WILAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.632.749

Publication

20/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

16-04-2015

Griffie

*15306697*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628632749

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

WILAX

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Het blijkt uit een akte verleden voor Filip Michoel geassocieerd notaris te Hoogstraten op negen april tweeduizend vijftien, neergelegd vóór registratie, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

OPRICHTERS

1. De heer SCHELLEKENS Luc Anna Alfons, geboren te Brasschaat op 15 maart 1972, wonende te 2323 Hoogstraten (Wortel), Langenberg 44.

2. De heer JANSSENS Koen, geboren te Oudenaarde op 13 augustus 1971, ongehuwd, wonende te 2310 Rijkevorsel, De Sluis 6.

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "WILAX".

ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Vrijheid 124.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro, en is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst.

De aandelen zijn volstort in geld door:

-de heer Schellekens Luc, voornoemd sub 1, voor een bedrag van achttienduizend vierhonderd veertien euro (¬ 18.414,00), volstort ten belope van zesduizend honderd achtendertig euro, waarvoor hem negenennegentig (99) aandelen worden toegekend.

-de heer Janssens, voornoemd sub 2 voor een bedrag van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00), volstort ten belope van tweeënzestig euro, waarvoor hem één (1) aandeel wordt toegekend. Het geld van de stortingen dat in totaal zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) beloopt is gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 590-017535104-26 bij BNP PARIBAS FORTIS bank, geopend ten name van de vennootschap in oprichting.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen. Organiseren van feesten en traiteurdiensten op locatie.

Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van de voorgenoemde gebieden. Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden. Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Onderwerp akte :

Vrijheid 124

2320 Hoogstraten

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag onroerende goederen verwerven, bouwen, verbouwen, inrichten en uitrusten. De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeen¬geroepen op 3 juni om 20 uur.

Indien die dag een zondag of feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2016.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle las¬ten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering.

VEREFFENING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

BENOEMING

Wordt benoemd voor een onbepaalde termijn tot niet-statutaire zaakvoerder, de heer Schellekens Luc, wonende te 2323 Hoogstraten (Wortel), Langenberg 44.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Krachtens artikel veertien van de statuten verte¬genwoordigt hij de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder zal zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (o.a. ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer), zowel voor de inschrijving als voor elke latere wijziging daarvan, wordt verleend aan ACS accountants en belastingconsulenten, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Roel Fleerakkers, de heer Fred De Gruyter, mevrouw May Vlaminckx en mevrouw Evelien Van Camp. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

DE NOTARIS

Olivier BREMANS

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Coordonnées
WILAX

Adresse
VRIJHEID 124 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande