WILLY STROOBANT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : WILLY STROOBANT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 896.344.039

Publication

27/02/2014
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Won111.1

V~

behc aal Bel, Staa

in

Ondernemingsnr : 0896.344.039

Benaming

(voluit) : WILLY STROOBANT

(verkort) :

Rechtsvorm :

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : MEERSTRAAT 9 TE 2880 MARIEKERKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 20 januari 2014, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap dat de vergadering beslist heeft de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden en in vereffening te stellen.

Werd benoemd tot enige vereffenaar, de heer Stroobant Willy, wonende te 2880 Mariekerke (Bornem), Meerstraat 9. Dit mandaat werd gehomologeerd door de rechtbank van koophandel te Mechelen, bij zitting van 28 januari 2014.

Deze persoon heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor de vereffening, met inbegrip van die, vernield in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij kan de vennootschap alleen vertegenwoordigen.

Statutenwijzigingen als volgt;

- vervanging van artikel 1 door volgende tekst: "De vennootschap draagt de naam : "WILLY STROOBANT - in vereffening" Vennootschap Onder Firma.

- vervanging van artikel 4 door volgende tekst; "De vennootschap bestaat met ingang van 20 januari 2014, enkel nog voor haar vereffening."

Volmacht werd verleend aan de BV-CVBA De Decker & Co, met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, ingeschreven in het RPR Dendermonde, onder het nummer 0479.812.775, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

GETEKEND

STROOBANT Willy, vereffenaar

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

- notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 20 januari 2014;

- kopie vonnis van de rechtbank van koophandel Mechelen dd. 28 januari 2014.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

NEERGELF~ ~ D

-.w..-_._.

1 8 -Q2, 2014

CáR1Ff=iF FSE+:r'42.t~ KOOPi-lANCrE.L~eIivi~CN~

08/01/2013
ÿþ Mod Wald 11.1

17' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111W101111,11,1111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



N EERGELEGD

21 -12- 2012

GRIFFIE RECIakes', van

KOOPHANDEL te MECk-i't"sLEN

Ondernemingsnr : 0896.344.039

Benaming

(voluit) : WILLY STROOBANT

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ROMAIN STEPPESTRAAT 54 TE 2890 SINT-AMANDS

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-08-2012 dat

1,De vergadering beslist heeft het artikel 3 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, en zowel voor eigen rekening als voor

van derden:

' - het beheer van een verzekeringsportefeuille van de NV KBC Verzekeringen met zetel in Leuven en in het

algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt,

- Het uitoefenen van een bestuursmandaat in het verzekeringsagentschap "Hoofd & Vertommen", met zetel te 2880 Bornem, Dokter De Putterplein 1, geregistreerd onder het FSMA-nr. 045834 A, en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt,

- De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of verzekeringen ten behoeve van KBC Bank met zetel te Brussel.

De wijziging van het doel van de vennootschap zal vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen NV{ meegedeeld worden.

2.De vergadering beslist heeft het artikel 12 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten, benoemd door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum 75% van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomsten tussen KBC Verzekeringen en het verzekeringsagentsohap "Hoofd & Vertommen", met zetel te 2880 Bornem, Dokter De Putterplein 1, geregistreerd onder het FSMA-nr. 045834 A,

De volgende persoon wordt als niet statutaire zaakvoerder benoemd:

- de heer Willy Stroobant, voornoemd;

De vennoten en de zaakvoerders die in naam en voor rekening van de vennootschap de activiteiten en handelingen binnen het kader van het statutair doel hebben verricht, kunnen hiervoor bezoldigd worden.

De zaakvoerders kunnen worden ontslagen door een beslissing van de aandeelhouders bij gewone meerderheid. De zaakvoerders kunnen vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan alle vennoten. Voor de uitwerking van dit ontslag is geen statutenwijziging vereist,

Iedere ambtsbeëindiging en infunctietreding als zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig artikel vierenzeventig van het wetboek van vennootschappen.

De effectieve leiding van de vennootschap wordt waargenomen door de heer Stroobant Willy, voornoemd, De overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap alsook de vervanging van een zaakvoerder dient vooraf aan KBC Verzekeringen meegedeeld te worden.

Elke voordracht tot bestuurder dient vooraf goedgekeurd te worden door KBC Verzekeringen,

3.De vergadering beslist heeft het artikel 19 van de statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

De vennootschap verbindt er zich toe alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven

samenwerkingsovereenkomst door het verzekeringsagentschap "Hoofd & Vertommen", met zetel te 2880

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bornem, Dokter De Putterplein 1, geregistreerd onder het FSMA-nr.. 045834 A te respecteren, evenals zijnl = eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.

4. De vergadering beslist heeft de maatschappelijke zetel, huidig gevestigd te 2890 Sint-Amands, Romain Steppestraat 54, te verplaatsen naar "2880 Mariakerke (Bornera), Meerstraat 9" en dit met ingang van 01-082012..

Aan de BV-CVBA De Decker & Co, met zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, ingeschreven in het RPR Dendermonde, onder nummer 0479.812.775 wordt volmacht verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de gegevens opgenomen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

5. de vergadering bijzondere volmacht heeft verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de hierboven genomen beslissingen, alsook tot de opmaak van de gecoördineerde statuten.

GETEKEND :

STROOBANT Willy,

zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd

- afschrift van het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-08-2012v

- gecoördineerde statuten naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-08-2012.

I

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/01/2012
ÿþA

Voorbehoud aan he Belgisc Staatsbl

1

III~11I~NMDI~W~IMNI~I~V~

iaoosiai*

J

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N E F R Fí1 E L E 3 l..I

2 3 -12- 2011

Griffie

GRIFF:,:= r-:." :; !'r,_'.,-='=i< van

-KOGP~ iANDEL î:: ttit::;>iEl_EN

Ondernemingsnr : 0896.344.039 Benaming

(volut) : WILLY STROOBANT Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : ROMAIN STEPPESTRAAT 54 TE 2890 SINT-AMANDS

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01-10-2011 dat:

De vergadering beslist heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van honderd' duizend (100.000) EUR, teneinde het te brengen van honderd en één duizend (101.000,00) EUR op duizend: (1.000,00) EUR en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist heeft dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk fiscaal gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist heeft vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de vennoten in evenredigheid tot hun. huidig aandelenbezit.

Dit besluit werd unaniem goedgekeurd door de algemene vergadering.

Artikel 5 : de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen. Het minimum kapitaal is vastgelegd op 1.000,00 (duizend) Euro. Het wordt

vertegenwoordigd door 10.100 (tienduizend honderd) aandelen die elk 1/10.100ste (één/tienduizend honderdste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven genomen besluiten uit te, voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, alsook om " de statuten te coördineren.

GETEKEND :

STROOBANT Willy,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
WILLY STROOBANT

Adresse
MEERSTRAAT 9 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande