WILPRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WILPRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.672.895

Publication

18/09/2014
ÿþ Mal Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14171815*



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 9 SEP. 2014

afdenetwerpen

Ondernemingsnr : 0837 672 895

Benaming

(voluit): WilprO

(verkort):

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Pierrelaan 30 - 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging Maatschappelijke zetel

De bijzonder algemene vergadering van 26 augusus 2014 heeft besloten de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2930 Brasschaat, Pastorijstraat 26.

Jochen VVilssens

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 13.01.2015 15013-0132-010
15/06/2012
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel : Pierrelaan 30 - 2960 Brecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De bijzonder algemene vergadering van 24 mei 2012 heeft besloten dhr Reginald Verbraecken te benoemen als zaakvoerder met ingang van 24 mei.

Jochen Wilssens

zaakvoerder

Mod Waal 11,1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IA 11111 hfl1 1111 IAltll

" ialoeais"

e,eÏeqd fer griffie van de Rechtbank van Koophandel ia r'.nLwerpert, op

Griff" ïe° 6 JUNI 20g

si

Ondernemingsnr : 0837 672 895

Benaming

(voluit) : WILPRO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11304347*

Neergelegd

07-07-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marnix De Sadeleer te Brecht op zeven juli tweeduizend en elf. Ter registratie neergelegd op het bevoegde Registratiekantoor Brasschaat II.

Dat De Heer WILSSENS Jochen Karel Lucienne, geboren op negen september duizend negenhonderdvijfenzeventig te Wilrijk, ongehuwd, wonende te 2960 Brecht, Pierrelaan 30, met als

rijksregisternummer 750909-297-04.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de volgende naam:

 Wilpro .

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf de datum van haar oprichting.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2960 Brecht, Pierrelaan 30.

Het doel van de vennootschap staat in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

- Stukadoorswerken, omvattende: plafonneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken,

berapingswerken, plaatsen van chapes en gips- en staffwerken.

- Renovatie- en restauratiewerken, arduin- en marmerwerken, omvattende in het bijzonder: het restaureren, reinigen en wassen van gebouwen, gevels en monumenten.

- Overige werkzaamheden in de bouw, omvattende onder meer: het uitvoeren van metsel- en betonwerken evenals alle werkzaamheden die niet hoger bedoeld zijn noch bijkomstig zijn aan of voortvloeien uit een van de hoger of elders bedoelde hoofdwerkzaamheden van geregistreerde aannemer.

- Algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf.

- De technische bijstand onder alle vormen en voornamelijk het ter beschikking stellen van bevoegd personeel.

- De fabricage, de levering, de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van alle materialen die verband houden met voorgaande activiteiten in alle mogelijke constructies.

- Schilderwerken

- Plaatsen van sanitaire installaties

- Alle aannemingen van werken betreffende elektrische installaties en elektriciteitswerken, waaronder onder meer maar niet uitsluitend: de installatie van elektrische bedrading en toebehoren; de installatie van hulpvoedingssystemen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, met uitzondering van die activiteiten voorbehouden aan vastgoedmakelaars.

- Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Wilpro

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2960 Brecht, Pierrelaan 30

Onderwerp akte: Oprichting

0837672895

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

- Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste per aandeel. Het kapitaal werd volledig volgestort in geld.

Tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, en dit voor onbepaalde duur werd benoemd: De Heer WILSSENS Jochen, voornoemd. Het mandaat van de zaakvoerder zal bezoldigd zijn, zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien. Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De handelsverrichtingen van de vennootschap nemen een aanvang van zodra zij over een ondernemingsnummer beschikt.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening bevatten de statuten volgende bepaling. Over de bestemming van het saldo wordt door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders beslist.

Er werd geen commissaris benoemd.

Bijzondere volmacht.

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan bvba Datafisc, gevestigd te 2900 Schoten, Bosnimfdreef 5, teneinde alle mogelijke administratie in orde te brengen zo onder meer op de diensten van het Ondernemingsloket, Kruispuntenbank der Ondernemingen, BTW, diensten van de Directe Belastingen, Controles en alle het nodige te doen voor latere wijzigingen en daartoe alle nodige documenten en stukken te tekenen.

Tegelijk hiermede neergelegd: -afschrift der akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Marnix De Sadeleer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/06/2015
ÿþOp de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

:7j:<, ' In de bijlagen bij het Belgis

na neerlegging ter griffie va

Had Word 11.1

d bekend te maken kopie dgeâktienkven

n

Voor., behoud aan he Belgisc Staatsbh

Ondernemingsnr : 0837 672 895

Benaming

(voluit) : Wilpro

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Pastorijstraat 26 - 2930 Brasschaat

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzonder algemene vergadering van 18 mei 2015 heeft besloten de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 2960 Brecht, Potterij 11.

Jochen Wlssens

zaakvoerderekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 19.08.2016 16482-0564-009

Coordonnées
WILPRO

Adresse
POTTERIJ 11 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande