WILLIAMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLIAMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.919.811

Publication

08/03/2013
ÿþ Mod Word 11A

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mct j 151 Ji

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank von Koophandel te Antwerpen, op 2 FEB. 2013

Griffie

Dndernerningsnr

Benaming

(voluit) : WILLIAMS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Sint-Paulusstraat I

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Paul DE GROOF, te Antwerpen op tweeëntwintig februari tweeduizend, dertien blijkt dat:

1, Mevrouw JOHNSTON Linda Patricia, geboren te Lame (Ierland) op drie september negentienhonderd: achtenvijftig, met Britse nationaliteit, identiteitskaart met nummer B1217048 86, rijksregisternummer 580903-é 436.76, wonende te 2000 Antwerpen, Sint-Paulusstraat 1;

2, De heer RAMMOPOULOS Gouiliam, geboren te Mesologi (Griekenland) op eenentwintig december negentienhonderd negenentachtig, met Griekse nationaliteit, identiteitskaart Griekenland met nummer A I; 773597, wonende te Antwerpen, Sint-Paulusstraat 1 ,

een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "WILLIAMS",É met zetel te 2000 Antwerpen, Sint-Paulusstraat 1.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en treedt in werking op zelfde datum.

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor; rekening van derden, en dit in zoverre de hierna vermelde activiteiten niet onderworpen zijn aan de wettelijke bepalingen of reglementeringen:

het uitvoeren van alle aktiviteiten, zoals deze over het algemeen gekend zijn onder de benaming "HORECA-bedrijven", het is te zeggen de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, hotels, restaurants en alle aanverwante bedrijvigheden zoals tearoom, ijssalon, koffiebar en andere traiteursaktiviteiten, met inbegrip van het vervaardigen en bereiden van voeding en maaltijden, inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen,de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees-en viswaren, ijs- en rookwaren en alle aanverwante artikelen. Het uitoefenen van de activiteiten van tussenpersoon in de handel of comrnissionair.

Het verlenen van diensten op het vlak van verkoopspromotie, publiciteit, marketing, design, advertising en marktonderzoek, met inbegrip van het aantrekken van sponsors en het optreden als reclamemaker en/of ontwerper,

Het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar en gevolmachtigde in andere: vennootschappen De vennootschap is bevoegd alle met voormeld doel verband houdende oommerciële,; industriële, financiële en tot roerende en onroerende zaken betrekking hebbende handelingen te verrichten. Zijs kan ook deelnemen of zich financieel interesseren in andere vennootschappen of ondernemingen die een doel: beogen gelijk aan het hare of dat kan strekken tot bevordering hiervan.

Het maatschappelijk kapitaal is onvoorwaardelijke geplaatst en bedraagt tweeduizend achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van waarde, gedeeltelijk volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. De zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers binnen hun bevoegdheidssfeer.

De gewone jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op elke vierde donderdag van de maand december om 14.00 uur en voor het eerst in het jaar tweeduizend veertien.

Het boekjaar gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot dertig juni tweeduizend veertien.

Onmiddellijk na de oprichting werd in buitengewone algemene vergadering besloten met eenparigheid van; stemmen tot niet statutair zaakvoerder te benoemen, mevrouw JOHNSTON Linda voornoemd, die verklaard heeft deze opdracht te aanvaarden, welke zonder beperking is van duur en bezoldigd is.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de heer Pascal Vercammen, Endelenveld 21 te 2275 Lille,

kantoorhoudende te Antwerpen, Lakborslei 154, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen op het

handelsregister, bij de diensten van de BTW, de Kruispuntbank en het Ondernemingsloket, zowel voor de

, inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

Voor ontledend uittreksel.

PAUL DE GROOF

Notaris

Hierbij neergelegd: akte van oprichting dd. 22 februari 2013, ontledend uittreksel

Voor-bctio`cdon aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luit{ 3. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WILLIAMS

Adresse
SINT-PAULUSSTRAAT 1 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande