WIJNMARKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIJNMARKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.213.557

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 27.06.2013 13245-0421-010
16/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302164*

Neergelegd

12-04-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0845213557

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op twaalf april tweeduizend twaalf neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad voor registratie, blijkt dat :

1° de heer HUBERT Mario, geboren te Duffel op drie maart negentienhonderdtachtig, rijksregisternummer 800303-131-25, ongehuwd, wonende te 2840 Rumst, Mechelsesteenweg 2; intekenend op honderd vierentachtig (184) aandelen, door inbreng van de handelszaak gedreven onder de benaming "Com' Ocean" in het ondernemingsloket en onder benaming "Wijnmarkt" via het uithangbord, de website en de publiciteit, met als voorwerp handel in wijn en geestrijke dranken, die wordt uitgebaat te 2840 Rumst, Mechelsesteenweg 2, onder ondernemingsnummer 0817.241.529.

Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen wordt het controleverslag voorgelegd opgemaakt door THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOREN BVBA, vertegenwoordigd door de heer VAN HERCK Theo, bedrijfsrevisor, op 10 april 2012 en dat besluit als volgt:

"De inbreng in natura bestaat uit de activa van de éénmanszaak Mario HUBERT en vertegenwoordigt het volledige handelsfonds van de bestaande handelszaak  Wijnmarkt .

Tot besluit van mijn nazicht ben ik van mening dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. De door partijen vastgestelde waarderingsmethoden redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen;

4. De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat

de inbreng niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng bestaat enerzijds uit 184 aandelen van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid  WIJNMARKT zonder vermelding van nominale waarde, met een

fractiewaarde van 100,- Euro per aandeel en anderzijds uit een schuldvordering in lopende rekening op

naam van de inbrenger voor een bedrag van 71.653,18 Euro.

Gedaan te Wommelgem

10 april 2012

THEO VAN HERCK BEDRIJFSREVISOR BVBA

Vertegenwoordigd door:

Th. VAN HERCK

Bedrijfsrevisor"

2° mevrouw LUYPAERTS Liliane, geboren te Lier op veertien mei negentienhonderdvierenvijftig,

rijksregisternummer 540514-218-46, wonend te 2550 Kontich, Blauwesteenstraat 3; intekenend op twee (2)

aandelen;

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met een kapitaal van

achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) geheel volstort en met de volgende statuten :

NAAM : Wijnmarkt

VORM : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL: De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats

binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest en zelfs naar een ander

taalgebied. In dit laatste geval krijgt/krijgen de zaakvoerder(s) de bevoegdheid om een vertaling van de

Benaming (voluit): Wijnmarkt

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2840 Rumst, Steenweg op Waarloos 63 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

statuten op te stellen of te laten opstellen. Iedere verplaatsing van de zetel zal bekend gemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag eveneens mits eenvoudige beslissing van de zaakvoerder administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, filialen en zo meer oprichten zowel in België als in het buitenland.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, groot- en kleinhandel van alcoholische en andere dranken, in het bijzonder wijnen en geestrijke dranken en alle toebehoren.

Onder toebehoren worden onder meer verstaan alle drankbenodigdheden zoals bijgiften bij dranken, glazen, karaffen, wijnopeners, koelers, al of niet elektrisch.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

In algemene regel mag de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

Het doel van de vennootschap kan gewijzigd worden bij statutenwijziging overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen, vennoten of niet, wiens mandaat al dan niet bezoldigd zal zijn volgens beslissing van de algemene vergadering. Indien geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING:

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde dinsdag van de maand mei om twintig uur op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder mag de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. VERDELING: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven, beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

VEREFFENING BIJ VERDELING: Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen, elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht. OVERGANGSBEPALINGEN

I. Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien.

II. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op twaalf april tweeduizend twaalf en eindigt op eenendertig december tweeduizend

twaalf.

III. Overname van verbintenissen

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekeningen en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één april tweeduizend en twaalf.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien verklaard: - dat de huidige zetel gevestigd is te 2840 Rumst, Steenweg op Waarloos 63 A Unit 15.

- dat tot zaakvoerder wordt benoemd: de heer HUBERT Mario, wonende te 2840 Rumst, Mechelsesteenweg 2; wiens mandaat onbezoldigd zal zijn.

De vergadering heeft aangesteld tot bijzondere volmachtdrager teneinde bij de Kruispuntbank der Ondernemingen, het Ondernemingsloket, administratieve en/of fiscale diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Roosbroeck Erik, te Edegem, Kontichstraat 75.

(get.) notaris F. Leconte

samen neergelegd afschrift akte dd. 11/04/2012, verslag oprichter, verslag revisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WIJNMARKT

Adresse
STEENWEG OP WAARLOOS 63, BUS A 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande