WIM DILLES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WIM DILLES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.910.762

Publication

04/09/2013
ÿþMad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudei aan het Belgisch 5taatsbiac lumps ~e ~echtban~

-,;:,~ ~11'ile va>>ei eA~aP

vauilKoophandel te AntW P

7e

Griffie



Ondememingsnr : 0835.910.762

Benaming

(voluit) : WIM DILLES

(verkort) :

Rechtsvorm : B,V.B.A.

Zetel : quarteerstraat 17 - 2627 Schelle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel en vestigingseenheid

De zaakvoerder heeft bes oten om de zetel en vestigingseenheid vanaf 01 januari 2013 over te brengen naar: Quarteerstraat 19 - 2627' Schelle

Voor eensluidend afschrift.

Zaakvoerder,

Wim DILLES

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto s Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 05.07.2013 13276-0362-011
12/05/2011
ÿþ Mod 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Keergel st ter (rlle van de

Rechtbank van koophandel te Antwerpen

op MEI

Lkil~iW ier

Voor- 111

behouden R 11091654

aan het

Belgisch

Staatsbias





Ondernemingsnr : 835 84o 162-

Benaming

(voluit) : WIM DILLES

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Quarteerstraat 17, 2627 Schelle

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 28 april 2011, te registreren, blijkt dat:

1° De heer BILLES Wim, geboren te Wilrijk op zestien november negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 2627 Schelle, Quarteerstraat 17, intekenend op achtenveertig (48) aandelen, mits een intekenprijs achtenveertig duizend euro (48.000,- ¬ ), volledig volstort

2° Mevrouw BREMS Dominique, geboren te Reet op tien december negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2627 Schelle, Quarteerstraat 17, intekenend op twee (2) aandelen, mits een intekenprijs tweeduizend euro (2.000,- ¬ ), volledig volstort.

Tussen hen hebben opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming WIM DILLES. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 2627 Schelle, Quarteerstraat 17. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s)

De vennootschap heeft tot doel:

- gyprocwerken (oplevering van volledig afgewerkte muren en plafonds)

- ruwbouw

- stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten:

* overige werkzaamheden in de bouw,

* onderneming voor het aanbrengen van pleister- en stukadoorwerk (inclusief het aanbrengen van

hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken,

* het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten

- algemeen aannemer:

* bouwen van individuele huizen,

* de bouw van individuele huizen volgens de formule sleutel op de deur,

* optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen,

* de bouw van appartementen volgens de formule sleutel op de deur,

* projectontwikkeling voor woningbouw,

* projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken,

* projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen,

* projectontwikkeling voor kantoorbouw,

* projectontwikkeling voor infrastructuurwerken,

* projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van: commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, wintersportcentra enzovoort,

* projectontwikkeling voor de aanleg of renovatie van stadswijken,

* het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort)

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor alle derden. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, autowegen, win stersportcentra enzovoort

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag de functie van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftig duizend euro en het is verdeeld in vijftig (50) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volledig volstort ten belope van vijftig duizend euro, zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de KBC Bank te Hemiksem overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van vijftig duizend euro (50.000,- ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Met éénparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer DILLES Wim, voornoemd, die aanvaardt. Zij zijn bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden. Zijn mandaat is bezoldigd.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni te achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te worden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon als eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de onverdeelde eigenaars een gemeenschappelijk lasthebber aan te stellen die als zodanig zal optreden. Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden warden in tweeduizend dertien.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Comparanten verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf één april tweeduizend en elf door de oprichters, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, bekrachtigt en overneemt, onder opschortende voorwaarde van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel van een uittreksel uit huidige akte conform artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Comparanten erkennen er door ondergetekende notaris op gewezen te zijn op de bepalingen van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en in het bijzonder op het gegeven dat de vennootschap in oprichting is tot op het ogenblik dat voormelde neerlegging conform artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, en dat, indien iemand een verbintenis is aangegaan of aangaat voor de vennootschap in oprichting, de vennootschap die verbintenis binnen de twee maanden na de neerlegging conform artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, als voormeld, van het uittreksel van huidige akte dient over te nemen.

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan de Fiduciaire Bofis, burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Deurne, P. van Isackerlaan 21-23, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders Mevrouw Devos Ingrid of Op de Beeck Eric of één van hun aangestelden om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondememingsloket, en alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel

Coordonnées
WIM DILLES

Adresse
QUARTEERSTRAAT 17 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande