WILLIAM VEKEMANS CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : WILLIAM VEKEMANS CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.853.624

Publication

17/02/2014
ÿþ Nod weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14043 5

V beh

aa

Bel stal

ui

Nergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Ani!.Yerpen, op

2614

Griffie

Ondernerriingsnr : 838.853.624

Benaming

(voluit) : WILLIAM VEKEMANS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Keulsebaan 15 te 2243 Pulle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en aanstelling vereffenaar

Met eenparig en schriftelijk besluit van 20 december 2012 van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap William Vekemans Consulting, RPR Antwerpen 0838.853.624 met maatschappelijke zetel te 2243 Pulle, Keulsebaan 15 (de "Vennootschap") werden volgende besluiten genomen:

- ontbinding en vereffening van de Vennootschap met ingang van 20 december 2012;

- ontslag van de heer William Vekemans als zaakvoerder, met ingang van 20 december 2012;

- benoeming van de heer William Vekemans (NN 89.03.20-269.51), wonende te 2243 Pulle, Keulsebaan 15 tot vereffenaar van de Vennootschap, aan wie volledige individuele bevoegdheid wordt verleend om, handelend namens de vennootschap, alleen op te treden in rechte en jegens derden; deze benoeming werd gehomologeerd bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Antwerpen van 18 juni 2013.

Voor eensluidend afschrift,

De zaakvoerder

(get.) W. VEKEMANS

Bijlagen bij hëtSéTgisch Staatsblad _ T71027Z014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2011
ÿþf iblotl 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gFesryelori ter griffie VU de Rechtbed van Kooplrarrdei A~t,verpen, M

3 0 AUG. 20n

Griffie

u i i III





*11136916*

Ondernemingsnr : o$ 3 g. gÇ3 2.S

Benaming

(voluit) : William Vekemans Consulting

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Keulsebaan 15 te 2243 Pulle

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte geregistreerd 6 bladen

geen verzendingen te Antwerpen 10,

op 8 augustus 2011  Deel 6219, blad 1, vak 05.

Ontvangen vijf en twintig Euro (¬ 25) de e.a inspecteur WN

BLIJKT dat tussen :

1/ heer William Vekemans,consultant, te 2243 Pulle, Keulsebaan 15;

2/ mevrouw Nikki Vangeel, student, te 2000 Antwerpen, Minderbroedersrui 29;

een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht op 4 juli 2011, onder de benaming 'WILLIAM VEKEMANS CONSULTING" met zetel te 2243 Pulle, Keulsebaan 15

De vennootschap heeft tot doel:

" De bemiddeling bij de aan- en verkoop van bedrijven, aan- en verkoop van handels-fondsen en aan- en verkoop van onroerende goederen

" het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen, bedrijven en verenigingen

deelname in het kapitaal van vennootschappen

'aan- en verkoop van onroerende goederen en het ontwikkeling van projecten in de onroerend goed markt

'het verstrekken van advies inzake productie, planning, kostprijsberekening, nacalcu-latie, budgetbepaling,

investeringen enz, evenals het implementeren ervan;

" het verstrekken van advies en de implementatie ervan inzake verkoop, prospectie, marketing, reclame, prijszetting, offertebespreking verkooponderhandeling en op-maak van contracten;

" het verstrekken van advies en de implementatie ervan inzake aankoopbeleid, prijs-vergelijking, aankooponderhandelingen, aankoopcontracten;

" het verlenen van advies met betrekking tot de organisatie van evenementen en op-tredens, alsook de eigenlijke organisatie ervan;

" het verstrekken en implementeren van advies inzake interne en externe comrnunica-tie;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

" het verstrekken en implementeren van advies inzake de uitbouw van de commerciële organisatie van bedrijven en instellingen;

" het geven van opleiding in hogervermelde activiteiten.

" bemiddeling in en het beheer van onroerend goed voor rekening van derden

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerfei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt duizend euro (1000,00 ¬ ) en is verdeeld in duizend (1000) aandelen met een nominale waarde van 1 Euro (1,00 ¬ ).

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters door inbreng in geld, en wel als volgt: INBRENG IN GELD

De heer William Vekemans heeft ingetekend op negenhonderd negenennegentig (999) aande-len en betaalde hierop negenhonderd negenennegentig Euro (999 ¬ ), naar hij verklaart.

Mevrouw Nikki Vangeel heeft ingetekend op één (1) aandeel en betaalde hierop één euro (1 ¬ ), naar zij verklaart;

SAMEN: duizend (1000) aandelen wat de totaliteit uitmaakt van alle uitgegeven en in-geschreven aandelen en duizend Euro (1000 ¬ ) of honderd percent (100%) van het af te betalen kapitaal.

De heer William Vekemans neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap, en is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de ver-bintenissen van de vennootschap.

Mevrouw Nikki Vangeel neemt deel aan de oprichting als stille vennoot en staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van haar inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens vol-macht.

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt : Net batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de ven-noten verdeeld volgens de beslissing van de algemene vergadering, zonder dat de hele winst aan één of meerdere vennoten kan worden toegekend.

De algemene vergadering kan besluiten de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

De eventuele verliezen worden gedragen door de beherende vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit. De stille vennoten staan in zoals bepaald onder artikel 11. Zij kunnen door derden worden verplicht de hen uitgekeerde rente en dividenden terug te betalen, indien ze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er in dat geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de zaakvoerder - beherende vennoot, dan kan de stille vennoot hem vervolgen tot betaling van wat hij heeft moeten teruggeven.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december twee-duizend en twaalf en dat het aanvangt op heden.

De comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 W.Venn. dat de vennootschap alle verbinte-'nissen overneemt die voor rekening van de vennootschap zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 juli 2011.

"

e

De vennootschap bestaat met ingang van 1 juli tweeduizend en elf voor onbepaalde duur.

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd William Vekemans, voornoemd, die, hier aanwezig, deze aanstelling aanvaardt.

De opdracht, die bij aanvang onbezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder even-wel statutair te zijn.

Krachtens artikel 8.2 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbe-voegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

De zaakvoerder verklaart bij deze volmacht te verlenen aan HDS nv, te 2000 Antwer-pen, Lange Nieuwstraat 44 of haar aangestelden, om in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het onderne-mingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsmede bij de BTW administra-tie en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde docu-menten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Voor beknopt uittreksel,

(get.) W. Vekemans

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voer-

behouden

"aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

16/03/2015
ÿþ" i

_j

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

De Vereffenaar,

(get.) W. VEKEMANS

Ondernemingsnr : 838.853.624

Benaming

(voluit) : WILLIAM VEKEMANS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Keulsebaan 15 te 2243 Pulle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening - kwijting vereffenaar

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 19 december 2014, op de zetel van de vennootschap:

De vennootschap werd in ontbinding gesteld bij onderhandse akte te Pulle op 20 december 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 februari 2014 onder nummer 14043659.

EERSTE RESOLUTIE:

De heer WILLIAM VEKEMANS werd door de algemene vergadering van 20 december 2012 aangesteld als vereffenaar, aanstelling gehomologeerd bij beschikking van 26 juni 2013 door de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen. De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar overeenkomstig artikel 190 § 1 Wetboek vennootschappen.

TWEEDE RESOLUTIE:

De vergadering besluit het passief van de vennootschap toe te delen overeenkomstig het ingediende vereffeningsplan, goedgekeurd bij beschikking van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen op 2 september 2014.

DERDE RESOLUTIE:

De vergadering verleent kwijting aan de vereffenaar, zijnde de heer WILLIAM VEKEMANS, voor zijn opgedragen taak in de mate hij zich gehouden heeft aan het vereffeningsplan. Tevens wordt de heer WILLIAM VEKEMANS vanaf heden ontslagen als vereffenaar.

VIERDE RESOLUTIE:

De vergadering stelt vast dat ingevolge de vereffening de vennootschap heeft opgehouden te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaren. De vereffenaar dient tevens nog in te staan voor alle formaliteiten die verband houden met de sluiting, inclusief de fiscale aangifte. De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf (5) jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres: 2243 Pulle, Keulsebaan 15.

VIJFDE RESOLUTIE:

De vergadering machtigt de NV H.D.S. te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 44 en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de schrapping van de vennootschap te bewerkstelligen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iii

39379*

ficchWanl: v: n koophcndoi AntvvernYn

0 II MATIT 2015

afdelinKerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
WILLIAM VEKEMANS CONSULTING

Adresse
KEULSEBAAN 15 2243 PULLE

Code postal : 2243
Localité : Pulle
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande