WITTE KRUIS AMBULANCEZORG BELGIE

Association sans but lucratif


Dénomination : WITTE KRUIS AMBULANCEZORG BELGIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 841.617.233

Publication

24/06/2013
ÿþMW "

MOI) 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staats na neerlegging van de akte ter griffie

Luik B

"

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 3 JUNI 2013

TURNHOUT

De Griffier,

Ondernemingsnr : 0841.617.233

Benaming

(voluit) : Witte Kruis Ambulancezorg België

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 2381 Weelde, Koning Albertstraat 163

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN DE VASTE VERTEGENWOORDIGER VAN EEN BESTUURDER

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene ledenvergadering geouden op 8 april 2013

De vergadering neemt er akte van dat de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Connexxion Ambulance Services B.V.", in haar hoedanigheid van bestuurder van de vereniging zonder winstoogmerk "Witte Kruis Amulancezorg België", met betrekking tot haar vaste vertegenwoordiging voor de uitoefening van deze bestuursopdracht

- ontslag heeft verleend aan de heer BAUMAN Ferdinand, Bernard, met Nederlandse nationaliteit, geboren te 's Gravenhage (Nederland), op 11 juni 1960, wonend te 2728 GG Zoetermeer (Nederland), Douschans 23, als nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aangewezen : de heer NOOTEBOS Johannes, Catharina, geboren te Alkmaar (Nederland), op 25 november 1956, wonend te (1822 JC) Alkmaar (Nederland) aan de J. Greshoffstraat 14.

Bij de oprichting van de vereniging op 1 december 2011 werden de bestuurders benoemd voor een onbepaalde termijn, tot herroeping door de algemene vergadering.

Overeenkomstig artikel 14 van de statuten wordt de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders, waarvan ten minste één de Voorzitter, de Secretaris of de Penningmeester dient te zijn.

Voor uittreksel

besloten vennootschap naar Nederlands recht besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"Connexxion Ambulancezorg "Witte Kruis België"

Voorzitter Penningmeester

MEPPELDER Henderikus W1LDSCHUT Michiel

Vast vertegenwoordiger Vast vertegenwoordiger

19/12/2011
ÿþ" .%:._~ MOD 2.0

.r~, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

. ~\

~~



NILEii GELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

lentel

D 6 DEC. 2011

KOOPHAN etfieTU RN HOUT

De griffier







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming : 08-11 " (il-- /33

(voluit) : (verkort) : "Witte Kruis Ambulancezorg België"

Rechtsvorm :

Zetel :

Voorwerp akte :



Vereniging zonder winstoogmerk

2381 Weelde, Koning Albertstraat 163

Oprichting



Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen op één december tweeduizend en elf

Identiteit van de personen uit wier naam de oprichtingsakte werd getekend

1. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Connexxion Ambulancezorg B.V.", statutair gevestigd te Haarlem (Nederland) en kantoor houdend te 1823 DL Alkmaar (Nederland), Hertog. Aalbrechtweg 6, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland te Nederland onder nummer 34061035.

2 De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Connexxion Ambulance Services S.V.", statutair gevestigd te IJsselmuiden (Nederland) en kantoor houdend te 1823 DL Alkmaar (Nederland), Hertog Aalbrechtweg 6, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland te Nederland onder nummer 37144729.

3. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Witte Kruis Ambulancezorg B.V.", statutair gevestigd. te 's Gravenhage (Nederland) en kantoor houdend te 2544 DW 's Gravenhage (Nederland), Mangaanstraat 86, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Den Haag te Nederland onder nummer 27067867.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Witte Kruis België", gevestigd te 2381 Weelde, Koning Albertstraat 163, RPR Turnhout met ondernemingsnummer 0840.949.220, BTW-plichtige.

5. De heer WILDSCHUT Michiel, Ronald, met Nederlandse nationaliteit, geboren te Egmont-Binnen (Nederland), op 2 september 1975, wonend te 3742 AK Baarn (Nederland), Heemskerklaan 13, BIS-register', nummer 75.49.02-169.40.

6 De heer MEPPELDER Henderikus, Hermannus, met Nederlandse nationaliteit, geboren te Groningen (Nederland), op 28 maart 1953, wonend te 4474 NC Kattendijke (Nederland), Monnikendijk 53.

7. De heer BAUMAN Ferdinand, Bernard, met Nederlandse nationaliteit, geboren te 's Gravenhage. (Nederland), op I1 juni 1960, wonend te 2728 GG Zoetermeer (Nederland), Douschans 23.

Naam en rechtsvorm : De vereniging heeft de rechtsvorm van een vereniging zonder winstoogmerk , afgekort, "VZW". Zij draagt de naam "Witte Kruis Ambulancezorg België".

Zetel : De zetel van de vereniging is gevestigd te 2381 Weelde, Koning Albertstraat 163 in het gerechtelijk' arrondissement Turnhout.

Doel en activiteiten

Doel

De vereniging heeft tot doel : het verrichten van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of

gedeeltelijk betrekking hebben op, of bijdragen tot

de organisatie, de coördinatie en de uitvoering van het verstrekken van eerste hulp bij ongevallen

het vervoeren en repatriëren van zieken, gekwetsten, bejaarden, gehandicapten en derden met speciaal

daartoe uitgeruste voertuigen;

het organiseren van medische pertnanenties en EHBO op sport- en andere manifestaties en feesten;

het op regelmatige tijdstippen organiseren van opleidingen en/of stages voor personen die de hierboven,

bedoelde eerste hulp verlenen of het vervoer verzorgen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

- het repatriëren van zieken en gewonden uit het buitenland met daartoe uitgeruste voertuigen.

De vereniging mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen.

Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht. dit alles zowel in binnen- als buitenland. Activiteiten

De vereniging kan alle activiteiten ontplooien en alle maatregelen en initiatieven nemen, alle activiteiten uitvoeren of doen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen.

De vereniging enkel bijkomstige commerciële en/of winstgevende activiteiten ondernemen, binnen het wettelijk kader. De opbrengsten van deze activiteiten zullen te allen tijde volledig worden bestemd voor de verwezenlijking van haar ideële niet-winstgevende doelstellingen.

De vereniging mag al de middelen in werking stellen, die haar toelaten haar maatschappelijk doel te verwezenlijken. Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, enzovoort.

Zij kan subsidies verwerven , zowel van de overheid als van private instellingen , aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland.

De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

Duur : De vereniging is aangegaan voor onbepaalde tijd.

Leden  Aantal : Het aantal leden van de vereniging is niet beperkt. Het minimum wordt vastgesteld op drie. De oprichters zijn de eerste leden, en worden alle aangeduid als werkende leden.

Toetreding : Elke natuurlijke of rechtspersoon die belang heeft bij de verwezenlijking van het doel van de vereniging, kan lid worden van de vereniging.

De aanvraag tot toetreding, die het onvoorwaardelijk akkoord met de statuten en reglementen van de vereniging impliceert, moet schriftelijk gericht worden aan de voorzitter van de raad van bestuur.

De beslissing tot aanvaarding van de toetreding wordt genomen door de raad van bestuur, die beslist met gewone meerderheid van sterurnen.

Deze beslissing is soeverein en hoeft niet te worden verantwoord.

De personen die de vereniging wensen te helpen bij de realisatie van haar doel, kunnen worden aangenomen op schriftelijke aanvraag in de hoedanigheid van steunend lid. De steunende leden bezitten enkel en alleen een aanwezigheidsrecht op de algemene vergadering.

Ontslag - uitsluiting  overlijden : Het lidmaatschap eindigt indien schriftelijk ontslag wordt ingediend bij de

voorzitter van de raad van bestuur, of indien de algemene vergadering beslist een lid uit te sluiten.

Deze beslissing tot uitsluiting wordt genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege bij het overlijden van het lid.

Het ontslagnemend of uitgesloten lid en de erfgenamen of rechthebbenden van het overleden lid, hebben geen

enkel recht op het vermogen van de vereniging. Zij kunnen geen staat, noch rekeningopgave, noch verzegeling,

noch boedelbeschrijving eisen of vorderen.

Bijdrage : Alle effectieve leden betalen eenzelfde bijdrage. De omvang van deze bijdrage wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, en bedraagt maximum tienduizend euro (£.10.000,00).

Bevoegdheden van de raad van bestuur : De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten voor het bestuur van de vereniging. Alle bevoegdheden die niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet zijn toegekend aan de algemene vergadering, komen toe aan de raad van bestuur.

Vertegenwoordiging van de vereniging : Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee (2) gezamenlijk handelende bestuurders, waarvan ten minste één de Voorzitter, de Secretaris of de Penningmeester dient te zijn. De raad van bestuur kan bijzondere gevolmachtigden aanduiden die de vereniging, binnen de perken van de hun verleende volmacht, kunnen verbinden.

Dagelijks bestuur : De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, en de vertegenwoordiging wat dit bestuur betreft, opdragen aan één of meer personen, bestuurder of niet. Hij benoemt en ontslaat de gedelegeerden tot dit bestuur, bepaalt hun bevoegdheden en zorgt voor de neerlegging en bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.0

Indien het dagelijks bestuur wordt opgedragen aan een bestuurder, dan zal deze bestuurder Gedelegeerd Bestuurder worden genoemd.

Algemene vergadering De regelmatig bijeengekomen algemene vergadering vertegenwoordigt alle leden van de vereniging. Ieder lid van de vereniging kan zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf lid is van de vereniging Een lasthebber kan slechts één enkel lid vertegenwoordigen. Steunende leden kunnen zich niet laten vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de algemene vergadering De algemene vergadering bezit de machten die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet en door onderhavige statuten. Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid:

1. de wijziging van de statuten;

2. de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

3. de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

4. de goedkeuring van de jaarrekening van het voorbije boekjaar en van de begroting van het volgend boekjaar;

5. de kwijting aan de bestuurders en aan de commissarissen;

6. de ontbinding van de vereniging;

7. de uitsluiting van een lid;

8. de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

Gewone algemene vergadering : Ieder jaar op de eerste woensdag van de maand juni, om veertien uur, legt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, alsook de begroting van het volgend boekjaar, ter goedkeuring voor aan de algemene ledenvergadering, die wordt gehouden in de zetel van de vereniging.

Oproeping Tenminste acht (8) dagen voor de datum van de algemene vergadering worden de leden door de raad van bestuur opgeroepen bij gewone brief, of bij enige communicatiemiddel dat bij de bestemmeling kan worden gereproduceerd in een document. De oproeping vermeldt de volledige agenda, die de te behandelen onderwerpen dient te bevatten.

Stemrecht  besluitvorming : Op de algemene ledenvergadering heeft ieder lid een gelijk stemrecht. De steunende leden hebben geen stemrecht.

De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, behoudens andersluidende bepaling in de wet of in onderhavige statuten.

De algemene vergadering kan slechts geldig besluiten over de wijziging van de statuten, over de wijziging van het doel, over de uitsluiting van een lid of over de ontbinding van de vereniging indien de bepalingen van de artikelen 8, 12 en 20 van de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig worden nageleefd.

Iedere wijziging van de statuten moet worden neergelegd en bekendgemaakt in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad. Dit geldt ook voor iedere benoeming of ambtsbeëindiging van een bestuurder, van een persoon aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen of van een commissaris.

Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar

Benoeming van de eerste bestuurders

De volgende drie (3) personen werden aangesteld als eerste bestuurders :

I. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Connexxion Ambulancezorg B.V.", statutair gevestigd te Haarlem (Nederland) en kantoor houdend te 1823 DL Alkmaar (Nederland), Hertog Aalbrechtweg 6, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland te Nederland onder nummer 34061035, die als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld :

De heer MEPPELDER Henderikus, Hermannus, met Nederlandse nationaliteit, geboren te Groningen (Nederland), op 28 maart 1953, wonend te 4474 NC Kattendijke (Nederland), Monnikendijk 53.

2. De besloten vennootschap naar Nederlands recht "Connexxion Ambulance Services B.V.", statutair gevestigd te IJsselmuiden (Nederland) en kantoor houdend te 1823 DL Alkmaar (Nederland), Hertog Aalbrechtweg 6, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland te Nederland onder nummer 37144729, die als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld :

De heer BAUMAN Ferdinand, Bernard, met Nederlandse nationaliteit, geboren te 's Gravenhage (Nederland), op 11 juni 1960, wonend te 2728 GG Zoetermeer (Nederland), Douschans 23.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Witte Kruis België", gevestigd te 2381 Weelde, Koning Albertstraat 163, RPR Turnhout met ondernemingsnummer 0840.949.220, BTW-plichtige, die als vaste vertegenwoordiger heeft aangesteld :

MOD 2.0

Luik B - Vervolg

De heer WILDSCHUT Michiel, Ronald, met Nederlandse nationaliteit, geboren te Egmont-Binnen' (Nederland), op 2 september 1975, wonend te 3742 AK Baarn (Nederland), Heemskerklaan 13, BIS-register nummer 75.49.02-169.40.

Bijzondere volmacht :

Bijzondere volmacht wordt verleend, met recht van indeplaatsstelling aan de vennootschap onder firma "ADMINISTRATIE, SECRETARIAAT & CONSULTING", afgekort "AS&C", gevestigd te 2100 Deume (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, vertegenwoordigd door Mevrouw Simonne MOYAERT, wonend te 2100 , Deurne (Antwerpen), Dascottelei 9 bus 6, teneinde inschrijving te vorderen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris, -

" Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte dd. 1 december 2011, met in bijlage : 7 volmachten en uittreksel

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffe van de rechtbank van koophandel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2015
ÿþIj

Ondernemingsnr : 0841.617.233

Benaming W'c11:e n-pnn caVv\C2-~~11p

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Koning Albertstraat 163 te 2381 Weelde

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 19/01/2015, gehouden ten zetel blijkt uit het verslag dat met éénparigheid van stemmen werd beslist om met ingang van 19/01/2015 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:'Rubensstraat 104-95 te 2300 Turnhout.

Wildschut Michiel

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

III

BELGE

2015

v10N1TEUR

0'6 -03-

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Neere&ega ter griffie van de

REEI3'lbi:Nrrr TAW KOOPHANDEL

2 0 FEB, 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

LGISCH STAATSBLADne Griffier

Griffie

BE

Coordonnées
WITTE KRUIS AMBULANCEZORG BELGIE

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 163 2381 WEELDE

Code postal : 2381
Localité : Weelde
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande