WILEA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILEA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.748.823

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 08.07.2014 14279-0365-010
05/02/2014
ÿþMod Word 11.1

# I,

.~.

 Job

Ondernemingsnr : 0836.748.823

Benaming

(voluit) : WILEA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 2200 Herentals, Heiberg, 16.

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 31 december 2013 en geregistreerd te Herentals, Registratie, zeven bladen zonder verzendingen, de 03 januari 2014. Boek 51165, blad 100, vak 5. Ontvangen : vijftig euro. De Ontvanger (getekend) V.GISTELYNCK; dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WILEA" met algemeenheid van stemmen besloten heeft :

EERSTE BESLUIT : de voorzitter te ontslaan van voorlezing van de hierna vermelde verslagen opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien aile vennoten verklaren hiervan volledige kennis te hebben en deze goed te keuren :

A.verslag van de bedrijfsrevisor de dato 10 december 2013, over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste schattingswijzen en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

B.verslag van de zaakvoerder de dato 12 december 2013, houdende een uiteenzetting waarom zowel de inbreng in natura ais de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap;

Verslag van de bedrijfsrevisor. Het besluit van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 10 december 2013 inzake de inbreng in natura luidt letterlijk als volgt : `BESLUIT. Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art.313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WILEA door middel van inbreng van een gedeelte van een onroerend goed gelegen te Herentals aan de Herenthoutseweg tussen huisnummers 234 en 230 sectie A nummers 77C/deel, 79C/deel en 80A kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde ot, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

4.Wij maken voorbehoud met betrekking tot de eventueel gestelde zekerheden daar wij op datum van dagtekening van dit verslag nog geen antwoord hebben bekomen van het hypotheekkantoor,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 227 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WILEA, ZONDER vermelding van een nominale waarde en creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 397.300,00 EUR. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting. Schoten, 10 december 2013 (getekend) BV ovv BVBA GUY PARMENTIER Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger Dhr. Guy Parmentier Bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLUIT ; het kapitaal te verhogen met tweeëntwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 22.700,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot éénenveertigduizend driehonderd

euro (¬ 41.300,00) door inbreng in natura (onroerende goederen) en creatie en uitgifte van

tweehonderdzevenentwintig (227) nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van waarde. De nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en zullen in de winst delen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111111.81111

t

N EER W L EGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 7 las "i1114

KOellANULZ triHOUT

Lle~ I+

M3 ~J

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



vanaf hun volstorting. De nieuwe aandelen worden ingeschreven tegen een conventionele uitgifteprijs gelijk aan honderd euro (¬ 100,00) per aandeel, zijnde tegen de fractiewaarde van de bestaande aandelen, of totaal tweeëntwintigduizend zevenhonderd euro (22.700,00 ¬ ). Te verhogen met een uitgiftepremie bepaald op circa duizend zevenhonderdvijftig euro en tweeëntwintig cent (¬ 1.750,22) per aandeel of totaal driehonderdzevenennegentigduizend tweehonderdnegenennegentig euro en vierennegentig cent (¬ 397.299,94), afgerond op driehonderdzevenennegentigduizend driehonderd euro welke geboekt wordt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" (¬ 397,300,00)

Inschrijving  inbreng in natura. dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt werd door inbreng van onroerende goederen door de vennoten.

Beschrijving van de inbreng in natura. STAD HERENTALS 3e afdeling NOORDERWIJK ; Een perceel

grond (bedrijfsterrein) gelegen te Herentals 3e afdeling Noorderwijk in industriegebied langs de

Herenthoutseweg, volgens de eigendomstitels van de inbrengers en thans gekend ten kadaster in de wijk A onder deel van nummer 771C, deel van nummer 79/C en nummer 80/A, voor een grootte volgens meting van vijfenzeventig are zeventig centiare (75a70ca).

VERGOEDING. Als vergoeding voor de hiervoor omschreven inbreng in natura worden de tweehonderdzevenentwintig (227) nieuwe aandelen, wat de totaliteit van de in natura af te betalen aandelen omvat, toegekend aan de inbrengers, welke aandelen zij verklaard hebben te aanvaarden. Deze aandelen zijn aldus volledig afbetaald door de voormelde inbreng in natura.

DERDE BESLUIT : het kapitaal te verhogen met driehonderdzevenennegentigduizend driehonderd euro (¬ 397.300,00) om het kapitaal te brengen van éénenveertigduizend driehonderd euro (¬ 41.300,00) op vierhonderdachtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 438.600,00) door incorporatie van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT : het artikel 5 van de statuten betreffende het kapitaal en de aandelen te wijzigen door schrapping van de volledig tekst en deze te vervangen door : "Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhcnderdachtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 438.600,00).

Het is verdeeld in vierhonderddertien (413) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten, verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor inzake de inbreng in natura en gecoördineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto.: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.05.2013, NGL 03.06.2013 13145-0003-010
17/06/2011
ÿþLuik B

7 IVEEEIGELEG~

GIRIFFIE R,gCHTBANK VAN

0 B JUNI 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffu De gri#lier

na neerlegging ter griffie van d

IIII

" iioeozao*

Mars 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsnr : (3 fi C. ~ 1. ó Z,

Benaming

(voluit) : WILEA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentats, Heiberg, 16.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 31 mei 2011 dat een vennootschap werd opgericht als volgt :

Identiteit van de oprichter. De heer HENDRICKX Willy Emiel Melania, geboren te Zandhoven op 8 augustus 1946, echtgenoot van mevrouw VANAERSCHOT Lea Karel Simone, wonende te Herentals, Heiberg, 16. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan, Van Hemeldonk te Olen op 3 april 2009 evenwel zonder wijziging te hebben aangebracht aan het stelsel.

Vorm - Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt 'WILEA".

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op éénendertig mei tweeduizend en elf. Zetel. De vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Heiberg, 16.

Doel. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening :

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk. doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, human resources,; processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties:: waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het, voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in: de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het: waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar: zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te: treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- De administratieve dienstverlening aan privé-personen, bedrijven en instellingen in de meest ruime betekenis, waaronder het verstrekken van alle secretariaatswerk.

- Het optreden als middelenvennootschap en daartoe :

a) het ter beschikking stellen van materiële infrastructuur zoals burelen, vergaderruimten, kantoormeubelen en  benodigdheden, computers en bijhorende apparatuur, telefoon- en faxtoestellen en ander communicatiemateriaal, vakliteratuur, werktuigen en benodigdheden allerhande, kortom alle noodzakelijke en/of nuttige materiële activa;

b) het ter beschikking stellen van personeel en medewerkers al dan niet in ondergeschikt verband;

c) de gegevensverwerking en het beheer van databanken.

De onder a) vermelde infrastructuur kan door de vennootschap gekocht worden, in leasing of financiering: genomen worden of gehuurd worden; de vennootschap kan de bedoelde activa vervolgens (onder)verhuren of op enige andere wijze ter beschikking stellen.

- Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening en dus niet onder de vorm van vermogensbeheer of beleggingsadvies voor rekening van derden : het investeren in en beheren van alle vormen van roerende: beleggingen, inclusief het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van: aandelen, deelbewijzen, obligaties, schuldvorderingen, vastgoedcertificaten, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen (al dan niet in de vorm van een handelsvennootschap), instellingen en verenigingen (al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut);

- Uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening en dus niet onder de vorm van vermogensbeheer of beleggingsadvies voor rekening van derden : het investeren in en beheren van alle vormen van onroerende beleggingen, inclusief het bouwen, verbouwen, kopen en verkopen, huren en verhuren van alle onroerende goederen en zakelijke rechten.

de laatste .. . ..- .... _

Op bi z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen werden ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel en zijn volgestort voor tweelderde en de gelden ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap ING België, te 1000 Brussel, Marnixlaan, 24, kantoor ING te 2200 Herentals, Augustijnenlaan, 95, op rekening nummer 363-0888188-96. Het bewijs van deze deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 23 mei 2011.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alteen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van mei om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2012.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

- De oprichter heeft verklaard, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de uitoefening van de ingebrachte activiteit zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

- De oprichter heeft besloten dat tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : de heer HENDRICKX Willy Emiel Metania, voornoemd, die aanvaard heeft. De oprichter heeft besloten dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd wordt uitgeoefend.

- De oprichter heeft verklaard dal uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt en hij geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan de naamloze vennootschap "Fiduciaire Van Loey & Patteet°, met zetel te 2018 Antwerpen, Karel Oomsstraat, 47A, of diens aangestelden,

om alle opstartformaliteiten te volbrengen in naam en voor rekening vande oprichter en de oprichtende

vennootschap, hierbij horen onder meer :

-inschrijving in het handelsregister;

-aanvragen van attesten en vergunningen;

-aanvragen van BTW-nummer;

-inschrijving in het ondernemersloket;

-alle administratieve en verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Voor-

Ibehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

StaatsbL d -17/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Rij lagen TiJ het WeTgisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 17.06.2016 16187-0196-010

Coordonnées
WILEA

Adresse
HEIBERG 16 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande