVOORT & RENDERS BVBA, te 2440 Geel, Kollegestraat 66, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving in de kruispuntbank ondernemingen, voor de aanvraag van een B.T.W. nummer en verder voor alle documenten die dienen opgesteld en ondertekend te worden teneinde de werking van de vennootschap te kunnen bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voor-bet:ouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Tegelijk hierbij neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte en bankattest. Notaris Luc Moortgat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.06.2016, NGL 31.08.2016 16512-0363-015

Coordonnées
WIJNHUIS

Adresse
STATIONSSTRAAT 56 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande