WILLEMS SCHROOT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLEMS SCHROOT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.499.875

Publication

20/01/2015
ÿþOndernemingsnr : .0 5-68 , % 3.9-875-

Benaming (voluit) :WILLEMS SCHROOT

(verkort) :

"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kanaaldijk 6

2380 Ravels

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Filip Segers, geassocieerd notaris te Weelde; (Ravels), op zes januari tweeduizend vijftien blijkt dat:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening "WILLEMS J & E", met zetel te 2300 Turnhout, Steenweg Op Baarle Hertog 72 eni ondernemingsnummer 8TW 8E0461.868.765 RPR Turnhout, opgericht ingevolge akte? verleden voor notaris Filip Segers te Weelde, gemeente Ravels op 14 november 1997,1 gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 28 november daarna onder; nummer 970218 een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als;

naam "WILLEMS SCHROOT",

De zetel is gevestigd te 2380 Ravels, Kanaaldijk 6.

De vennootschap heeft tot doel:

1. groot- en kleinhandel in recuperatieprodukten, namelijk oud ijzer en schroot en diverse recuparatieprodukten, onderneming voor slopingswerken van gebouwen,; staalconstructies en kunstwerken: omvat het effenen en wegruimen, containerdienst; (vervoer voor eigen rekening)

2. het investeren in, en het beheren van alle vormen van roerende beleggingen,, inclusief het intekenen op, vast overnemen, kopen en verkopen van aandelen,i obligaties en andere roerende waarden,

3. het investeren in, en het beheren van alle vormen van onroerende beleggingen, inclusief het bouwen, verbouwen, kopen en verkopen, huren en verhuren van vastgoed. 1 De termen "beheer" en "advies" in deze doelomschrijving omvatten niet de activiteiten; van beleggingsadvies en vermogensbeheer.

In het kader van de verwezenlijking van voormelde doelomschrijving kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks; of onrechtstreeks, belangen verwerven in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van; verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of: in pand te geven , inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële,; roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks; verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 396.357,47 euro, het is volledig volstort door een inbreng in natura.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

in

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grif iftuan-deak#

Axa~V'iÁ:.. ° a .v

0 8 JAN. 2015

iWL%S1l'4 NY.:G let +i ~rblMOUi

d) ~ Carf4fisr

erifirre

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ " i mod 11.1

. Het is vertegenwoordigd door 120 aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van 1/1205te van het kapitaal.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, dei-burgerlijke .vennootschap.onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Mol, Meuldermans & Partners, vertegenwoordigd door de heer Kris Meuldermans, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2850 Boom, Vrijheidsstraat 91, aangaande de inbreng in natura, luidt als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap BVBA WILLEMS SCHROOT bestaat uit een bedrijfstak "schrootactiviteiten" alsmede de daaraan verbonden activa en passiva van de BVBA WILLEMS J & E in vereffening, gevestigd te 2300 Turnhout, Steenweg op Baarle-Hertog 72, met ondernemingsnummer 0461.868.765, conform het voorstel tot inbreng van een bedrijfstak dd. 10 november 2014, neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Ravels op 20 november 2014.

het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) onder voorbehoud van de rubriek "voorraden" welke per 31 augustus 2014 door de vereffenaar op ¬ 100.000,00 werd bepaald en welke wij niet fysisch konden controleren omdat wij aangesteld werden na 31 augustus 2014, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 120 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA WILLEMS SCHROOT.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Boom, 5 januari 2015

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Kris Meuldermans

Bedrijfsrevisor

(volgt de handtekening).

De notaris heeft verklaard dat hij een financieel plan heeft ontvangen waarin het bedrag van het kapitaal wordt verantwoord.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

De jaarvergadering heeft plaats de tweede maandag van de maand juni om zestien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en zestien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst.

P

Voor-i.behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als :niet-statutaire: zaakvoerder voor onbepaalde .termijn, .op-elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: de heer WILLEMS Erik Maria, geboren te Turnhout op 18 juli 1966,

wonende te 2380 Ravels, Kanaaldijk 6. -

Bijzondere volmacht: Er werd aan AB2W ''Messenhoven te 2240 Massenhoven, Zagerijstraat 10 bus 6, een bijzondere volmacht .gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingádministràtfiàs, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de administratie van het handelSrègiister4 teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, ";'schrappingen ' en alle administratieve

verrichtingen van de vennootschap uit te voeren. "

VOOR ONTLEDEN D UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter' Griffie van de Rechtbank van

Koophandel.

Notaris Filip Segers

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, verslagen aangaande de inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

," 1.  %

Voor-

 behoaen

aan het

Belgisch

r_ Staatsblad

16/04/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v. n de akte

1111,11111.111111111

Ondernemingsnr : 0568499875 Benaming

(voluit) : Willems Schroot (verkort) :

AA

u

RECiïISA..*~tE VAN 1100PHEll1TDEL

0 3 APR, 2015

ANTWBR2ûN ai'daiane l't1BNHOYJT

D8 Cdpisw

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kanaaldijk 6, 2380 Ravels

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 30 maart 2015 werd met eenparigheid van stemmen de beslissing bekrachtigd van de benoeming als zaakvoerder van de heer Willems Jan, geboren 27 oktober 1943 en wonende te Steenweg op Baarle-Hertog 72, 2300 Turnhout en dit vanaf 6 januari 2015

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan ABN Bvba te Zagerijstraat 10 bus 6, 2240 Massenhoven vertegenwoordigd door de heer Bart Put, teneinde het nodige te doen om alle beslissingen bij de KBO door te geven, de publicatie in het Belgisch Staatsblad te verrichten en indien nodig de inschrijving bij de BTW aan te passen.

Put Bart, Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WILLEMS SCHROOT

Adresse
KANAALDIJK 6 2380 RAVELS

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande