WINDHOEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINDHOEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.858.130

Publication

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12552-0396-009
03/10/2011
ÿþ.2 ;'

,~~. . ~....

Mod 2.P

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

aar

I 1H11 11111 lIII liii 11111 tIl 1111 111 1111 lUt

Stara

" 11148491*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

Grire, Griffier,

Ondernemingsnr : 0897.858.130

Benaming

(voluit) : WINDHOEK

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kempensedreef 24 ter 2900 Schoten

Onderweg akte : KAPITAALVERHOGING - TUSSENKOMST INBRENG - AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en elf, de dertiende september, voor meester Chris Celis,. notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Windhoek, met maatschappelijke zetel te 2900 Schoten, Kernpensedreef 24.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0897.858.130 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

a) De voorzitter geeft lezing van - en de vergadering bespreekt vooreerst - het navermeld verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de geplande inbreng in natura;

b) de voorzitter geeft lezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 34 paragraaf 2 van de vennootschappenwet, aangaande de voorgestelde inbreng in natura ter onderschrijving van een geplande kaphtaalverho'ging.

TWEEDE BESLUIT :

De vergadering besluit - op voorstel van de raad van bestuur - tot kapitaalverhoging met zeshonderd

negentienduizend achthonderd tweeënvijftig euro vijftig eurocent (¬ 619.852,50), om het kapitaal te brengen van negen miljoen honderd drieëntachtigduizend euro op negen miljoen achthonderd en tweeduizend achthonderd tweeënvijftig euro vijftig eurocent (¬ 9.802.852,50), door uitgifte van zeshonderd vijfenzeventig (675) nieuwe aande-+1en zonder nominale waarde, van hetzelfde type, van dezelfde rechten en voord-ielen genietend, en onder-worpen aan dezelfde verplich-tingen als de bestaande aandelen, en, deelnemend in de resuhta'ten vanaf één januari tweeduizend en elf; dit bedrag wordt verhoogd met een uitgiftepremie van tweeëntwintigduizend honderd zevenenveertig euro vijftig eurocent (¬ 22.147,50) die op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremie" wordt geboekt.

Deze nieuwe aandelen zullen onderschreven worden door "Stichting Administratiekantoor WINDHOEK", aan de prijs van negenhonderd vijftig euro (¬ 950) (afgerond) per aandeel, mits inbreng in natura van de hierna omschreven onroe-rende goederen, in ruil waarvoor hem zeshonderd vijfenzeventig (675) volledig volstorte nieuwe aande-len van de ven-nootschap zullen worden toegekend.

DERDE BESLUIT :

Komt alhier tussen de heer Verellen Jan, voornoemd, hierna genoemd "de inbrenger", om de hierna beschreven: onroerende goederen voor vrij en onbel-ast in de vennootschap te brengen:

VOLLEDIGE IDENTITEIT INBRENGER'.

Op de laatste bI . van Luik t3 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De heer VERELLEN Jan Maria Juul Hendrik, geboren te Wilrijk op twintig januari negentienhonderd eenenzestig, houder van een Belgische identiteitskaart met nummer 590-1441914-35 en gekend bij het Belgisch Rijksregister onder nummer 610120 453 41, wonende te 2900 Schoten, Legerbaan 3.

Gehuwd met DE PROOST Isabelle Marie Elisabeth Françoise, geboren te Wilrijk op negenentwintig februari negentienhonderd vierenzestig, onder het beheer van het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Joseph Roevens te Brasschaat op drieëntwintig juni negentienhonderd zesentachtig, tot op heden ongewijzigd naar hij verklaart. BESCHRIJVING VAN EIGENDOM :

STAD ANTWERPEN  21E AFDELING -- BERCHEM  1 ste AFDELING

In een gebouw gelegen Karmelietenstraat 36, gekadastreerd volgens en thans ten kadaster bekend wijk A nummer 356/Y/7 (huis) voor een grootte van zesentwintig vierkante meter en wijk A nummer 356/X/7 (garage) voor een grootte van duizend zeshonderd tweeënnegentig vierkante meter, hetzij in totaal duizend zevenhonderd achttien vierkante meter :

1) Op de gelijkvloerse verdieping bevindt er zich tevens een garage gemerkt "G", omvattend:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : buitendeur met brievenbus, traphal met trappen, binnendeur, een poort, een doorrit en manoeuvreerruimte, 64 autostaanplaatsen, een toilet;

en b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

zevenhonderd en vijf/duizendsten (705/1.000) van en in de gemeenschappelijke delen van het eigendom waaronder de grond.

2 Op de eerste verdieping bevindt er zich een woonappartement gemerkt "A", en omvattend : a) in privatieve en uitsluitende eigendom :

een inkom met ruimte voor vestiairekast, een keuken, een woonkamer, een douchekamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2 en terras met bergkast;

en b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd vijfennegentig/duizendsten (195/1.000) van en in de gemeenschappelijke delen van het eigendom waaronder de grond.

Zoals beschreven in de statuten van het gebouw verleden voor ons, notaris, op heden, voorafgaandelijk dezer. OORSPRONG VAN EIGENDOM :

Ingevolge proces-verbaal der definitieve toewijs op verzoek van mevrouw Van Hout Rosalie en mevrouw Dierckx Louisa tegen mevrouw Van Uffelen Joanna, heeft notaris Jacqueline Helderweirt daartoe aangesteld bij vonnis van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen op drie februari negentienhonderd vijfennegentig - op vijftien februari negentienhonderd zesennegentig voorschreven eigendom toegewezen aan de heer Verellen Jan, voornoemd, voor de blote eigendom en aan de naamloze vennootschap "Dennenbad verblijfspark" voor het vruchtgebruik voor een duur van vijftien jaar, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen op acht maart negentienhonderd zesennegentig boek 1999 nummer 19.

De heer Verellen Jan, voornoemd, is voile eigenaar geworden van voorschreven eigendom ingevolge uitdoving van het vruchtgebruik.

VOORWAARDEN:

1. De vennootschap zal van de ingebrachte goederen de eigendom, het genot en het gebruik, hebben vanaf één januari tweeduizend en elf, en zal te rekenen vanaf heden alle lasten, taksen en belastingen, dragen.

2. -.De inbrenger verklaart dat voorschreven eigendom bij zijn weten door het Vlaams Gewest niet geïnventariseerd werd als leegstaande of verwaarloosde bedrijfsruimte; leegstaand of verwaarloosd gebouw of woning; ongeschikte en/of onbewoonbare woning. Zij verklaart dat haar in dit verband noch een regi-stra'tieattest of administratieve akte, noch een aanslagbiljet tot invordering van de heffing op leegstand of verkrotting, werd betekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

3. Het verschil van maat of oppervlakte, zelfs indien het ééntwintigste overtrof, blijft in het voor of het nadeel van de vennootschap.

4. De goederen worden ingebracht in staat waarin ze wonen op één januari tweeduizend en elf en met al hun heersende en lijdende, zicht en onzichtbare, voort-duren-de en niet voortdurende rechten, gemeenschappen en dienstbaarheden, vrij aan de vennootschap de één te doen gelden, en zich tegen de andere te verzetten, doch alles te haar kosten, last en gevaar en zonder tussenkomst noch ver-'ant-woordelijk-'heid vanwege de inbrenger.

5. De inbrenger verklaart dat er hem geen voorontwerp of ontwerp van lijst van de voor bescherming vatbare monumenten en stads en dorpsgezichten werd betekend, noch enig decreet houdende de definitieve bescherming zoals voorzien door het decreet van drie maart negentienhonderd zesenzeventig. (Bel-gisch Staatsblad van tweeëntwintig april negentienhonderd zesenzeventig). De inbrengster verklaart dat er haar voor het ingebrachte goed geen enkel onteigeningsbesluit werd betekend.

6. De inbrenger verklaart dat voorschreven eigendom niet belast is met een inschrijving.

7. De vennootschap is niet gehouden de verzekeringspolissen betreffende het ingebrachte eigendom over te nemen, zij zal met ingang vanaf heden zelf het nodige doen om het ingebrachte eigendom te verzekeren.

8. a)De inbrenger verklaart dat er op de grond voorwerp van on-derhavige akte bij zijn weten geen inrichting gevestigd is of was, of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bo-'dem'ver-ontreini-'ging kunnen veroorzaken, als bedoeld in artikel 3 paragraaf 1 van het Bodemsaneringsdecreet.

b)De inbrenger legt de bodemattesten voor die betrekking hebben op het hierbij ingebrachte goed en die werden afgeleverd door OVAM op drieëntwintig september tweeduizend en tien.

De inhoud van deze bodemattesten luidt:

"1 Kadastrale gegevens

Datum toestand op: 01.01.2010

Afdeling: 11003 ANTWERPEN 21 AFD/BERCHEM 1 AFD/

Straat + Nr.: KARMELIETENSTRAAT 36 TE BERCHEM

Sectie: A

Nummer: 0356 Y 7 / 03756 X 7

2 Inhoud van het bodemattest :

Deze grond is opgenomen in het grondeninformatieregister.

2.1.Uitspraak over de bodemkwaliteit

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond. De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 10.11.2010, en op de hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.2.Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1.Historische verontreiniging

DATUM: 10.11.2010

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek, Parkeergarage, Karmelietenstraat 36 te 2600 Berchem, Dennenbad Verblijfpark NV - 10708 + aanvulling dd 3.12.2010

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

AUTEUR: Arcadis Belgium NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen :

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden ais er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling : www.overdracht.ovam.be.

3. Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie : www.ovam.be/grondverzet.

Te Mechelen, 14.12.2010"

De vennootschap erkent in het bezit te zijn gesteld van gemelde bodemattesten vôôr de ondertekening van deze akte; zij verzaakt hierbij uitdrukkelijk aan de nietigheidsvordering die zij terzake zou kunnen uitoefenen.

c)De inbrenger verklaart met betrekking tot het ingebrachte goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbe-per-'kin-'gen of tot andere maatregelen die de overheid in dit versband kan opleggen.

d)Voor zover voorgaande verklaring door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werd, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart zij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring zal gehouden zijn.

9. Bij schrijven van negentien april tweeduizend en elf hebben wij, notaris, de stad Antwerpen, een vragenlijst voorgelegd inzake Stedenbouw, Ruimtelijke Ordening, Milieu, Leegstand en Affectatie. De Stad Antwerpen heeft hierop op éénentwintig april tweeduizend en elf geantwoord; de vennootschap erkent kopij hiervan ontvangen te hebben.

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR :

Voormelde inbrengen in natura zijn beschreven in een verslag, voorgeschreven door artikel 34 paragraaf 2 van de vennoot-schappenwet, en opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER GUY", vertegenwoordigd door de heer Parmentier Guy, bedrijfsrevisor, op zeven maart tweeduizend en elf, dat besluit als volgt :

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van artikel 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WINDHOEK door middel van inbreng van de volle eigendom van een garage met woonappartement, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin, dat:

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 675 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid WINDHOEK, ZONDER vermelding van een nominale waarde en creatie van een uitgiftepremie t.b.v. 22.147,50 EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

VERKLARING VOOR DE REGISTRATIE:

Voor het heffen van de reg istratierechten worden de ingebrachte goederen als volgt geschat :

- de garage, gelegen te Berchem, Karmelietenstraat 36, op vijfhonderd zeventienduizend euro;

- het woonappartement, gelegen te Berchem, Karmelietenstraat 36, op honderd vijfentwintigduizend euro.

BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER :

In verband met voormelde inbreng in natura overhandigt de zaakvoerder aan ondergetekende notaris, het bijzonder verslag door haar opgemaakt op twaalf september tweeduizend en elf waarin zij het belang voor de ven-'noot-'schap van de inbreng in natura uiteenzet.

In de besluiten van dit verslag wordt niet afgeweken van het verslag van de bedrijfsrevisor. ONTSLAG AMBTSHALVE INSCHRIJVING

De heer hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen van het nemen van een ambtshalve inschrijving bij de overschrijving van deze akte.

BEVESTIGINGEN:

Ondergetekende notrais bevestigt :

a) dat de volledige identiteit van de inbrenger in natura hierboven werd vermeld.

b) voorlezing gegeven werd van artikel 203 van het wetboek van registratierechten;

c) voorlezing gegeven werd van artikels 62, 1 Q' en 73 van het wetboek van de BTW waarop de inbrengers verklaard hebben niet BTW-plichtig te zijn.

VIERDE BESLUIT :

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met tweeëntwintigduizend honderd zevenenveertig euro vijftig eurocent (¬ 22.147,50) om het te brengen van negen miljoen achthonderd en tweeduizend achthonderd tweeënvijftig euro vijftig eurocent op negen miljoen achthonderd vijfentwintigduizend euro (¬ 9.825.000), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met één miljoen driehonderdachtenvijftigduizend euro

(¬ 1.358.000) om het te brengen van negen miljoen achthonderd vijfentwintigduizend euro op elf miljoen honderddrieëntachtigduizend euro (¬ 11.183.000), door uitgifte van duizend vierhonderd dertig nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van hetzelfde type, en van dezelfde rechten en voordelen genietend als de bestaande aandelen, en deelnemend in de resultaten vanaf één januari tweeduizend en elf.

de aandelen zullen in geld ingeschreven moeten worden aan de prijs van negenhonderd negenenveertig euro vijfenzestig cent (afgerond) per aandeel, en zullen moeten worden volstort ten belope van minstens één/vijfde.

ZESDE BESLUIT:

Hierna besluit de niet-inschrijvende vennoot, de Stichting Administratiekantoor WINDHOEK, voormeld, vertegenwoordigd als gezegd, uitdrukkelijk te verzaken aan haar voorkeurrecht tot inschrij-'ving op de nieuwe aandelen in verhouding tot het getal aandelen in haar bezit, in voordeel van de heer VERELLEN Jan, voornoemd, die aanvaardt.

Is hier tussengekomen, de heer VERELLEN Jan, voornoemd, die verklaart in te'schrij-'ven op alle duizend vierhonderd dertig nieuwe aandelen, tegen de prijs van negenhonderd negenenveertig euro vijfenzestig cent (afgerond) per aandeel, en die deze aandelen volstort ten bedrage

van in totaal vijfhonderdduizend euro, zoals blijkt uit het aan ons, notaris, voorgelegde bankattest afgeleverd door KBC op vijftien juni tweeduizend en elf.

ZEVENDE BESLUIT:

De vergadering stelt vast dat door de inschrijving op alle nieuwe aandelen en de volstorting ervan door inbreng in natura, door de incorporatie van de uitgiftepremie en door de inschrijving in geld, dit alles zoals voorzien, de volledige ka-'pi-'taalverho-'ging daadwerkelijk is verwezenlijkt, en volstort ten bedrage van één miljoen honderdtweeënveertigduizend euro.

ACHTSTE BESLUIT:

De vergadering besluit tot aanpassing van artikel 5 der statuten om dit in overeenstemming te brengen met de voorgenomen besluiten, door vervanging van de volledige tekst door de volgende :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt elf miljoen honderddrieëntachtigduizend euro, vertegenwoordigd door twaalfduizend honderd en vijf aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst."

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaats stelling aan de heer Van Limbergen Marc, te Antwerpen, Italiëlei 99 bus 1, aan wie de macht wordt verleend om alle verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, de kruispuntbank en de BTW-administratie met betrekking tot deze akte en latere akten.

; Voor ontledend uittreksel, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, coördinatie statuten, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staat3blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11519-0430-009
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 30.07.2010 10375-0491-010
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15571-0250-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16571-0153-008

Coordonnées
WINDHOEK

Adresse
KEMPENSEDREEF 24 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande