WILBO DAKWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILBO DAKWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.154.358

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.03.2014, NGL 02.04.2014 14081-0310-015
21/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

H II I.V011110 I 111

tli.orgj1tel ter t éeÏL9 RoZfeenl vea hopblandsl fQ Anfr.upQst Dir

Griffie 1 i3 2014

Qndernemingsnr : 0846.154.358

Benaming

(voluit) : WILBO Dakwerken

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vuurkruiserslaan 35, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder - opheffing aanstelling

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 24/12/2013 blijkt hetgeen hierna volgt:

De algemene vergadering beslist om de aanstelling van dhr, Frank Willemsen, als persoon belast met de: dagelijkse technische leiding, op te heffen met ingang vanaf 1/01/2014.

Daarnaast beslist de algemene vergadering om dhr. Gerrit De Moor te benoemen ais zaakvoerder van de' vennootschap met ingang vanaf 110112014.

Paul Willemsen

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blo. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012
ÿþ Mod Word 11,1

ILrM ,< Iw In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbia

1ilJV IIJJI 11111 llhI Juli 11111 11111 11111 1111111)

=iaii~sas*

J

~

Neergelegd ter griffiè van de Rechtbank

van Koophandel te Antwer~e5, op

ÛN 21112

Griffie

Ondernemingsnr : 0846.154.358

Benaming

(voluit) : WILBO Dakwerken

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vuurkruiserslaan 35, 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling persoon belast met technische leiding

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 11/06/2012 blijkt hetgeen hierna volgt: De algemene vergadering beslist in aanvulling van de oprichtingsakte verleden voor notaris Luc Dejongh, dd. 24 mei 2012,dat dhr, Frank Willemsen, ais werkend vennoot belast wordt met de dagelijkse technische leiding van de onderneming en dit vanaf 01/06/2012.

Paul Willemsen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2012
ÿþV

motl i1.1

+ --.- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fiaergelegd fer griffie van d8 Rethfbed van koopkdndel t" J Aehestyn

25 MEI 2012

Griffie

lii 111111.11(11AIVVIIIII~51*



~" ._-- ---- i...._.

ándemenzingsnr : DqDÇG ,4 g 3 S8

:!Benaming (votlait) : WILBO Dakwerken

(verilort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetiet ; Vuurkruisersiaan 35

2920 Kalmthout

" Onderwerp akte :BVBA: oprichting

i: Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthaut op 24 mei 2012, BLIJKT; DAT:

Door 1/ de ter WEM5EN Paul Tablas Ludovica, geboren te Brasschaat op 17 april 1965,; wonende te uurkruiserslaan 35, 2920 Kalmthout, 2/ de heer W!LLEMSEN Frank, geboren tel.

Brasschaat op 15 april 1966, wonende te Bareelstraat SU, 2920 Kalmthout en 3/ mevrouw BODEN Vera Maria Franciscus, geboren te Essen op 8 september 1966, samenwonende te 2920 Kalmthout,

" Vuurkruisersi n 35 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepa Ide duur, onder de benaming WILBO Dakwerken met zetel te 2920 Kalmthout,

Vuurkruisersl+n 35, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (f 18.600,00-), volstort;

door de oprichters. .

Het kapiteall samengesteld door Inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere" rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de FINTRO-FORTIS, waarvan het: bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan' ondergeteken e notaris werd overhandigd. De vennootsc ap heeft tot doel:

-de uitbating en een onderneming voor dakbedekkingen in asfalt en teer, dakpannen, natuurlijke;; en kunstleiee of gelijkaardige producten en dichtingswerken, niet-metalen en niet." asfaitbedekkingen, metalen dakbedekkingen en zinkwerk;

-de uitbating van een onderneming voor het bedekken van gebouwen; i.

-de uitbating van een onderneming voor lood-en zinkwerk.

'? -prajectcoQrd natie in verband met dakwerken; :;

-algemene bouwwerkzaamheden;

I: -beleggingen n beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende!' goederen en ¶tapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in:l deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzendeard en te begrijpen inde ruimste zin. De verrichtingen dle door de wet van 5 april; .;1995 zijn i'oorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de, i. belegg¬ ngsad tseurs zijn de vennootschap verboden;

- het verlene van allerlei diensten en technische bijstand op het vlak van management en!

marketing;

ondernemen voor buiten- en binnenschrijnwerk van hout, kunststof of metaal in de meest ruime'

" zin, voor de Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van vloeren,;,

il wanden en plafonds in hout, kunststof of metaal; 'i

Op de laatste bic, van Luicc B verfnelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid" van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 i.1

-onderneming voor het uitvoeren van diverse isolatiewerkzaamheden in de meest ruime zin, zowel' aan gebouwen en andere bouwwerken als aan leidingen;

onderneming voor het plaatsen van tussenwanden en gipsplaten;

-uitvoeren van loodgieterij, sanitaire werken, plaatsen van individuele verwarming en centrale verwarming.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uitte breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Als zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd de heer WILLEMSEN Paul Tobias Ludovica benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op derde vrijdag van de maand juni om 20.00 uur,

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel dan wordt het eraan verbonden stemrecht geschorst evenals voor de niet volgestorte aandelen zolang de behoorlijk opgevraagde en eisbare stortingen niet gedaan zijn. Behoort de bloot eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, ais dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven. Bij vereffening van de vennootschap zal het vennootschapsvermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

Volmacht werd verleend aan Financial Services and Solutions BV ow BVBA  BE 0891.217.192, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vdór registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte met volmacht.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

t.ii `aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
WILBO DAKWERKEN

Adresse
VUURKRUISERLAAN 35 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande