WINE4YOU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINE4YOU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.972.677

Publication

15/04/2014
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111.111111.111,q111k1 111

bel

aBE

Sta

NEERGELEGD

03 -04- 2014

RECHTBANIW etfitt<OOPHANDEL

ANTWERPET\ ,"kYrd. MECHELEN

Ondernemingsnr :5,'9.71. ê27-

Benaming

(voluit): WINE4YOU

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2820 Bonheiden, Gestellei 14a

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jean-Pierre Vanden Weghe, te Welem (Mechelen), op 27 maart 2014, ter registratie neergelegd, dat de heer Ivo Drabs, zaakvoerder, geboren te Asse op 21 november 1963, rijksregIsternummer 63.11.21 333-49, echtgenoot van Mevrouw DIERICKX Els Paula Alphonsine, geboren te Merchtem op 4 januari 1967, wonend te 2800 Mechelen, Beukstraat 87, gehuwd onder het wettelijk stelsel, ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Willy Walravens, te Dilbeek-Schepdaal, op 11 februari 1991, een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht waarvan de statuten inhouden:

Artikel 1. Naam Vorm. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam "Wine4You".

In aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, zal de naam steeds voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid", of de afkorting "bvba", de nauwkeurige aanwijzing van de zetel; alle stukken vermelden bovendien het ondernemingsnummer, rechtspersonen register en BTW-nummer.

Artikel 2. Zetel. De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2820 Bonheiden, Gestellei 14a.

Deze zetel kan zonder statutenwijziging naar iedere andere plaats in België in het Nederlandstalig Vlaams Gewest of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden overgebracht bij eenvoudig besluit van de zaakvoering, bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoering, zowel ln België als in het buitenland, administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen alsmede kantoren en agentschappen oprichten.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België, als in het buitenland; voor eigen rekening of voor derden, als vertegenwoordiger, cornmissionair of tussenpersoon:

-De groothandel, kleinhandel en distributie in dranken in de meest uitgebreide zin, met onder andere wijnen, champagnes, aperitieven, likeuren, alcoholische dranken, bieren, frisdranken, waters;

-De groothandel, kleinhandel en distributie en de verhuring van alle horeca-materialen in de meest uitgebreide zin;

-Het organiseren van degustaties, wijncursussen, evenementen, seminaries, bijeenkomsten, beurzen en tentoonstellingen;

-De studie, onderzoek, bijstand, uitvoering en adviseren inzake marktonderzoek, organisatie en aanverwante aangelegenheden;

-Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van aile octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten;

-Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen bestuur;

-Aile vastgoedverrichtingen: aankopen, verkopen, verhuren, leasing, verzekeren, ruilen, verpachten en verkavelen, uitbaten, financieren, valoriseren, verbouwen, herstellen, hypothekeren, beheren van aile onroerende en roerende goederen, projectontwikkelingen, overnemen en overmaken, huren en verhuren van handelsfondsen

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in elle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, teneinde de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, veref-fenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

Op de laatste blz. van iijiB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin van het woord. Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden

[n het algemeen zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle oommerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

De vennootschap kan aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks en onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals voor een wijziging van de statuten.

Zij mag verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de datum van haar ontbinding overtreft.

Artikel 5. KapitaaL Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op twintig duizend euro (¬ 20.000,00), verdeeld in tweehonderd (200) gelijke aandelen, zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting volledig volstort door de heer Ivo Drabs, voornoemd.

Artikel 6. Kapitaalverhogingen Voorkeurrecht, Het kapitaal van de vennootschap kan warden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend zoals voor een wijziging van de statuten. De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van 'ten minste vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door delgernene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dit kan worden uitgeoefend, Worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten % Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hiervoor bepaald, kan slechts worden ingeschreven door,d,érden,-Mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die samen ten minste drie/vierden van hei kapitaal bezitten. Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, komt het voorkeurrecht toe aan .de vruchtgebruiker, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de naakte eigenaar.. Het bestuur stelt zowel de vruchtgebruiker als de naakte eigenaar in kennis van de uitgifte Met interesse van de, naakte eigenaar wordt slechts rekening gehouden in geval de vruchtgebruiker geen gebruik maakt of in de mate dat hij geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Artikel 7. Overdracht en overgang van aandelen.

De rechten van iedere vennoot in de vennootschap blijken slechts uit de oprichtingsakte, uit de akte houdende wijziging ervan en uit de regelmatige overdrachten van aandelen.

Het getal aandelen van iedere vennoot, met vermelding van de gedane stortingen, en de overdrachten en overgangen wegens overlijden met hun datum, worden ingeschreven in het register dat berust op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, waar elke vennoot of derde belanghebbende er kennis mag van nemen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. De overdrachten en overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, noch overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die samen ten minste drie/vierden van het Kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 8. Afkoop van aandelen. Elke afstand onder levenden van aandelen van een vennoot moet op straffe van nietigheid aan de goedkeuring van al de tegenwoordige of toekomstige vennoten onderworpen worden, welke beslissen volgens meerderheid der aandelen. De over te dragen aandelen hebben hierbij geen stemrecht. Indien de deelgenoten in gebreke blijven binnen de twee maanden te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring hen bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de afstand te verzetten. Deze goedkeuring is niet vereist als de afstand geschiedt in het voordeel van de echtgeno(o)t(e) van de afstanddoener. Deze goedkeuring is wel vereist als de afstand geschiedt in het voordeel van de erfgenamen van de afstanddoener. Een weigering van de goedkeuring tot afstand van de aandelen zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de ontzetting, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een deelgenoot. ln geval van overlijden van een der deelgenoten zullen zijn erfgenamen of legatarissen binnen de vier maanden na het overlijden de goedkeuring aan de overlevende deelgenoten moeten vragen voor de overdracht van de aandelen. Om geldig te zijn zal deze goedkeuring moeten gegeven worden onder dezelfde voorwaarden als bij afstand onder levenden. Indien de deelgenoten in gebreke blijven binnen de twee maanden te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring hen bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de afstand te verzetten. Een weigering van de goedkeuring tot afstand van de aandelen zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de reohtbanken. Bij weigering van overdracht zullen de aandeelhouders zelf de aandelen moeten inkopen volgens de hierna volgende modaliteiten zowel bij overdracht onder levenden als bij overlijden. De waarde van de aandelen wordt steeds bepaald op basis van de

a boekhoudkundige waarde, eigen vermogen (kapitaal + reserve en overgedragen resultaat) gedeeld door het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge aantal aandelen. Het bedrag toekomende aan de niet-aangenomen erfgenamen of rechthebbenden zal uitbetaald worden in twaalf maandelijkse stortingen, zonder intree Bij onherstelbare onenigheid tussen de

huidige en/of toekomstige vennoten, kan elke vennoot uitgekocht worden bij eenvoudige meerderheid van de andere vennoten en wordt de ovemameprijs bepaald op basis van de boekhoudkundige waarde, zoals hoger uitgelegd.

De erfgenamen en legatarissen, zelfs minderjarigen en onbekwamen, de schuldeisers of rechthebbenden van de vennoten of zaakvoerders, zullen nooit het leggen van zegels of het opmaken van een inventaris kunnen eisen. Voor het uitoefenen van hun rechten dienen zij zich te houden aan de maatschappelijke inventaris, balansrekening en beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel 9. De aandelen zijn ondeelbaar; indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Artikel 10. Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Artikel 11. Verkrijging van aandelen door derden zekerheden. De vennootschap mag geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden.

Artikel 12. Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, voor de duur die de vennoten' vaststellen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn aangeduid, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De zaakvoerders kunnen afzonderlijk bestuursdaden stellen tot een bedrag van vijftien duizend, euro (E 15.000,00). Bestuursdaden die dit bedrag overschrijden, dienen door ten minste 2 zaakvoerders te worden goedgekeurd. Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer lijo Drabs voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet. Een statutair zaakvoerder kan slechts warden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk warden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Elke rechtsvordering, zowel als eiser als verweerder, wordt namens de vennootschap vervolgd door een zaakvoerder. Zonder uitdrukkelijke toestemming van de algemene vergadering mogen de zaakvoerders zich noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks interesseren in een activiteit die met de vennootschap kan concurreren.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

De zaakvoering mag zich onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid doen helpen of vertegenwoordigen in haar betrekkingen met derden door één of meer personen, op voorwaarde dat hun mandaat speciaal weze, en van tijdelijke aard.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 13. Tegenstrijdig belang Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit meedelen aan de andere zaakvoerders v6iír het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang, moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders die de beslissing moet nemen. Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd moet de betrokken zaakvoerder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen. Het voorgaande is niet van toepassing wanneer de beslissingen of verrichtingen die tot de bevoegdheid behoren van het college van zaakvoerders, betrekking hebben op beslissingen of verrichtingen die tot stand zijn gekomen tussen vennootschappen waarvan de ene rechtstreeks of onrechtstreeks ten minste vijfennegentig procent bezit van de stemmen verbonden aan het geheel van de door de andere uitgegeven effecten, dan wel tussen vennootschappen waarvan ten minste vijfennegentig procent van de stemmen verbonden aan het geheel van de door elk van hen uitgegeven effecten in het bezit zijn van een andere vennootschap. Bovendien is het voorgaande niet van toepassing wanneer de beslissingen van het college van zaakvoerders betrekking hebben op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts warden genomen en de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijkertijd met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 14. Controle. De controle op de vennootschap zal werden uitgeoefend conform het Wetboek van Vennootschappen. Zo er geen commissaris wordt benoemd zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15. Boekjaar. Jaarrekening en Jaarverslag. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De zaakvoering is verplicht elk jaar een inventaris op te maken, alsméde een jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. Behoudens in vennootschappen opgesomd in artikel 94 van het Wetboek van Vennootschappen, stelt de zaakvoering bovendien een jaarverslag op, waarin zij rekenschap geeft van haar beleid. Dit verslag bevat alle gegevens zoals zij opgesomd zijn in artikel 96 van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 16. Algemene Vergadering. Jaarlijks wordt op de zetel van de vennootschap of op elke andere in de oproepingsbrieven aangeduide plaats in België, een algemene vergadering der vennoten gehouden, op de laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De oproeping wordt vijftien dagen voor de vergadering verzonden per aangetekende brief aan de vennoten, de zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, Deze oproeping vermeldt de agenda. Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris, een copie verzonden van de stukken die hen volgens de wet ter beschikking moeten worden gesteld. Aan andere opgeroepen personen wordt een copie van deze stukken verzonden, indien zij hierom verzoeken. 'Om .tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van -aaridelen zijn vermeld. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De..4aeciioerders antw9orden op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verilag of de age-ndapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel'zdu, berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap, Indien »an- toepassing hoort de jaarvergadering het jaarverslag en, eventueel, het verslag van de. commissárissen;, en behandelt de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening, beslist de algemene vergadering bij afzégiderlijke stemming

over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting, Deze is:aliéen dan rechtsgeldig,

wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door edgeweglating of onjuiste opgave in de jaarrekening, en, wat verrichtingen betreft die strijdig zijn met de statuten .44 met het Wetboek van Vennootschappen, wanneer deze bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in toepassing van artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Zij zal tevens, samen met dit rondschrijven, aan de vennoten op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke besluitvorming zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel, doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg 1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en

meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden. De hoedanigheid van vennoot en

de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd

op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder/raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel

aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. Om de veiligheid

van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel. Het komt toe aan het bureau van de algemene

vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

' beschouwd. 2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Artikel 17. Stemrecht ledere vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op één stem. Niettegenstaande elke andersluidende bepaling kunnen noch de vennootschap, noch de in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap optredende personen het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pend zijn gegeven. Voor de vaststelling van de voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen.

Artikel 18. Notulen. De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en dom' de vennoten die erom verzoeken, afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 19. Bekendmaking. De bekendmaking van de jaarrekeningen en andere vennootschapsdocumenten gebeurt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn.

Artikel 20, Winstverdeling, Jaarlijks wordt van de netto-winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt, Na bewuste afhouding besluit de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoering met meerderheid van stemmen over de bestemming val), de etto-winst. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaehet netto,actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het;ledrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves dievbigens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto actief moet worden versaar; heitotaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balaiis, verminderd met de voorzieningen en schulden. VoeiC'çieultkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten het nog niet afesbhievëffibedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding; het nog niet afgeschreven bedrag van de koStefan- cinderzoék en ontwikkeling, behoudens in uitzonderingsgevallen. Elke uitkering die in strijd is met deze baparnben`moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap béwijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Artikel 21, Verlies van kapitaal. L Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoering zal haar voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. il. Wanneer het netto actief gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding worden uitgesproken door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. III. Wanneer het netto actief gedaald is tot beneden zesduizend tweehonderd Euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 22. Vereniging der aandelen in een hand. Het in een hand verenigd zijn van elle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Een natuurlijk persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid, maar wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de tweede en volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij zou oprichten of waarvan hij de enige vennoot zou worden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan

hem zijn overgegaan. Wanneer de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor elle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen ln zijn

hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Artikel 23. Ontbinding en vereffening. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door vereffenaars verricht die door de algemene vergadering worden

benoemd; bij gebreke van zodanige benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders in functie. Deze

benoeming zal bekrachtigd moeten worden of gehomologeerd moeten worden door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 §1, lid 2 W. Venn. De vereffenaars of de zaakvoerders beschikken

over de meest uitgebreide machten verleend door de wet, tenzij de algemene vergadering bij gewone

meerderheid van stemmen anders besluit De algemene vergadering bepaalt de eventuele vergoedingen van de vereffenaars. Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in

overeenstemming met hun respectieve aandelen, in zover ze volgestort zijn. Zijn ze het niet, dan wordt eerst de

gelijkheid tussen de vennoten onderling hersteld door terugbetalingen of bijstortingen, naar keuze van de vereffenaars; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventueel verlies zal in dezelfde

verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat een vennoot nochtans verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht. Bij vereffening van de vennootschap komen alle

a

4

Voor-

behouden

aan'het'

Belgisch

Staatsblad

4\7_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

reserves toe aan de vruchtgebruiker. Het maatschappelijk kapitaal wordt verdeeld tussen vruchtgebruiker en' naakte eigenaar volgens de formule Ledoux.

Artikel 24. Woonstkeuze. De aandeelhouders, de zaakvoerders, de commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats ln de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan. Artikel 25. Gemeen recht,

Voor alles wat niet in de onderhavige statuten is bepaald, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg worden de bepalingen van dat Weiboek waarvan niet rechtmatig is afgeweken, geacht in de onderhavige akte te zijn opgenomen en worden bepalingen die in strijd zijn met de dwingende voorschriften van dit Wetboek, geacht niet geschreven te zijn.

III. SLOT EN TIJDELIJKE BEPALINGEN. Eerste boekjaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien (31/12/2015). Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien (2016).

Controle. De comparant is van oordeel dat de vennootschap, bij het einde van het eerste boekjaar, niet zal beantwoorden aan de voorwaarden die het aanstellen van een commissaris verplicht stellen.

Bijzondere lastgeving

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan; de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Dedoncker &Partners', met zetel te 1910 Kampenhout, Haachtsesteenweg 274, vertegenwoordigd door de Heer Stephan Dedoncker, met recht van indeplaatstelling, om:

- alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingeii;.(Vergeande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen;,:bijSg_eleihmingsloketten of

andere administratieve diensten; - aile formaliteiten te vervullen bij dd, griffies ..-Irechtbank van

Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formalgefién:;, - 'ete ,Icirmaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummeri'de .,.afigiftetôt Wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift proces-verbaal

Jean-Pierre Vanden Weghe,

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van akte

24 2q4

emfmmem" " " " " " " " " " *ree,....." " " " " " " " " ,

PECHTBNi< var

ANTWEPPEm

Grime

111111111J1,1111,11t1 ji,p111

beu

aa

Be Star

fil



Luik B



Ondernemingsnr : 0649.972.677

Benaming

(voluit) WINE4YOU

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Gestellei 14A te 2820 Bonheiden

(volledig adres)

Onderwerp akte Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean-Pierre Vanden weghe, te Walem (Mechelen), op 18 juni 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VVINE4YOU", met zetel te 2820 Bonheiden, Gestellei 14A, het volgende heeft beslist:

Eerste besluit: voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoot, aanwezig zoals hierboven gezegd, hebben verklaard sinds meer dan vijftien (15) dagen een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

- het verslag opgesteld door Mevrouw Ann Willekens, bedrijfsrevisor, optredend voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Ann Willekens, Bedrijfsrevisor, met zetel te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerder aangesteld. De besluiten van de bedrijfsrevisor, Mevrouw Ann Willekens, worden hierna letterlijk weergegeven:

"Ondergetekende, Ann WILLEKENS, bedrijfsrevisor met kantoor te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27 verklaart dat:

"De inbreng in nature naar aanleiding van de kapitaalsverhoging, bestaande uit materiële vaste activa en een voorraad handelsgoederen, in de BVBA WINE4YOU, met zetel te 2820 Bonheiden, GestelleI 14A, ten belope van 377.000 EUR werd gecontroleerd overeenkomstig de huidige controlenormen van het Instituut Der Bedrijfsrevisoren;

"Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de Ingebrachte goederen, alsook voor het bepalen van het aantal verstrekte aandelen als tegenprestatie voor de inbreng in nature;

"De beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

"De methode van waardering van de inbreng vastgesteld door de partijen bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot de inbrengwaarde die ten minste met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde (desgevallend met het agio) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deze niet overgewaardeerd Is,

"De tegenprestatie voor de inbreng van 377.000 EUR bedraagt de creatie van 3.770 aandelen die worden toegekend aan de Heer [vo Drabs.

De conclusies van dit verslag zijn geldig onder voorbehoud dat de materiële vaste activa en de voorraden vrij en onbelast worden ingebracht.

Er werd door de Heer lvo Drabs een attest aangevraagd, overeenkomstig artikel 442b1s, alinea 3 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, alsook een attest overeenkomstig artikel 16ter toegevoegd aan he Koninklijk Besluit nr.38 van 27/07/1967 houdende inrichting van het sociaal statuut der zelfstandigen.

Overwegende dat op de datum van het opstellen van het huidige verslag de inbrenger aan ondergetekende het bedoelde sociaal en fiscale certificaten nog niet heeft voorgelegd, dient ondergetekende erop te wijzen dat er een latent risico bestaat voor de inbrenggenietende vennootschap, indien de Inbrenger fiscale en / of sociale schulden heeft op het ogenblik van de nog te vervullen registratieformaliteit. Terzake dient ondergetekende een voorbehoud te maken inzake dit latent risico in hoofde van de inbrenggenietende vennootschap.

Ondergetekende wenst eraan te herinneren dat zij volgens de normen inzake inbreng in nature van het Instituut Der Bedrijfsrevisoren geen uitspraak doet omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Gedaan te goeder trouw,

Kampenhout, 10 juni 2014

Ann_W1LLEKERedrijfsrevisor_ &VILA.,"

Op de laatste blz. van Lie 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het verslag opgesteld door de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede Besluit

a) Beslissing

Op basis van voomoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal niet driehonderd zevenenzeventigduizend euro (¬ 377.000,00) te verhogen, om het van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) te brengen op driehonderd zevenennegentig euro (¬ 397.000,00), door de inbreng in nature van de hierna vernielde materiële vaste activa en voorraden. Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van drieduizend zevenhonderd zeventig (3.770) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend. Op de nieuwe aandelen wordt ingeschreven tegen honderd euro (¬ 100) per stuk, welke waarde gelijk is aan fractiewaarde per aandeel van de reeds bestaande aandelen. De nieuwe aandelen worden als volgt toegekend aan de bestaande vennoten:

3.770 nieuwe aandelen aan de heer DRABS ivo, voornoemd

b)Beschrijving van de inbreng

De inbreng in de Besloten vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid HWine4You", betreft de hierna

vermelde materiële vaste activa en voorraden.

De verrichtingen vanaf 30 april 2014 zijn voor rekening van de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid. De hierna vermelde materiële vaste activa en voorraden die worden ingebracht, zijn

geïdentificeerd als bestaande uit de volgende bestanddelen op 30 april 2014:

ACTIVA

1)Materiële vaste activa:

De materiële vaste activa die worden ingebracht omvatten installaties, machines en

uitrusting, bureelmeubilair en rollend materieel:

Installaties, machines en uitrusting:

Spuitmachine super finish 2006

Sandwichpaneel pub 2011

Broodbakoven 2011

Rijskast 2011

Graanmolen Grano 200 2011

Materiaal dropstop vs 2011

Materiaal dropstop 201< 2011

Publicitair materiaal:

website en informatica 2011

Roll-up ban ners 2011

Spandoek 2011

Decoratie degustatieruimte 2011

Flyers 2011

Schuurmachine giral flex 2012

Vorkheftruck BT SPE 1251_ 2013

Bureelmeubilair:

Bureau 2008

Rollend materieel:

Aanhangwagen 2011

Mercedes Vit° 2013

2) Voorraden:

De in te brengen voorraad omvat een voorraad handelsgoederen, bestaande uit een

voorraad wijn en whisky's met waarde op 6 april 2014. Een gedetailleerde voorraadlijst wordt bijgevoegd in

bijlage.

PASSIVA

Er worden geen passiva ingebracht.

c)Algemene voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap heeft de eigendom en het genot van de ingebrachte goederen vanaf heden.

2. De oprichter verklaart de ingebrachte goederen uitstekend te kennen en er geen omstandiger beschrijving van te eisen.

S. Aan de inbrenger wordt reeds van nu af aan alle macht verleend ten einde, in voorkomend geval, de beschrijving van de inbreng te verbeteren, in geval van vergissing of weglating.

" t De vennootschap ontvangt de goederen in de staat waarin ze zich thans bevinden, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de inbrengers, voor om het even welke reden, onder meer wegens sleet of slechte staat van het materiaal, van de inrichtingen, van de werktuigen en de roerende goederen, vergissing in de aanduiding en de oppervlakte, onvermogen van de schuldenaars.

5. De vennootschap zal, vanaf heden alle belastingen en taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen en in het algemeen al om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan, dragen.

6. Alle welk danige kosten, erelonen, belastingen en lasten voortvloeiend uit deze inbreng zullen ten laste zijn van de vennootschap.

d)Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens heeft de heer Ivo DRABS, voornoemd, verklaard, voormelde materiële vaste activa en de voorraden in deze vennootschap ingebracht, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

e)Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op driehonderd zevenennegentigduizend euro (E 397.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend negenhonderd zevenenzeventig (3.977) identieke en volledig volstorte aandelen zonder nominale waarde.

f)Wijziging statuten

De buitengewone algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging: "Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op driehonderd zevenennegentig euro (E 397.000,00), verdeeld in drieduizend negenhonderd zevenenzeventig (3.977) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde per aandeel . Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.»

Derde besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen en verleent daartoe alle machten aan de zaakvoerders, inzonderheid om de coördinatie van deze statuten goed te keuren.

Samen hiermee neergelegd'.

- afschrift proces-verbaal

- gecobrdineerde statuten

Verslag bedrijfsrevisor

- Verslag zaakvoerder

Jean-Pierre Vanden Weghe

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WINE4YOU

Adresse
GESTELLEI 14A 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande