WISHFUL LALA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WISHFUL LALA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.816.487

Publication

23/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/12/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/04/2012
ÿþMod Word si i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

ecer ÿc,k~~~ " . pjj} cp,Dy

~, : ~ ~ . ', I .~ J~ ' ~~ ~~ra ~lJ/t~1R1A

,Y ~

re ':" ;;,, {~ :t~.f~

~.tá~~.;" ~r~. .~ ,. ~,

`,_~ `p

1 3 13.P 7[1.1

Griffie

Ondernemingsnr ' 0840816487

Benaming

Wishful Lala

{verkort}

Mlf

I

III

i

1

1

i

i

be

B

St

*12079401*

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Mechelsesteenweg 7, o" &£  '\r& l

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing.

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 16/04/2012 blijkt

Met eenpariheid van stemmen wordt beslist om vanaf 06/04/2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen

naar: Lakborslei 441, 2100 Deurne.

Verder wordt de heer Bouchai Karim (820000623-32) wonende te Turnhoutsebaan 50, 2100 antwerpen aangesteld als werkend vennoot en dit vanaf 16/04/2012.

Yan Lala

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 25104/2012 Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B verri [eider i Recto Naam en hoedanighc,ac, instrumenterende riotarc hetzrl van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtciper-,oen ren aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso naam en handiet,r r,rnrt

17/11/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0 8 4 0 , 8 1 6 . 4 8 7

Benaming : WûshM Lala

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 7

2018 Antwerpen

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op drie november tweeduizend en elf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoten:

a. Mevrouw YAN Lala, geboren te LIAO NING (China) op zesentwintig april negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2018 Antwerpen, Brederodestraat 48.

b. Mevrouw DOLMA KYL Monlam Sangmo, geboren te Driru in negentienhonderd zeven en tachtig, wonende te 2050 Antwerpen, Beatrijslaan 100.

c. Mevrouw GYALTSEN WANGMO, geboren in Rongpo op tien december negentienhonderd vijf en zeventig, wonende te 2060 Antwerpen, Van Schoonhovenstraat 50.

2. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap is een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid onder de naam: 'Wishful Lala"

3. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Mechelsesteenweg 7. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

4. Doel:

De uitbating van een verzorgingscentrum waarin onder meer volgende faciliteiten worden aangeboden lichaamsverzorging in de ruimste zin van het woord, aerobic, zonnebank, sauna, massage, zwembad, fitness, en dergelijke.

Alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op consulting in de ruimste zin van het woord; de consulting . en verkoop van diensten op alle gebied.

Het uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van en beleggen in alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van alle technieken en in alle stadia van afwerking; in het algemeen het actief uitoefenen van de promotie en projectontwikkeling van alle mogelijke onroerende goederen; van alle mogelijke onroerende goederen, de aankoop, verkoop van onroerende goederen, hetzij geheel, hetzij gedeeltelijk na verkaveling.

Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende ondermeer:

- uitbating en inrichting van restaurants, restaurants van het traditionele type; restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends; exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van het eigen cliënteel; de café-restaurants (tavernes)

- uitbating en inrichting van fastfoodzaken, snackbars, frituren en dergelijke; verkoop aan de toog van eetwa- ren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants, in frietkramen en

G hotdogstalletjes, in croissanteries, crêperies en warmwafelkramen, in tearooms, ijssalons en dergelijke, in

cafetaria's, in drive- in restaurants, in pizzeria's.

- uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés, de verkoop van dranken voor, in het algemeen,

consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door: cafés, bars,

nachtclubs, bierhallen en dergelijke meer.

- uitbating en inrichting van discotheken, dancings en dergelijke; de regelmatige exploitatie van discotheken,

dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook indien entreekaarten

worden verkocht die recht geven op consumpties.

- uitbating en inrichting van kantines.

- catering en uitzendkoks: het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Neergelegd ter griffie van de Retht6arté

van Koophandel te Antwerpen, op

0 NOV. 2011

Griffie

~.

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1



derden, zoals voor kantines, bedrijfsrestaurants; uitzendkoks en het verzorgen van feesten en recepties; het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels; het organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties en dergelijk meer.

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, - uitrusting en  toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren.

Het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard, zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen en modeshows.

Het ter beschikking stellen van allerhande ruimten.

. De uitbating van speel- en sportterreinen; de uitbating van een fitnesscenter, zwembad, sauna en massagesalon.

De groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle voedingswaren en dranken, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten suikergoedwaren, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen. Het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

Het begeleiden, uitbaten, openen van wassalons, industriële wassalons in de ruimste zin van het woord. Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar: het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en dertien.

De bruto-opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen maakt het netto-actief uit van het boekjaar. Binnen de perken, voorzien in artikel 319 en 320 van het Wetboek Vennootschappen wordt het netto-actief als volgt verdeeld:

1. ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve tot dat die één/tiende van het kapitaal bedraagt;

2. het saldo mag ter beschikking van de algemene vergadering gesteld worden.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de jaarvergadering de vereffenaars benoemen en bevoegdheden bepalen. Het vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

7. Kapitaal: Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR),

vertegenwoordigd door driehonderd twee en zeventig aandelen van ieder vijftig EURO .

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting voor zesduizend tweehonderd EURO volstort.

Op het kapitaal werd in speciën ingeschreven als volgt:

Mevrouw Yan Lala, voornoemd: zevenduizend vierhonderd euro - 348 aandelen.

Mevrouw Dolma Kyl, voornoemd: zeshonderd euro - 12 aandelen.

Mevrouw Gyaltsen Wangmo, voornoemd: zeshonderd euro - 12 aandelen.

Totaal: achttienduizend zeshonderd euro zijnde 372 aandelen

8. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, vennoot of niet.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk alle macht om uit naam van de vennootschap te handelen, welke de aard en de belangrijkheid van de handelingen ook moge wezen, mits zij tot het doel van de vennootschap behoren. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

Op eigen verantwoordelijkheid, mogen de zaakvoerders zich, in hun betrekkingen met derden, laten helpen of vertegenwoordigen door gemachtigden en/of gedelegeerden, op voorwaarde nochtans dat het mandaat of de afvaardiging speciaal en van tijdelijke aard zijn. Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks belangen te hebben in gelijkaardige zaken, welke met de vennootschap zouden kunnen concurreren.

9. Benoeming: Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd:

Mevrouw Yan Lala, geboren te Liao Ning op zes en twintig april negentienhonderd zes en zeventig, wonende

te 2018 Antwerpen, Brederodestraat 48.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over

beslist.

10. Jaarvergadering: De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op laatste maandag van de maand

maart te achttien uur in de zetel van de vennootschap, of in elke andere plaats in België, vermeld in het bericht

van bijeenroeping.

Indien de hierboven bepaalde datum op een feestdag valt, heeft de jaarlijkse algemene vergadering plaats op

de eerst volgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
WISHFUL LALA

Adresse
LAKBORSLEI 441 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande