WILMOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILMOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.703.237

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 22.07.2014 14331-0140-014
24/01/2012
ÿþ Mal WOrd 11.1

r, ,R11ltit Ï In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

,,r ' ~ ~ '" 4~~ ~ I.flFD

"

, -~

.4-~~iZ nn

~:7~",~~~ rp

Griffie 1 3 la. 2012

litetuRpg

bi

B SG

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : Wilmor

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Antwerpsesteenweg 61, 2630 Aartselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerd notaris te Merksem, stad Antwerpen: op vier januari tweeduizend en twaalf "Geregistreerd zeven bladen drie renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 05 jan. 2012. Boek 279 blad 45 vak 4. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25) De Eerstaanwezend Inspecteur (Getekend) Van Genegen Marijke", dat door:

-de heer MORTELMANS William Paul Gilberte, geboren te Antwerpen op één juli negentienhonderd vierentachtig, wonende te 2900 Schoten, Pelikaandreef 7;

een handelsvennootschap met handelsvorm van een eenhoofdige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende statuten:

-De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is Wilmor.

-De zetel is gevestigd te 2630 Aartselaar, Antwerpsesteenweg 61.

-Het doel van de vennootschap bestaat uit

-het uitbouwen en het beheer van een roerend en/of onroerend vermogen in de breedste zin van het woord,; met inbegrip van de mogelijkheid van kopen- en verkopen, huren en verhuren. Met het oog op het voorgaande; zal de vennootschap alle nuttige kredieten kunnen aangaan en aile zekerheden kunnen stellen;

-het beheren en managen van alle ondernemingen, bedrijven en vennootschappen.

Deze handelingen mogen zowel in binnen- als in het buitenland gesteld worden.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of, financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met. inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande, of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

-De duur van de vennootschap is onbepaald.

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) . Het is volledig geplaats en werd onderschreven als volgt.

Vervolgens tekent de heer William MORTELMANS, voornoemd, in op het volledige kapitaal van de vennootschap door een inbreng in geld. Op deze inbreng wordt vijfhonderdduizend euro gestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt hij aile vijfhonderd aandelen.

Hij verklaart en erkent dat elk van de vijfhonderd (500) aandelen, in geld onderschreven, volledig werd afbetaald, zodat vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) van nu af ter beschikking is van de vennootschap zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door BNP Paribas Fortis te Schoten op 2 januari 2012.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december.

Het eerste boekjaar zal aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Daar de vennootschap vandaag met haar bedrijvigheid start worden alle rechtshandelingen die de zaakvoerders reeds stellen met vermelding van hun hoedanigheid, geacht te zijn gedaan in naam van en voor rekening van de rechtspersoonlijkheid van de vandaag opgerichte vennootschap.

De gewone algemene vergadering is de vergadering die jaarlijks bijeenkomt op de laatste maandag van de maand juni om 18.00 uur en als dit een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, onder meer met het oog op de goedkeuring van de jaarrekening en/of jaarverslag; dit geschiedt bij meerderheid van stemmen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

-Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Een zaakvoerder kan één of meer lasthebbers aanstellen die de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met de vennootschap, dan mag hij deze niet doen. De verrichting wordt gedaan door een ander zaakvoerder.

Bestuurt één zaakvoerder de vennootschap, moeten de vennoten ingelicht worden en mag de verrichting slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Bestuurt een college van zaakvoerders de vennootschap, moet het college over de tegenstrijdigheid ingelicht worden en zal zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten opgenomen worden in de notulen van het college dat het besluit neemt.

In de eenhoofdige vennootschap zal de enige vennoot die tevens zaakvoerder is, in geval van tegenstrijdig belang, de handelingen wel mogen stellen, doch zal hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

-De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het wetboek van vennootschappen.

Voor al de niet geregelde punten is het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Benoeming van de zaakvoerder(s)

De heer William MORTELMANS, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

Verklaring betreffende de controle

De oprichter verklaart dat het volgens hem een kleine vennootschap zal betreffen. Hierdoor moet de controle niet opgedragen worden aan een of meer commissarissen.

Volmacht

Administratieve formaliteiten  volmacht

De heer William MORTELMANS hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder ( onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voorvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap ), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot indeplaatssttelling, aan VGD Antwerpen, met kantoor te Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus3, vertegenwoordigd door de heer Edwin VERVOORT of een aangestelde,

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in

de " Kruispuntbank Van Ondernemingen ( aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel

vestigingseenheidnummer

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de vennootschap.

Volmacht tot het verkrijgen van een erfpacht alsook onroerend goed aan te kopen

Volmacht tot het aangaan van Geldbeleggingen f hypotheekvestigingen

De heer William MORTELMANS hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder ( onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voorvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap ), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot indeplaatssttelling, aan

1.- de heer Paul Georges Philomena LAMBRECHTS, notarisbediende, geboren te Antwerpen op negen september negentienhonderdzesenveertig, wonende te 2930 Brasschaat, Emmalei 9.

2.- de heer Jan Hubert BLOEMEN, notarisbediende, wonende te 2880 Bornem, Kievitlaan 12.

3.- mevrouw An SIBIET, notarisbediende, wonende te 2600 Berchem-Antwerpen, Rodekruislaan 1 bus 5.

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.- mevrouw Pasmine GHARAFI, notarisbediende, wonende te 2170 Merksem-Antwerpen, Komiteitstraat 19.

5.- de heer Marc Eduard Madeleine VANDEREYCKEN, notarisbediende, wonende te 2600 Berchem-Antwerpen, Kemmelbergstraat 32.

6.- de heer Luc Jozef Maria VAN AUDENRODE, notarisbediende, geboren te Ekeren op negenentwintig

november negentienhonderdachtenvijftig, wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Meereigen 204 .

die gezamelijk en/of afzonderlijk kunnen handelen,

Wie hij gelast om in zijn hoedanigheid als zaakvoerder een erfpacht te verkrijgen alsook de residuwaarde

aan te kopen van volgend onroerend goed:

GEMEENTE AARTSELAAR  2de afdeling

1. een magazijn op en met grond en alle verdere aanhorigheden te Aartselaar, Antwerpsesteenweg 61,

volgens vroegere titel de grond ten kadaster gekend wijk 1, delen van nummers 112/C, 115, 116, 119 en 120, voor een oppervlakte van vierduizend honderd achtennegentig vierkante meter vijftig vierkante decimeter (4.198,50 m2),

volgens titel ten kadaster gekend wijk A, nummer 1121F, voor een oppervlakte van vierduizend honderd achtennegentig vierkante meter (4.198 ml,

thans ten kadaster gekend wijk A, nummer 112/G voor een oppervlakte van drieduizend driehonderd en acht vierkante meter (3.308 m2) en met nummer 112/H, voor een oppervlakte van achthonderd negentig vierkante meter (890 m2).

2. Een gebouw op en met grond en aile verdere aanhorigheden te Aartselaar, Antwerpsesteenweg +61, ten kadaster gekend volgens titel wijk A, nummer 115/D, met een oppervlakte van vijfduizend zevenhonderd negenentachtig (5.789 m2) vierkante meter, met een resterende oppervlakte volgens meting (ingevolge verkoop van een deel van de eigendom bij akte verleden voor notaris Joseph Roevens te Brasschaat, houder der minuut en notaris Paul Wellens te Mortsel op dertien juli tweeduizend en vijf met plan van meting opgemaakt door landmeter-expert Luc Kegels op vierentwintig augustus tweeduizend en vier, aangepast op vier juni tweeduizend en vijf, welk plan aan voorvermelde akte werd aangehecht), van vierduizend achthonderd en tien vierkante meter (4.810 m2) en thans ten kadaster gekend, sectie A, nummer 115/E, met een oppervlakte van 4798m2.

en dit in de vormen, voor de prijzen, onder lasten, bedingen en voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden;

De lastgever solidair met hem of haar te verbinden tot betaling van de prijs en de intresten op de tijdstippen en op de wijze die bedongen zullen worden, alsook tot de uitvoering van de lasten en van de voorwaarden die opgelegd zullen worden;

Het tijdstip van ingenottreding te bepalen; alle voorwaarden en termijnen te bedingen; de verschijners te verbinden.

Zich alle titels en stukken te doen voorleggen, er décharge van te geven; alle akten en processen-verbaal te ondertekenen; alle verklaringen van lastgeving te ontvangen; alle overschrijvingen en zuiveringen te bewerken; de prijs van de gemelde verkrijging in handen van de verkopers of erfverpachter te betalen, authentieke kwijting te vragen met opheffing; in voorkomend geval, de inschrijving ambtshalve door de hypotheekbewaarder genomen, te doen opheffen; tot de doorhaling van alle bestaande in- of overschrijvingen en randmeldingen te verzoeken; alle rangregelingen en zuivering te bewerkstelligen; eventueel te verzaken aan de wettelijke subrogatie.

Gerede betaling te bewerken en, in geval van moeilijkheden, voor het gerecht afgifte van het verkochte en vererfpachte goed en de uitvoering van de door de verkoper en erfverpachter aangegane verbintenissen te vervolgen; tot ontbinding over te gaan en schadevergoeding te eisen.

Wie hij gelast om in zijn naam en voor zijn rekening alle geldbeleggingen te doen met of zonder waarborg, tegen de rentevoet en onder voorwaarden die de lasthebber zal goedvinden; hypotheek en andere waarborgen, kredieten aan te gaan; alle voorrechten en hypotheken te verlenen; termijnverlenging toe te staan.

Meer bepaald met het oog op de verkrijging van gemelde erfpacht en aankoop van de residuwaarde van gemelde onroerende goederen nieuwe kredietopeningen aan te gaan bij de BNP Paribas Fortis Bank en hiertoe alle noodzakelijk waarborgen te stellen.

De lasthebber wordt geacht hiervoor al de noodzakelijke documenten , namens de lastgever, te ondertekenen en alle noodzakelijke rechtshandelingen te stellen.

Hiertoe alle rechtshandelingen te sluiten, alle akten en stukken te tekenen, in de plaats te stellen, woonplaats te kiezen en in het algemeen alles te doen wat noodzakelijk of nuttig zou zijn, zelfs niet uitdrukkelijk in deze vermeld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

"

\Voor-

behouden aan het BeigisCh

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte dd 4 januari 2012





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2012 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 04.08.2016 16403-0224-013

Coordonnées
WILMOR

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 61 2630 AARTSELAAR

Code postal : 2630
Localité : AARTSELAAR
Commune : AARTSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande