WOLTERS KLUWER BELGIUM, AFGEKORT : W.K.B.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WOLTERS KLUWER BELGIUM, AFGEKORT : W.K.B.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.772.873

Publication

21/05/2014
ÿþ Mod Word 11.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





12 MEI 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEil riffj MECHELEN



Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad!

*14103627*

Ondernemingsnr : 0405772873

Benaming

(voluit) : Wolters Kluwer Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Motstraat 30, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming nieuw lid van het Directiecomité - Wijziging interne taakverdeling van het Directiecomité

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DD. 25 APRIL 2014

De Raad van Bestuur beslist om mevrouw Veronique Alias, wonende te Lijsterbessenweg 13, 2540 Hove, te

benoemen tot lid van het Directiecomité met ingang van 1 mei 2014 en dit voor onbepaalde duur.

De Raad van Bestuur beslist om de heer Hans Suijkerbuijk te belasten met de bekendmaking van bedoelde

beslissingen en o.a. met de ondertekening van de publicatieformulieren.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN HET DIRECTIECOMIÉ GEHOUDEN OP 30 APRIL 2014

Uit de notulen van de vergadering van het Directiecomité gehouden op 30 april 2014 blijkt dat de leden van het Directiecomité met een meerderheid van de stemmen de volgende resoluties hebben aagenomen:

Naar aanleiding van de benoeming van een nieuw lid, met name mevrouw Véronique Alias, wordt de verdeling van de interne taken zoals gepubliceerd in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 6 december 2011, met referentie nummer 11183415, ais volgt gewijzigd:

- mevrouw Véronique Alias zal vanaf 1 mei 2014 verantwoordelijk zijn voor de Business Unit Tax & Accounting Publishing. Zij krijgt vanaf dezelfde datum alle volmachten vermeld in punten a, c, e, f en g, zoals. gepubliceerd in gezegde bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 6 december 2011 maar beperkt tot de Business. Unit Tax & Accounting Publishing.

- mevrouw Christine Moons zal vanaf 1 mei 2014 verantwoordelijk zijn voor de Business Unit Tax & Accounting Software. Zij krijgt vanaf dezelfde datum alle volmachten vermeld in punten a, c, e, f en g, zoals' gepubliceerd in gezegde bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 6 december 2011 maar beperkt tot de Business. Unit Tax & Accounting Software.

Voor het overige blijft de verdeling van de interne taken ais gepubliceerd in voormelde bijlage bij het Belgisch Staatsblad, ongewijzigd.

Het Directiecomité beslist tevens om de heer Hans Suijkerbuijk te belasten met de bekendmaking van, bedoelde beslissing en o,a, met de ondertekening van de publicatieformulieren.

Getekend voor eensluidend afschrift

Hans Suijkerbuijk

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegdde rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/05/2014
ÿþ Mad Wald 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 3 MEI 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

ANTWERPEN; ! MECHELEN

11111111JR111,11161,111

bet aa Be Sta.

Ondernemingsnr : Benaming 0405772873

(voluit) : (verkort) : Wolters Kluwer Belgium

W.K.B.

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Motstraat 30, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen tussen

"WOLTERS KLUWER BELGIUM", Naamloze vennootschap, Afgekort 'WKB", (de « Overnemende. Vennootschap »), Motstraat 30, 2800 Mechelen, BE: 0405.772.873

en

"WEBALIVE", Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, (de « Overgenomen Vennootschap »), Stoopkensstraat 89/2, 3320 Hoegaarden, BE: 0479.073.694

Voorafgaande uiteenzettingen

De voormelde vennootschappen, meer bepaald "Wolters Kluwer Belgium" NV, Overnemende Vennootschap, en "Webalive" BVBA, Overgenomen Vennootschap, 100% dochter van de Overnemende Vennootschap, hebben de intentie om een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de over te nemen vennootschap door ontbinding zonder vereffening overgaat op de "WKB", overeenkomstig artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna' W. Venn,").

Op 30 april 2014 werd, overeenkomstig artikel 719 W. venn., door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen, en na gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot vereenvoudigde fusie opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vóbr de Algemene Vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 719 W. venn.).

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn;

1.De Naamloze Vennootschap 'Wolters Kluwer Belgium", met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen, Motstraat 30.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 0405.772.873.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« De uitoefening van het bedrijf van uitgever, drukker, boekhandelaar, handelaar in bepaalde uitrusting of. benodigdheden eigen aan kantoren, clichémaker, waaronder begrepen alle publiciteits- en journalistieke bedrijvigheden.

Het ontwikkelen en/of exploiteren van elektronische informatie onder welke vorm dan ook.

Het opstellen, programmeren, kopen en verkopen, import en export, huren en verhuren, installeren, updaten, testen en herstellen van al dan niet zelf ontwikkelde standaard als maatwerksoftware op welke informatiedrager ook, voor onder meer doch zonder limitatief te zijn, retail, distributie, informatieverwerking,...

De verkoop, marketing en assemblage van hardware, Dit omvat onder meer en niet beperkend de aan- en' verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, de klein- en groothandel, installatie en herstellen van computers, computermateriaal en toebehoren, benodigdheden, randapparatuur, kantoormachines allerhande en elektronicamateriaal en de ruimste zin te begrijpen zoals onder meer laptops, mp3 spelers, ...

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verlenen van alle advies en bijstand inzake aile om het even welke informatica-, internat-, multimedia en computertoepassingen, hardware/software configuratie, databeheer- en verwerking, automatisering, programmering, telecommunicatie en telemetrie; het realiseren van software projecten allerhande; het stimuleren, de planning, coordinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen in de IT-sector, het hen verlenen van advies en het hen verlenen van managementopdrachten alsook hosting van websites; advies inzake intemetmarketing.

Het uitbaten van informatieve websites, al dan niet in eigen beheer.

Activiteiten op het vlak van gegevensverwerking, alsook de samenstelling en het beheer van databanken.

Projectmanagement bij ontwikkeling, publiek maken (huisvesten) van webapplicaties alsook van allerhande softwareapplicatles, dit alles In de ruimste zin van het woord, beheer en onderhoud van webapplicaties en software allerhande.

in dit verband houdt de vennootschap zich rechtstreeks of onrechtstreeks onder meer, - zonder dat de navolgende opsomming beperkend is -, bezig met:

- het beheren van abonnementen, ongeacht de vorm daarvan, zoals al dan niet losbiadige boeken, tijdschriften, telefonische registratie, video, films, schijven en tapes;

- het verzamelen en bewerken van en de handel In informatie voor het bedrijfsleven, de diensten en instellingen van de overheidssector en de particulieren;

- het ontwerpen, vervaardigen en handeldrijven in administratieve en boekhoudkundige systemen, kantoorbehoeften in ruime zin alsook van informatiedragers zoals films, schijven, kaarten, elektronische chips en andere elektronische middelen;

- het geven van opleiding, waaronder de organisatie van seminaries;

- de activiteit van een fiscaal, boekhoudkundig en bedrijfseconomisch adviesbureau, en onder meer het voeren van boekhoudingen voor derden, alsook het uitvoeren van studies en organiseren van studiedagen op dit gebied.

De vennootschap kan octrooien, fabrieksmerken, licenties en concessies verwerven, exploiteren en verlenen, alsmede aan research doen met betrekking tot het bovengemelde doel.

Tevens kan de vennootschap borgstellingen verlenen ten gunste van derden,

Zij kan in België of in het buitenland alleen of In samenwerking met anderen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij zelf, hetzij door andere, alle om het even welke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doet.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen aan het bestuur van ondernemingen en verenigingen of participeren in vennootschappen wanneer hun doel gelijkaardig of verwant is met het hare of wanneer zulks nuttig is voor het verwezenlijken van haar doel en de afzet van haar producten.»

De Raad van Bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

- de heer Henri Van Engelen, gedelegeerd-bestuurder

- de heer Christof Abrahamse, bestuurder

- de heer Willy Horseele, bestuurder

- de heer Hans Suijkerbuijk, bestuurder

- de heer Frank Vrancken Penters, bestuurder.

Zij wordt hierna 'Wolters Kluwer Belgium", 'WKB" of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'Webalive", met maatschappelijke zetel te

3320 Hoegaarden, Stoopkensstraat 89/2.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer

0479.073.694,

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« Het verstrekken van management, adviezen, consultancy en productontwikkeling en commerciaiisatie op

het vlak van informatie en telecommunicatie technologie.

in tweede instantie: kleinhandel en groothandel, zowel in het binnenland als in het buitenland, van aile

informatica gerelateerde producten en diensten.

Dit omvat ondermeer het aankopen, verkopen, herstellen en ontwikkelen van systemen, het geven van

opleidingen, het uitvoeren van een audit in verband met informaticasystemen waaronder hardware, software,

netwerken of een combinatie van voorgaande.

- realisatie van computerprogramma's en gebruiksklare systemen

- computer adviesbureau

- gegevensverwerking

- databanken

- onderhoud en herstellingen van computers

- ICT.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.»

." -....,- n

V # , 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

U'oor- oel}o.uden aan`bet Belgisch eaatsblad

De enige zaakvoerder van deze vennootschap is Mevrouw Christine Moons,

Zij wordt hierna 'Webalive' of 'de Overgenomen Vennootschap' of 'de Over te Nemen Vennootschap' genoemd,

De naamloze vennootschap "WKB" zal, in haar hoedanigheid van Ovememende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Webalive", Over te Nemen Vennootschap.

B. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Ovememende Vennootschap

Alle verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 januari 2014 boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Ovememende Vennootschap.

C. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wei houders van andere effecten dan aandelen.

D. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de zaakvoerder van de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

E. Statutenwijzigingen

De Raad van Bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om het doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, teneinde die activiteiten van de Overgenomen Vennootschap, dewelke zij op heden nog effectief uitoefent en tot op datum van de fusie nog zal uitoefenen, en die niet voorzien zijn in het huidige maatschappelijk doel van de Overnemende vennootschap, te omvatten.

F. Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap is geen eigenares van een onroerend goed in Vlaanderen/Brussel, noch bezit zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen waarvan de overdracht valt onder de toepassing van het Decreet van de Vlaamse Raad van 22 februari 1995 betreffende de bodemsanering ('Bodemsaneringsdecreet'), zoals herhaaldelijk gewijzigd.

G. Procedure

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 t/m 727 van het Wetboek van Vennootschappen, dient geen fusie -- en revisoraal verslag te worden opgemaakt.

H. Pro fisco verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze vereenvoudigde fusie zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek ' ' inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 30 juni 2014. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, gedeeld ieder voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt uiterlijk op 16 mol 2014 neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel (vennootschapsakten),

Getekend, 12 mei 2014

Hans Suijkerbuijk

Bestuurder -- bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz, van Luok B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte





11 Ilii MMU IIl





NEERGELEGD

09 17- 2014

REOHTOMK btyiegePtiANDet. ANTWE'RPEN, ggliifiCHEIAN

Ondernemingsnr :0405.772.873

E Benaming (voluit) : "Wolters Kluwer Belgium"

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Motstraat 30

2800 MECHELEN

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING VAN "WEBALIVE" - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig juni tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Wolters Kluwer Belgium", afgekort "W.K.B.", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Motstraat 30, hierna "de Vennootschap" of "de Overnemende vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 30 april 2014 door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WEBALIVE", waarvan de zetel gevestigd is te 3320 Hoegaarden, Stoopkensstraat 89/2, "de Overgenomen Vennootschap" en de naamloze vennootschap "Wolters Kluwer Belgium", afgekort "W.K.B.", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Motstraat 30, "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd en bekendgemaakt, overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen,

2° Goedkeuring de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap "Wolters Kluwer Belgium", afgekort "W.K,B." de Overgenomen Vennootschap "WEBALIVE" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering nooh voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap warden vanaf 1 januari 2014 boekhoudkundig en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van dertig juni tweeduizend veertien,

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Godelieve De Taeye, met mogelijkheid tot, indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de' inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd \rep& registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/02/2014 : ME089926
27/11/2014 : ME089926
28/11/2014 : ME089926
31/07/2013 : ME089926
26/06/2013 : ME089926
10/01/2013 : ME089926
14/12/2012 : ME089926
30/01/2015 : ME089926
25/07/2012 : ME089926
04/07/2012 : ME089926
12/03/2012 : ME089926
06/12/2011 : ME089926
23/08/2011 : ME089926
23/06/2011 : ME089926
04/10/2010 : ME089926
23/04/2010 : ME089926
19/02/2010 : ME089926
16/07/2009 : ME089926
26/06/2009 : ME089926
08/06/2009 : ME089926
19/03/2009 : ME089926
06/02/2009 : ME089926
21/11/2008 : ME089926
29/10/2008 : ME089926
24/06/2008 : ME089926
08/02/2008 : ME089926
12/11/2007 : ME089926
21/08/2007 : ME089926
07/08/2007 : ME089926
03/07/2007 : ME089926
12/06/2007 : ME089926
10/04/2007 : ME089926
23/02/2007 : ME089926
17/10/2006 : ME089926
20/07/2006 : ME089926
06/07/2006 : ME089926
04/05/2006 : ME089926
22/02/2006 : ME089926
29/12/2005 : ME089926
28/10/2005 : ME089926
19/08/2005 : ME089926
13/07/2005 : ME089926
21/06/2005 : ME089926
31/05/2005 : ME089926
26/04/2005 : ME089926
24/12/2004 : ME089926
29/07/2015 : ME089926
24/06/2004 : ME089926
20/04/2004 : ME089926
10/11/2003 : ME089926
15/10/2003 : ME089926
30/09/2003 : ME089926
20/08/2015 : ME089926
03/07/2003 : ME089926
14/04/2003 : ME089926
31/03/2003 : ME089926
23/01/2003 : ME089926
16/01/2003 : ME089926
25/11/2002 : ME089926
25/11/2002 : ME089926
23/10/2002 : ME089926
15/08/2002 : ME089926
15/06/2002 : BL324395
24/10/2001 : BL324395
01/08/2001 : BL324395
01/08/2001 : BL324395
26/06/2001 : BL324395
13/07/2000 : BL324395
07/10/1999 : BL324395
15/06/1999 : BL324395
13/12/1997 : BL324395
01/08/1997 : BL324395
25/07/1996 : BL324395
29/03/1996 : BL324395
21/10/1995 : BL324395
08/02/1995 : BL324395
21/01/1995 : BL324395
05/03/1994 : BL324395
01/12/1993 : BL324395
15/07/1992 : BL324395
11/07/1992 : BL324395
31/01/1992 : BL324395
24/07/1990 : BL324395
24/07/1990 : BL324395
28/03/1990 : BL324395
28/03/1990 : BL324395
17/05/1989 : BL324395
17/05/1989 : BL324395
11/05/1989 : BL324395
01/01/1988 : BL324395
24/01/1987 : BL324395
30/07/1986 : BL324395
17/03/2016 : ME089926
17/03/2016 : ME089926
31/03/2017 : ME089926
18/09/2017 : ME089926
16/10/2017 : ME089926
27/11/2017 : ME089926

Coordonnées
WOLTERS KLUWER BELGIUM, AFGEKORT : W.K.B.

Adresse
MOTSTRAAT 30 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande