WILFRIED DE BACKER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILFRIED DE BACKER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.638.075

Publication

01/06/2012
ÿþ `% Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc

aan

Be![ Staat

11.11110g11911111111111

tleergelegd ter griffie von de Rechtbank Un Koophandel le Antwerpen, op

Griffie 2 2 V1E1 IIM

il

Ondernemingsnr : 0824.638.075

Benaming

(voluit) : WILFRIED DE BACKER 'IN VEREFFENING'

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Neerstraat 148, 2070 Zwijndrecht

(volledig adres)

Onderwe s akte : Sluiten van vereffening

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de BVBA WILFRIED DE BACKER 'in vereffening' met maatschappelijke zetel te Neerstraat 148 te 2070 Zwijndrecht, met ondememingsnummer 0824.638.075, gehouden op 30 april 2012 te Zwijndrecht.

Eerste besluit

De rechtbank van koophandel te Antwerpen, 22° kamer, heeft in haar vonnis van 24 april 2012 het voorgestelde plan van verdeling, ingediend ter griffie op 2810212012, van de activa onder de schuldeisers van de BVBA WILFRIED DE BACKER 'In vereffening' goedgekeurd.

Tweede besluit

Aan de vereffenaar wordt kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

Derde besluit

De vergadering verklaart de vereffening afgesloten op datum van 30/04/2012. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn worden bewaard in de woonplaats van de vereffenaar de heer Wilfried De Becker, Neerstraat 148 te 2070 Zwijndrecht.

Vierde besluit

Voor de publicatie van deze beslissingen in het Belgisch Staatsblad mbt het sluiten van de vereffening en voor het doorvoeren van de schrapping bij KBO, BTW, Fod Financiën, sociale verzekeringsinstelling en andere overheidinstellingen wordt volmacht verleend aan Patrick Meul, accountant, Laarstraat 94, 2070 Zwijndrecht, België.

Deze besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Patrick Meul

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 03.04.2012 12080-0339-008
23/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

(III (Il 1l ll1 IIl II lIll 11111 lI

*12044043

bulge ene Rod#ibook va~ ttoophuwdd hil'jerpeb, op

1 fl FEB. 2012

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernerningsnr : 0824.638.075

Benaming

(voluit) : WILFRIED DE BACKER

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 2070 ZWIJNDRECHT, NEERSTRAAT 148

(volledig adres)

Onderwerp akte : IN VEREFFENING STELLING - BENOEMING VAN VEREFFENAAR - MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie, Antwerpen, op 21 december 2011, geregistreerd twee bladen geen renvooien te Antwerpen, 11e kantoor der'. registratie op 23 december 2011, boek 2785 blad 43 vak 20", blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "WILFRIED DE BACKER" volgende beslissingen genomen heeft:

1.Voorlezing wordt gegeven van de verslagen van de zaakvoerder de dato 15 november 2011 en van dei burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid PKF Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2600 Antwerpen, Potvlietlaan 6, vertegenwoordigd door= de Heer Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor, over gemelde staat van activa en passiva, over-leenkom-istig de: voorschriften van artikel 181 van het Wetboek van vennoot-ischap 'pen, met staat van actief en passief per 30: september 2011.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie; van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het besluit van het verslag van bedrijfsrevisor Bart Meynendonckx luidt letterlijk als volgt:

"8. Besluit

Ondergetekende, PKF Bedrijfsrevisoren, Potvlietlaan 6 te 2600 Berchem, vertegenwoordigd door haar vennoot Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor, heeft met het oog op de vereffening van de BVBA WILFRIED DE: BACKER, met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Neerstraat 148, conform de bepalingen van artikel; 181 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa- en passivabestanddelen afgesloten per 30/09/2011 onderzocht.

De controle gebeurde in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren geldend voor een beperkt nazicht. In het kader van deze opdracht hebben we ons niet kunnen steunen op een beperkte interne controle.

In het raam van de voorgenomen verrichting kan gesteld worden dat de staat van activa en passiva afgesloten per 30/09/2011 volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum conform de bepalingen van het K.B. tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen van 30/1/2001. We hebben geen kennis van eventuele latente schulden of geschillen van fiscale of andere aard. De raming liquidatiebonus is bij de in vereffeningstelling niet aangelegd.

Antwerpen, 24 november 2011

PKF bedrijfsrevisoren CVBA vertegenwoordigd door (getekend) Bart Meynendonckx, Bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig artikel 181, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris Frank Buyssens het bestaan en de externe wettigheid van voor-melde vershag-'geving. Even-iwel werden aan ondergetekende notaris geen bewijs-'stukken overhandigd waaruit de tijdige mededeling van de verslagen aan de aandeelhouders afgeleid kan worden.

En vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WILFRIED DE BACKER", met ingang van 21 december 2011 vervroegd te ontbi-'nden en in vereffe-'ning te stehlen.

2.De vergadering beslist om als vereffenaar aan te stehlen, de heer Wilfried DE BACKER, die dit mandaat aanvaardt. deze aanstelling moet worden bevestigd door de rechtbank van koophandel. Deze aanstelling geschiedt dan ook onder opschortende voorwaarde van rechterlijke bevestiging. Aan elke vereffenaar wordt de individuele bevoegdheid verleend om alleenhandelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan elke vereffenaar zijn alle bevoegdheden toegekend, omschreven in de_artikelen 181 en Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

volgende van de vennoot-+schappenwet, zonder voorafgaandelijk de goedkeuring of machtiging van de algemene vergadering te moeten vragen. Hij mag onder andere de onroerende goederen van de vennootschap uit de hand verkopen en alles doen wat nodig of nuttig zou zijn om dit doel te verwezenlijken. Hij mag de Hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen der ambtshalve inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrech-ten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar dient geen inventaris te laten opmaken en zullen zich mogen beroepen op de boeken en de bescheiden van de vennootschap. De vereffenaar dient bij toepassing van artikel 193 van het Wetboek van vennootschappen de jaarrekening binnen de dertig dagen na de voorlegging aan de algemene vergade-iring, neer te -leggen bij de Nationale Bank van België. Bij de uitvoering van zijn opdracht kan hij, onder zijn verantwoordelijkheid, voor een deel hun machten delegeren aan één of meerdere bijzondere gevolmachtigden voor de duur die hij vaststelt. Hij zal beroep mogen doen op deskundigen met macht hen te bezoldigen. Het mandaat van de vereffenaar is onbezoldigd.

3.De vergadering gelast de vereffenaar met de uitvoering van deze besluiten, de indiening van alle verzoekschriften bij de rechtbank, en geeft hem daartoe volmacht, met recht van indeplaatsstelling. Tevens verleent de vergadering met eenparigheid van stemmen volmacht aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR", met zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp-West 100, vertegenwoordigd door de Heer Patrick MEUL, Laarstraat 94, 2070 Zwijndrecht, teneinde - met recht van indeplaatsstelling - voor de uitvoering , van wat voorafgaat, ook eventuele regularisaties van het verleden, alle nodige formaliteiten te vervullen bij het ondemerningsloket, de kruispuntbank ondernemingen, de RSZ, een sociaal verzekeringsfonds, alle administratieve overheden en alle belastingadministraties, alsook de rechtbank van koophandel.

VOOR UITTREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WILFRIED DE BACKER

Adresse
NEERSTRAAT 148 2070 ZWIJNDRECHT

Code postal : 2070
Localité : ZWIJNDRECHT
Commune : ZWIJNDRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande