WILLY DEPAGE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WILLY DEPAGE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.410.641

Publication

05/06/2014
ÿþd Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 8 mei 2014:

Op 8 mei 2014 is overeenkomstig art. 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur en de vereffenaar van de hierna vermeide vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP WILLY DEPAGE, MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE STRAATSBURGDOK NOORDKAAI 33, 2030 ANTWERPEN

Deze vennootschap is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0423.410.641, onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0423.410.641.

Namens haar tekenen:

1)de naamloze vennootschap "BEERENS GROEP", gedelegeerd bestuurder, gevestigd te Antwerpen, Straatsburgdok Noordkaai 33, hebbende het ondernemingsnummer 0400.632.666, alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de Heer Erwin Beerens, vaste vertegenwoordiger, wonende te Schilde- 's Gravenwezel, Sint Jobsteenweg 23, identiteitskaart 591 7065738 69.

2)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN VAN DEN BERGH", bestuurder, gevestigd te Schoten, Zilvervosdreef 40, hebbende het ondernemingsnummer 0478.178.623, alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de Heer Koen Van den Bergh, zaakvoerder, wonende te Schoten, Zilvervosdreef 40, identiteitskaart 591 8214499 59

Zij wordt hierna ook de "overnemende vennootschap" genoemd.

2.DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP UITGEVERSIMMOBILIEN (IN VEREFFENING), GEVESTIGD TE MAX TEMMERMANLAAN 3,2920 KALMTHOUT

Deze vennootschap is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0415.950.747 en als BTW-belastingplichtige onder het nummer BE 0415.950.747. Namens haar tekent:

1)de naamloze vennootschap "BEERENS GROEP", vereffenaar, gevestigd te Antwerpen, Straatsburgdok  Noordkaai 33, hebbende het ondernemingsnummer 0400.632.566 alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de Heer Erwin Beerens, vaste vertegenwoordiger, wonende te Schilde- Gravenwezel, Sint Jobsteenweg 23, identiteitskaart 591 7066738 69.

Zij wordt hierna ook de "overgenomen vennootschap" genoemd.

In aanmerking nemende dat de raad van bestuur en de vereffenaar van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van Uitgeversimmobiliën NV (in vereffening) met toepassing van de artikelen 671 ev. van het Wetboek van Vennootschappen zal overgaan op de vennootschap Willy Depage NV, verbinden de raad van bestuur en vereffenaar van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

1111111!J11111!11j11,71jI*1111

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

26 MEI 201

afdeling altiffieen

Ondernemingsnr : 0423M0.641

Benaming

(voluit) Willy Depage

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: Straatsburgdok Noordkaai 33 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen. Aldus wordt het volgende vastgesteld:

(a)De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen: De fusie zal doorgevoerd worden tussen:

De Naamloze Vennootschap Willy Depage, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok  Noordkaai 33, die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

"Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van aile aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, aan- en verkoop,

public- en persrelaties, en rekrutering.

Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat.

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

Het uitsluitend voor eigen rekening verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande.

Het verhandelen, ruilen, huren en verhuren, verpachten en verkavelen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord, zowel onbebouwd, in opbouw, ais bebouwd zijnde.

Het ontwikkelen, ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van projecten betreffende onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord, dit zowel voor eigen, als voor rekening van derden, en als bemiddeling tussen of in samenwerking met derden, zowel in binnen- als in buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handeiszaak. Kortom zij mag ailes doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of dat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,"

De naamloze vennootschap Uitgeversimmobiliën NV (in vereffening), gevestigd te 2920 Kalmthout, Max Temmermanlaan 3, die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

"Het beheer van een onroerend vermogen, de aankoop en verkoop, de verhuring, de verkaveling van alle onroerende goederen, alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zoals namelijk zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde fysische of morele personen aangegaan, die het genot zouden hebben van haar onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten."

(b)Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2014 warden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap.

(c)De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden dan ook geen maatregelen voorgesteld.

(d)Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en aan de vereffenaar van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

(e)Overige bepalingen:

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap en de vereffenaar van de overgenomen vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 671 e.v. van het Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, om het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergaderingen van de aandeelhouders die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen. Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling om al het nodige te doen voor de

k

voornoemde neerlegging van dit fusievoorstel bij de bevoegde griffie en over te gaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, wordt verleend aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMW Accountants, te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 B301, met als vast vertegenwoordiger Mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51.

Opgemaakt te Antwerpen op 9 mei 2014 in 4 exemplaren. Elk bestuursorgaan van de bij de fusie betrokken vennootschappen erkent twee door of namens elle bestuursorganen, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Willy Depage NV

vertegenwoordigd door

haar gedelegeerd bestuurder

Beerens Groep NV

met als vast vertegenwoordiger

Dhr. Erwin Beerens

Uitgeversimmobiliën NV (in vereffening)

vertegenwoordigd door

haar vereffenaar

Beerens Groep NV

met als vast vertegenwoordiger

Dhr. Erwin Beerens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

L.-.

Voor-

behouden aan het Beigisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2014
ÿþ Mod Word 111

krik D ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0.8 AUG. 2014

afdelinsejeerpen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming 0423.410.641

(voluit) Willy DEPAGE NV

(verkort) : W. DEPAGE NV

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (met "WTGEVERSIMMOBILIEN" NV) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 9 juli 2014 Geregistreerd op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, op 15 juli 2014, zeven bladen, geen verzendingen, register 5, boek 219, blad 33, vak 11. Ontvangen registratierechten: 50,00 EUR. Voor de adviseur wn. (get) Bouguenzir Y., de financieel deskundige,

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goed en besluit in te stemmen met de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tus-'sen enerzijds de naamloze vennootschap "WILLY DEPAGE NV", afgekort "W. DEPAGE NV", met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen met ondememingsnummer 0423.410.641, overnemende vennootschap, en anderzijds de naamloze vennootschap "UITGEVERSIMMOBILIËN", in vereffening, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen met ondememingsnummer 0415.950.747, overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten ais de verplichtingen, naar de ovememende vennootschap, overeenkomstig het voomoemde fusievoorstel.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2014. De fusie zal juridisch voltrokken zijn op heden.

Overeenkomstig artikel 726, 1° van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap.

TWEEDE BESLUIT: BIJZONDERE BEPALINGEN

De vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel dat :

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de naamloze vennootschap "UITGEVERSIMMOBILIeN", in vereffening, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "WILLY DEPAGE NV", afgekort 'W. DEPAGE NV" vastgesteld is op 1 januari 2014,

" De naamloze vennootschap "WILLY DEPAGE NV", afgekort "W. DEPAGE NV" in het kader van deze fusie geen bijzondere rechten toekent aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "UITGEVERSIMMOBILIËN", in vereffening.

" Er in het kader van deze fusie geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de raad van bestuur respectievelijk de vereffenaar van de naamloze vennootschap "WILLY DEPAGE NV", afgekort "W, DEPAGE NV" en van de naamloze vennootschap "UITGEVERSIMMOBILIËN, in vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

DERDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap.

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen zijn de hierna beschreven onroerende goederen begrepen, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en dat aan een bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt (artikel 683 Wetboek van vennootschappen).

Beschrijving

STAD ANTWERPEN  2e afdeling  artikelnummer 02961

Een gebouw met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Prinsesstraat 45, waarvan de verdiepingen en kelders zich uitstrekken boven en onder de nevenliggende eigendom, gekadastreerd volgens titel sectie B, nummer 1709/C, groot volgens titel 47m2 en gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 1709/D, voor een oppervlakte van 49 ca; en

Een kantoorgebouw met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen te Sint Jacobsmarkt 5/7, met uitgang langs de Prinsesstraat, gekadastreerd volgens titel sectie B, nummer 16981K, groot volgens titel 960m2 en gekadastreerd volgens recent kadastraal uittreksel sectie B nummer 16981N, voor een oppervlakte van 1085ca. Beiden voorschreven eigendommen één geheel uitmakend.

Oorsprong van eigendom

De overgenomen vennootschap is eigenaar van voormelde goederen om ze te hebben verkregen ter gelegenheid van haar oprichting dd. 23 december 1975, zoals verleden voor Meester Jan Baef, alsdan notaris te Antwerpen, ingevolge inbreng in natura naar aanleiding van de splitsing van de naamloze vennootschap "Uitgeverij De Nederlandsche Boekhandel" in vereffening.

De naamloze vennootschap "Uitgeverij De Nederlandsche Boekhandel" was eigenaar van voornoemde onroerende goederen om ze aangekocht te hebben bij akte verleden voor Meesters Smout en Pieter Genard, alsdan notarissen te Hoboken respectievelijk te Borgerhout, op 24 februari 1954, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen, op zelfde datum, deel 2984, nummer 16.

VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris vast te stellen dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in notulen opgesteld op heden voorafgaandelijk dezer voor zijn ambt, haar instemming heeft betuigd met deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting. Derhalve houdt de overgenomen vennootschap op te bestaan met uitwerking per datum van heden, gelet op de verwezenlijking van de opschortende voorwaarde waaronder gezegde besluitvorming plaatsvond.

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering verleent elke machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande besluiten uit te

voeren.

ZESDE BESLUIT: VOLMACHT ADMINISTRATIES

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMW Accountants", met maatschappelijke zetei te Bredastraat 140 bus 301 te 2060 Antwerpen, voor wie optreedt, mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51, met mogelijkheid tot indepfaatsstelling en bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, bijzondere volmacht de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten, en alle formaliteiten te vervullen bij de erkende ondernemingsloketten, ter griffie van de rechtbank van koophandel en bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde of enige andere administratie voor zover als nodig.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 9/7/2014,

coördinatie van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/02/2014 : BL447486
31/12/2013 : BL447486
31/12/2013 : BL447486
23/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111 Rechtbankv~~ k~c~~h~nduf

*14226898* Anttive7o2ri

1 2 DECr 2014



"

2r2Antt" t~rr~:n

---- Griïf'sa









Ondernemingsnr: 0423.410.641

Benaming

(voluit) : Willy Depage

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Straatsburgdok-Noordkaai 33 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurder I herbenoeming gedelegeerd bestuurder Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 5 december 2014:

Met éénparigheid van stemmen wordt herbenoemd als bestuurder de NV Beerens Groep, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erwin Beerens, voor een periode van 6 jaar, dit is tot en met de algemene vergadering van 2020.

Verslag van de Raad van Bestuur d.d. 5 december 2014:

De Raad van Bestuur beslist de NV Beerens Groep, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erwin Beerens, te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar of tot en met de algemene vergadering van 2020.

NV Beerens Groep

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door

Erwin Beerens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/12/2012 : BL447486
07/12/2011 : BL447486
24/12/2010 : BL447486
14/12/2010 : BL447486
10/05/2010 : BL447486
08/01/2010 : BL447486
02/02/2009 : BL447486
09/01/2009 : BL447486
19/05/2015
ÿþOridernemingsnr : 0423.410.641

Benaming

(voluit) : Willy Depage

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Straatsburgdok - Noordkaai 33 - 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 29 april 2015 :

Op 29 april 2015 is overeenkomstig art. 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de raden van bestuur van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting opgesteld waarvan hierna de tekst volgt:

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn;

1.DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP WILLY DEPAGE, MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE STRAATSBURGDOK  NOORDKAAI 33, 2030 ANTWERPEN

Deze vennootschap is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0423.410.641, onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 0423.410.641.

Namens haar tekenen:

1)de naamloze vennootschap "BEERENS GROEP", gedelegeerd bestuurder, gevestigd te Antwerpen, Straatsburgdok  Noordkaai 33, hebbende het ondernemingsnummer 0400.632.566, alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de Heer Erwin Beerens, vaste vertegenwoordiger, wonende te Schilde 's Gravenwezel, Sint Jobsteenweg 23, identiteitskaart 591 7065738 69.

2)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN VAN DEN BERGH", bestuurder, gevestigd te Schoten, Zilvervosdreef 40, hebbende het ondernemingsnummer 0478.178.623, alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de Heer Koen Van den Bergh, zaakvoerder, wonende te Schoten, Zilvervosdreef 40, identiteitskaart 591 8214499 59

Zij wordt hierna ook de "overnemende vennootschap" genoemd.

2.DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP DE LINDE, MET MAATSCHAPPELIJKE ZETEL TE STRAATSBURGDOK NOORDKAAI 33, 2030 ANTWERPEN

Deze vennootschap is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0448.103.079 en ais BTW-belastingplichtige onder het nummer BE 0448.103.079. Namens haar tekent:

1)de naamloze vennootschap "BEERENS GROEP", gedelegeerd bestuurder, gevestigd te Antwerpen, Straatsburgdok  Noordkaai 33, hebbende het ondernemingsnummer 0400.632.566 alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de Heer Erwin Beerens, vaste vertegenwoordiger, wonende te Schilde - 's Gravenwezel, Sint Jobsteenweg 23, identiteitskaart 591 7065738 69.

2)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KOEN VAN DEN BERGH", bestuurder, gevestigd te Schoten, Zilvervosdreef 40, hebbende het ondernemingsnummer 0478.178.623, alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de Heer Koen Van den Bergh, zaakvoerder, wonende te Schoten, Zilvervosdreef 40, identiteitskaart 591 8214499 59

Zij wordt hierna ook de "overgenomen vennootschap" genoemd.

ln aanmerking nemende dat de raden van bestuur van voormelde vennootschappen het initiatief hebben

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ira' --+

lenel

r~ % .A.~ '~!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van De Linde NV met toepassing van de artikelen 671 ev, van het Wetboek van Vennootschappen zal overgaan op de vennootschap Willy Depage NV, verbinden de raden van bestuur van genoemde vennootschappen zich ertoe jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt het volgende vastgesteld:

(a)De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen: De fusie zal doorgevoerd worden tussen:

De Naamloze Vennootschap Willy Depage, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok  Noordkaai 33, die luidens artikel 3 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

"Het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, aan- en verkoop, public- en persrelaties, en rekrutering,

Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat.

Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

Het uitsluitend voor eigen rekening verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande.

Het verhandelen, ruilen, huren en verhuren, verpachten en verkavelen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren, verzekeren en promoveren van onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord, zowel onbebouwd, in opbouw, als bebouwd zijnde.

Het ontwikkelen, ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van projecten betreffende onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord, dit zowel voor eigen, als voor rekening van derden, en ais bemiddeling tussen of in samenwerking met derden, zowel in binnen- als in buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

De naamloze vennootschap De Linde NV, met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok -- Noordkaai 33, die luidens artikel 4 van de statuten het hierna gestelde doel heeft:

"De vennootschap heeft als doel het beheer van een onroerend en roerend patrimonium, alsmede het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa. Het uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag alle industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten met andere vennootschappen, het maatschappelijke bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen, reeds opgericht of nog op te richten, inbrengen en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar orgaan van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs."

(b)Datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2015 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

(c)De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen:

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend. Er worden dan ook geen maatregelen voorgesteld.

(d)Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen:

# .t

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

(e)Overige bepalingen:

De raden van bestuur van de overnemende vennootschap en van de overgenomen vennootschap verklaren kennis genomen te hebben van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 671 e.v. van het Wetboek Vennootschappen, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, om het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergaderingen van de aandeelhouders die over de fusie moeten besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen, Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling om al het nodige te doen voor de voornoemde neerlegging van dit fusievoorstel bij de bevoegde griffie en over te gaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad, wordt verleend aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VMW Accountants, te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 8301, met als vast vertegenwoordiger Mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51 of Mevrouw Davina De Castro, wonende te 2520 Broechem, Abelebaan 19.

Opgemaakt te Antwerpen op 29 april 2015 in 4 exemplaren. Elk bestuursorgaan van de bij de fusie betrokken vennootschappen erkent twee door of namens alle bestuursorganen, getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de maatschappelijke zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Willy Depage NV

vertegenwoordigd door

haar gedelegeerd bestuurder

Beerens Groep NV

met als vast vertegenwoordiger

Dhr. Erwin Beerens

De Linde NV

vertegenwoordigd door

haar gedelegeerd bestuurder

Beerens Groep NV

met als vast vertegenwoordiger

Dhr. Erwin Beerens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2008 : BL447486
17/12/2007 : BL447486
16/10/2007 : BL447486
26/07/2007 : BL447486
23/02/2007 : BL447486
22/02/2007 : BL447486
19/01/2007 : BL447486
02/01/2007 : BL447486
09/11/2006 : BL447486
28/09/2006 : BL447486
28/09/2006 : BL447486
28/09/2006 : BL447486
05/01/2006 : BL447486
11/01/2005 : BL447486
27/09/2004 : BL447486
27/07/2004 : BL447486
13/08/2015
ÿþ

Mod Word 11.1

L~ I ~'S ~_ _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0423.410.641

Benaming

(voluit) : WILLY DEPAGE

(verkort): W. DEPAGE NV

Rechtsvorm : Naamloze venncotschap

Zetel : 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (met "DE LINDE" NV) VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE

VENNOOTSCHAP

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 29 juni 2015 Geregistreerd op het registratiekantoor Antwerpen 111-AA op 1 juli 2015, vierentwintig bladen, geen verzendingen, register 5, boek 000, vak 16665. Ontvangen registratierechten:50,00 EUR. De Ontvanger. "

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° juncto artikel 719 e.v. van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering keurt het haar voorgelegde voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting goed en besluit in te stemmen met de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tus -'sen enerzijds de naamloze vennootschap "WILLY DEPAGE NV", met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 33, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondememingsnummer 0423.410.641 - RPR Antwerpen, overnemende vennootschap, en anderzijds de naamloze vennootschap "DE LINDE", met maatschappelijke zetel te 2030 Antwerpen, Straatsburgdok-Noordkaai 33, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondememingsnummer 0448.103.079, RPR Antwerpen, overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de ovememende vennootschap, overeenkomstig het voomoemde fusievoorstel.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap met ingang vanaf 1 januari 2015.

De fusie zal juridisch voltrokken zijn op heden.

Overeenkomstig artikel 726, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de overnemende vennootschap de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap.

TWEEDE besluit BIJZONDERE BEPALINGEN

De vergadering besluit vervolgens het volgende :

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de naamloze vennootschap "DE LINDE" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "WILLY DEPAGE NV" vastgesteld is op 1 januari 2015.

«De naamloze vennootschap "WILLY DEPAGE NV" in het kader van deze fusie geen bijzondere rechten toekent aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE LINDE".

" Er in het kader van deze fusie geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de bestuurders van naamloze vennootschap "DE LINDE" en aan de bestuurders van naamloze vennootschap "WILLY DEPAGE NV",

DERDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu 1 ll7324+ IA

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

31 JULI 2015

afdeling Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap.

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen zijn de hierna beschreven onroerende goederen begrepen, waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en dat aan een bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt (artikel 683 Wetboek van vennootschappen).

A. Beschrijving

GEMEENTE AARTSELAAR (tweede afdeling)

De volte eigendom van :

Een woonhuis met garagewerplaats op en met grond en alle verdere aanhorigheden, gelegen aan de Boomsesteenweg 72 en +72, volgens titel en thans ten kadaster gekend wijk D nummers 0303D 3 (117 m2) en 0303X 2 (3.215 m2) voor een totale oppervlakte van drieduizend driehonderd tweeêndertig vierkante meter (3.332 m2)

De volle eigendom van :

Een perceel grond gelegen aan de Boomsesteenweg, volgens titel ten kadaster gekend wijk D deel van nummer 303/M/3 voor een oppervlakte volgens meting van zes aren zevenennegentig centiaren envijftig decimilliaren en thans ten kadaster gekend wijk D nummer 0303Y 3 voor een oppervlakte van zeshonderd zevenennegentig vierkante meter (697 m2)

B.Oorsprong van eigendom

De overgenomen vennootschap is eigenaar van voormelde goederen om ze te hebben verkregen als volgt :

-nummers 0303D 3 (117 m2) , 0303X 2 (3.215 m2) door inbreng van de blote eigendom (zich het vruchtgebruik voorbehoudende) naar aanleding van haar oprichting door mevrouw SLEEUBUS Annette Laurent Josephine, echt-genote van de heer Matheussen Charles Joseph Adrien François, te Aartse-laar ingevolge aide oprichting verleden voor notaris Paul Keusters te Putte (Mechelen) op 28 augustus 1992, overgeschreven op het derde hypotheek-kantoor te Antwerpen op op 2 september 1992, deel 805, nummer 4.

Ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris Filip Michoel te Hoog-straten op 1 april 2015, neergelegd ter overschrijving op het voormeld hypotheekkantoor, heeft mevrouw Sleebus Annette, voornoemd haar vruchtge-bruik verkocht aan de voornoemde vennootschap "DE LINDE", zodat deze laatste enige eigenaar werd.

-nummer 0303Y 3 (697 m2) om het te hebben aangekocht van 1. de heer Possemiers Ingo Eduard Ingrid, ongehuwd te Mortsel en 2. mevrouw VAN STEERTEGEM Conny Robert Emilienne, weduwe van de heer Verbraeken Luc, te Mortsel ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris Jan Van Gorp te Diest op 29 februari 2008, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op 7 maart daarna, onder nummer 59-T-07/03/2008-04322.

VIERDE BESLUIT

De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris vast te stellen dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap in notulen opgesteld op heden voorafgaandelijk dezer voor zijn ambt, haar instemming heeft betuigd met deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting. Derhalve houdt de overgenomen vennootschap op te bestaan met uitwerking per datum van heden, galet op de verwezenlijking van de opschortende voorwaarde waaronder gezegde besluitvorming plaatsvond.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering neemt nota van het verzoek van aile aandeelhouders overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van de Vennootschappen om de aandelen op naam te zetten, genoteerd in de notulen van de raad van bestuur van 20 december 2011 geregistreerd te Antwerpen 10 op 23 december 2011, deel 565 blad 62 vak 22. Zij besliste dus in 2011 al om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De aandelen werden ingeschreven in een register van aandelen welk zal bewaard worden in de zetel van de vennootschap. De aandelen werden door de Raad Van Bestuur vernietigd.

Overeenkomstig het voorgaande worden nagemeld artikel 8 van de statuten aangepast en luidt voortaan als volgt:

Artikel 8 . AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

Overeenkomstig het voorgaande worden alle verwijzingen naar aandelen aan toonder geschrapt en zal nagemeld artikel 19 van de statuten voortaan luiden als volgt:

Artikel 19.-DEPONERING VAN DE EFFECTEN

Om te worden toegelaten tot de algemene, vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf voile dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn bewijzen van aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

ZESDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

ZEVENDE. BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan de besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid "VMW Accountants", met maatschappelijke zetel te Bredastraat 140 bus 301 te 2060 Antwerpen, voor wie optreedt, mevrouw Inge Seghers, wonende te 9070 Destelbergen, Bochtenstraat 51, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en bevoegdheid om afzonderlijk op te treden, bijzondere volmacht de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank voor Onder-nemingen in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten, en alle formali-feiten te vervullen bij de erkende ondernemingsloketten, ter griffie van de rechtbank van koophandel en bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde of enige andere administratie voor zover als nodig.

Voor ontledend uittreksel

(gel.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 29/06/2015, Inhoudende coördinatie van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

ç behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2003 : BL447486
24/07/2001 : BL447486
07/07/2000 : BL447486
14/08/1996 : BL447486
01/01/1986 : BL447486

Coordonnées
WILLY DEPAGE

Adresse
STAATSBURGDOK-NOORDKAAI 33 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande