WILHELMINA SCHEEPVAART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILHELMINA SCHEEPVAART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.561.949

Publication

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.09.2013, NGL 25.10.2013 13639-0158-013
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.08.2012, NGL 31.08.2012 12516-0597-013
08/06/2011
ÿþmod 2.1

Ondernemingsnr :

Benaming : WILHELMINA SCHEEPVAART

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herentalsebaan 71/75

2100 Antwerpen, district Deurne

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDERS

Uit een akte voor ondergetekende notaris verleden op drieëntwintig mei tweeduizend en elf en aangeboden; ter registratie

BLIJKT DAT :

1/ NEERLANDIC TANKERS II, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht bij akte; verleden voor ondergetekende notaris Timmermans op zestien oktober tweeduizend en negen, bekendgemaakt ;: in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig oktober daarna, onder nummer 20091029-: 09152977, met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Herentalsebaan 71/75. RPR Antwerpen 0819.868.348. 2/ NEERLANDIC TANKERS HOLDING B.V. naar Nederlands recht, opgericht bij akte verleden voor notaris; ;; Stephanie Schoonhoven-Stoot te Rotterdam op negentien februari tweeduizend en negen, met zetel te; Nederland, 2342 AG Oegstgeest, Wilhelminapark 10. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel voor Den; Haag onder nummer 27337577.

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid, met de naam: "WILHELMINA SCHEEPVAART".

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt :

"De vennootschap heeft ten doel:

Het kopen of op andere wijze verkrijgen, huren en verhuren, het doen bouwen, het exploiteren,; ;; vervreemden, bezwaren van één of meer schepen en/of onroerende zaken.

Het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in rechtspersonen, vennootschappen; ;; en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

Het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van rechten van intellectuele en/of industriële eigendom,; daaronder begrepen al dan niet gepatenteerde knowhow alsmede het verkrijgen, exploiteren en vervreemden; van goederen.

Het ter leen verstrekken of doen verstrekken van gelden, in het bijzonder doch niet uitsluitend- aan; dochtermaatschappijen, groepsmaatschappijen en/of deelnemingen van de vennootschap, zomede het ter leen; ; opnemen of doen opnemen van gelden.

Het sluiten van overeenkomsten waarbij de vennootschap zich als borg of hoofdelijk medeschuldenaar; verbindt, zich sterk maakt of zich naast of voor anderen verbindt, in het bijzonder  doch niet uitsluitend- ten; ;; behoeve van rechtspersonen en vennootschappen als hiervoor onder d. bedoeld.

Het verrichten van industriële, financiële en commerciële activiteiten."

Het slepen, duwen en trekken van alle types van duwbakken, sleepschepen, motorschepen en pontons,; ongeacht hun grootte en/of ze geladen of leeg zijn, hulp verlenen onder alle mogelijke vormen, vooral op; stromen en rivieren, zeearmen en zeeën, zowel nationaal als internationaal. Daarbij mag de vennootschap haar; diensten verlenen aan alle bedrijven van welke aard ook.

Alle transporten van personen, goederen, grondstoffen, petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare' gassen, zowel langs de zee, binnenwateren, spoor, weg en lucht, met alle bestaande en nog te creëren; middelen zowel nationaal als internationaal.

In rechtstreeks of onrechtstreeks verband hiermede, alle verrichtingen van aankoop, verkoop, huren,; verhuren, beheer, uitbatingsagentuur, bevrachting, bevoorrading, scheepsmakelarij, agentschappen en stouwerij en dergelijke.

"

Alle verrichtingen van verzending in al zijn aspecten, met inbegrip van douaneagentuur, dei

goederenbehandeling inclusief havenarbeid in al zijn vormen, het beheer, de consignatie, de opslag en overslag :; van alle goederen en producten.

Alle activiteiten die betrekking hebben op de uitbating, verhuring, het onderhoud en herstelling van alle; ';transportmiddetenerl-materialen,______

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIIIIIIR@VIIII~IYI

*11085183*

Vc

behc

aar

Belt

Staal

IY



111

- Ideseegd ter giiffie von de

tete va Kef/Merda, te ttntererpen

op Z 6 ME! 2_11

Griffitige eriffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

083fi . 56 1 . 94 9

mot 2.1



Teneinde zich te schikken naar de wetsbepalingen, de uitoefening van navolgende beroepsactiviteiten: vervoer-commissionair, vervoer-makelaar, commissionaris-expediteur.

Het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.'

De vennootschap is gevestigd te 2100 Antwerpen, district Deume, Herentalsebaan 71)75.

De vennootschap is opgericht op drieëntwintig mei tweeduizend en elf voor onbepaalde duur en rechtspersoonlijkheid verwerft vanaf de dag dat onderhavig uittreksel is neergelegd ter griffie.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het is volgestort ten belope van honderd procent.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft tot éénendertig december tweeduizend en elf.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóer de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vennootschap wordt bestuurd door een " of meerdere zaakvoerders aan wie volledige

vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Als zaakvoerders zijn aangesteld :

a. de heer Gijsbert SCHOT, wonende te Nederland, 2341 JB Oegstgeest, Prins Hendriklaan 8

b. de heer Dirk Jan Willem VAN SCHIE, wonende"te Nederland, 2341 LE Oegstgeest, Marelaan 36, die, conform de aangehechte onderhandse volmacht, dit mandaat aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door enige maatregel die de uitoefening van dit mandaat verbiedt.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel 9.2 der statuten is aan hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefenen deze bevoegdheid individueel uit. Er geen commissaris werd aangesteld.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: Fimico Tax & Leoal te 2100 Antwerpen-Deurre, Herentalsebaan 71175, vertegenwoordigd door de heer Ivan Maes, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap via de ondememingsloketten in de Kruispuntbank voor ondernemingen/rechtspersonenregister en voor haar registratie als B.T.W.-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - DE NOTARIS PETER TIMMERMANS

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

- expeditie van de akte + 1 volmacht aangehecht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

beehotide a

aan het

Belgisch Staatsblad

27/10/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
WILHELMINA SCHEEPVAART

Adresse
HERENTALSEBAAN 71-75 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande