WITBOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WITBOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.307.807

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 22.08.2014 14449-0373-009
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 30.07.2012 12366-0317-010
13/10/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te i - kopie

na neerlegging ter griffie van de akte L EGO N

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

+11153743

1111

I

Ondernemingsar : 0832.307.807

Benaming

(voluit) : Spencer District

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diamantstraat 8 bus 214 - 2200 Herentals

Onderwerp akte : Benoeming

Uit de notulen van de algemene vergadering dd 26 september 2011 blijkt het volgende:

"De Algemene Vergadering beslist om tot zaakvoerder te benoemen en dit voor onbepaalde termijn: - De heer Patrik De Cat, Kruisstraat 25, 2200 Herentals."

Voor analytisch uittreksel,

Wim Heylen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2011
ÿþOndernemingsnr : O ó 32.. " 3~~" g 6~

Benaming : SPENCER DISTRICT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diamantstraat 8 bus 214

2200 Herentals

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd noatris Philippe Goossens te Grobbendonk op 22 december:'

2010.

1.Oprichters.

a. De heer HEYLEN Wim, bestuurder der vennootschappen, geboren te Herentals op elf oktober;; negentienhonderd eenenzeventig, rijksregister nummer 71.10.11-229.32 wonende te 2440 Geel, Velveken 57.

b. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G.R. CAPITAL PARTNERS" gevestigd te 2200 Herentals, Diamantstraat 14 bus 218, BTW BE 0460.906.386 RPR Turnhout.

Opgericht onder de naam `SOOPAIJ' bij akte verleden voor notaris Jan Michoel te =;

Hoogstraten op elf juni negentienhonderd zevenennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier juli nadien, onder nummer 1997-07-04/081.

Waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op twee maart tweeduizend en vier, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf april

nadien, onder nummer 2004-04-05/0053268. "

Waarvan de statuten gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op eenentwintig december tweeduizend en zes, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari tweeduizend en zeven, nummer 2007-01-11/0008169, waarbij de huidige benaming werd aangenomen.

Waarvan de statuten voor de laatste maal gewijzigd werden bij akte verleden voor geassocieerde notaris Philippe Goossens te Grobbendonk op 19 december 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 2009, nummer 2009-01-05 / 0001941.

Alhier vertegenwoordigd ingevolge artikel 11 vande statuten door haar zaakvoerder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Object Design & Consult, met zetel te 2200 !i j Herentals, Diamantstraat 14 bus 218, BTW BE 0472.259.742, RPR Turnhout, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Heylen, voornoemd, benoemd door de algemene vergadering gehouden op 20 april 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei nadien, nummer 2005-05-13 / 0069129.

2. Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam

"SPENCER DISTRICT".

3. Duur. "

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

4. Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 2200 Herentals, Diamantstraat 8 bus 214.

5. Doel.

- Het kopen en verkopen van vastgoed; Ontwikkeling van residentiële en niet-residentiële -bouwprojecten; Verhuur err exploitatie-van onroerend goed-en-terreinen;-Bemiddeling-in-algemene. -1 aannemingswerken.

- Alle verrichtingen die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks verband houden met aankoop, verkoop, huren, verhuren van onroerende en roerende goederen; Immobiliën; Tussenpersoon in de

e3 .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 9 DEC. 2010

KQOPHANQMeTURNHOUT Dei~ffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

handel; Projectontwikkeling en promotie van onroerende goederen; Management; Administratieve taken; Beheersfirma.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan: en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil , de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, leasen, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennoot: schap mag tevens de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele of

gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle

" verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- Als makelaar alle geldbeleggingen, alle geldleningen en kredietverrichtingen, alle spaarverrichtingen te verwezenlijken en te behandelen, met uitzondering van activiteiten door de wet voorbehouden aan banken.

- Het raadgeven, adviseren en optreden als tussenpersoon voor alle roerende en onroerende beleggingen;

Het voeren van boekhouding van derden, fiscale en sociale raadgeving en bijstand.

Het verstrekken van raad en advies, in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

- Management en deelname in het bestuur van andere vennootschappen.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, marktonderzoek, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd kráchtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de

vennootschap. '

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen-en activiteiten onderworpen aan een

voorafgaande goedkeuring/of vergunning van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen of andere overheidsinstanties.

- De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

- Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

- Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende

" en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig-of-zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook. .

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient te worden geïnterpreteerd in de meest uitgebreide zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

" Voorbehouden aan het Belgisch' Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

moe z.1

6.Kapitaal en aandelen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro.

Het is vertegenwoordigd door 100 ondeelbare aandelen zonder vermelding van waarde, met een

fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal.

7. Wijze waarop het maatschappelijk fonds is gevormd.

De verschijners verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat aire aandelen

voor één/derde werden volgestort door:

- de heer Wim Heylen, voornoemd, voor 99 aandelen

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid G.R. Capital Partners, voornoemd,

voor 1 aandeel

TOTAAL: 100 aandelen.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van 6.200,00 euro.

8. Bestuur en vertegenwoordiging.

Voor de duur van haar bestaan zal de vennootschap bestuurd worden door één of meer

zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen

die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering

van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser en verweerder.

9. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op laatste donderdag van juni om 14.00 uur.

10. Boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaatin op één januari en eindigt op éénendertig december

van ieder jaar.

11. Batig saldo  winstverdeling.

Het batig slot van de resultatenrekening nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst wordt jaarlijks als volgt verdeeld :

vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer deze reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien om welke reden ook de reserve is aangetast.

- het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. De uitbetaling van deze dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerders te bepalen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

12. Eerste boeklaar eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verkrijging van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

13. Benoeming zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger.

Tot zaakvoerder en vaste en vaste vertegenwoordiger van de vennootschap wordt benoemd : de

heer Wim Heylen, voornoemd.

Voor ontledend uittreksel ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Catherine GOOSSENS

Geassocieerd Notaris

ln bijlage : eensluidend afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 22.07.2015 15327-0080-009
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 25.08.2016 16467-0561-019

Coordonnées
WITBOS

Adresse
DIAMANTSTRAAT 8, BUS 214 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande