WIMMOVAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WIMMOVAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 447.767.242

Publication

12/03/2014 : ME072392
07/11/2014
ÿþRechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Koning Albertstraat 197 te 2800 Walem (Mechelen)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - herbenoeming bestuurders - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Jan Delang, te Duffel, vervangende zijn ambtgenoot notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, te Walem (Mechelen), wettelijk belet ratione personae, op 30 september 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'WIMMOVAN", met zetel te 2800 Walem (Mechelen), Koning Albertstraat 197, het volgende heeft beslist:

besluit

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd zeventien duizend euro (¬ 117.000,00), om het te brengen van dertig duizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig eurocent (¬ 30.986,69) op honderd zevenenveertig duizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig eurocent (¬ 147.986,69), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door verhoging van de intrinsieke waarde per aandeel.

besluit

Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door elke huidige aandeelhouder in evenredigheid tot. zijn/haar deelname in het kapitaal, zijnde:

* de Heer VANDEN WEGHE Jean-Pierre, wonend te 2800 Walem (Mechelen), Koning Albertstraat 197. * Mevrouw VANDEN WEGHE Cclette, wonend te Bunola (Spanje), Carrero de la Comuna, 3.

* De Heer GARAU-SALAS Arnaldo, wonend te Bunola (Spanje), Carrero de la Comuna, 3.

De inschrijvers verklaren dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig volgestort is. De gelden werden gestort op rekening nummer BE10 7460 0630 0604, bij KBC Bank, met zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 2, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 29 september 2014.

besluit: vaststelling van de realisatie van de kapitaalverhoging

De algemene vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen, dat ten gevolge van de voorgaande genomen besluiten, bevestigd door het bankattest: - Het kapitaal effectief werd verhoogd tot honderd zevenenveertig duizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig eurocent (¬ 147.986,69). - De vennootschap bijgevolg beschikt over een bedrag van honderd zeventien duizend euro (¬ 117.000,00).

besluit: statutenwijziging

De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging: "Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd zevenenveertig duizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig eurocent (¬ 147.986,69). En wordt vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder aanduiding van nominal waarde. ".

besluit

Volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten rekening houdend met de wijzigingen, aan het Wetboek van Vennootschappen en vaststelling van een volledig nieuwe tekst der statuten. Bijgevolg` zullen de nieuwe statuten van de Naamloze Vennootschap 'WIMMOVAN' luiden als volgt:

HOOFDSTUK 1. RECHTSVORM -- NAAM -- ZETEL  DOEL -- DUUR

Artikel 1 - RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "WIMMOVAN".

Artikel 2  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Walem (Mechelen), Koning Albertstraat 197. Deze mag bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,; worden overgebracht naar iedere andere plaats in het Vlaams of Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

014

ONITEUR

U3 -11-

~

DB 10- 2014

BE GISCH STA

TSBLA

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEigrjf . MECHELEN

Oridernemingsnr : 0447.767.242

Benaming

(voluit) : WIMMOVAN

(verkort)

-.~~-t I~

.~c

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke- of rechtspersoon, in België of in het buitenland: - aankoop, - verkoop, verhuring van onroerende en roerende goederen; - alle verrichtingen en alle studies uit te voeren die verband houden met alle goederen en/of rechten die onroerend zijn van aard, door incorporatie of door bestemming, evenals met de roerende goederen en/of rechten de eruit voortkomen, alsook alle verrichtingen van burgerlijke, handels-, nijverheids-, of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, zoals bijvoorbeeld, de aankoop, het productief maken, het verkavelen, ruilen, verbeteren, het al dan niet gemeubeld verhuren, de verkoop, de afstand, de wijziging, de bouw en de afbraak van roerende en onroerende goederen, het ondernemen van alle openbare en private werken, en andere. De vennootschap mag, hetzij bij middel van inbreng, afstand, onderschrijving, deelneming, fusie, hetzij bij middel van aankoop, verkoop of ruil van alle roerende waarden, hetzij op om het even elke andere manier, belangen nemen in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen waarvan het doel gelijkaardig, gelijksoortig, samenhangend of eenvoudigweg nuttig is voor de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel. De vennootschap zal alle verrichtingen hoegenaamd, handels- industriële, financiële, roerende of onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, mogen uitvoeren. Zij zal op elke wijze belangen mogen nemen in aile zaken, ondernemingen, of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog, gelijksoortig of samenhangend doel aan het hare of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Artikel 4  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK 2. KAPITAAL EFFECTEN

Artikel 5  KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd zevenenveertig duizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig eurocent (¬ 147.986,69). En wordt vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6 - VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van het Wetboek van Vennootschappen. Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd. Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt, aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving. De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap, mits inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging. ln dat geval, meet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of, bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken zoals voorzien bij artikel 596 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders meegedeeld. Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe effecten voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen. Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van één van haar dochtervennootschappen, dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het Wetboek van Vennootschappen. Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuwe aandelen die door de blote eigenaar met eigen middelen verkregen worden, zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker evenwel ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die door de vruchtgebruiker met eigen middelen verkregen worden, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de oude bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen.

Artikel 7 - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Wanneer een kapitaalverhoging enige inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. ln een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de revisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag. Voorgaande alinea is niet van toepassing wanneer een inbreng in natura plaatsvindt in één van de vormen zoals bepaald in artikel 602§2 van het Wetboek van Vennootschappen. Indien van deze mogelijkheid wordt gebruik gemaakt, zal de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

binnen één maand na de effectieve datum van de inbreng in natura de wettelijk vereiste verklaring neerleggen overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Bij afwijking van artikel 448, tweede lid, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, moeten de aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in natura dadelijk worden volgestort.

P,rtikeI $ - OPROEPING TOT BS,SSTORTING

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar. indien niet-volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde, opeisbare stortingen. Bijstorting of volstorting wordt door de raad van bestuur opgevraagd op een door haar te bepalen tijdstip. Aan de aandeelhouders wordt hiervan bij aangetekende brief kennis gegeven met opgave van een bankrekening waarcp de betaling, bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling, door overschrijving of storting dient te worden gedaan. De aandeelhouder komt in verzuim door het enkel verstrijken van de in de kennisgeving bepaalde termijn en er is aan de vennootschap rente verschuldigd tegen de op dat tijdstip vastgestelde wettelijke rentevoet vermeerderd met twee procent. Zolang de opgevraagde, opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan overeenkomstig deze bepaling, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst. De raad van bestuur kan bovendien, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouder vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een beursvennootschap. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld. Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande toestemming van de raad van bestuur worden gedaan.

Artikel 9 - AARD VAN DE EFFECTEN

Alle effecten (aandelen en andere) zijn en blijven op naam en worden voorzien van een volgnummer. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en waarvan de effecthouders kennis mogen nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in dit register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Elke overdracht zal slechts gevolg hebben na de inschrijving in het register van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen. De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm. Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk worden gemaakt. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap. Ten opzichte van de vennootschap zijn de effecten ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door een enkele persoon laten vertegenwoordigen. Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden. Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden. Wanneer het effect toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), met uitzondering van hetgeen bepaald is in artikel 6 van deze statuten met betrekking tot de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging door inbreng in geld. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Artikel 10 - OVERDRACHT VAN AANDELEN, CONVERTEERBARE OBLIGATIES EN WARRANTS

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen. Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap, alsook op alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennoctschap.

Artikel 11 - VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN OF CERTIFICATEN

Conform de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de vennootschap tot verkrijging van eigen aandelen of certificaten overgaan.

Artikel 12 - AANDELEN ZONDER STEMRECHT

Conform de artikelen 480 tot en met 482 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de vennootschap, mits naleving van de voorwaarden gesteld voor statutenwijziging, overgaan tot de creatie van aandelen zonder stem recht.

Artikel 13 - OBLIGATIES, WARRANTS EN CERTIFICATEN

De vennootschap mag te allen tijde obligaties uitgeven bij besluit van de raad van bestuur, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden. Evenwel mag tot de uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties of warrants slechts besloten worden door de algemene vergadering die beraadslaagt met naleving van de voorschriften omtrent statutenwijziging. De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen, overeenkomstig de bepalingen van artikel 503 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van certificaten die betrekking hebben op effecten op naam, moet zich aan de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken

register van effecten.

HOOFDSTUK 3. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 14 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering

van aandeelhouders en van wie het mandaat ten allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een

algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag

van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee

aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende

stem toekomt, op gevolg te hebben. De bestuurders zijn herbenoembaar. De bestuurder waarvan de termijn

van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet. In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden

ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene

vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij

ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door

de oudste in jaren der aanwezige bestuurders. Indien rechtspersonen deel uitmaken van de raad van bestuur, is de leeftijd van hun vaste vertegenwoordigers determinerend. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder is deze verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste

vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in

naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor

eigen rekening zou vervullen.

Artikel 15 - BIJEENKOMST, BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee bestuurders, ten minste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering. De oproeping geschiedt geldig per gewone of aangetekende brief, fax, e-mail of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping, en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is. De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping. Iedere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, fax, e-mail, of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen. Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts geldig beraadslagen en beslissen indien de meerderheid van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of eventueel voor de aanwending van het toegestaan kapitaal. Bij eenparig akkoord van alle bestuurders kan de techniek van de tele- of videoconferentie aangewend worden voor het houden van een vergadering van de raad van bestuur. Dit akkoord kan blijken uit de effectieve deelname van aile bestuurders aan een dergelijke vergadering of kan op voorhand verleend worden per brief, fax, e-mail of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, en dit voor één bepaalde vergadering of tot nader order voor alle op dergelijke wijze te houden vergaderingen. Dit akkoord kan "ad nutum" ingetrokken worden op één van de voormelde wijzen, doch niet tijdens een vergadering zelf. Dergelijke vergaderingen kunnen enkel dienen als forum voor discussie en beraadslaging. Zelfs wanneer hierin besluiten worden genomen, worden deze pas van kracht wanneer zij een schriftelijke vorm hebben aangenomen en door alle bestuurders werden ondertekend, met dien verstande dat gebruik kan worden gemaakt van alle voornoemde informatiedragers. Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt, en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen. De besluiten van de raad van bestuur warden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven. De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16 - BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Artikel 17  DIRECTIECOMITÉ

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslis-'sing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524ter van het Wetboek van vennootschappen In acht worden genomen.

Artikel 18 - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur, hetzij, binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, door twee leden van het directiecomité, gezamenlijk handelend. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot vereffenaar van een andere vennootschap. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Wordt een bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van gedelegeerd bestuurder. Wordt een niet bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van directeur of algemeen directeur of elke andere titel waarmee hij/zij in het benoemingsbesluit wordt aangesteld. De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 19 - KOSTEN/UITGAVEN VAN DE BESTUURDERS

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, die de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel 20  CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van Vennootschappen en deze statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2' van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

HOOFDSTUK 4. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 21 - DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op dertig december van ieder jaar om 17.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats, om hetzelfde uur. Een buitengewone of een bijzondere algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist. Deze algemene vergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zcals uiteengezet in artikel 31 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorstellen van besluit getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Artikel 22  OPROEPING

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen en worden gedaan overeenkomstig artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen. De personen die krachtens het Wetboek van Vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering die hij niet bijwoonde eraan verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Artikel 23 - TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachten het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering. ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen. De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 31 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap, kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Artikel 24 - DEPONERING VAN DE EFFECTEN

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 25  VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder, houder van een obligatie, warrant of met medewerking van de vennootschap uitgegeven certificaat, mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet effecthouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht, per brief, fax, e-mail of via enig ander telecommunicatiemiddel zoals vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De raad van bestuur mag daarenboven eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 26  AANWEZIGHEIDSL1JST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers, verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voornaam en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 27 - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU  NOTULEN

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door de oudste aanwezige bestuurder. Indien

rechtspersonen deel uitmaken van de raad van bestuur, is de leeftijd van hun vaste vertegenwoordigers determinerend. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de effecthouders die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden.

Artikel 28  VERDAGING

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting van de jaarvergadering, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de

andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De raad van bestuur moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen, met dezelfde agenda, binnen een termijn van drie weken. De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met Inbegrip van de eventuele neerlegging van effecten of volmachten, blijven geldig voor de tweede vergadering.

, . n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nieuwe neerleggingen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten. De verdaging kan slecht één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitgestelde agendapunten.

Artikel 29 - ANTWOORDPLICHT BESTUURDERS/COMMISSARISSEN

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de aandeelhouders met betrekking tot hun verslag.

Artikel 30 - BERAADSLAGING -- AANWEZIGHEIDSQUORUM

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij op de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig wat het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van Vennootschappen een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

ARTIKEL 31  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, versturen naar alle aandeelhouders en eventuele commissarissen, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit en met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven, het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap. Werd binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen. Hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de aandeelhouders gekregen, zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen. De personen vernield in artikel 537 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen op de zetel van de vennootschap.

Artikel 32  STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen in houdt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig de agenda door de algemene vergadering moet genomen warden de melding "ja", "neen" of `onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomst artikel 24 van onderhavige statuten, na te leven.

Artikel 33  MEERDERHEID

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen, worden de beslissingen, ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding, blanco of ongeldige stem wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Artikel 34 - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over:

-enige wijziging der statuten;

een fusie of splitsing van de vennootschap;

-een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal;

-de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde;

-de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving;

-de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants;

-de ontbinding van de vennootschap;

dan moet het voorwerp van de te nemen beslissing bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproepingen voor de vergadering en moet ten minste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. De beslissingen over hoger genoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt ais een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschappen, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 35 - AFSCHRIFTEN EN UITTREKSELS VAN NOTULEN

De afschriften en/of uittreksels van de notulen van de algemene vergaderingen bestemd voor derden, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur, door een gedelegeerd bestuurder of door twee

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuurders. Hun handtekening dient voorafgegaan te worden door de vermelding van de hoedanigheid waarin zij optreden.

HOOFDSTUK 5. BOEKJAAR  JAARREKENINGEN  DIVIDENDEN  WINSTVERDELING

Artikel 36 - BOEKJAAR  MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur. De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gebonden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen. Ten minste één maand voor de jaarvergadering overhandigt de raad van bestuur desgevallend de nodige stukken, samen met het jaarverslag, aan de eventuele commissaris(sen); deze moeten nazien of het jaarverslag de door de wet vereiste inlichtingen bevat en in overeenstemming is met de jaarrekening, en uiterlijk vijftien dagen voor de jaarvergadering een omstandig schriftelijk verslag opstellen.

Artikel 37  WINSTVERDELING

Van de netto winst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto winst. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 38  UITKERING

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur. Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Artikel 39  INTERIMDIVIDENDEN

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 40 - VERBODEN UITKERING

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet, dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

HOOFDSTUK 6. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 41 -- VERLIEZEN

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het netto-actief, ten gevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

o) Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 42 - VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of tot haar ontbinding. Het gegeven dat alle aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder, moet worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheid uit. Hij mag die bevoegdheid niet overdragen. De enige aandeelhouder vermeldt de beslissingen die hij als algemene vergadering treft in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. De overeenkomsten die hij sluit tussen de vennoctschap en zichzelf schrijft hij in een stuk dat samen met de jaarrekening moet worden neergelegd.

" p

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze verplichting geldt niet voor courante verrichtingen die onder normale omstandigheden plaatsvinden. Artikel 43 - ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

HOOFDSTUK 7. ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 44 - KEUZE VAN WOONPLAATS

Iedere bestuurder en vereffenaar van de vennootschap die in het buitenland woonachtig is, wordt tijdens de duur van zijn functie geacht woonstkeuze te hebben gedaan op de zetel van de vennootschap waar hem alle mededelingen, betekeningen en dagvaardingen geldig kunnen worden gedaan. De houders van effecten (aandelen en andere) op naam zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht keuze van woonplaats te hebben gedaan in hun vroegere woonplaats.

Artikel 45 - GEMEEN RECHT

Voor al wat niet geregeld wordt door deze statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist om de huidige bestuurders zijnde de Heer Jean-Pierre VANDEN WEGHE, Mevrouw Colette VANDEN WEGHE en de Heer Amaldo GARAU-SALAS te herbenoemen voor een periode van 6 jaar, zodat hun mandaat zal eindigen na de algemene vergadering van het jaar 2019. De Heer Jean-Pierre VANDEN WEGHE wordt tevens herbenoemd als afgevaardigd-bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar.

besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en verleent daartoe alle machten aan de bestuurders, inzonderheid om de coördinatie van deze statuten goed te keuren.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal;

- onderhandse volmachten.

Jan Delang

Notaris





Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

06/03/2013 : ME072392
06/03/2012 : ME072392
06/04/2011 : ME072392
05/03/2010 : ME072392
05/03/2009 : ME072392
04/03/2008 : ME072392
26/02/2007 : ME072392
12/01/2006 : ME072392
06/01/2005 : ME072392
03/02/2004 : ME072392
10/02/2003 : ME072392
29/03/2002 : ME072392
08/02/2001 : ME072392
04/04/2000 : MEA006680
04/04/2000 : MEA006680
01/01/1997 : ME72392
01/01/1995 : ME72392
21/07/1992 : ME72392
06/03/2017 : ME072392

Coordonnées
WIMMOVAN

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 197 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande