WINGS ASSET MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WINGS ASSET MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 414.544.742

Publication

07/10/2014
ÿþ11111

11

II

*14182465*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR T EL E 12 -99- 201k

30 -09- 4l,014 RECHTBANK van KOOPHANDEL

PFL3ISCH STA ANTWERPEN CHELEN

, alliffe

Mod Word 11.1

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0414.644.742

Benaming

(voluit) WINGS ASSET MANAGEMENT

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 2220 Heist-op-den-Berg, Bosweg 6

Onderwerp akte: Ontbinding en vereffening in één akte

Het blijkt uit een akte van ontbinding en vereffening in één akte verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris te Aarschot, op 4 september 2014, met registratierelaas "Geregistreerd dertien bladen nul verzendingen op het registratiekantoor Mechelen AA op 9 setepmber 2014, register 5 boek 329 blad 019 vak 002, ontvangen 50,00 euro De ontvanger (getekend) Van Vlasselaer M. R." dat is gehouden:

de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WINGS ASSET MANAGEMENT" met maatschappelijke zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Bosweg 6, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen met ondememingsnummer 0414.544.742 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE 0414.544.742.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming SERKA bij akte verleden voor notaris Camille D'Hooghe, alsdan te Aarschot op 11 september 1974, bekendgemaakt In de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 4 oktober 1974 onder nummer 3868-9.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Dirk Michiels te Aarschot op 20 december 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 7 januari daarna onder nummer 140008138.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1. Bijzonder verslag van het bestuursorgaan en staat van activa en passive conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor mevrouw Ann WILLEKENS, revisor bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ann VVillekens", te 1910 Kampen hout, Sparrendreef 27, met daaraan gehecht een staat van activa en passive van minder dan 3 maanden oud, conform artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Ontbinding en invereffeningstelling van de Vennootschap zonder benoeming van een vdreffenaar overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

3. Onmiddellijke sluiting van de vereffening.

4. Kennisname ontslag zaakvoerders en goedkeuring van de jaarrekening van het lopend boekjaar en het verlenen van kwijting hiervoor aan het bestuursorgaan.

5. Bewaring van boeken en bescheiden.

6. Volmacht formaliteiten.

Il. Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het

volgende vast

a) op 28 juli 2014 heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passive van de Vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 20 augustus 2014 heeft de bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De staat van activa en passive van de B.V.B.A. WINGS ASSET MANAGEMENT met zetel te Bosweg 6, 2220 Heist-op-den-Berg, dewelke werd opgesteld, in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek Vennootschapsrecht, door het bestuursorgaan van de vennootschap, afgesloten per 24 juli 2014, zijnde minder dan drie maanden, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal weer van 455.346,39 EUR en een positief eigen vermogen van 455.346,39 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit de controle, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke controlenormen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw, en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen, en onder voorbehoud van schulden ontstaan door eventuele fiscale, sociale of andere controles met betrekking tot de periode vanaf de oprichting tot op datum van 24 juli 2014.

ik werd op datum van ondertekening van dit verslag nog niet in het bezit gesteld van een hypothecaire staat met betrekking tot het onroerend goed opgenomen op het actief van de staat van activa en passiva op 24 juli 2014. De besluiten van dit verslag zijn dus geldig in de mate dat het onroerend goed vrij en onbelast is en nog steeds eigendom Is van de vennootschap op het moment van ondertekening van onderhavig verslag.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut Der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 43.679,64 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, 1-Mt geconsigneerd werd bij de Deposito- en Consignatiekas.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Opgemaakt te Kampenhout, 20 augustus 2014

Ann Willekens Bedrijfsrevisor BVBA,

Vertegenwoordigd door :(getekend) Ann Willekens, Bedrigsrevisor."

Neerlegging

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Ill. Oproepingen

1/ Met betrekking tot de aandeelhouders

Alle aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.-1 Gelet op het ontbreken van oproepingen, verklaren de aandeelhouders formeel te verzaken aan de toepassing van artikel 181, § 2 en artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen; zij verzaken tevens aan de toezending van de stukken die hen moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 181, § 2 en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden

De zaakvoerders (zijnde de voomoemde aandeelhouders) zijn aanwezig en verklaren te verza ken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen en verzaken aan de toezending van de stukken die hen moeten ter beschikking gesteld.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch een commissaris, noch houders van obligaties op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG KAN BERAADSLAGEN

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

De aandeelhouders verklaren dat de aandelen waarmee ze deelnemen aan deze buitengewone algemene vergadering niet het voorwerp uitmaken van enige inpandgeving noch van enige andere beperking die de vrije uitoefening van hun stemrecht zou beletten.

NOTARIELE WETTIGHEIDSVERKLARING

Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de Vennootschap krachtens artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen gehouden

BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraaeslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 24 juli 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING - Ontbinding

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden aan het Belgise

Staatsblad

3. indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

4. aile aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

5. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De zaakvoerders verklaren dat zij, bij gebrek aan benoeming van een vereffenaar, als bestuursorgaan, ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd, bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen.

Na vastgesteld te hebben dat de schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald en dat de andere voorwaarden van artikel 184§5 van het Wetboek van vennootschappen zijn vervuld, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de aandeelhouders zal worden teruggenomen en keurt het verdelingsplan met de berekening van de ingehouden roerende voorheffing en het netto-aandeel van iedere aandeelhouder in de vereffening goed.

Alle toekomstige activa en passive, alle rechten en verplichtingen worden overgenomen door de aandeelhouders. Eventuele 'vergeten activa' die over het hoofd werden gezien behoren toe aan de aandeelhouders. Eventuele schuldvorderingen die de vennootschap nog zou hebben, kunnen dan ook worden uitbetaald aan de aandeelhouders.

BIJZONDERE BEPALINGEN MET BETREKKING TOT HET ONROEREND RESTEREND ACTIEF.

De aandeelhouders verklaren dat de Vennootschap eigenaar is van nagemeld onroerend goed:

GEMEENTE HEIST-OP-DEN-BERG.

Een KANTOORGEBOUW op en met grond gelegen aan de Bosweg 6, ter plaatse genaamd ''Kluishoek", gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel wijk H nummers 39N en 39/S voor een oppervlakte van 41 are 70 centiare.

Oorsprong van eigendom.

Voorschreven goed hoort toe aan de Vennootschap om door haar te zijn aangekocht bij akte verleden voor notaris Camille D'Hooghe alsdan te Aarschot op 6 februari 1998, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Mechelen op 17 februari daarna, boek 13305 nummer 14, aankoop van de heer GOYVAERTS Marcel Lodewijk, geboren te Heist-op-den-Berg op 29 oktober 1919 en zijn echtgenote mevrouw BOGAERTS Julia Maria, geboren te Schriek op 6 juni 1920.

DERDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

De aandeelhouders beslissen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIERDE BESLISSING - Kennisname ontslag zaakvoerders en goedkeuring van de jaarrekening van het lopend boekjaar en het verlenen van kwijting hiervoor aan het bestuursorgaan.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn:

- de heer SPRENGERS Mark Isidoor Coleta, voornoemd

- de heer SPRENGERS Jan Karl Louis, voornoemd.

Vervolgens neemt de vergadering kennis van de jaarrekening van het lopend en laatste boekjaar.

De vergadering keurt deze afsluitende jaarrekening goed en verleent aan het bestuursorgaan kwijting voor

hun taken,

VWFDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden

neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: Bosweg 6 te 2220 Helst-

op-den-Berg,

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden

en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer SPRENGERS

Mark, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders.

ZESDE BESLISSING  Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACCOUNTANTSKANTOOR GORRIS BVBA,

Boudewijnlaan 34, 2220 Heist-op-den-Berg, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met

het oog op de schrapping van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de

Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk Michiels geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte van ontbinding en vereffening in één akte; verslag van het

bestuursorgaan; verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.09.2013, NGL 30.01.2014 14022-0031-012
07/01/2014
ÿþVoor. behoud

aan he Belgisc Staatsbl.

Ondernemingsnr : 04'14.544.742

Benaming

(voluit) : WINGS ASSET MANAGEMENT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Bosweg 6

Onderwerp akte : OMVORMING

Het blijkt uit een akte van omvorming verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijniaan 19, op 20 december 2013, dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "WINGS ASSET MANAGEMENT' met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Bosweg 6, met ondememingsnummer 0414.544.742, BTW-plichtig onder nummer BE0414.544.742.

Destijds opgericht onder de benaming "SERKA" bij akte verleden voor notaris Camille D'Hooghe, voorheen te Aarschot op 11 september 1974, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna onder nummer 0102580;

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 28 maart 2011, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 april daarna onder nummer 11058026.

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

1. De huidige vergadering heeft de volgende agenda:

ta. Verslag van de raad van bestuur ter verantwoording van de omzetting van de van de vennootschap om redenen dat de structuur van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid beter aansluit bij de gewenste aandeelhouderstructuur en de gewenste organisatie van het bestuur van de vennootschap ; bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, afgesloten op 30 november 2013;

1.b. Verslag van ANN WILLEKENS BEDRIJFSREVISOR B.V.B.A. te 1910 Kampenhout, Sparrendreef 27, met ondernemingsnummer 461.372.580, vertegenwoordigd door Ann Willekens, bedrijfsrevisor, aangeduid door de raad van bestuur, naar aanleiding van de omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

2. Voorstel tot omvorming van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

3. Kapitaalvermindering met eenenzestigduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 61.450,00) om het

maatschappelijk kapitaal te herleiden van tachtigduizend euro (¬ 80,000,00) naar achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), zonder vernietiging van aandelen, met evenredige vermindering van de fractiewaarde der aandelen en terbeschikkingstelling van het zo vrijgekomen bedrag;

4. Aanneming van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

5. Uittreding van de bestuurders van de naamloze vennootschap;

6. Machtiging zaakvoerder;

7. Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen

li. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), vertegenwoordigd door

vijfhonderdvijfentwintig aandelen zonder nominale waarde. Alle aandelen zijn aanwezig of vertegenwoordigd

zodat de vergadering geldig kan beraadslagen en beslissen over de punten van de agenda.

De heren SPRENGERS Mark en Jan, zijn tevens aanwezig in hun hoedanigheid van gedelegeerd

bestuurder van de vennootschap.

Er werd geen commissaris aangesteld.

Er zijn geen andere effecten dan deze waarvan de houders hier aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De vergadering kan derhalve geldig beraadslagen en beslissen over de agenda, zonder dat het bewijs moet

geleverd worden van de naleving van de formaliteiten inzake bijeenroeping van de vergadering.

III. Sedert de laatste algemene vergadering zijn geen verrichtingen gedaan die ressorteren onder artikel

523 van het Wetboek van vennootschappen.

1V. De vennootschap doet geen of heeft,geen publiek beroep,gedaan op het spaarwezen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

M'`uigir

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 -12- 2013

GH1FFiE RECHTBANK hOOPHAND~.,.elfrIEGELEN

Mod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

V. Om te worden aangenomen, dient het voorstel, hemomen onder punt 2 van de agenda, vier/vijfden van de aanwezige stemmen te behalen, het voorstel hernomen onder punt 3, drie/vierden van de aanwezige stemmen te behalen, en de andere voorstellen moeten de gewone meerderheid behalen.

Vaststelling dat de vergadering geldig kan beraadslagen.

De uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderworpen agenda te beraadslagen.

Beraadslaging - besluiten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten

Eerste besluit - Verslagen

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de raad van bestuur ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan gehechte staat evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis genomen te hebben.

Het verslag van mevrouw Ann WILLEKENS, bedrijfsrevisor, besluit met volgende woorden:

"ln overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek Vennootschapsrecht, heb ik de activa- en passivabestanddelen, afgestoten per 30 november 2013, van de naamloze vennootschap WINGS ASSET MANAGEMENT, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Bosweg 6, aan een revisoraal nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Mijn werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 november 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap de NV WINGS ASSET MANAGEMENT heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het positieve netto-actief volgens deze staat, ten belope van 208.265,10 EUR, is groter dan het maatschappelijk kapitaal van 80.000,00 EUR. Het positieve verschil van het netto-actief ten opzichte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt 128.265,10 EUR.

1k ben niet in het bezit gesteld van een hypothecair getuigschrift met betrekking tot de onroerende goederen in het bezit van de vennootschap en doe dus geen uitspraak over de hypothecaire staat van deze activa. De aankoopfacturen van de materiële vaste activa aangeschaft in 1998 werden niet ter beschikking gesteld wegens het verstrijken van de wettelijke bewaringstermijn van deze facturen."

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Mechelen, tegelijkertijd met een uitgifte van deze akte.

De algemene vergadering keurt eenparig de verslagen en de staat goed.

Tweede besluit -- Omzetting van de vennootschap

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd.

De reserves van de vennootschap blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer van de naamloze vennootschap bij de kruispuntbank der ondernemingen, te weten het nummer 0414.544.742.

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 30 november 2013, en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

De vijfhonderd vijfentwintig (525) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

Dit besluit wordt met éénparigheid van stemmen genomen.

Derde besluit -- Kapitaalvermindering

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met eenenzestigduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 61.450,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), zonder vernietiging van aandelen, met evenredige vermindering van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit dat deze vermindering van het kapitaal zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

Deze kapitaalvermindering geschiedt door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag van één vijfhonderd vijfentwintigste (1/525ste) van eenenzestigduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 61.450,00), hetzij bij benadering honderdzeventien euro vijf cent (¬ 117,05).

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van eenenzestigduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 61.450,00) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Binnen een termijn van twee maanden na de bekendmaking hebben schuldeisers wiens vordering ontstaan is v66r die bekendmaking, het recht een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

zekerheid te eisen voor de schuldvorderingen die op het tijdstip van de bekendmaking nog niet vervallen zijn. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te voldoen, eventueel verminderd met een disconto,

De vergadering geeft de heren SPRENGERS Mark en Jan, voornoemd, opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

Vierde besluit Aanneming van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

Hoofdstuk I, Rechtsvorm - Naam - Zetel - Duur - Doel.

Artikel 1. - Rechtsvorm en Naam.

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een beslo-'ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "WINGS ASSET MANAGEMENT".

Artikel 2. - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Bosweg 6.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtname van de voorschriften van statutenwijziging.

De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad,

Artikel 3. - Duur,

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met achtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 4. - Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

1. Inkoop, verkoop, invoer, uitvoer, vervaardiging, ontwikkeling en onderhoud van alle systemen voor automatisering, kantoorautomatisering, telecommunicatie en inrichting; computers, hardware, software, kantoormachines, telecommunicatieapparatuur, kantoormeubelen en kantoorinrichtingen, zowel handelend in eigen naam dan als agent of vertegenwoordiger, alsook het exploiteren van alle methodes, brevetten en licenties in verband met het beoogde voorwerp in zijn breedste zin opgevat.

2, Om het even welke verbouwings- en inrichtingswerken aan onroerende goederen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden.

3. Het opsporen en vastleggen van aile financiële middelen en hulpbronnen nodig om het beoogde voorwerp te verwezenlijken, het beheren van aile vreemde handelsvennootschappen en agentschappen.

4. Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel of van aard zijn dit doel te vergemakkelijken of mogelijk te maken.

5. Zij mag deelnemen, participeren of tussenkomen in ander ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling in de vennootschap te bevorderen.

6. Het leveren van commerciële of administratieve diensten aan bedrijven, particulieren en openbare of gelijkaardige instellingen, op het gebied van management, verkoop, technisch advies, investeringspolitiek, computerverwerking, zonder dat de opsomming beperkend dient aanzien te worden.

7. Verhuring, aankoop, verkoop en onderhoud van alle soorten materieel, gereedschap, machines en installaties.

8. Aile verhandelingen van onroerende goederen, begrijpende onder meer de aankoop en verkoop, het in leasing geven en/of nemen, het verhuren en huren, het bouwen en verbouwen, de exploitatie, het beheer, het verpanden en hypothekeren ervan.

9. Het beheer van deelnemingen onder gelijk welke vorm, in aile Belgische of vreemde vennootschappen of ondernemingen, zij mag in dit verband alle deelnemingen verwerven en valoriseren, evenals bestuursmandaten uitoefenen.

10. Het verwerven, exploiteren en vervreemden van octrooien en andere vormen van intellectuele of industriële eigendom.

11, Het beleggen in roerende waarden en het aankopen van financiële instrumenten van welke aard ook.

12. De aankoop, oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur en onderhuur, de erfpacht, de concessie en uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken en aile roerende en onroerende goederen en rechten.

Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect verband houden met het maatschappelijk doel der vennootschap. Zij kan zich borg stellen voor aile verrichtingen van roerende en onroerende aard.

Hoofdstuk Il. Kapitaal en Aandelen.

Artikel 5. - Kapitaal.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in vijfhonderdvijfentwintig (525) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/vijfhonderd vijfentwintigste (11525ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Hoofdstuk IIl. Bestuur en Vertegenwoordiging.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 13. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Worden tot statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

1.De Heer SPRENGERS Mark Isidoor Coleta, geboren te Heist-op-den-Berg op 18 januari 1962, rijksregistemummer 62.01.18-259.25, echtgenoot van mevrouw GOOSSENS Diane Agnes Julienne, wonende te 2260 Westerla, Meierij 20, gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, en

2.De Heer SPRENGERS Jan Karl Louis, geboren te Heist-op-den-Berg op 5 juni 1965, rijksregistemummer 65.06.05-267.20, echtgenoot van Mevrouw BAETEN Marielle Emma Emiel, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg (Hallaar), Oude Liersebaan 70/A, gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Camille D'Hooghe, voorheen te Aarschot op 1 juni 1999,

beiden hier aanwezig die deze opdracht aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 14. Bezoldiging en duur van de opdracht.

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd uitgeoefend en is de duur van het mandaat onbeperkt.

Artikel 15. Intern bestuur - beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 16. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerders kunnen (gezamenlijk handelend of alleen handelend als er maar één zaakvoerder is) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17. Externe vertegenwoordigingsmacht.

De statutaire zaakvoerders, gezamenlijk handelend, vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Bij overlijden van een der statutaire zaakvoerders, zal de langstlevende statutaire zaakvoerder de vennootschap alleen kunnen vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordigers (zie artikel 16).

Hoofdstuk IV. Toezicht.

Artikel 18. Controle.

ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten bijstaan door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Hoofdstuk V. Algemene Vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

Artikel 19. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van november om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 30 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten

inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige

wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van

de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Hoofdstuk VIL Inventaris - Jaarrekening - Reserve -Winstverdeling.

Artikel 33. Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag..

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het jaar daarop.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening

en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Vennootschappenwetboek.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenre-ikening en de toelichting, Zij vormt een geheel.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de

aan de zaakvoerders) en de commissaris te geven kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig geldig als

de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de

jaarrekening.

Artikel 34. Bestemming van het resultaat - Reserve.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste

boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering

gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is dan het opgevraagde

kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en

verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hoofdstuk IX. Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Artikel 37.- Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 38.- Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen

beslist.

Artikel 39.- Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de

vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen

toegepast.

Artikel 40.- Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend

door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid

van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van

de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige

vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Artikel 41.- Kapitaalverhoging - Voorkeurrecht.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 12 van deze statuten niet van

toepassing.

Artikel 42.- Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 43.- Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 44.- Controle.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 32 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in

de ven-'nootschap.

Artikel 45.- Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

be-'voegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige

vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een

register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene'

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Hoofdstuk X. Keuze van woonplaats.

Artikel 46.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden

geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap."

De statuten die voorafgaan worden met eenstemmigheid aangenomen.

Vijfde besluit  Ontslag van de bestuurders - kwijting.

Het mandaat van de bestuurders in de naamloze vennootschap vervalt ingevolge voormelde omvorming te

rekenen vanaf heden. Zij worden bedankt voor hetgeen zij tot bij haar omvorming voor de vennootschap

hebben gedaan.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopende boekjaar geldt als

kwijting voor de uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar

aangevangen op 1 juli 2013 tot op heden.

Zesde besluit-- Machtiging zaakvoerders.

De vergadering verleent aan de aangestelde statutaire zaakvoerders de bevoegdheid om de voorgaande

besluiten uit te voeren.

Zevende besluit - Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen.

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van

ondernemingen ingevolge huidige akte, volmacht te verlenen, met vermogen elk afzonderlijk te handelen en

mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan: Gorris Accountants BVBA, Boudewijnlaan 34, 2220 Heist-op-den-Berg,

haar zaakvoerder(s) en haar aangestelden.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte omvorming; verslag van de raad van bestuur met staat

activa en passiva; verslag van de bedrijfsrevisor ; gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.12.2012, NGL 28.01.2013 13017-0552-014
31/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 25.11.2011, NGL 26.01.2012 12017-0305-016
15/04/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INI~IIIIIIIIIII

*11058026*

NEERGELEGD

0 4 -04- 2011

~GRIFFIt; REC Vr~ van KOOPHANDEL~~~~CHBLEN

Ondernemingsnr : 0414.544.742

Benaming

(voluit) : WINGS ASSET MANAGEMENT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Bosweg 6

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte van statutenwijziging verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 28 maart 2011, met registratierelaas " Geregistreerd twee bladen geen verzendingen te Aarschot op 29 maart 2011, boek 574 blad 64 vak 5, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur a.i. W.Rens" dat is gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'WINGS ASSET MANAGEMENT" met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Bosweg 6, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0414.544.742 en bij de diensten van de BTW onder nummer BE 0414.544.742;

Destijds opgericht onder de benaming "SERKA" bij akte verleden voor notaris Camille D'Hooghe te Aarschot op 11 september 1974, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna onder nummer 3868-9;

waarvan de statuten voor de laatste keer gewijzigd werden bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 28 juni 2010, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 12 juli daarna onder nummer 0102580.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

Eerste besluit  Verlenging van het boekjaar, wijziging datum jaarvergadering en wijziging boekjaar.

De vergadering besluit om het boekjaar te verlengen tot 30 juni 2011. De vergadering besluit hiertoe omwille van harmonisatie van de boekjaren van de verschillende vennootschappen waarin de aandeelhouders een participatie hebben. De jaarvergadering van het huidige jaar zal omwille van de verlenging niet plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand september zoals bepaald in de statuten, maar wel op de laatste vrijdag van de maand november. Na afloop van dit boekjaar zal het boekjaar telkens lopen van 1 juli tot 30 juni van het jaar daarop en zal de jaarvergadering telkens plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand november om tien uur.

Tweede besluit - Aanpassing van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met genomen beslissingen die voorafgaan, beslist de vergadering de statuten als volgt aan te passen:

Artikel 15 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand november om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap tenzij de oproepingen een andere plaats aanwijzen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld."

Artikel 30 van de statuten wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het jaar daarop.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

..

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door

een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek

van vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang

de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van

vennootschappen."

Derde besluit  Machtiging van de raad van bestuur.

De vergadering besluit de raad van bestuur machtiging te verlenen om de voorgaande besluiten uit te

voeren.

Vierde besluit - Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen.

De vergadering besluit, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank voor

ondernemingen volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"VERSCHUEREN-TORFS", met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Oude Liersebaan 125G, haar zaakvoerder(s)

en aangestelden, elk met macht afzonderlijk te handelen.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van statutenwijziging; de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 25.06.2010, NGL 12.08.2010 10403-0443-017
12/07/2010 : ME048110
03/11/2009 : ME048110
22/08/2008 : ME048110
16/07/2008 : ME048110
26/07/2007 : ME048110
01/08/2006 : ME048110
26/07/2005 : ME048110
23/07/2004 : ME048110
24/07/2003 : ME048110
16/07/2003 : ME048110
21/10/2002 : ME048110
23/07/2002 : ME048110
20/07/2001 : ME048110
16/09/1995 : ME48110
01/01/1992 : ME48110
01/01/1989 : ME48110
01/01/1988 : ME48110
01/01/1986 : ME48110

Coordonnées
WINGS ASSET MANAGEMENT

Adresse
BOSWEG 6 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande