WILKAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILKAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.936.811

Publication

23/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Vervaardigen en verhandelen van kunstvoorwerpen;

- De mechanische en de metalen opbouw, de fabricatie, het herstellen en het onderhouden van hydraulische en pneumatische machines, in de conceptie en de fabricatie van vervoerssystemen en automatische bedieningen, in de montage van industriële installaties; industriële toelevering in autonomie, mechanica, electronica, elektriciteit, pneumatica en hydrolica onderhoud en technische verbeteringen van industriële machines, herstellingen, constructie van hydrolische cilinders, metaalcontructie machinebouw, studie en constructie van machines, constructie van vervoer en verplaatsingssystemen, bedieningssystemen, klein- en groothandel, invoer en transit en uitvoer van alle artikelen en producten;

- Installatie chauffage, sanitaire en air-conditioning en koeltechnieken en handel in die producten; - Alle activiteiten van beheer, bijstand en advies in verband met voormelde activiteiten; - Muzikant en alle mogelijke activiteiten op het gebied van amusement en de recreatie; - Het verrichten van alle transport en het lossen en laden, behandelen en opslaan van goederen; - Het promoten, organiseren, ontwikkelen, regie, distributie en tussenpersoon van en inzake allerhande feesten, festiviteiten, evenementen, manifestaties op cultuur of sportief vlak van allerhande wetenschappelijke activiteiten in voordeel van particulieren, bedrijven, verenigingen en de overheid;

- Activiteit in verband met landbouw, tuinbouw, aanleg en onderhoud van tuinen, bossen en vijvers; - Lichaamsverzorging, massage enzovoort;

- Het organiseren van reizen;

- Aan en verkoop, huur- en verhuur van onroerende goederen, beheer en herstel daarvan. De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten.

Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

11. Jaarlijks op de tweede vrijdag van de maand september om negentien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

Coordonnées
WILKAN

Adresse
DRAAIBOOMSTRAAT 97 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande