WINDISTRIBUTIE, AFGEKORT : WD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINDISTRIBUTIE, AFGEKORT : WD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.643.592

Publication

11/04/2013
ÿþNod Word't.i

A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11II 1H11! MINIIII1~IN 1111

behouden " 130568 '

aan het

Belgisch

Staatsblad

tle~.~~;~~~S1 F~,T ~~+ ,aa r~_>~ w; ! ~~.~'~~c,~f~

~~; t ~ A.~,.~ 4 ~

i~4~ td~~3~3~~15'£at~f ,~ rta,~4:`v3 ~~ ®

02 APR. 2013

Griffie

0525" 75" 5g2

Ondernemingsris : Benaming

(voluit) : WinDistributie

(verkort) Evy

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2240-Zandhoven, Langestraat 205

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 27/03/2013, neergelegd vóór registratie, blijkt dat:

1. De heer VERBIEST Victor, zelfstandige, geboren te Turnhout op één februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2240 Zandhoven, Langestraat 205. Echtgenoot van mevrouw Annie Celina August Adriaenssen, nageweld sub 2, en;

2. Mevrouw ADRIAENSSEN Annie Celina August, zelfstandige, geboren te Rijkevorsel op vijf augustus negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 2240 Zandhoven, Langestraat 205. Echtgenote van de heer Victor Verbiest, voormeld sub 1,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "WinDistributie", afgekort "WD", met zetel te 2240-Zandhoven, Langestraat 205, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 27/03/2013.

De vennootschap heeft tot doel:

- Verspreiding op alle manieren en volgens de wijze die haar het meest geschikt lijkt, van alle drukwerken en publiciteitsonderwerpen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

- Het waarnemen van alle bestuurders- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkcpen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen.

- Het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste biz van Luik B vermelden ° Recto , Naam en hoedansgheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij liét 8élgiscïi Staatsblad -11/04 2013 - Annexes du Moniteur belge

v Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR). Het is verdeéld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is voor méér dan éénvijfde (1/5-de) volgestort, meer bepaald tot beloop van een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

1. De heer Victor Verbiest, sub 1, verklaarde in te schrijven op vijftig (50) aandelen en op ieder aandeel méér dan één/vijfde (1/5-de) te storten, meer bepaald voor een totaal bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR);

2. Mevrouw Annie Adriaenssen, sub 2, verklaarde in te schrijven op vijftig (50) aandelen en op ieder aandeel méér dan één/vijfde (1/5-de) te storten, meer bepaald voor een totaal bedrag van drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op dinsdag negen juni tweeduizend vijftien.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbeperkte duur:

De Vennootschap Onder Firma "MIFLAN", met maatschappelijke zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 205, met als ondernemingsnummer 0819.259.129 rechtspersonenregister Antwerpen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Victor VERBIEST, geboren te Turnhout op één februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2240 Zandhoven, Langestraat 205.

Is onmiddellijk tussengekomen en medeverschenen :

De Vennootschap Onder Firma "MIFLAN", met maatschappelijke zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 205, met als ondernemingsnummer 0819.259.129 rechtspersonenregister Antwerpen. Opgericht bij onderhandse akte van eenentwintig september tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien oktober daarna onder nummer 09144530. De statuten van de vennootschap werden tot op heden niet gewijzigd.

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder: de heer Victor VERBIEST, geboren te Turnhout op één februari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2240 Zandhoven, Langestraat 205, dewelke in gezegde hoedanigheid werd aangesteld bij de oprichting van de vennootschap, bekendgemaakt als voormeld.

Deze tussenkomende partij aanvaardde de hierboven verleende opdracht ais zaakvoerder, onder de bevestiging dat zij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet. Zij bevestigde dat de aanduiding van de voormelde vaste vertegenwoordiger het voorwerp heeft uitgemaakt van een beslissing van de buitengewone vergadering van de vennoten die op 27/03/2013 werd gehouden.

Volgens artikel 15 van de statuten is de zaakvoerder individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Bezoldiging van de (niet-statutaire) zaakvoerder

Over de bezoldiging van de niet-statutair benoemde zaakvoerder werd beslist dat over het bedrag en de samenstelling van bedoelde bezoldiging bij latere afzonderlijke bijzondere algemene vergadering nog een beslissing zal worden genomen.

.

Volmacht werd gegeven aan de naamloze vennootschap "Optifisk", kantoorhoudende te 2200-Herentals, Grote Markt 7, vertegenwoordigd door zijn aangestelden, met macht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestlgingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang activiteit) en bij de Registratiecommissie voor de aanvraag tot registratie als aannemer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

l`egelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte. _

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris. .

Bijingén hij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WINDISTRIBUTIE, AFGEKORT : WD

Adresse
LANGESTRAAT 205 2240 ZANDHOVEN

Code postal : 2240
Localité : ZANDHOVEN
Commune : ZANDHOVEN
Province : Anvers
Région : Région flamande