WILLIEMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILLIEMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.078.492

Publication

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 12.06.2013 13175-0003-016
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 04.06.2012 12151-0213-016
28/10/2011
ÿþ,

Ondernemingsnr : 0808.078.492

Benaming : Liesbeth Willems

(voluit)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Guldensporenlei 90

2300 Turnhout

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM- ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERHOGINGEN- WIJZIGING RECHTSVORM IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BEVESTIGING MANDAAT ZAAKVOERDER - GOEDKEURING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Ghislaine Brosens, notaris met standplaats te Beerse op 06 oktober 2011 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "Liesbeth Willems", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Guldensporenlei 90, BTW 0808.078.492 RPR Turnhout onder meer volgende beslissingen genomen heeft:

- Wijziging van de naam van de vennootschap in WILLIEMA.

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2300 Turnhout, Prinsenstraat 3 met ingang van één november tweeduizend en elf.

i= achtenveertig euro drieënveertig cent (¬ 17.548,43) om het te brengen van vijfhonderd euro (¬

- Eerste verhoging van het maatschappelijk kapitaal met zeventienduizend vijfhonderd

500,00) op achttienduizend achtenveertig euro drieënveertig cent (¬ 18.048,43) door incorporatie van de beschikbare reserves zonder de creatie van nieuwe aandelen.

- Tweede verhoging van het maatschappelijk kapitaal met duizend negenhonderd eenenvijftig euro zevenenvijftig cent (¬ 1.951,57) om te brengen van achttienduizend achtenveertig euro drieënveertig cent (¬ 18.048,43) op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) door inbreng in geld en door de uitgifte van driehonderd negentig nieuwe aandelen, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf zes oktober tweeduizend en elf. De kapitaalverhoging werd volledig volstort in geld. Het is geheel volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap geopend bij KBC Bank.

- Verlening van ontslag van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen houdende voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per zevenentwintig september tweeduizend en elf.

Het verslag van de bedrijfsrevisor werd opgesteld door de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1820 Perk, Vinkenbaan; 44, vertegenwoordigd door de heer Guy Francken, bedrijfsrevisor.

.; De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

: 8. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren EVBA, Vinkenbaan 44 te 1820 Perk, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedri erevisor, verklaart inzake de omzetting van de vennootschapsvorm van een gewone commanditaire vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, dat:

; Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-passief zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 27 september 2011, die het bestuursorgaan van Liesbeth Willems Comm. V heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nad 2.1

I_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

N Ln1 C: -

GRIFFIE RECi": fE.3NX WAN

~~~9 r~r~

KoOPHANg ;if;jvPlv:: -ouT '

Ce c.-i~`f:~r I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Bi onze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is vastgesteld dat de bankafschrfen van het 3de kwartaal van 2011 niet zijn verwerkt in de boekhouding. Op basis hiervan kunnen wij ons geen oordeel vormen over het feit of er geen overwaardering van het netto- passief per 27 september 2011 heeft plaatsgehad.

Het netto-passief volgens deze staat van EUR 4.599,91 is FUR 5.049,91 lager dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 500.

Het netto-passief van EUR 4.549,91 is bovendien ook FUR 23.099,91 lager dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerder kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit dan wel mits een incorporatie van vrije (beschikbare) reserves. (getekend)

Nielandt, Franken & Go Bedrierevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Guy Franken,

bedrijfsrevisor

Omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per zevenentwintig september tweeduizend en elf opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de gewone commanditaire vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen gewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen ingevolge de voormelde kapitaalverhogingen; het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt niet gewijzigd. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemings-nummer van de gewone commanditaire vennootschap.

De vierhonderd negentig aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden toegewezen aan de vennoten à rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de gewone commanditaire vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert achtentwintig september tweeduizend en elf werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Bevestiging van het mandaat van mevrouw Willems Liesbeth Maria Gregoor, wonende te 2300 Turnhout, Guldensporenlei 90, als niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur.

Vaststelling van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; zij worden samengevat als volgt :

Rechtvorm : De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming. Haar naam luidt "WILLIEMA".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Guldensporenlei 90 en vanaf 01 november 2011 te 2300 Turnhout, Prinsenstraat 3.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

het realiseren, adviseren, produceren en installeren van reclamecampagnes, reclame- en marketingprojecten, promoties, advertenties en publiciteit via internet voor rekening van derden. Detailhandel via postorderbedrijven of via internet.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij kan in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die in de ruimste zin van het woord nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, totdat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

' Voor-behoilden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boeklaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Aluemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de laatste zaterdag van de maand mei om achttien uur of indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiginq.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd en die,

indien zij benoemd worden in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid.

Bij gebrek aan de bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.De functie van statutaire zaakvoerder kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder is herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering zonder dat zijn herroeping recht geeft op enige vergoeding.

2. Werking van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens

inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere

zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen.

3. Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Externe vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

Mevrouw Willems Liesbeth, voormeld, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatsstelling aan Boekhoudkantoor Jansen & Partners Kastelein 3A 2300 Turnhout om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, het sociaal verzekeringsfonds en sociaal secretariaat.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

(get.) Marie-Ghislaine BROSENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor en lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Yoor-behoilden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/1012011- Annexes du Moniteur berge

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 09.07.2015 15291-0031-016
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 29.08.2016 16520-0060-015
05/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
WILLIEMA

Adresse
GULDENSPORENLEI 90 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande